sophaki Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Παρούσα κ εγώ! Καλωσήρθα και καλώς με βρήκατε! Καλή μας διασκέδαση!Φιλάκια σε όλους...xxx :p:p:p:p:p:p:p (k)(k)(f) Sophaki....xxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Παρούσα κ εγώ! Καλωσήρθα και καλώς με βρήκατε! Καλή μας διασκέδαση!Φιλάκια σε όλους...xxx :p:p:p:p:p:p:p (k)(k)(f) Sophaki....xxx Μια απορία: Εσύ π΄ρεπει να είσαι το πρώτο μέλος που πρώτα γράφεται και μετά πηγαίνει στο Meeting, σωστά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μια απορία: Εσύ π΄ρεπει να είσαι το πρώτο μέλος που πρώτα γράφεται και μετά πηγαίνει στο Meeting, σωστά; Ανάποδα τα'πες :p http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ανάποδα τα'πες :pόντως ανάποδα, αλλά το χα προβλέψει στο θέμα του meeting ότι θα χαμε μια τέτοια περίπτωση :lol: καλωσήρθες sophaki ;) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ανάποδα τα'πες :p Ε εντάξει, γλώσσεψα την μπέρδα μου. :p όντως ανάποδα, αλλά το χα προβλέψει στο θέμα του meeting ότι θα χαμε μια τέτοια περίπτωση :lol: καλωσήρθες sophaki ;) Καλά, εσύ πού το ξέρες; Μήπως την έγραψες εσύ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophaki Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 xixixixi thanks guys...!!! exw ena parapono omws! souvlaki me ta polla de me kalwsorhses ...:p:p Kalws se vrika omws :p: Kai oxi de me egrapse o rigasnic monh mou ekana thn apopira :p o rigas me sumvoulepse omws:p:p rigasnic ty kalws se vrhka k esena;) :lol: Filakiaaaaaa Sophaki..xxx :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 xixixixi thanks guys...!!! exw ena parapono omws! souvlaki me ta polla de me kalwsorhses ...:p:p Kalws se vrika omws :p: Kai oxi de me egrapse o rigasnic monh mou ekana thn apopira :p o rigas me sumvoulepse omws:p:p rigasnic ty kalws se vrhka k esena;) :lol: Filakiaaaaaa Sophaki..xxx :p Θα επανορθώσω. :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas777 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Γεια σας πολύ καλό το forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Μοντερατορες το λινκ για το news dropbox ποιο ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 δεν είμαι μοντεράτορας αλλά... http://www.myphone.gr/forum/dropbox.php? :p only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Γεια σας. Εύχομαι να μην ενοχλώ. Ενοχλώ; Το site αυτό ειναι οτι καλύτερο για οποιαδίποτε νεα συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 Παρούσα και΄γω. Πολύ καλό το myphone. :up: :yahoo: Έχω φάει κόλλημα.. ;) http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManD3R Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Παρον :cool: don't click this link... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Χρόνια πολλά ManD3R :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakoss25 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 να μαι κι εγω,νεουδι τελειος.καλος σας βρηκα παιδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asc_xk Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 ΠΑΡΟΥΣΑ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παρών και εγώ μπράβο στους συντελεστές του φορουμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Παρών! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Καλό το site σας, μπήκα χθες και κόλλησα και εγώ που λέτε. Go Myphone... :p [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Καλό το site σας, μπήκα χθες και κόλλησα και εγώ που λέτε. Go Myphone... :p Ού ρε ψέυτη! Ού! Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 παρών και εγω μετα απο πολυ καιρο! (22 μηνες) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 έχω την τιμή να αναφέρω ότι είμαι ΠΑΡΩΝ(μετά απο 4 μήνες) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HxC Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Prwto post sto myphone...hello. HxC http://users.otenet.gr/~buzzsunn/terror.gif BRING ME DOWN....I'LL OVERCOME... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Prwto post sto myphone...hello. HxC Welcome, ΗxC...(άσχετο τι σημαίνει το nick σου?) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HxC Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 HxC...hardcore :) http://users.otenet.gr/~buzzsunn/terror.gif BRING ME DOWN....I'LL OVERCOME... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts