evris2013 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Το OnePlus 6/6T πως πήρε πρόσφατα μέχρι και Android 11; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Για Xiaomi μιλαω, όχι 1+. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Για Xiaomi μιλαω, όχι 1+.Γιατί όχι και της Τσαόμι λοιπόν; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaly13 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Ποιός άσχετος ανέβασε αυτό το άρθρο; Εδώ και ΜΗΝΕΣ κυκλοφορεί η 12.5, την έχω και στο Mi 9 μου εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Το άρθρο αφορά την 12.5 enhanced έκδοση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) Γιατί όχι και της Τσαόμι λοιπόν; Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Από δω το πας από κει το πας, πάλι εκεί που ήθελες το έφερες. Γιατί έτσι μας αρέσει... :p Αφού δεν πρόκειται να πάρεις συσκευή της Xiaomi, τι χολοσκάς; Απόλαυσε το Pixel σου... Edited August 17, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Από δω το πας από κει το πας, πάλι εκεί που ήθελες το έφερες. Γιατί έτσι μας αρέσει... :p Αφού δεν πρόκειται να πάρεις συσκευή της Xiaomi, τι χολοσκάς; Απόλαυσε το Pixel σου... Ποιος μίλησε για Pixel; Ρώτησες πιο πάνω άλλον συμφορουμίτη, γιατί να έχει υποστήριξη μια συσκευή του '18; Σου έφερα ως παράδειγμα το Oneplus 6 που υποστηρίζεται μέχρι σήμερα, που είναι επίσης συσκευή του '18 και ευθεία απάντηση όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχεις δώσει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Ποιός άσχετος ανέβασε αυτό το άρθρο; Εδώ και ΜΗΝΕΣ κυκλοφορεί η 12.5, την έχω και στο Mi 9 μου εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα. Αν στάθηκες απλά στον τίτλο όντως δεν αναφέρει κάτι. Ωστόσο μέσα στο άρθρο το αναφέρει μεταφρασμένο. Ίσως θα έπρεπε να μην ανεβαίνουν τόσο βιαστικά οι αναδημοσιεύσεις... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) Ποιος μίλησε για Pixel; Ρώτησες πιο πάνω άλλον συμφορουμίτη, γιατί να έχει υποστήριξη μια συσκευή του '18; Σου έφερα ως παράδειγμα το Oneplus 6 που υποστηρίζεται μέχρι σήμερα, που είναι επίσης συσκευή του '18 και ευθεία απάντηση όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έχεις δώσει. Απάντηση ήταν η ερώτηση και εννοούσα για τα Xiaomi. Ούτε για 1+ μίλησε κανείς. Edited August 17, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Απάντηση ήταν η ερώτηση και εννοούσα για τα Xiaomi. Ούτε για 1+ μίλησε κανείς.Επομένως έχεις θέσει χαμηλά τον πήχη για το προϊόν που αγοράζεις και συμβιβάζεσαι με την μετριότητα. Ευχαριστώ πολύ. Πήρα την απάντηση μου. Bye! Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Επομένως έχεις θέσει χαμηλά τον πήχη για το προϊόν που αγοράζεις και συμβιβάζεσαι με την μετριότητα. Ευχαριστώ πολύ. Πήρα την απάντηση μου. Bye! Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Αυτή είναι δικιά σου άποψη.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts