tseapis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να επισκεφτώ για 10 μέρες έναν φίλο μου που είναι για σπουδές (!) :rolleyes: στην Ινδονησία. Δεν έχω ξαναπάει και ψάχνοντας το θέμα είδα ότι η περιαγωγή είναι διαστημικού κόστους... 5+ ευρώ το λεπτό η εξερχόμενη προς Ελλάδα με τη βόντα. Οπότε αυτό το σενάριο δεν παίζει! Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν -εκτός από την έρευνα που θα κάνω μόνη μου- αν κάποιος έχει ήδη πάει και έχει χρησιμοποιήσει Ινδονησιακό κινητό για να μου πει καμιά εμπειρία από πρώτο χέρι! Ο φίλος μου εκεί δεν τα παέι καλά με την τεχνολογία και δεν τον έχω ρωτήσει ακόμα τι έχει αλλά έχει ινδονησιακό κινητό, δεν ξέρω τι εταιρεία, πάντως είναι πάντα κακός ο ήχος όποτε μιλάμε -αλλά μπορεί να φταίει και η συσκευή του. Α! στην Ιάβα θα είμαστε. Έχει κάποιος καμιά συμβουλή, καμιά πρόταση; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Για την ποιότητα επικοινωνίας με Ινδονησία μπορεί να φταίει ο πάροχος που τερματίζει τις κλήσεις εκεί είτε στην Ελλάδα. Δοκίμασε να τον καλέσεις μέσω ΟΤΕ έστω για λίγο για να δεις που είναι το προβλημα. Πληροφορίες για κινητά εκεί μπορείς να δεις (στα αγγλικά) στο http://www.prepaidgsm.net/en/indonesia.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Έχει κάποιος καμιά συμβουλή, καμιά πρόταση; travelsim.... http://travelsimshop.com/ Indonesia ->Greece Euro/min Incoming Calls 0.43 Outgoing Calls 0.80 Incoming SMS FREE Outgoing SMS 0.35 ...οι τοπικες -αν δεν κανω λαθος- συμφερουν μονο αν εχεις σκοπο να ε+πικοινωνεις με SMS και να δεχεσε τηλεφωνα με μεγαλη χρεωση του καλουντα.... ...+ του οτι η travelsim θα σου ειναι χρησιμη γενικως μιας που ταξιδευεις συχνα...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Σας ευχαριστώ και τους δύο! Το παιδί στην Ινδονησία το έχουμε καλέσει και από σταθερό ΟΤΕ (ήταν όντως ο καλύτερος ήχος) αλλά επειδή δεν έχει καλό σήμα εκεί που μένει επικοινωνούμε κυρίως όταν είναι πχ στο πανεπιστήμιο ή στο καφέ οπότε υπάρχει πάντα μια βαβούρα γενικώς. Συν ότι του έχουν δώσει από εκεί μια συσκευή για να χρησιμοποιεί, η οποία μάλλον έχει μικρόφωνο που πιάνει όλους τους θορύβους του περιβάλλοντος οπότε δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το τι φταίει για τον κακό ήχο. Είδα τα σάιτ που μου λέτε. Έχω, φυσικά, απορίες αλλά θα το ψάξω και θα επενέλθω. εδιτ: έγραψα τις απορίες μου για την τραβελσιμ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2839050#post2839050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 βρηκα το θεμα στην αναζήτηση κ το επαναφερω γτ με ενδιαφέρει κ εμένα. Μηπως γνωρίζει καποιος? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Είχα στείλει 5 κάρτες στο travelsim.co.uk, και δεν τις έλαβα ποτέ πίσω. Στο travelsimshop που τις έστειλα, τις έλαβα κανονικά. Αν ενδιαφέρεται κάποιος περισσεύουν 4-5 καρτούλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 HEO, έχεις δοκιμάσει να την κλωνοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 HEO, έχεις δοκιμάσει να την κλωνοποιήσεις; δυστυχως δεν γινεται....:( Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλο μηνα...Ιουλιο! Στην περιαγωγη δεδομενων, δεν ακουσα να γινουν μειωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πάντως στην Κύπρο, η Cytamobile-Vodafone έχει ήδη ανακοινώσει στον τύπο μειωμένα τέλη περιαγωγής που ισχύουν από σήμερα. Δες και το συνημμένο. [ATTACH]14261[/ATTACH] Και εδώ. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Οι μερες παιρνουν... Ακουσε, διαβασε κανεις στην Ελλαδα, για μειωσεις στις τιμες περιαγωγης δεδομενων? Μεχρι ποτε θα εχουν αυτα τα εξωφρενικα τιμολογια? Αυτα που ειπε η Ευρωπαικη επιτροπη, δεν υποχρεουνται να τα εφαρμοσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Στην Ολλανδια παντως οι μειωσεις ισχυουν....απο οτι τσεκαρα στο T-mobile μου....ολα ΟΚ :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blondeamon Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Καλησπέρα τον Σεπτέμβρη φε'υγω για μεταπτυχιακό και εγω σκωτια και ενδιαφερομαι ακριβως για τα ιδια.Ειδα οτι προτεινες dsl 40gb...δηλ ογκοχρέωση? Υπάρχει κάποιο πακετο dsl με δωρεαν διεθνεις κλήσεις? ή έστω το πιο καλο οικονομικο πακετο dsl και χωρις καν τηλεφωνο αλλα να μη αργησει να ενεργοποιηθει και να ειναι αξιοπιστο. οποιαδηποτε συμβουλη στο τι πρεπει να κανω και ποιες εταιριες να αποφυγω ειναι ευπροσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλημέρα σου!Για ένα χρόνο τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα γιατί τα περισσότερα συμβόλαια είναι 18 μηνών.Πάλι της TalkTalk είναι καλή λύση καθώς έχεις μέχρι 8Mgbs ταχύτητα και όριο τα 40Gb το μηνα με δωρεάν κλήσεις προς Ελλάδα(σταθερά) με £25 λίρες περίπου.Wireless κάρτα Broadband πάλι έχεις πρόβλημα με τον χρόνο συμβολαίου αλλα και με το γεγονός ότι πρέπει να έχεις UK Bank Acount για να σε συνδέσουν. Μια σχετικά οικονομική και flexible λύση για την περίπτωση σου είναι Pay Ας You Go karta από three σε συνδυασμό με το πακέτο του SkyPe στον υπολογιστή σου, το οποιο σου δίνει Unlimited κλήσεις προς σταθερά Ευρώπης με £4 λίρες περίπου.Σου παραθέτω το link της three UK.http://threestore.three.co.uk/broadband/ kai http://www.skype.com/intl/en-gb/allfeatures/subscriptions/#europeanSubscriptionTab Θα συμφωνήσω ότι GB να μην είναι πολλά αλλα είσαι ελεύθερος να κανεις ότι θέλεις και μάλιστα έχεις άμεση σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_arch Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 να ρωτησω κατι για οποιον μπορει να το ξερει... πριν απο χρονια (περιπου 10) ειχα παει αμερικη, ειχα τοτε (που δεν υπηρχαν τα κινητα) ενα νουμερο που οταν το επαιρνα εβγαινε ενα τηλεφωνικο κεντρο ελλαδας οπου μπορουσα να ζητησω να με συνδεσουν με οποιοδηποτε νουμερο στην ελλαδα και η χρεωση θα γινοταν σε αυτο το νουμερο...... κοινως ρωτουσαν την μητερα μου (που επαιρνα) 'δεχεστε τη χρεωση απο το ταδε ατομο?' και με συνδεανε μετα επειδη θα ξαναπαω εξωτερικο εχει κανεις ιδεα ποιο ειναι αυτο το νουμερο η τουλαχιστον πως λεγεται αυτη η υπηρεσια να την ψαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Η υπηρεσία λέγεται hellas direct και τα νούμερα από ΗΠΑ είναι (ήταν τουλάχιστον) 1-800-4435527 1-800-3355232 1-800-6973031 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_arch Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 αααα σε ευχαριστω ΠΟΛΥ.... τωρα θα ξερω τουλαχιστων ΠΩΣ να το ψαξω! Το βρήκα.... για οποιον ενδιαφέρεται.... http://www.airtickets.gr/ote.htm Το γελοιο βέβαια ειναι πως είχα πάρει τηλ το 11888 οπου δεν ηξεραν τιποτα και το 11889 που που μου ειχαν πει οτι υπαρχει μονο της Ισπανίας!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Αγόρασα μια κάρτα της 3 UK και θέλω να την χρησιμοποιήσω. Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις: Ποια εταιρεία στην ελλάδα υποστηρίζει την 3 Αγγλίας? Κάθε φορά που την ενεργοποιώ, πιάνω, είτε Cosmote, είτε Wind. Πώς μπορώ να κάνω topup? Δεν είχε καθόλου χρόνο μέσα Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2009 Λογικά υποστηρίζει και τα 3 δίκτυα, αυτόματα βρίσκοντας το δίκτυο με το πιο δυνατό σήμα ανά πάσα στιγμή. Τώρα, για το πιο δίκτυο έχει χαμηλότερες χρεώσεις περιαγωγής με την 3, αυτό πρέπει να το ψάξεις στην ιστοσελίδα τους. Επίσης στην ιστοσελίδα τους θα βρείς αν υπάρχει τρόπος για online topup. Αλλιώς, θα πρέπει να το κάνει για σένα κάποιος γνωστός στη Βρετανιά. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Φτάνοντας στην Ινδονησία αγόρασα από κάτι τύπους μικροπωλητές που έχουν κάτι κασελάκια στο πεζοδρόμιο ένα πακέτο σύνδεσης Ινδονησιακό, ίδιο με του φίλου μου που σπούδαζε ήδη εκεί. Λεγόταν sim Pati pe de από την εταιρεία Telkomsel. Κόστιζε 13.000 ρούπιες, δηλάδη κάτι λιγότερο από 1€ και είχε μέσα χρόνο ομιλίας 5.000 ρούπιες. :rolleyes: Δυστυχώς ποτέ δεν κατάλαβα τι ακριβώς έπαιζε γιατί όλα τα μενού ήταν μόνο στα ινδονησιακά. Ακόμα και την ενεργοποίηση μου την έκανε η ρεσεψιονίστ γιατί έπρεπε να δώσω κάτι στοιχεία μου και πάλι όλα ήταν στα ινδονησιακά. Το χρησιμοποιήσα μόνο για τοπικές κλήσεις και sms και ποτέ δεν καταλαβα τις χρεώσεις ποιες ήταν αλλά με μια ανάνεωση 12.000 ρούπιες πέρασα 15 μέρες εκειπέρα, με πολύ λίγη χρήση είναι η αλήθεια αλλά και με τι κόστος (1,8€)... Και τώρα που μπήκα στο σάιτ τους πάλι όλα στα ινδονησιακά είναι, δεν θα μάθω λοιπόν ποτέ τι έπαιζε με τις χρεώσεις... :lol: http://www.telkomsel.com/web/tarif_kartu_simpati Όποιος πάει λοιπόν, μην διστάσει, ας πάρει ένα πακέτο από τους τύπους με τα κασελάκια, βολεύει πάρα πολύ για όλες τις τοπικές κλήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε για ξενοδοχεία κλπ. edit: Τώρα είδα ότι το σάιτ που μου προτίνατε παραπάνω έχει και τιμοκατάλογο. http://www.prepaidgsm.net/en/indonesia/telkomsel.html Εντάξει, είναι αρκετά φτηνά, ιδίως σε σύγκριση με την περιαγωγή!!! Ώστε είχε 0,007€ το τοπίκο sms που έστελνα, λοιπόν! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 HEO thanks για την ενημερωση. ---- Προσαρμογη στα ευρωπαικα δεδομενα...αλα ελληνικα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250154 διαβαστε και φριξτε! Δεν μπορει τιποτε σωστο να γινει σε αυτη τη χωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 παιδιά, σκέφτομαι και εγώ την talk talk κυρίως γιατί υπάρχει ήδη γραμμή talk talk εκεί που θα μένω. Επίσης, με ένα ψάξιμο στο site της BT είδα ότι όλα τα προγράμματα phone + broadband έχουν συμβόλαιο 18 μηνών (εγώ θα μείνω για 1 χρόνο). Σχετικά με το όριο των 40gb/μήνα, αν τα περάσεις τι χρεώση υπάρχει; μου φαίνονται λίγα..όπως και τα 80gb με το σχετικό boost.. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensUK Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 παιδιά, σκέφτομαι και εγώ την talk talk κυρίως γιατί υπάρχει ήδη γραμμή talk talk εκεί που θα μένω. Επίσης, με ένα ψάξιμο στο site της BT είδα ότι όλα τα προγράμματα phone + broadband έχουν συμβόλαιο 18 μηνών (εγώ θα μείνω για 1 χρόνο). Σχετικά με το όριο των 40gb/μήνα, αν τα περάσεις τι χρεώση υπάρχει; μου φαίνονται λίγα..όπως και τα 80gb με το σχετικό boost.. Το πρόστιμο είναι £5.00 όταν τα ξεπεράσεις αλλα δεν ξέρω για ποσα.Είναι δηλαδή για αλλα 2GB η για αλλα 40GB?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_obey_ Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Θέλω να στείλω sms στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Έχω wind συμβόλαιο και το sms θα σταλεί σε ξένο δίκτυο. Έχω κάνει ήδη 2 απόπειρες και κανένα μήνυμα δεν έχει φτάσει! :( Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά με τον κωδικό. Για Αγγλία ο κωδικός είναι 44. Πρέπει να βάλω μπροστά και κάτι άλλο πχ 0044 και μετά τον αριθμό του ξένου κινητού?? Δοκίμασα και με το 00 μπροστά και χωρίς και τίποτα!!!:confused: Επίσης κάτι ακόμα! Άντε και το έστειλα, θα φτάσει αμέσως ή θέλει κάποιο χρόνο? Όποιος γνωρίζει ας με φωτίσει και εμένα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Θέλω να στείλω sms στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Έχω wind συμβόλαιο και το sms θα σταλεί σε ξένο δίκτυο. Έχω κάνει ήδη 2 απόπειρες και κανένα μήνυμα δεν έχει φτάσει! :( Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά με τον κωδικό. Για Αγγλία ο κωδικός είναι 44. Πρέπει να βάλω μπροστά και κάτι άλλο πχ 0044 και μετά τον αριθμό του ξένου κινητού?? Δοκίμασα και με το 00 μπροστά και χωρίς και τίποτα!!!:confused: Επίσης κάτι ακόμα! Άντε και το έστειλα, θα φτάσει αμέσως ή θέλει κάποιο χρόνο? Όποιος γνωρίζει ας με φωτίσει και εμένα!!!! για δοκιμασε +44. Αν ειναι ανοιχτο το κινητο θα φτασει αμεσως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts