Jump to content

_obey_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About _obey_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

_obey_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ζητώ συγνώμη για το τεράστιο και μπερδεμένο κείμενο αλλά θα σας τα πω όπως ακριβώς είναι...μπερδεμένα!!:blink: Έχω ένα laptop Hp Pavilion dv 6700 με ενσωματωμένο ασύρματο bluetooth και το κινητό μου είναι sony ericsson w580i. Από την αρχή μπορούσα να συνδέσω τις δύο αυτές συσκευές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και να πραγματοποιήσω ανταλλαγή αρχείων. Ξαφνικά και το τονίζω αυτό, το bluetooth στο pc δεν έχει την ίδια μορφή που είχε και δε μπορεί να στείλει αρχεία προς το w580i παρά μόνο να δεχτεί αρχεία. Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα με το k700i και όλα πήγαν μια χαρά και του έστειλε αρχεία και δέχτηκε αρχεία από αυτό! Όταν στέλνω αρχείο προς το κινητό αυτό που αντικρίζω είναι το παρακάτω, η χρήση ελέγχου ταυτότητας(η οποία πριν παρατηρήσω τις αλλαγές στο bluetooth ποτέ δε μου είχε ζητηθεί για να στείλω αρχεία) είναι ανενεργή, δε μπορώ να κάνω κλικ πάνω και στη συνέχεια η αποστολή αρχείου αποτυγχάνει λέγοντας πως το όρισμα που δόθηκε δεν ήταν έγκυρο!:blink: Από την άλλη όταν πρoσπαθώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή από το κινητό δε γίνεται τίποτα και στα πρόσθετα-υπηρεσίες δεν εμφανίζει τίποτα για το pc το οποίο είναι στις συσκευές μου. Δοκίμασα να καταργήσω το κινητό από τις συσkευές του laptop και το pc από τις συσκευές του κινητού και να δημιουργήσω σύνδεση από την αρχή και πάλι τίποτα! Ο υπολογιστής ανιχνεύει κανονικά το κινητό, το κινητό όμως δεν ανιχνεύει το pc! Τελικά κατάφερα να προσθέσω τον υπολογιστή στις συσκευές του κινητού μόνο αφού το ανίχνευσε και το ζήτησε ο υπολογιστής από αυτό, με χρήση κλειδιού-κωδικού το οποίο όμως όπως ανέφερα δε μπορώ να κάνω χρήση στην αποστολή αρχείων:angry::angry: Ξέχασα να πω πως το κινητό συνδέεται και στέλνει αρχεία σε άλλα κινητά κανονικά! Δεν καταλαβαίνω, τι έπαθε και ξαφνικά ζητάει κλειδιά? Και αφού το ζητάει γιατί δε μπορώ να το κάνω χρήση?? Πώς γίνεται να μπορεί να δεχτεί αρχεία από το κινητό αλλά να μη μπορεί να στείλει σε αυτό, ενώ δεν έχει γίνει καμία αλλαγή από εμένα στις ρυθμίσεις???? Ποιος το έχει το πρόβλημα το κινητό ή το pc??? Με όλες τις άλλες συσκευές δε φαίνεται να έχουν πρόβλημα και τα δύο, μεταξύ τους τι συμβαίνει??????:blink::blink::blink: Όποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή έχει καμία ιδέα, καλοδεχούμενος είναι!!
  2. Προσπαθώ να στείλω MMS στην Αγγλία και συνεχώς μου λέει ' Η αποστολή απέτυχε αλλοιωμένο φορμά μηνύματος, επανάληψη?'. Το mms είναι φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό μου αν αυτό έχει σχέση. Ο παραλήπτης είναι ξένου δικτύου, έχει κάμερα το κινητό του και τα sms μου τα δέχεται κανονικά.:blink: Καμιά ιδέα?? Εσείς μπορείτε να στείλετε mms στο εξωτερικο??
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πώς βάζω το + στο κινητό?? Το 0 και το + είναι στο ίδιο πλήκτρο και μόνο το 0 μπορώ να πληκτρολογήσω! ........Άσε, το βρήκα πώς μπαίνει τελικά!!! Βιάστηκα! Για να δω τώρα...! Τhanks πάντως!
  4. Θέλω να στείλω sms στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Έχω wind συμβόλαιο και το sms θα σταλεί σε ξένο δίκτυο. Έχω κάνει ήδη 2 απόπειρες και κανένα μήνυμα δεν έχει φτάσει! :( Μάλλον κάτι δεν κάνω καλά με τον κωδικό. Για Αγγλία ο κωδικός είναι 44. Πρέπει να βάλω μπροστά και κάτι άλλο πχ 0044 και μετά τον αριθμό του ξένου κινητού?? Δοκίμασα και με το 00 μπροστά και χωρίς και τίποτα!!!:confused: Επίσης κάτι ακόμα! Άντε και το έστειλα, θα φτάσει αμέσως ή θέλει κάποιο χρόνο? Όποιος γνωρίζει ας με φωτίσει και εμένα!!!!
×
×
  • Create New...