MIKU Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, junglist said: Αυτό που κοιτάτε πριν πάτε ταξίδι να δείτε σε σελίδες εταιρειών πού θα πρέπει να κλειδώσετε στο εξωτερικό δεν το καταλαβαίνω. Έγω με σχεδόν 2 ταξίδια το μήνα στο εξωτερικό (τους τελευταίους μήνες) πάντα δοκιμάζω στην πράξη πώς δουλεύουν τα δίκτυα όταν ήδη βρίσκομαι στη ξένη χώρα. Ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις της ίδιας χώρας αναγκάζομαι να αλλάξω δίκτυα γιατί άλλα παίζουν καλύτερα αλλού. Αν απλά κλειδώσω σε ένα τότε ρισκάρω να έχει χειρότερη απόδοση κάπου αλλού Εγώ κοίταξα γιατί πολλές φορές στα δίνει διαθέσιμα στην αναζήτηση αλλά είναι κλειδωμένα. Anyway έχει ενδιαφέρον. Αν θες πες μας εμπειρία από τα 2 τελευταία. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου https://www.datacenterdynamics.com/en/news/eu-approves-es-acquisition-of-ppf-telecom/ Υπάρχει επίσης απαγόρευση οποιασδήποτε χρηματοδότησης από την EIA και την e& για τις δραστηριότητες της PPF στην εσωτερική αγορά της ΕΕ, καθώς και απαίτηση για τον αερομεταφορέα να ενημερώνει την EC για μελλοντικές εξαγορές. Τι σημαίνει άμα δεν μπορεί να ρίξει χρήμα για υποδομές και νέες τεχνολογίες; Πώς θα επενδύει διαφορετικά; Τα χρήματα που θα πέσουν μας ενδιαφέρουν καθώς στις υποδομές "πατούν" οι υπηρεσίες! Ας εξηγήσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Holafly esim θεωρείται καλή; Μου φαίνεται πολύ φτηνή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Μνησθητι μου κύριε. Βρίσκομαι σε ταξίδι με τη δουλειά, και βλέπω 5G και VoLTE από Nova σε Γερμανία και Αυστρία. o2-de και 3ΑΤ αντιστοίχως. Και δουλεύει ρολόι. Μονο η Vodafone δεν έχει πια VoLTE στις δύο αυτές χώρες. Θα πάμε και Ελβετία σε λίγες μέρες, να δω και κει τι γίνεται. On 18/10/2024 at 12:47 ΠΜ, thansof_7 said: Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Δεν γνωρίζω αυτή που λες. Μπορω να σου πω όμως ότι κάποιες πιο γνωστές, όπως Airalo και Holafly, είναι δοκιμασμένες από πολλούς εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου και εμου, οπότε κοίταξε και αυτές. Edited 23 Οκτωβρίου by panos.k2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) VoLTE και στην Ελβετία από Nova. Δοκίμασα όλα τα δίκτυα από τη Nova και δίνει VoLTE από Sunrise και Swisscom. Στην αυτόματη επιλογή με κάνει force στη Swisscom. Η COSMOTE και η Vodafone μπαίνουν αυτόματα στη Sunrise, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει VoLTE σε κάποια από τις δύο. Είμαστε όλοι με εταιρικά. Εξαριετικη κάλυψη στη διαδρομή Μόναχο-Ζυριχη από o2 και Swisscom ΥΓ: είναι αντιφατικό στη Γερμανία η nova όταν συνδέεται στην τελεκομ να δείχνει Telekom.de και η COSMOTE να δείχνει Telekom Deutschland Ger Edited 25 Οκτωβρίου by panos.k2 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 12:47 ΠΜ, thansof_7 said: Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Αυτό που έκανα εγώ ήταν να πάρω local SIM (T-Mobile/Magyar Telekom). Έχει φθηνά πακέτα και συνήθως δεν σου χρεώνουν τη SIM πχ μπορείς να έχεις απεριόριστα για 10 μέρες με 10€. 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 04:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:37 πμ Μετρήσεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στον 6ο όροφο, κέντρο Σόφιας A1 5G από vf Yettel 5G από cosmote A1 4G+ από Vf Yettel 4G+ από cosmote Αυτό που με χάλασε στην cosmote είναι ότι χτες που προσγειώθηκα με έβαλε αυτόματα στη Vivacom στην οποία όμως δεν είχε internet και έπρεπε να το γυρίσω εγώ στη yettel όπου εκεί έπιασε κατευθείαν 5G. Τώρα στα της Vf, με χάλασε ότι μπαίνει μόνο σε A1 και ότι αργεί να συνδεθεί, δηλαδή στην αρχή δίνει 3G, μετά 4G, μετά 5G, μετά πάλι 3G και μετά συνδέεται σε 5G και λειτουργεί σωστά. Σήμερα θα μπει στο παιχνίδι και η Vivacom, αφού θα αγοράσω κάρτα Και bonus, μια μέτρηση με το WiFi του ξενοδοχείου στο οποίο τα ξενοδοχεία της χώρας μας πάσχουν 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:04 πμ 4G+ σαν Την Α1 έχεις δει στη χώρα μας τέτοια ταχύτητα εκτός αεροδρομίου; Δύσκολο... Κ μερικοί χαίρονται αα 100-200mbps το 5G nova ή κ άλλο δίκτυο 425mbps 4G+ τους πάτησε η Α1 για τα καλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ 25 minutes ago, elkons said: 4G+ σαν Την Α1 έχεις δει στη χώρα μας τέτοια ταχύτητα εκτός αεροδρομίου; Δύσκολο... Κ μερικοί χαίρονται αα 100-200mbps το 5G nova ή κ άλλο δίκτυο 425mbps 4G+ τους πάτησε η Α1 για τα καλά. Παιδιά παντού έχει N78 μέσα στη Σοφια είναι απίστευτο. Πήρα Vivacom f2g 20 GB και 800 λεπτά προς Βουλγαρία και Ε.Ε. με 6 ευρώ. Θα δω τώρα και εκτός Σοφιας τι γίνεται. Εχω και A1 και Vivacom και yettel 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:34 πμ Παντού Ν78 η Vivacom ή γενικά; Καλά να περνάς, εμάς δώσε μας κ εικόνα όταν έχεις χρόνο φυσικά. 6€ μια χαρά είναι πάρα πολύ καλή τιμή μακάρι να είχε και τέτοια πακέτα με αυτές τις τιμές στη χώρα μας αλλά που τέτοια τύχη.. Είμαστε και σε ποιότητα πιο πίσω από τη Βουλγαρία και πληρώνουμε πολλά περισσότερα € για τις υπηρεσίες τους 💀 Βέβαια δεν έχουμε άλλη επιλογή αλλιώς μένουμε χωρίς τηλ αλλά είναι απαραίτητο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:56 πμ 1 hour ago, elkons said: Παντού Ν78 η Vivacom ή γενικά; Καλά να περνάς, εμάς δώσε μας κ εικόνα όταν έχεις χρόνο φυσικά. 6€ μια χαρά είναι πάρα πολύ καλή τιμή μακάρι να είχε και τέτοια πακέτα με αυτές τις τιμές στη χώρα μας αλλά που τέτοια τύχη.. Είμαστε και σε ποιότητα πιο πίσω από τη Βουλγαρία και πληρώνουμε πολλά περισσότερα € για τις υπηρεσίες τους 💀 Βέβαια δεν έχουμε άλλη επιλογή αλλιώς μένουμε χωρίς τηλ αλλά είναι απαραίτητο. Εκτός Σοφιας η Vivacom έχει μόνο 4G και έχω δει και πολύ 3G, είναι τραγική. Η A1 έχει παντού 5G και βαράει παντού 200+ mbps. Είναι δύναμη. Η yettel είναι κάπου στη μέση 5G A1 Vivacom 5G τέτοιες ταχύτητες δίνει και κάτω από κεραίες. Τραγική τελείως η ξαδέλφη της nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 01:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:05 μμ Η Nova παίζει να ναι τελικά καλύτερη από Vivacom 🥲 Απέναντι από κεραία της ο2 που με κοιτάει κιόλας το κινητό,με φουλ σήμα https://www.speedtest.net/my-result/a/10567842170 Telekom από πιο μακρινή κεραία με 2 γραμμές σήμα https://www.speedtest.net/my-result/a/10567845045 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:22 μμ Φιλιππούπολη, έξω από τη vivacom Vivacom 5G A1 από roaming vf Yettel 5G από roaming cosmote 13 minutes ago, elkons said: Η Nova παίζει να ναι τελικά καλύτερη από Vivacom 🥲 Απέναντι από κεραία της ο2 που με κοιτάει κιόλας το κινητό,με φουλ σήμα https://www.speedtest.net/my-result/a/10567842170 Telekom από πιο μακρινή κεραία με 2 γραμμές σήμα https://www.speedtest.net/my-result/a/10567845045 Καλύτερη η Telekom. Καλά η A1 είναι τρομερή, μπορεί καλύτερη και από cosmote. Η yettel είναι σαν την cosmote ενώ η Vivacom είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε σημεία που οι άλλες δύο έχουν 5G, έχει LTE ακόμα και 3G ενώ έχει και σκαλώματα και χάνει ξαφνικά το σήμα, σε σημείο που οι άλλες δύο με roaming από ελληνικά δίκτυα λειτουργούν καλύτερα από τη Vivacom που είναι τοπική sim. Μας δείχνει λοιπόν ότι η πορεία της nova είναι ίδια με της Vivacom ( σύμφωνα με τους φίλους της nova ) δηλαδή είναι τραγικοί. Οποιος περιμένει λοιπόν ανάλογη επένδυση όπως στη Vivacom καλύτερα να μην περιμένει γιατί η Vivacom είναι απογοητευτική 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:29 μμ Λες να χει κόφτη στο Roaming; Σήμερα πήγα στην Allianz Arena το καλύτερο ηταν 700 με Telekom και χειρότερο 120 με o2. Είδα και έναν τεχνικό της Telekom κάτι έκανε σε μια κεραία μου είπε για το 5G κάτι δε πολύ κατάλαβα έκανε και speedtests κολλητό το κινητό με πάνελ βέβαια 1.7Gbps,ένα iphone ήταν μετά έβαλε και ένα μηχάνημα κάτι μετρούσε. Δείτε RSRQ LTE στην Allianz area πάλι, δεν κλείνει η Telekom τις μπάντες, είναι μέσα στα ρούχα διακοσμητικά κλπ (Πήρα μπρελόκ και μια μπλούζα της bayern και έχει και το λογότυπο της Telekom, κάνω και διαφήμιση 😂) 15 minutes ago, Gv2008 said: Φιλιππούπολη, έξω από τη vivacom Vivacom 5G A1 από roaming vf Yettel 5G από roaming cosmote Καλύτερη η Telekom. Καλά η A1 είναι τρομερή, μπορεί καλύτερη και από cosmote. Η yettel είναι σαν την cosmote ενώ η Vivacom είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε σημεία που οι άλλες δύο έχουν 5G, έχει LTE ακόμα και 3G ενώ έχει και σκαλώματα και χάνει ξαφνικά το σήμα, σε σημείο που οι άλλες δύο με roaming από ελληνικά δίκτυα λειτουργούν καλύτερα από τη Vivacom που είναι τοπική sim. Μας δείχνει λοιπόν ότι η πορεία της nova είναι ίδια με της Vivacom ( σύμφωνα με τους φίλους της nova ) δηλαδή είναι τραγικοί. Οποιος περιμένει λοιπόν ανάλογη επένδυση όπως στη Vivacom καλύτερα να μην περιμένει γιατί η Vivacom είναι απογοητευτική Ε ναι πάντα στα κεντρικά πιάνουν Gbps ακόμα κ στα κεντρικά γραφεία τα παλιά της WIND στο Μαρούσι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:43 μμ 1 hour ago, Gv2008 said: Φιλιππούπολη, έξω από τη vivacom Vivacom 5G A1 από roaming vf Yettel 5G από roaming cosmote Καλύτερη η Telekom. Καλά η A1 είναι τρομερή, μπορεί καλύτερη και από cosmote. Η yettel είναι σαν την cosmote ενώ η Vivacom είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε σημεία που οι άλλες δύο έχουν 5G, έχει LTE ακόμα και 3G ενώ έχει και σκαλώματα και χάνει ξαφνικά το σήμα, σε σημείο που οι άλλες δύο με roaming από ελληνικά δίκτυα λειτουργούν καλύτερα από τη Vivacom που είναι τοπική sim. Μας δείχνει λοιπόν ότι η πορεία της nova είναι ίδια με της Vivacom ( σύμφωνα με τους φίλους της nova ) δηλαδή είναι τραγικοί. Οποιος περιμένει λοιπόν ανάλογη επένδυση όπως στη Vivacom καλύτερα να μην περιμένει γιατί η Vivacom είναι απογοητευτική Η Vivacom από την εξαγορά της από την United Group έπεσε από την 1η στην 3η θέση στην κατάταξη της Ookla... Ο όμιλος δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα. Μας βγάζεις και καμιά μέτρηση με 3G; 3 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 2 ώρες πριν, MIKU said: Η Vivacom από την εξαγορά της από την United Group έπεσε από την 1η στην 3η θέση στην κατάταξη της Ookla... Ο όμιλος δεν ενδιαφέρεται για την ποιότητα. Μας βγάζεις και καμιά μέτρηση με 3G; 3 mbps είχε σε 3G. Δεν με αφήνει να επιλέξω 3G παρά μόνο αν γυρίσει μόνο του το κινητό. 3 ώρες πριν, elkons said: Λες να χει κόφτη στο Roaming; Σήμερα πήγα στην Allianz Arena το καλύτερο ηταν 700 με Telekom και χειρότερο 120 με o2. Είδα και έναν τεχνικό της Telekom κάτι έκανε σε μια κεραία μου είπε για το 5G κάτι δε πολύ κατάλαβα έκανε και speedtests κολλητό το κινητό με πάνελ βέβαια 1.7Gbps,ένα iphone ήταν μετά έβαλε και ένα μηχάνημα κάτι μετρούσε. Δείτε RSRQ LTE στην Allianz area πάλι, δεν κλείνει η Telekom τις μπάντες, είναι μέσα στα ρούχα διακοσμητικά κλπ (Πήρα μπρελόκ και μια μπλούζα της bayern και έχει και το λογότυπο της Telekom, κάνω και διαφήμιση 😂) Ε ναι πάντα στα κεντρικά πιάνουν Gbps ακόμα κ στα κεντρικά γραφεία τα παλιά της WIND στο Μαρούσι. ποιος να έχει κόφτη; Η VIVACOM που έχω είναι Βουλγαρικο νούμερο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 05:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:13 μμ 1 minute ago, Gv2008 said: 3 mbps είχε σε 3G. Δεν με αφήνει να επιλέξω 3G παρά μόνο αν γυρίσει μόνο του το κινητό. ποιος να έχει κόφτη; Η VIVACOM που έχω είναι Βουλγαρικο νούμερο Περιορισμό ταχύτητας στους Roamers 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:03 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Περιορισμό ταχύτητας στους Roamers Και να έχει, εμένα είναι τοπική η κάρτα, όχι roaming από ελληνικό πάροχο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:05 μμ Βρε δν αναφέρομαι στη Vivacom στις άλλες λέω που δεν είδες ακόμη 1Gbps 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:08 μμ 2 minutes ago, elkons said: Βρε δν αναφέρομαι στη Vivacom στις άλλες λέω που δεν είδες ακόμη 1Gbps Είδα 980 mbps με Α1 στη Σοφια 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:21 μμ (edited) Προφανώς όμως οι ταχύτητες είναι μεγαλύτερες και η εμπειρία καλύτερη όταν χρησιμοποιείς τοπική κάρτα παρά roaming. Απ όλες τις απόψεις. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με κόφτη, έχει να κανει με το πως λειτουργεί το όλο πράγμα. Υπάρχουν βέβαια εταιρίες που εφαρμόζουν κόφτη στους Roamers. Για παράδειγμα η 3 Σουηδιας έχει όριο ταχύτητας 100Mbps Edited Παρασκευή στις 09:28 μμ by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:56 πμ Στον δρόμο για Μπανσκο Α1 BG 5G Viacom 4G B8 only μετά από λίγο η VIVACOM μπήκε σε A1 Σκοπιών Στο parking του Μπανσκο, μου έκανε εντύπωση το ότι η πλειονότητα των ανθρώπων ήταν έλληνες και ότι και στα μαγαζιά οι Βούλγαροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά VIVACOM 5G YETTEL 5G A1 5G, όχι τόσο καλή εδώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Σάββατο στις 12:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:05 μμ (edited) 1 hour ago, Gv2008 said: Στον δρόμο για Μπανσκο Α1 BG 5G Viacom 4G B8 only μετά από λίγο η VIVACOM μπήκε σε A1 Σκοπιών Στο parking του Μπανσκο, μου έκανε εντύπωση το ότι η πλειονότητα των ανθρώπων ήταν έλληνες και ότι και στα μαγαζιά οι Βούλγαροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά VIVACOM 5G YETTEL 5G A1 5G, όχι τόσο καλή εδώ Καλά να περάσεις στο Μπανσκο! Πάντα με προφυλάξεις😂 (έχεις ανεβάσει την ίδια φωτογραφία για Yettel και Α1 στο τέλος) Edited Σάββατο στις 12:06 μμ by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 12:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:06 μμ (edited) On 14/12/2024 at 12:56 ΜΜ, Gv2008 said: Στον δρόμο για Μπανσκο Α1 BG 5G Viacom 4G B8 only μετά από λίγο η VIVACOM μπήκε σε A1 Σκοπιών Στο parking του Μπανσκο, μου έκανε εντύπωση το ότι η πλειονότητα των ανθρώπων ήταν έλληνες και ότι και στα μαγαζιά οι Βούλγαροι μιλούσαν σπαστά ελληνικά VIVACOM 5G YETTEL 5G A1 5G, όχι τόσο καλή εδώ Καλά να περάσεις! Είναι υπέροχο αυτή την περίοδο! 🤝 On 13/12/2024 at 3:22 ΜΜ, Gv2008 said: Φιλιππούπολη, έξω από τη vivacom Vivacom 5G A1 από roaming vf Yettel 5G από roaming cosmote Καλύτερη η Telekom. Καλά η A1 είναι τρομερή, μπορεί καλύτερη και από cosmote. Η yettel είναι σαν την cosmote ενώ η Vivacom είναι ή του ύψους ή του βάθους. Σε σημεία που οι άλλες δύο έχουν 5G, έχει LTE ακόμα και 3G ενώ έχει και σκαλώματα και χάνει ξαφνικά το σήμα, σε σημείο που οι άλλες δύο με roaming από ελληνικά δίκτυα λειτουργούν καλύτερα από τη Vivacom που είναι τοπική sim. Μας δείχνει λοιπόν ότι η πορεία της nova είναι ίδια με της Vivacom ( σύμφωνα με τους φίλους της nova ) δηλαδή είναι τραγικοί. Οποιος περιμένει λοιπόν ανάλογη επένδυση όπως στη Vivacom καλύτερα να μην περιμένει γιατί η Vivacom είναι απογοητευτική Δεν έχουν το ίδιο επενδυτικό πλάνο μεταξύ τους! Επίσης ο Σταθόπουλος σαν Έλληνας ποντάρει περισσότερο στη NOVA. Κοντεύει ήδη το 1 δις σε επενδύσεις η NOVA! Edited 5 ώρες πριν by Chrischal1908 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts