paanos Δημ. Τρίτη στις 09:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:07 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Ξέρεις η Vodafone σε ποιους παρόχους όντως σε συνδέει εκεί; επειδή όλες τους ότι να ναι λένε σ λέει σε όλες μπορεί σε μια δυο να μπαίνει. Πχ Γερμανία λέει συνδέεται η Cosmote κ στις 3 αλλά τελικά μόνο Telekom και o2 έμπαινε, η Vodafone στη Vodafone η Nova o2. Γερμανία απλά αν δε ξέρει κάποιος το λέω η Cosmote παίζει και με Telekom και ο2 VoLTE,wifi calling όχι ούτε στη μητρική της εταιρεία. Για τις άλλες δε ξέρω. Η Cosmote δε θα παίξει πουθενά VoWiFi γιατί δεν το υποστηρίζει. Θέμα του home network είναι. Vodafone γενικά μπορεί να συνδεθείς παντού και να έχεις υπηρεσίες αλλά μετά από λίγο σε πετάει εκτός δικτύου, εκτός αν είσαι στο προτιμώμενο τους. vf GR με vf.de και SFR (Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα). 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Τετάρτη στις 09:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:19 μμ On 11/2/2025 at 9:31 ΜΜ, elkons said: Ξέρεις η Vodafone σε ποιους παρόχους όντως σε συνδέει εκεί; επειδή όλες τους ότι να ναι λένε σ λέει σε όλες μπορεί σε μια δυο να μπαίνει. Πχ Γερμανία λέει συνδέεται η Cosmote κ στις 3 αλλά τελικά μόνο Telekom και o2 έμπαινε, η Vodafone στη Vodafone η Nova o2. Γερμανία απλά αν δε ξέρει κάποιος το λέω η Cosmote παίζει και με Telekom και ο2 VoLTE,wifi calling όχι ούτε στη μητρική της εταιρεία. Για τις άλλες δε ξέρω. Thx μαν Χωρίς 5G αμάν κ αυτοί 🤣 θέλουν μάλλον να πάμε στις εποχές 3G 😅 έχει αλλάξει τροπάριο πλέον η Vodafone. Όταν είσαι εξωτερικό, τους καλείς στο νούμερο εξυπηρετησης εξωτερικού (που είναι δωρεάν) ή στο τσατ , τους λες ότι έχεις θέμα με τη vodafone της χώρας που είσαι και σε24 ώρες σε ξεμπλάρουν. Δοκιμασμένο τον Οκτώβρη που πήγα Βενετία - τους είπα από την πρώτη μέρα ότι με VF Italy δεν έχω σήμα και μετά έπαιζα μπάλα με TIM/WIND. 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:42 μμ 21 minutes ago, ParafronGR said: έχει αλλάξει τροπάριο πλέον η Vodafone. Όταν είσαι εξωτερικό, τους καλείς στο νούμερο εξυπηρετησης εξωτερικού (που είναι δωρεάν) ή στο τσατ , τους λες ότι έχεις θέμα με τη vodafone της χώρας που είσαι και σε24 ώρες σε ξεμπλάρουν. Δοκιμασμένο τον Οκτώβρη που πήγα Βενετία - τους είπα από την πρώτη μέρα ότι με VF Italy δεν έχω σήμα και μετά έπαιζα μπάλα με TIM/WIND. Και σε Cosmote γίνεται; στο site έλεγαν σε βάζει και Vodafone.de και τελικά δεν αφήνει, όπως και η Vodafone δεν αφήνει εκεί σε Telekom.de Ρε συ Ρώμη η TIM ήταν χάλια σε εσωτερικούς χώρους η WINDTRE έπαιζε μόνη της. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη όμως για Ιταλία. Ο @Gv2008 λογικά ξέρει πιο καλά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Τετάρτη στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:00 μμ 32 minutes ago, elkons said: Και σε Cosmote γίνεται; στο site έλεγαν σε βάζει και Vodafone.de και τελικά δεν αφήνει, όπως και η Vodafone δεν αφήνει εκεί σε Telekom.de Ρε συ Ρώμη η TIM ήταν χάλια σε εσωτερικούς χώρους η WINDTRE έπαιζε μόνη της. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη όμως για Ιταλία. Ο @Gv2008 λογικά ξέρει πιο καλά. Σε Μπάρι και Βενετία , είχε ξεκάθαρη υπεροχή η TIM κυρίως στις πόλεις έξω από το κέντρο πχ Alberobello, Matera (Μπάρι) / Murano, Mira, Padova, Treviso. 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:30 μμ 28 minutes ago, ParafronGR said: Σε Μπάρι και Βενετία , είχε ξεκάθαρη υπεροχή η TIM κυρίως στις πόλεις έξω από το κέντρο πχ Alberobello, Matera (Μπάρι) / Murano, Mira, Padova, Treviso. Δεν πήγα προς τα κει..ίσως από Σεπτέμβρη θα δείξει, ευχαριστώ για τις πληροφορίες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Χθες στς 08:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:52 πμ 11 ώρες πριν, elkons said: Και σε Cosmote γίνεται; στο site έλεγαν σε βάζει και Vodafone.de και τελικά δεν αφήνει, όπως και η Vodafone δεν αφήνει εκεί σε Telekom.de Ρε συ Ρώμη η TIM ήταν χάλια σε εσωτερικούς χώρους η WINDTRE έπαιζε μόνη της. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη όμως για Ιταλία. Ο @Gv2008 λογικά ξέρει πιο καλά. Η WINDTRE είναι τοπ. Η TIM σε εσωτερικούς χώρους πάσχει όπως η πράσινη, η Vf Ιταλίας είναι ανάλογα το μέρος 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Καλημέρα! Σκωτία στο Εδιμβούργο ποιόν πάροχο προτείνετε για χρήση data κυρίως. Κάλυψη και ταχύτητες; Ποιοί είναι εκεί;; Edited 10 ώρες πριν by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Chrischal1908 εντελώς φιλικά στο λέω το ποιοι πάροχοι είναι εκεί,μπορείς απλά να γράψεις στο Google Σκωτία και να δεις αν ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 5 ώρες πριν, rob21 said: Chrischal1908 εντελώς φιλικά στο λέω το ποιοι πάροχοι είναι εκεί,μπορείς απλά να γράψεις στο Google Σκωτία και να δεις αν ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή όχι! Εντελώς φιλικά φίλε μου, δεν ρώτησε αν η Σκωτία ανήκει στο Ηνωμενο Βασίλειο, αλλά ποιον πάροχο για internet προτείνει κάποιος που τυχόν έχει εμπειρία στην περιοχή. Αντε και βρήκε Vf UK, Three και δεν συμμαζεύεται. Πώς ξέρει ποια είναι η καλύτερη; Αυτό ρώτησε 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Επειδή ρώτησε ποιοι πάροχοι είναι εκεί γι αυτό τον είπα για τα περί Σκωτίας και Ηνωμένου Βασιλείου.Φιλικά πάντα Chriscal1908,καμία παρεξήγηση Edited 2 ώρες πριν by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts