MIKU Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, junglist said: Αυτό που κοιτάτε πριν πάτε ταξίδι να δείτε σε σελίδες εταιρειών πού θα πρέπει να κλειδώσετε στο εξωτερικό δεν το καταλαβαίνω. Έγω με σχεδόν 2 ταξίδια το μήνα στο εξωτερικό (τους τελευταίους μήνες) πάντα δοκιμάζω στην πράξη πώς δουλεύουν τα δίκτυα όταν ήδη βρίσκομαι στη ξένη χώρα. Ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις της ίδιας χώρας αναγκάζομαι να αλλάξω δίκτυα γιατί άλλα παίζουν καλύτερα αλλού. Αν απλά κλειδώσω σε ένα τότε ρισκάρω να έχει χειρότερη απόδοση κάπου αλλού Εγώ κοίταξα γιατί πολλές φορές στα δίνει διαθέσιμα στην αναζήτηση αλλά είναι κλειδωμένα. Anyway έχει ενδιαφέρον. Αν θες πες μας εμπειρία από τα 2 τελευταία. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου https://www.datacenterdynamics.com/en/news/eu-approves-es-acquisition-of-ppf-telecom/ Υπάρχει επίσης απαγόρευση οποιασδήποτε χρηματοδότησης από την EIA και την e& για τις δραστηριότητες της PPF στην εσωτερική αγορά της ΕΕ, καθώς και απαίτηση για τον αερομεταφορέα να ενημερώνει την EC για μελλοντικές εξαγορές. Τι σημαίνει άμα δεν μπορεί να ρίξει χρήμα για υποδομές και νέες τεχνολογίες; Πώς θα επενδύει διαφορετικά; Τα χρήματα που θα πέσουν μας ενδιαφέρουν καθώς στις υποδομές "πατούν" οι υπηρεσίες! Ας εξηγήσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Holafly esim θεωρείται καλή; Μου φαίνεται πολύ φτηνή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Μνησθητι μου κύριε. Βρίσκομαι σε ταξίδι με τη δουλειά, και βλέπω 5G και VoLTE από Nova σε Γερμανία και Αυστρία. o2-de και 3ΑΤ αντιστοίχως. Και δουλεύει ρολόι. Μονο η Vodafone δεν έχει πια VoLTE στις δύο αυτές χώρες. Θα πάμε και Ελβετία σε λίγες μέρες, να δω και κει τι γίνεται. On 18/10/2024 at 12:47 ΠΜ, thansof_7 said: Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Δεν γνωρίζω αυτή που λες. Μπορω να σου πω όμως ότι κάποιες πιο γνωστές, όπως Airalo και Holafly, είναι δοκιμασμένες από πολλούς εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου και εμου, οπότε κοίταξε και αυτές. Edited 23 Οκτωβρίου by panos.k2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) VoLTE και στην Ελβετία από Nova. Δοκίμασα όλα τα δίκτυα από τη Nova και δίνει VoLTE από Sunrise και Swisscom. Στην αυτόματη επιλογή με κάνει force στη Swisscom. Η COSMOTE και η Vodafone μπαίνουν αυτόματα στη Sunrise, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει VoLTE σε κάποια από τις δύο. Είμαστε όλοι με εταιρικά. Εξαριετικη κάλυψη στη διαδρομή Μόναχο-Ζυριχη από o2 και Swisscom ΥΓ: είναι αντιφατικό στη Γερμανία η nova όταν συνδέεται στην τελεκομ να δείχνει Telekom.de και η COSMOTE να δείχνει Telekom Deutschland Ger Edited 25 Οκτωβρίου by panos.k2 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 12:47 ΠΜ, thansof_7 said: Βάζω και εδώ το μήνυμα μου πέρα από το νήμα της κινητής!! θα κάνω ένα ταξίδι Ουγγαρία για 5 μέρες κ επειδή τα δεδομένα που έχω (από διάφορες προσφορές, πέραν του κλασικού πακέτου) δεν διατίθενται για χρήση στην ΕΕ τι προτείνετε να κάνω για δεδομένα;; Έχω δει διαφορά site με πακέτα δεδομένων + sim από 5ber για χρήση με esim αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα... Πχ αυτό https://esimdb.com/hungary/roamify που δίνει απεριόριστα δεδομενα για 5 μέρες με 15$.... Τι λέτε;; έχει κάποιος εμπειρία σχετικά;; Αυτό που έκανα εγώ ήταν να πάρω local SIM (T-Mobile/Magyar Telekom). Έχει φθηνά πακέτα και συνήθως δεν σου χρεώνουν τη SIM πχ μπορείς να έχεις απεριόριστα για 10 μέρες με 10€. 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts