panos.k2 Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου (edited) 8 ώρες πριν, MIKU said: Η ΤΙΜ έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ίσως γι'αυτό... Απλά στη Βόρεια ιταλια είναι φοβερή και στην υπολοιπη χαλι μαύρο λόγω διαφορετικού εξοπλισμού. Βόρεια έχει Ericsson, νοτια παλιά Nokia Edited 27 Αυγούστου by panos.k2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninjis Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου Καλησπέρα σε όλους . Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό , συγκεκριμένα σε Γαλλία και Ιταλία . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι διαθέσιμο το volte σε roaming αν γνωρίζετε διότι από Cosmote μια λένε είναι διαθέσιμο μια λένε το αντίθετο . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Ninjis said: Καλησπέρα σε όλους . Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό , συγκεκριμένα σε Γαλλία και Ιταλία . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι διαθέσιμο το volte σε roaming αν γνωρίζετε διότι από Cosmote μια λένε είναι διαθέσιμο μια λένε το αντίθετο . Ιταλία ναι είναι κανονικά διαθέσιμο μέσω ΤΙΜ. Γαλλια δεν νομίζω, αλλα ας μας πει και κάποιος άλλος αν γνωρίζει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου 7 ώρες πριν, Ninjis said: Καλησπέρα σε όλους . Πρόκειται να ταξιδέψω στο εξωτερικό , συγκεκριμένα σε Γαλλία και Ιταλία . Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι διαθέσιμο το volte σε roaming αν γνωρίζετε διότι από Cosmote μια λένε είναι διαθέσιμο μια λένε το αντίθετο . Αχ θέλω και εγώ Γαλλία 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου (edited) On 25/8/2024 at 1:43 ΜΜ, MIKU said: Χαζή ερώτηση από περιέργεια. Πάω σε μια χώρα, π.χ. στην Πολωνία. Συνδέομαι με ένα δίκτυο εκεί και έχω, λόγω Ε.Ε., δωρεάν χρήση του κινητού μου, με μοναδικό όριο τα 73GB/μήνα. Η COSMOTE πληρώνει "ενοίκιο" στο εκεί δίκτυο; Και όσο παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιήσω, τόσο περισσότερο θα πληρώσει; Πληρώνει ανα MB χρήσης που κάνεις (με βάση τις συμφωνίες ανά δίκτυο) με μέγιστο CAP 1,55 €/ GB. Το 73GB είναι ένα όριο στο οποίο η χονδρική τιμή που πληρώνει φτάνει ένα ταβάνι περα από το οποίο η εταιρία θα χάνει, θεωρητικά, με βάση το μέσο όρο χρήσης που κάνουν οι συνδρομητές της στο εξωτερικό. Edited 2 Σεπτεμβρίου by TakeOverNet 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, TakeOverNet said: Πληρώνει ανα MB χρήσης που κάνεις (με βάση τις συμφωνίες ανά δίκτυο) με μέγιστο CAP 1,55 €/ GB. Το 73GB είναι ένα όριο στο οποίο η χονδρική τιμή που πληρώνει φτάνει ένα ταβάνι περα από το οποίο η εταιρία θα χάνει, θεωρητικά, με βάση το μέσο όρο χρήσης που κάνουν οι συνδρομητές της στο εξωτερικό. Άρα πληρώνει με βάση την χρήση... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Αλήθεια μετά την είσοδο της Saudi Telecom Company στην Telefonica στην Ισπανία μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό συμμετοχής στον όμιλο. Τι εικόνα έχουμε έχει βελτιωθεί το δίκτυο εκεί, έχει ρίξει χρήμα εκεί βέβαια είναι μικρό χρονικό διάστημα μέτοχος αλλά ένα μικρό δείγμα θα έχει δείξει. Με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αγοραστές της United Group και μας αφορά τι κάνουν οι υποψήφιοι όσο αναφορά τις επενδύσεις που κάνουν. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Αλήθεια μετά την είσοδο της Saudi Telecom Company στην Telefonica στην Ισπανία μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό συμμετοχής στον όμιλο. Τι εικόνα έχουμε έχει βελτιωθεί το δίκτυο εκεί, έχει ρίξει χρήμα εκεί βέβαια είναι μικρό χρονικό διάστημα μέτοχος αλλά ένα μικρό δείγμα θα έχει δείξει. Με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αγοραστές της United Group και μας αφορά τι κάνουν οι υποψήφιοι όσο αναφορά τις επενδύσεις που κάνουν. Πότε μπήκα στην αγορά αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου (edited) 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αλήθεια μετά την είσοδο της Saudi Telecom Company στην Telefonica στην Ισπανία μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό συμμετοχής στον όμιλο. Τι εικόνα έχουμε έχει βελτιωθεί το δίκτυο εκεί, έχει ρίξει χρήμα εκεί βέβαια είναι μικρό χρονικό διάστημα μέτοχος αλλά ένα μικρό δείγμα θα έχει δείξει. Με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αγοραστές της United Group και μας αφορά τι κάνουν οι υποψήφιοι όσο αναφορά τις επενδύσεις που κάνουν. Βρε συ, η Movistar είναι η Cosmote της Ισπανίας. Ήταν είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ πρώτο δίκτυο. Η Telefonica έχει 10-15 παραρτήματα σε χωρες αχανεις οπως το μεξικο και η Βραζιλία, και είναι πολυ μπροστά είτε με είτε χωρίς την αραβική εταιρεία. Δεν μπορείς να την παραλληλίσεις με την united group που δραστηριοποιείται σε 6 χώρες και το μεγαλύτερο της παράρτημα είναι η Nova στην Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων. Η Movistar Μεξικου που χρησιμοποιώ τωρα που βρίσκομαι στο μεξικο, εντός πρωτεύουσας έχει μακράν καλύτερο σημα ακόμα κι απ την COSMOTE στην Αθήνα. Στην Πόλη του Μεξικου δεν ειδα πουθενα 3G-EDGE, ούτε καν στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού Edited 4 Σεπτεμβρίου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 4 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Αλήθεια μετά την είσοδο της Saudi Telecom Company στην Telefonica στην Ισπανία μικρό αλλά σημαντικό ποσοστό συμμετοχής στον όμιλο. Τι εικόνα έχουμε έχει βελτιωθεί το δίκτυο εκεί, έχει ρίξει χρήμα εκεί βέβαια είναι μικρό χρονικό διάστημα μέτοχος αλλά ένα μικρό δείγμα θα έχει δείξει. Με ενδιαφέρει γιατί είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αγοραστές της United Group και μας αφορά τι κάνουν οι υποψήφιοι όσο αναφορά τις επενδύσεις που κάνουν. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινητοποιήθηκε η ισπανική κυβέρνηση και πήρε το 10% της εταιρείας... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου (edited) 14 ώρες πριν, MIKU said: Το μόνο που ξέρω είναι ότι κινητοποιήθηκε η ισπανική κυβέρνηση και πήρε το 10% της εταιρείας... Καλημέρα! Μάλιστα… Νόμιζα ότι είχε μεγαλύτερο ποσοστό η κυβέρνηση. Πάντως πολλές κυβερνησεις κινητοποιούνται σε τέτοια ζητήματα. Ο Ορμπαν πήρε μεγάλο μερίδιο της Magyar Vodafone και είχε ηδη ένα καλό μερίδιο της Magyar Telekom Μονο η ελλαδα τα πουλάει όλα… Edited 5 Σεπτεμβρίου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, panos.k2 said: Καλημέρα! Μάλιστα… Νόμιζα ότι είχε μεγαλύτερο ποσοστό η κυβέρνηση. Πάντως πολλές κυβερνησεις κινητοποιούνται σε τέτοια ζητήματα. Ο Ορμπαν πήρε μεγάλο μερίδιο της Magyar Vodafone και είχε ηδη ένα καλό μερίδιο της Magyar Telekom Μονο η ελλαδα τα πουλάει όλα… Από την άλλη θα μπορούσε η κυβέρνηση να κάνει τις επενδύσεις σε υποδομές που κάνουν οι Γερμανοί της Telecom εδώ;; Η NOVA πάει προς Μέση Ανατολή. 🇸🇦 ή 🇦🇪. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, Chrischal1908 said: Από την άλλη θα μπορούσε η κυβέρνηση να κάνει τις επενδύσεις σε υποδομές που κάνουν οι Γερμανοί της Telecom εδώ;; Η NOVA πάει προς Μέση Ανατολή. 🇸🇦 ή 🇦🇪. Η nova όπου και να πάει θα είναι για τα πανηγύρια 🥳 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, elkons said: Η nova όπου και να πάει θα είναι για τα πανηγύρια 🥳 Το δίκτυο κινητής και σταθερής έχει βελτιωθεί! Απλά χρειάζεται να τρέξουν τις αναβαθμίσεις γιατί πάνε αργά και βασανιστικά! Οι οπτικές πάνε μπάλα... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Just now, Chrischal1908 said: Το δίκτυο κινητής και σταθερής έχει βελτιωθεί! Απλά χρειάζεται να τρέξουν τις αναβαθμίσεις γιατί πάνε αργά και βασανιστικά! Οι οπτικές πάνε μπάλα... Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη που σε μερικές περιοχές τους είναι διαθέσιμο United fiber. Στη κινητή 9 χρόνια σερί είχα εκτός δικτύου απο WIND σπίτι μου δεν θα τους παρακαλάω αλλο στην εξυπηρέτηση.. πλέον EDGE και έξω Β20 σιγά τις επενδύσεις αν δεν είχαν ανεβάσει την ισχύ τους τώρα θα ήμουν χωρίς δίκτυο δεν είναι τυχαίο να έκοβα nova unlimited all στα 14€ φτάνει η κοροιδία. Μένεις στο Μαρούσι και χαίρεσαι με 100 και 200mbps με Flagship συσκευή και εγω χωρίς Flagship βλέπω 200αρια 4G+ και 1.5gbps στην επαρχία στο πράσινο δίκτυο. Φτάνει η κοροιδία τα ίδια έλεγες και με την είσοδο της United ,δεν είναι η σούπερ ουαου διαφορά στη κινητή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου (edited) On 5/9/2024 at 3:47 ΜΜ, elkons said: Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη που σε μερικές περιοχές τους είναι διαθέσιμο United fiber. Στη κινητή 9 χρόνια σερί είχα εκτός δικτύου απο WIND σπίτι μου δεν θα τους παρακαλάω αλλο στην εξυπηρέτηση.. πλέον EDGE και έξω Β20 σιγά τις επενδύσεις αν δεν είχαν ανεβάσει την ισχύ τους τώρα θα ήμουν χωρίς δίκτυο δεν είναι τυχαίο να έκοβα nova unlimited all στα 14€ φτάνει η κοροιδία. Μένεις στο Μαρούσι και χαίρεσαι με 100 και 200mbps με Flagship συσκευή και εγω χωρίς Flagship βλέπω 200αρια 4G+ και 1.5gbps στην επαρχία στο πράσινο δίκτυο. Φτάνει η κοροιδία τα ίδια έλεγες και με την είσοδο της United ,δεν είναι η σούπερ ουαου διαφορά στη κινητή. Σούπερ ουαου όχι! Το δίκτυο είναι υπό ανάπτυξη ακόμη! Και στην περιφέρεια έχει και αναπτύσσει οπτικές η United πχ Πελοπόννησο. Τέλος του έτους θα κάνουμε την σούμα της φετινής χρονιάς μιας και θα έχουν επενδυθεί σχεδόν 1 δις ευρώ του επενδυτικού πλάνου της Nova. Edited 23 Σεπτεμβρίου by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Απ' την εμπειρία μου στη Γερμανία που πήγα τριήμερο: Cosmote συμβόλαιο: Telekom, Vodafone Germany. Vodafone CU: Vodafone Germany μόνο. Άρα η Cosmote ψευδώς αναφέρει στη σελίδα της και την Ο2 και η Vodafone ψευδώς αναφέρει ότι συνδέεται σε Telekom και Ο2, καθώς συνδέεται μόνο σε Vodafone Germany. Από ποιότητα δικτύου, μπορώ να πω ότι η Telekom είναι πολύ καλή αλλά και η Vodafone Germany έτη φωτός μπροστά απ' την Vodafone Greece. 2 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Και σε συγγενείς μου κάτι παρόμοιο που ήρθαν από Γερμανία. Τα κινητά που είχαν Ο2 μόνο NOVA κλείδωσαν τα Telekom στη Cosmote [δε ξέρω π αλλού δεν τ αλλάξαμε αφού έπιανε] και Vodafone de σε Vodafone GR κλειδωμένο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Νούμερα από όλα τα δίκτυα ελληνικά και ξένα : όταν λένε ότι συνδέονται σε κάποιο δίκτυο στο εξωτερικό τίποτα δεν είναι δεδομένο Όλα αλλάζουν από ότι έχω δει τόσο συχνά που δεν ενημερώνουν την σελίδα τους 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Νταξει το θέμα είναι να κάνουμε τη δουλειά μας όσο είμαστε στο εξωτερικό. Δεν με νοιάζει αν είναι συνεργάτες ή ίδιος όμιλος να πιάνει θέλω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου On 5/9/2024 at 3:47 ΜΜ, elkons said: Στη κινητή 9 χρόνια σερί είχα εκτός δικτύου απο WIND σπίτι μου δεν θα τους παρακαλάω αλλο στην εξυπηρέτηση.. Το ότι έμεινες 9 χρόνια σε μία εταιρεία χωρίς σήμα στο σπίτι σου, πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες και βέβαια δεν φταίει η εταιρεία για αυτό.😆 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Just now, dimitroula10 said: Το ότι έμεινες 9 χρόνια σε μία εταιρεία χωρίς σήμα στο σπίτι σου, πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες και βέβαια δεν φταίει η εταιρεία για αυτό.😆 2 καρτο. Δυστυχώς φίλε δεν είμαι για γκίνες ήταν από τη δουλειά οταν ζήτησα να μ δώσουν σιμ άλλου παρόχου αρνήθηκαν. Το κύριο μου νούμερο είναι στη Cosmote η μοναδική π δεν έχει σπίτι Edge οπότε μονοπώλιο. Το κράτησα το Nova τότε επειδή τζάμπα μου ήταν αν ήμουν εκτός σπιτιού σε άλλα μέρη που έπιανε πχ μέσα στη Χαλκίδα μια χαρά επικοινωνούσα. Η εταιρεία φταίει και ταυτόχρονα δε φταίει, μου λένε πως πιάνει στην εξυπηρέτηση και δεν πιάνει, στο χάρτη ταχυτήτων λέει πως έχει 100+mbps κ δεν είχε σήμα ούτε για κλήση σε πολλά σημεία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, MIKU said: Απ' την εμπειρία μου στη Γερμανία που πήγα τριήμερο: Cosmote συμβόλαιο: Telekom, Vodafone Germany. Vodafone CU: Vodafone Germany μόνο. Άρα η Cosmote ψευδώς αναφέρει στη σελίδα της και την Ο2 και η Vodafone ψευδώς αναφέρει ότι συνδέεται σε Telekom και Ο2, καθώς συνδέεται μόνο σε Vodafone Germany. Από ποιότητα δικτύου, μπορώ να πω ότι η Telekom είναι πολύ καλή αλλά και η Vodafone Germany έτη φωτός μπροστά απ' την Vodafone Greece. Η 02 από ποιότητα; πώς παίζει;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 21 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Σεπτεμβρίου 42 minutes ago, Chrischal1908 said: Η 02 από ποιότητα; πώς παίζει;; Άγνωστο μιας και δεν συνδέθηκα ποτέ... 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Σεπτεμβρίου Αυτό που κοιτάτε πριν πάτε ταξίδι να δείτε σε σελίδες εταιρειών πού θα πρέπει να κλειδώσετε στο εξωτερικό δεν το καταλαβαίνω. Έγω με σχεδόν 2 ταξίδια το μήνα στο εξωτερικό (τους τελευταίους μήνες) πάντα δοκιμάζω στην πράξη πώς δουλεύουν τα δίκτυα όταν ήδη βρίσκομαι στη ξένη χώρα. Ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις της ίδιας χώρας αναγκάζομαι να αλλάξω δίκτυα γιατί άλλα παίζουν καλύτερα αλλού. Αν απλά κλειδώσω σε ένα τότε ρισκάρω να έχει χειρότερη απόδοση κάπου αλλού 3 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts