lorentzos323 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 ειπες πως αρχιζει απο 016. και το 0 ειναι νουμερο οπως και εμας το 6..977 κτλ. οποτε αν δε το βαλες πριν ξανακαλεσε τον 0049016.... παντως ναι πρεπει να βαλεις το 0049 η +49 μπροστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 ειπες πως αρχιζει απο 016. και το 0 ειναι νουμερο οπως και εμας το 6..977 κτλ. οποτε αν δε το βαλες πριν ξανακαλεσε τον 0049016.... παντως ναι πρεπει να βαλεις το 0049 η +49 μπροστα. To μηδεν δε χρειάζεται να μπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα! Τέλη Σεπτεμβρίου φεύγω για Βουλγαρία. Έχει κανείς ιδέα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για επικοινωνία με Ελλάδα (για κλήσεις φωνής βασικά); Πρέπει να κάνω κάποιο πρόγραμμα από εδώ ή μήπως είναι καλύτερα να πάρω νούμερο από εκεί; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλημέρα! Τέλη Σεπτεμβρίου φεύγω για Βουλγαρία. Έχει κανείς ιδέα ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για επικοινωνία με Ελλάδα (για κλήσεις φωνής βασικά); Πρέπει να κάνω κάποιο πρόγραμμα από εδώ ή μήπως είναι καλύτερα να πάρω νούμερο από εκεί; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει... Ευχαριστώ! Πόσο θα μείνεις;Αν μείνεις λίγο ισως δεν αξίζει να πάρεις κάρτα από εκει. Αν μείνεις πολύ, ή μιλάς πολύ τότε να πάρεις μια κάρτα απο εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 (edited) Καλύτερα να πάρεις κάρτα από εκεί γιατί εάν έχεις Ελληνικό αριθμό όταν σε παίρνουν τηλέφωνο από Ελλάδα νομίζω ότι θα χρεώνεσαι.. edit: Χρεώνεσαι στάνταρ μόλις το επιβεβαίωσα :) Edited September 2, 2010 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Θα μείνω αρκετό καιρό... Οπότε απ' ότι καταλαβαίνω, είναι καλύτερα να αγοράσω νούμερο από εκεί. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Αν εχεις γραμμη συμβολαιου μπορει να υπαρχουν και μερικα πακετα που θα σε συμφερουν για τις κλησεις roaming .Απο οσο ξερω, η WIND εχει ενα προγραμμα για τις συνδεσεις της , οπου χρεωνεσαι για την κληση που θα δεχτεις και θα κανεις οσο βρισκεσαι στο εξωτερικο , νομιζω 0,88 Ε και πρεπει να ισχυει και για τη Βουλγαρια .Αναλογα πρεπει να εχουν και οι αλλες εταιριες ,ψαξτο λιγο καλυτερα αν θες ομως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Υπάρχει υπηρεσία που χρεώνεσαι ελάχιστα οταν σε καλούν και μιλάς μισή ωρα!! Οταν καλείς πάλι χρεώνεσαι το ελάχιστο 0.80περίπου και σου αφαιρούν χρόνο ομιλίας απο το πακέτο σου (οχι ομως απτα απεριόριστα) αλλά τα πρός όλους! Αρα κάνεις μια αλλαγή να εχεις χρόνο ομιλίας προς όλους και προτιμάς να σε καλουν! Αν πάρεις κάρτα απο εκεί γλιτώνεις χρέωση οταν σε καλούν όμως χρεώνεται ο άλλος πολύ και εσύ οταν καλείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Αν έχεις κάποιο κινητό που το υποστηρίζει, είναι καλή περίπτωση το skype. Με 5 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστα σε σταθερά σε όλη την Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Εκτός του skype υπάρχουν πολλές Voip υπηρεσίες, 'οπως nonoh, που μιλάς απεριόριστα σε σταθερά όλης της ευρώπης χωρίς μηνιαία συνδρομή και δωρεάν. Δοκιμασμένο και με άψογη ποιότητα. Απλά θές WIFi πρόσβαση για να καλέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Απο μια μικρη εμπειρια που εχω πανευκολα βρισκεις wifi ξεκλειδωτα στην Βουλγαρια,τουλαχιστον στις περιοχες που κινήθηκα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mugoftima Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 καλησπερα σε ολους,ειμαι νεο μελος του φορουμ και γραφτικα για μια απορεια...με πειρε ενα πρωσοπο του περιβαλλοντος μου απο την γερμανια και εμφανιστικε κανονικα ελληνικος αριθμος αλλα αλλος απο τον δικο του !!δηλαδη ο αριθμος του ηταν 697******* και μου εβγαλε εναν 690*******!επισης μου ειπε οτι πριν που με ειχε παρει με αποκρυψη κατι που δεν συνηθιζει οτι κατι εγινε και παλι στο δικτυο και οτι αυτος δεν εκανε τιποτα στο κινητο....μπορει να γινει κατι τετοιο?????? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthlouk Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια, ξαδελφη μου που εφυγε για μεταπτυχιακο Ολλανδια για 2 χρονια, μετα απο πολυ ψαξιμο και σκεψη, μου ειπε οτι η T-Mobile (Deutsche Telekom θυγατρικη) την υπερκαλυπτε! Χαρακτηριστικα μου ειχε αναφερει οτι ενω στην Ελλαδα δινεις κανα 40 (βασει των αναγκων της παντα), εκει λαμβανεις υπηρεσιες ιδιας ή/και καλυτερης ποιοτητας με 20-! Γενικα σαν τιμες ειναι απαιχτη σα χωρα! Παντως, ο,τι και να επιλεξεις, σιγουρα θα συμφερει πολυ περισσοτερο σε σχεση με τα ελληνικα δεδομενα! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Notice to mods!: Γραφω με greeklish MONO οταν ειμαι σε PC χωρις ελληνικα ή για καποιο αλλο σοβαρο λογο. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλησπέρα παιδιά, κάποιο αγαπημένο πρώσοπο πηγε στη γερμανία και όπως φαντάζεσται η επικοινωνία είναι απαραίτητη αλλιώς μας βλέπω να δίνουμε στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ένα αεροπορικό εισητήριο κάθε μήνα. τι συμφέρει. κοίταξα και το skype και προσφέρει ενα unlimited με 10Ευρώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχίει. απο κινητή τηλέφωνία τι θα ηταν το καλύτερο που θα μπορούσε να επιτευχθει; φιλικά, Δημήτρης. π.σ ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι παρόμοιο αλλά στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλησπέρα παιδιά, κάποιο αγαπημένο πρώσοπο πηγε στη γερμανία και όπως φαντάζεσται η επικοινωνία είναι απαραίτητη αλλιώς μας βλέπω να δίνουμε στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ένα αεροπορικό εισητήριο κάθε μήνα. τι συμφέρει. κοίταξα και το skype και προσφέρει ενα unlimited με 10Ευρώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχίει. απο κινητή τηλέφωνία τι θα ηταν το καλύτερο που θα μπορούσε να επιτευχθει; φιλικά, Δημήτρης. π.σ ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι παρόμοιο αλλά στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Αν εχετε και οι δυο pc με καμερα και μικροφωνο και συνδεση στο ιντερνετ το skype δεν εχει χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 το θεμα ειναι πως δεν γινεται να ειμαστε ολη τη μερα πανω απο ενα PC φίλε μου να περιμενουμε ποιος θα λογκαρει και αν θα λογκάρει. εχουμε και οι 2 iPhone αλλά η επικοινωνία μέσω Skype Και ελληνιικου 3G θα την χαρακτηριζα τραγικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 καλησπέρα παιδιά, κάποιο αγαπημένο πρώσοπο πηγε στη γερμανία και όπως φαντάζεσται η επικοινωνία είναι απαραίτητη αλλιώς μας βλέπω να δίνουμε στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ένα αεροπορικό εισητήριο κάθε μήνα. τι συμφέρει. κοίταξα και το skype και προσφέρει ενα unlimited με 10Ευρώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο ισχίει. απο κινητή τηλέφωνία τι θα ηταν το καλύτερο που θα μπορούσε να επιτευχθει; φιλικά, Δημήτρης. π.σ ζητώ συγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί κάτι παρόμοιο αλλά στην αναζήτηση δεν βρήκα κάτι. Σε σταθερό θες να μιλάς στη Γερμανία ή σε κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 κινητό. για σταθερώ υπάρχει το skype θαρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2010 κινητό. για σταθερώ υπάρχει το skype θαρώ. Σε κινητό φτηνή επιλογή είναι το: http://www.voipgain.com Χρεώνει 5,5 λεπτά/λεπτό για κινητό Γερμανίας. Απλά λάβε υπόψιν ότι η συγκεκριμένη εταιρία αλλάζει συχνά τα τιμολόγια της και δεν εγγυαται κανείς πόσο θα κρατησει η κάθε τιμή. Επίσης στην ουσία δεν έχουν εξυπηρετηση πελατων... Ομως είναι η φτηνότερη λύση που βρήκα... Αν θες αξιοπιστία και δε σε νοιαζει να πληρωνεις ακριβότερα, υπάρχουν και άλλες λύσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 επειδη παω αυριο αιγυπτο.. αρα ρε παιδια να παρω καρτα Vodafone απο εκει. αλλα δεν ξερετε ποσο ακριβως χρεωνετε η κληση απο ελλαδα προς αιγυπτο με καποια συγκεκριμενη καρτα διεθνων συνδιαλεξεων.. sms ειδοποιησης κλησεων se roaming λετε δεν χρεωνεται? cosmote ειπε για αιγυπτο 0,40+ το sms ειτε εισερχομενο ειτε εξερχομενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 εγω χρησιμοποιω (μιας και ειπες οτι εχεις iphone) το skype με το unlimited landlines Germany βγαινει sta 7,5 ευρω τον μηνα.Μπορεις να μιλας απεριοριστα ...δοκιμασα μεσω 3G μια φορα αλλα δεν ειχα καλυψη καλη και ο αλλος δεν ακουγε.Μεσω wifi παντως μιλαω πολυ καλα και καθαρα.Τωρα ισως Γερμανια υπαρχουν σιγουρα εταιρειες για να παιρνεις απο εκει σε Ελληνικα κινητα ... θελει λιγο ψαξιμο.Παντως για σταθερο... δοκιμασε skype πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Αν δεν εχει αλλαξει κατι απο τον απριλιο, συμφερει η βοντα αιγυπτου. Ακομα και για κλησεις προς ελλαδα. Τωρα δεν ειμαι σπιτι για να σου πω για καρτα διεθνων συνδιαλεξεων, αλλα για τσεκαρε την χρονοκαρτα του οτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 επειδη παω αυριο αιγυπτο.. αρα ρε παιδια να παρω καρτα Vodafone απο εκει. αλλα δεν ξερετε ποσο ακριβως χρεωνετε η κληση απο ελλαδα προς αιγυπτο με καποια συγκεκριμενη καρτα διεθνων συνδιαλεξεων.. sms ειδοποιησης κλησεων se roaming λετε δεν χρεωνεται? cosmote ειπε για αιγυπτο 0,40+ το sms ειτε εισερχομενο ειτε εξερχομενο Προτείνω είτε χρονοκάρτα ΟΤΕ είτε τη Viva smartcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 (edited) επειδη μενω κι εγω γερμανια. η πιο απλη λυση που χω βρει ειναι για αυτον που ναι στην ελλαδα ενα νουμερο q telecoms. παιρνεισ την καρτα και στελνεις μηνυμα σε ενα τετραψηφιο για να χεις φθηνοτερες χρεωσεις. η χρεωση σου 8α ναι γυρω στα 20 λεπτα το λεπτο για να παίρνεισ σε γερμανικό κινητο, όσο δηλαδη είναι η χρέωση για να παίρνεις και σε ελληνικό. τα μηνυματα 4 η 5 λεπτα. όσο γι αυτον που ναι γερμανία η καλύτερη λύση είναι η φονικ. με την οποία εχει 9 λεπτα το λεπτό για ελληνικά σταθερά και 29 λεπτά το λεπτό για ελληνικά κινητά τα μηνυματα νομιζω ειναι 19 λεπτα. απο κει και πέρα αν δε 8ες κανονικές λύσεις με κινητα και θες προγραματα τυπου σκυπε στο κινητο, στο q με ενα ευρο εχεις 100mb το μηνα. με τη φονικ εχεις 200μβ με 10 ευρο η 5γβ με 25ευρο. επισης μετα τα 200μβ στη φονικ δε χρεωνεσαι επιπλεον αλλα πεφτει τραγικα η ταχυτητα σε isdn ενω η q χρεωνει παραπανω οποτε προσοχη. (μπορεισ να κανεις κληση με isdn ταχυτητα αλλα μπορει να εχει λιγη καθυστερηση η φωνη.) οποτε συμβουλη μου, αν εχετε καποιες ωρεσ την ημερα που ειστε κ οι δυο σπιτι μιλατε δωρεαν απο τον υπολογιστη απο σκυπε δωρεαν και την υπολοιπη μερα με κανονικεσ κλησεις μεταξυ q και φονικ. αν αντιθετως ειστε πολλες ωρες εκτος σπιτιου η μιλατε πολυυυ βαλτε πακετα ιντερνετ και μιλατε απο σκυπε. αυτα ελπιζω να βοηθησα. αν σε ενδιαφερουν αυτα που σου πα, μπορεις να ρωτησεις ο,τι θες γιατι χρησιμοποιω κ τους 2 αυτους τροπους. φιλια απο γερμανια υγ. αυτες οι λυσεις ειναι αυτες που θεωρω καλυτερες για ιντερνετ και κινητα. για σταθερα τυπου απεριοριστα σε ξενες χωρες δε ξερω γιατι δεν εχω σταθερο εδω(σιγουρα υπαρχουν παντως), στην ελλαδα ξερω σιγουρα πως το κανουν οι μεγαλυτερες εταιρειες (forthnet, hol....) , μη σου πω ολες! Edited October 28, 2010 by lorentzos323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Τώρα πια μπορείς να καλείς Viva από κινητό Wind/Q δωρεάν! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts