dreamercon Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 To Google voice παρέχει αυτήν την υπηρεσία - αλλά για να το ενεργοποιήσεις πρέπει να είσαι κάτοικος ΗΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamercon Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Και στο αμερικάνικο να τον καλείς, πάλι θα χρεώνεται ανάλογα με το πακέτο που έχει. Καλύτερα να τον καλείς στο ξενοδοχείο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 γνωριζει κανεις αν ειναι προτιμοτερο να χρησιμοποιειται κινητο σερβικο στην ελλαδα για επικοινωνια με σερβια? δηλαδη αντι να στελνουμε απο ελληνικο σε σερβικο να στελνουμε η να μιλαμε απο σερβικο σε σερβικο! αν υπαρχει βεβαια και ελληνικη λυση ακομα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Στη wind που δοκίμασα, ναι. Μου ήρθε μήνυμα με τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπέρα κι από μένα, Έχω μία ερώτηση για τους πιο ειδικούς. Αν ένα κινητό(NOKIA,αν και δε νομίζω να έχει σχέση η μάρκα) είναι simlocked σε Vodafone UK, γνωρίζετε αν με Vodafone Ireland δουλεύει ή απαιτείται unlock? Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλησπέρα κι από μένα, Έχω μία ερώτηση για τους πιο ειδικούς. Αν ένα κινητό(NOKIA,αν και δε νομίζω να έχει σχέση η μάρκα) είναι simlocked σε Vodafone UK, γνωρίζετε αν με Vodafone Ireland δουλεύει ή απαιτείται unlock? Όχι, θέλει ξεκλείδωμα, είναι διαφορετικά δίκτυα. Έχω δει κάποια προϊόντα στο ebay που αχρηστεύουν το κλείδωμα (ψάξε sim unlock card), δεν ξέρω όμως κατά πόσο κάνουν δουλειά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Όχι, θέλει ξεκλείδωμα, είναι διαφορετικά δίκτυα. Έχω δει κάποια προϊόντα στο ebay που αχρηστεύουν το κλείδωμα (ψάξε sim unlock card), δεν ξέρω όμως κατά πόσο κάνουν δουλειά. Ευχαριστώ Hostis. Όχι ευτυχώς δεν πήρα κινητό κλειδωμένο. Αφού τώρα ξέρω ότι θέλει ξεκλείδωμα, θα πάρω έτοιμο unlocked ή simlocked σε Vodafone Ireland. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ευχαριστώ Hostis. Όχι ευτυχώς δεν πήρα κινητό κλειδωμένο. Αφού τώρα ξέρω ότι θέλει ξεκλείδωμα, θα πάρω έτοιμο unlocked ή simlocked σε Vodafone Ireland. Ευχαριστώ και πάλι. ...αν εχεις κλειδωμενο κινητο ειναι πολυ ευκολο να το ξεκλειδωσεις....υπαρχουν στο e-bay διαφορες ghost sim...σε πολυ μικρες τιμες...την δικια μου την πηρα 2 € και ξεκλειδωσα ενα κινητο απο Αυστραλια που το ειχα για πεταμα...:)...ψαξ'το... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prezakis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ...αν εχεις κλειδωμενο κινητο ειναι πολυ ευκολο να το ξεκλειδωσεις....υπαρχουν στο e-bay διαφορες ghost sim...σε πολυ μικρες τιμες...την δικια μου την πηρα 2 € και ξεκλειδωσα ενα κινητο απο Αυστραλια που το ειχα για πεταμα...:)...ψαξ'το... Χμμμ, με βάζεις σε δείλημα τωρα! Παράθεση prezak Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ...αν εχεις κλειδωμενο κινητο ειναι πολυ ευκολο να το ξεκλειδωσεις....υπαρχουν στο e-bay διαφορες ghost sim...σε πολυ μικρες τιμες...την δικια μου την πηρα 2 € και ξεκλειδωσα ενα κινητο απο Αυστραλια που το ειχα για πεταμα...:)...ψαξ'το... Δηλαδη πως λειτουργεί αυτη η κάρtα sim? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δηλαδη πως λειτουργεί αυτη η κάρtα sim? ειναι μια πολυ λεπτη καρτα....στο παχος ενος φιλμ και μπαινει σαντουιτσ μεταξυ κινητου και sim....δεν θελει καμμια ρυθμιση....με το που την βαλεις και ανοιξεις το κινητο εχει ξεκλειδωθει... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 ειναι μια πολυ λεπτη καρτα....στο παχος ενος φιλμ και μπαινει σαντουιτσ μεταξυ κινητου και sim....δεν θελει καμμια ρυθμιση....με το που την βαλεις και ανοιξεις το κινητο εχει ξεκλειδωθει... Αυτήν εννοούσα κι εγώ. Έχω διαβάσει από πολλούς θετικές κριτικές, απλά με αυτά τα κινέζικα προϊόντα είναι κορώνα γράμματα, άλλες φορές λειτουργούν, άλλες όχι. Πάντως αν είναι για δύο ευρώ μόνο δεν χάνει κανείς κάτι να δοκιμάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 η ειδοποίηση κλήσης (τουλάχιστον στα συμβόλαια) χρεώνεται στο εξωτερικό σαν προώθηση κλήσεις ενώ είσαι σε roaming. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Είδες μήπως αν στην Αίγυπτο λειτουργούσε η ειδοποίηση κλήσεων στο ελληνικό κινητό; οσο τουλαχιστον εχω δοκιμασει εγω....λειτουργει και με τις 3 εταιριες...και οχι μονο στην Αιγυπτο αλλα και σε αλλες εκτος ΕΕ χωρες....και στα καρτοκινητα δεν χρεωνεται... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 η ειδοποίηση κλήσης (τουλάχιστον στα συμβόλαια) χρεώνεται στο εξωτερικό σαν προώθηση κλήσεις ενώ είσαι σε roaming. Ισχύει για όλες τις εταιρείες αυτό, ή για κάποια συγκεκριμένη; Ξέρει κανείς πόση ώρα κρατάει το κέντρο την περιαγωγή από τη στιγμή που θα κλείσεις το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Στην Αίγυπτο χρησιμοποίησα τελικά την planet sim μόνο την πρώτη μέρα και την επόμενη μέρα αγόρασα ένα πακετάκι Vodafone El Kart ;) προς 3 λίρες Αιγύπτου (=περίπου 40 λεπτά του ευρώ) με 1 λίρα αρχικό χρόνο ομιλίας και έκανα συνολικά 3 ανανεώσεις των 10 λιρών Αιγύπτου (30 λίρες = περίπου 4 ευρώ). Για να με πάρουν οι δικοί μου τους έκανα αναπάντητη ή τους έστελνα sms. Οι εισερχόμενες δωρεάν, οι εξερχόμενες πολύ φτηνά οι τοπικές, του τύπου 5 σεντς του ευρώ το λεπτό, και περίπου 60 λεπτά του ευρώ το λεπτό οι διεθνείς. Η κάρτα ήταν έτοιμη για χρήση μόλις την αγόρασα και δεν έμαθα ποτέ το υπόλοιπο μου καθώς η ερώτηση υπολοίπου χρεώνεται περίπου όσο ένα sms εθνικό. :rolleyes: Το σάιτ της βόντα Αιγύπτου υπάρχει όλο στα αγγλικά αλλά λείπουν πληροφορίες που ποτέ δεν έμαθα καθώς κανείς όπου έτυχε να πάω δεν μιλούσε αρκετά καλά αγγλικά ώστε να ρωτήσω πχ ποιο είναι το βήμα χρέωσης, ανά λεπτό; ανά δευτερόλεπτο; τι έπαιζε με κάτι προσφορές που έτρεχαν και διάφορα τέτοια. Γενικώς πολύ ευχαρστημένη με την κάλυψη και το κόστος του κινητού στο ταξίδι αυτό. Από το ελληνικό κινητό δεν έκανα ούτε μία κλήση, ούτε ένα sms :D. Τέλος έχει πλάκα ο χάρτης κάλυψης στην έρημο :lol:. Μιλάμε για ΤΟ χάος με μηδέν κάλυψη και κάτι κεραίες μόνο στις οάσεις. Και η πλάκα είναι ότι έπαθε βλάβη στον αυτοκινητόδρομο στην έρημο το τζιπ του οδηγού μας και πηγαίναμε τσούκου τσούκου καμιά ώρα με 30 χιλίομετρα την ώρα μέχρι να πλησιάσουμε στην όαση για να πιάσουμε σήμα στα κινητά και να καλέσει βοήθεια. :rolleyes: Αλλά εμείς... ψύχραιμοι, τσιγαράκι και φραπέ (χλιάρο) και όλα μια χαρά μέσα στο τζιπ. :lol: Tι νουμερο πήρες; +2019? ή ποια ήταν τα 3 πρώτα ψηφία μετά το +20? Με ποια κάρτα σε καλούσαν απο Ελλάδα; Η ποιότητα πως ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Καλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το τι τον συμφερει να επικοινωνησει καποιος με το Αφγανισταν. Καποιος δικος μου θα ταξιδεψει για αυτη την χωρα και θα μενει αρκετους μηνες. Εψαξα και βρηκα την Q card ως φθηνοτερη λυση να καλω στο Αφγανισταν νομιζω 0.50 λεπτα το λεπτο ενω οι αλλες φθανουν και τα 6 ευρω. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι: αυτος που θα ειναι Αφγανισταν τον συμφερει καλυτερα να παρει μια sim απο εκει ή να παρει μια sim απο ελλαδα?? Εγω οταν καλω στην ελληνικη καρτα στο αφγανισταν θα χρεωνομαι και εγω?? αν εχει καρτα απο εκει οταν τον καλω εγω θα χρεωνομαι μονο εγω ή και αυτος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ^ Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω τα χαρτιά μου και δεν θυμάμαι τίποτα απ' έξω. Μόλις τα βρω θα σου γράψω, αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα θα γίνει αυτό. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο ήχος ήταν αρκετά καλός, με ένα μικρό delay όπως σε όλες τις κάρτες διεθνών συνδιαλέξεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλημέρα. Σε όλες τις περιπτώσεις κοστίζει λιγότερο να πάρει κάποιος sim card τοπικού δικτύου. Αφ' ενός μεν χρεώνεται λιγότερο όταν καλεί, αφ' ετέρου δεν χρεώνεται όταν καλείται. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 αυτος που θα ειναι Αφγανισταν τον συμφερει καλυτερα να παρει μια sim απο εκει ή να παρει μια sim απο ελλαδα?? μια απο εκει.... Εγω οταν καλω στην ελληνικη καρτα στο αφγανισταν θα χρεωνομαι και εγω?? μα και βεβαια εσυ θα χρεωνεσε σαν κανονικη κληση και αυτος θα χρεωνεται σαν εισερχομενη περιαγωγη και μαλιστα αρκετα.... αν εχει καρτα απο εκει οταν τον καλω εγω θα χρεωνομαι μονο εγω ή και αυτος??? μονο εσυ... περισσοτερα εδω http://www.prepaidgsm.net/en/afghanistan.html Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους. Τελικα θα παρω μια Q card γιατι νομιζω οτι ειναι η φθηνοτερη απο ολες και αυτος που θα παει αφγανισταν θα παρει μια καρτα απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 για το follow-up: όντως χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη εταιρεία και το συγκεκριμένο πακέτο και έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Για όσους κάνουν το ίδιο:: αν μιλάτε Γερμανικά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να σας βάλουν στο πακέτο με τα 10Ε το μήνα για το ιντερνετ, ειδάλλως πείτε στον πωλητή να το κάνει για σας (αυτό έκανα εγώ:: τα παιδιά στο media markt στο Dusseldorf μιλούσαν αγγλικά και με εξυπηρέτησαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorentzos323 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 για το follow-up: όντως χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη εταιρεία και το συγκεκριμένο πακέτο και έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Για όσους κάνουν το ίδιο:: αν μιλάτε Γερμανικά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών ώστε να σας βάλουν στο πακέτο με τα 10Ε το μήνα για το ιντερνετ, ειδάλλως πείτε στον πωλητή να το κάνει για σας (αυτό έκανα εγώ:: τα παιδιά στο media markt στο Dusseldorf μιλούσαν αγγλικά και με εξυπηρέτησαν). εγω διαβασα στο link ο,τι χρεωνεσαι 2,5 τη μερα η αν το χρησιμοποιησεις για πανω απο 10 μερες τον ιδιο μηνα ειναι 25 ευρο και δε σου χρεωνει αλλο. τι ειναι αυτο με τα 10e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 δεν θυμάμαι ακριβώς, ενδεχομένως μου έμεινε το 10 στο μυαλό από τις ημέρες... προφανώς ότι αναφέρεται στο site της εταιρείας είναι το αληθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 δεν θυμάμαι ακριβώς, ενδεχομένως μου έμεινε το 10 στο μυαλό από τις ημέρες... προφανώς ότι αναφέρεται στο site της εταιρείας είναι το αληθές. Σωστά θυμόσουν, υπάρχει πακέτο με 200ΜΒ για ένα μήνα που κοστίζει 9,95 http://www.fonic.de/html/faqs/vertrag/index.html#13 Was ist das Handy-Internet-Paket? Das Handy-Internet-Paket ist eine Tarif Option, die ideal für Nutzer von Smartphones ist. Für 9,95 € im Monat können Sie monatlich bis zu 200 MB Datenvolumen nutzen, mit UMTS/HSDPA Geschwindigkeit. Danach wird die Geschwindigkeit auf GPRS gedrosselt. Es entstehen keine zusätzlichen Kosten. Συνοπτικά αναφέρει ότι το πακέτο είναι ιδανικό για τα smartphones, προσφέρει τα πρώτα 200ΜΒ με ταχύτητα UMTS/hsdpa, αλλά μόλις εξαντληθεί το όριο αυτό η ταχύτητα πέφτει σε GPRS επίπεδα. Δεν υπάρχουν πρόσθετα έξοδα. Ουσιαστικά είναι πακέτο απεριόριστου όγκου δεδομένων. Δεν είναι φοβερό; Και μιλάμε για καρτοκινητή. Κάθε σύγκριση νομίζω είναι περιττή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts