Jump to content

Prison Break (Fox)

_Chimaira_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε captum οκ, θα περιμένω και τα εβδομαδιαία βέβαια αλλά για να το λες έτσι θα είναι, δεν κοίταξα στο forom άλλοστε.

Εντάξει είναι ψιλοχάλια αλλά τέλος πάντων. Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει; Γιατί νομίζω το lost μπήκε στο ίδιο timeslot

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει;

δεν ειναι και πολυ δυσκολο να μαντεψεις...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Φίλε captum οκ, θα περιμένω και τα εβδομαδιαία βέβαια αλλά για να το λες έτσι θα είναι, δεν κοίταξα στο forom άλλοστε.

Εντάξει είναι ψιλοχάλια αλλά τέλος πάντων. Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει; Γιατί νομίζω το lost μπήκε στο ίδιο timeslot

Καλά, όντως δεν είναι και καταστροφικά τα νούμερα, απλά είναι ενδεικτικά ότι έχει αρχίσει να κουράζει...

Και το Lost παρεμπιπτόντως έκανε τα χαμηλότερα νούμερα στην 3η σεζόν του, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το έκοβαν.

Άλλωστε πιο σημαντικό, όπως είπε και ο John_Locke, είναι να κοιτάξουν αν πρέπει να συνεχιστεί το ΡΒ, και όχι αν τα νούμερα ανεβαίνουν ή πέφτουν...

αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:)

η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D:rolleyes::rolleyes:

δεν μπορω να καταλαβω τι δε σας αρεσε....:(:blink:

αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:)

η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D

Απλά προτιμάνε να βλέπουν σειρές του στυλ " Η Μαρία η άσχημη" ... μην δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια :p Εμένα προσωπικά , δεν θα με πείραζε η σειρά να καταλήξει σαν την "Τόλμη και Γοητεία" με 20 χρόνια προβολής και πάνω από 5.000 επεισόδια :happy:

Απλά προτιμάνε να βλέπουν σειρές του στυλ " Η Μαρία η άσχημη" ... μην δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια :p

Είναι πολύ εύκολο τελικά να βγάζουμε συμπεράσματα για τα γούστα των άλλων... Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που η 2η season του Prison Break τους απογοήτευσε οικτρα -μάλιστα την διέκοψα και είδα πολλά επεισόδια μαζί αφού τελείωσε. Για πολλούς λόγους -που έχω ήδη αναλύσει όσο διανύαμε τη 2η season- η 2η season ήταν η χαριστική βολή για το Prison Break (που ωστόσο μας έδωσε μια εκπληκτική 1η season σχεδόν στο σύνολό της).

Εμένα προσωπικά , δεν θα με πείραζε η σειρά να καταλήξει σαν την "Τόλμη και Γοητεία" με 20 χρόνια προβολής και πάνω από 5.000 επεισόδια :happy:

:blink:

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

εμένα πάλι η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη...

η ιστορία κύλισε, ειδικά από το 8 επεισόδιο και μετά, σαν νερό στο αυλάκι. Μάθαμε πολλά για το παρελθόν των ηρώων, είχαμε εξέλιξη χαρακτήρων, νέους άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Ναι θα μπορούσε να τελειώσει στην 2η σεζόν και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αλλά πιστεύω ότι και η τρίτη δίνει την δυνατότητα για πολλά νέα πράγματα...(συνεργασία Michael - Mahone, ο νέος ήρωας προς απόδραση, η εταιρεία - συνομωσία, ο ρόλος του πατέρα των αδελφών)

εάν υποθέσουμε ότι στην τρίτη σεζόν τα 3 πρώτα θέματα εξελιχθούν απομένει υλικό και για 4 σεζόν.

υ.γ. μήπως η κόρη του westmorland έχει πεθάνει? αφού ο παππούς ήθελε να δραπετέψει για την δει επειδή της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής (εβδομάδες έτσι δεν είναι?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμένα πάλι η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη...

η ιστορία κύλισε, ειδικά από το 8 επεισόδιο και μετά, σαν νερό στο αυλάκι. Μάθαμε πολλά για το παρελθόν των ηρώων, είχαμε εξέλιξη χαρακτήρων, νέους άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Ναι θα μπορούσε να τελειώσει στην 2η σεζόν και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αλλά πιστεύω ότι και η τρίτη δίνει την δυνατότητα για πολλά νέα πράγματα...(συνεργασία Michael - Mahone, ο νέος ήρωας προς απόδραση, η εταιρεία - συνομωσία, ο ρόλος του πατέρα των αδελφών)

εάν υποθέσουμε ότι στην τρίτη σεζόν τα 3 πρώτα θέματα εξελιχθούν απομένει υλικό και για 4 σεζόν.

υ.γ. μήπως η κόρη του westmorland έχει πεθάνει? αφού ο παππούς ήθελε να δραπετέψει για την δει επειδή της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής (εβδομάδες έτσι δεν είναι?)

που κολαει τωρα αυτη????:confused::confused:

Μολις προχτές τελειωσα τον δεύτερο κύκλο και χτες ειδα και το orientation της τρίτης season.Μπορώ να πω ότι με άφησε με ανοιχτό το στόμα το τέλος της 2 καθώς θα μπορούσε άνετα να το τελειώσει εκεί.... αλλα ανυπομωνώ για να δω συνεργασία michael-mahone στην τρίτη Season.

Βασικά δεν πιστεύω ότι σε όλο τον κύκλο θα είναι μέσα στην SONA αλλά θα δραπετέυσουν αρκετά νωρίς καθώς δεν έχει την πολυπλοκότητα της fox river αλλά και διότι θα είναι λιγάκι βαρετό να έχουμε επανάληψη των πραγμάτων.

Ο Κέλλερμαν είναι το κρυφό χαρτί του σκηνοθέτη...θα τον πετάξει την κατάλληλη στιγμή(όταν θα πέσουν τα νούμερα) αλλιώς δεν πιστεύω να επιστρέψει.

O Sucre ειναι ο μόνος που πρέπει να καταζητήται ακόμα ε?

Εχω και 4 απορίες από την 2 season.και 3

1)Ο Κέλλερμαν (Κραβέκι)γιατί στέλνει γράμμα στην αδερφή του και γράφει Κριστίν Κέλλερμαν???

2)Εάν θεωρήσω ότι απέδρασε 14 μέρες πριν από την Fox river την κόρη του westmorland που πεθαίνει την σκέφτηκε καθόλου η ήταν υπόσχεση της πλάκας....ειναι τα λάθη που που λέει ότι πρέπει να διορθωθούν ε??

3)Για να άλλαξε τακτική η company έπρεπε να μπήκε πρόσφατα στην sona μέλος της ή αυτός που θέλουν να αποδράσει τέλος πάντων.

4)Γιατί τους μεταφέρανε όλους και καλά στην sona(t-bag-belick)??

Δεν είναι κοτοπουλο....ποντικός είναι

εδώ κολλάει fernando

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:)

η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D:rolleyes::rolleyes:

τι αλλες σειρες εχεις δει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

δες και καμμια αλλη για να εχεις ενα επιπεδο συγκρισης και οχι μονο...

ξεκινα και το Lost σιγα σιγα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Μολις προχτές τελειωσα τον δεύτερο κύκλο και χτες ειδα και το orientation της τρίτης season.Μπορώ να πω ότι με άφησε με ανοιχτό το στόμα το τέλος της 2 καθώς θα μπορούσε άνετα να το τελειώσει εκεί.... αλλα ανυπομωνώ για να δω συνεργασία michael-mahone στην τρίτη Season.

Βασικά δεν πιστεύω ότι σε όλο τον κύκλο θα είναι μέσα στην SONA αλλά θα δραπετέυσουν αρκετά νωρίς καθώς δεν έχει την πολυπλοκότητα της fox river αλλά και διότι θα είναι λιγάκι βαρετό να έχουμε επανάληψη των πραγμάτων.

Ο Κέλλερμαν είναι το κρυφό χαρτί του σκηνοθέτη...θα τον πετάξει την κατάλληλη στιγμή(όταν θα πέσουν τα νούμερα) αλλιώς δεν πιστεύω να επιστρέψει.

O Sucre ειναι ο μόνος που πρέπει να καταζητήται ακόμα ε?

Εχω και 4 απορίες από την 2 season.και 3

1)Ο Κέλλερμαν (Κραβέκι)γιατί στέλνει γράμμα στην αδερφή του και γράφει Κριστίν Κέλλερμαν???

2)Εάν θεωρήσω ότι απέδρασε 14 μέρες πριν από την Fox river την κόρη του westmorland που πεθαίνει την σκέφτηκε καθόλου η ήταν υπόσχεση της πλάκας....ειναι τα λάθη που που λέει ότι πρέπει να διορθωθούν ε??

3)Για να άλλαξε τακτική η company έπρεπε να μπήκε πρόσφατα στην sona μέλος της ή αυτός που θέλουν να αποδράσει τέλος πάντων.

4)Γιατί τους μεταφέρανε όλους και καλά στην sona(t-bag-belick)??

Δεν είναι κοτοπουλο....ποντικός είναι

Για τις απορίες:

1) Δεν είναι προφανές ότι στο γράμμα έγραψε το όνομα της αδερφής του που είναι "Christine Kellerman" ??

2) Αν δεν κάνω λάθος στον Westmorland έχουν απομείνει κάτι χρόνια μέχρι να αποφυλακιστεί, άρα η κόρη του και 2-3 μήνες ζωή να είχε πάλι δε θα μπορούσε να τη δει και θα ήθελε να αποδράσει. Νομίζω το σενάριο θα επανέλθει σε αυτό το θέμα όταν ο Mike βγει από τη Sona, ή μέσω του Lincoln κτλ. Δεν έχει πεθάνει η γυναίκα.....

3) Για το κλείσιμο του Mike στη Sona, με χειρισμούς από την Εταιρεία, εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει ίσως με ένα πείραμα που θέλουν να κάνουν στον Mike, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα είχε πει ο ψυχίατρος του στην Sarah για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του. Εξάλλου έδειξε το 'αφεντικό' της company να βρίσκεται σε κάποιου είδους εργαστήριο.

4) Τους μεταφέρανε όλους στη Sona για 2 λόγους: Πρώτο επειδή κατηγορούνται όλοι για σοβαρά εγκλήματα (φόνους, ναρκωτικά, πυροβολισμούς κτλ.), και δεύτερο διότι μόνο έτσι θα είχε ενδιαφέρον και θα συνεχιζόταν η πλοκή...

Εγώ θα παρακολουθούσα και τέταρτο και 5ο κύκλο, εφόσον προσθέτουν νέους χαρακτήρες και πλοκές ώστε να μην ατονεί το ενδιαφέρον. Εννοείται φυσικά να παραμείνουν οι βασικοί...

When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon...

δες και καμμια αλλη για να εχεις ενα επιπεδο συγκρισης και οχι μονο...

ξεκινα και το Lost σιγα σιγα..

το Lost αν και έχω δει κ τους 3 κύκλους με αφήνει σχεδόν αδιάφορη ... σε σχέση με την ένταση και την κορύφωση που έχει το Prison Break .. όσο για το Heroes.. ούτε αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα με τους super - heroes και τα υπερφυσικά! Πιο πολύ αστείο είναι (ειδικά το κινεζάκι .. ) παρά .. οτιδήποτε άλλο.

Και κάτι σχετικό με το θέμα τώρα..

Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί αύριο.. ?? Θα το έχουμε δηλαδή Τρίτη πρωί ..? Η είναι ανα 15 ήμερο τα επεισόδια?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανακοινώνει το κανάλι. Συνήθως είναι ανα εβδομάδα, αλλά παίζουν και διάφορες διακοπές πολύ μεγαλύτερς από εβδομάδα ανάμεσα στα επεισόδια (λόγω αγώνων baseball, λόγω fall/winter/spring hiatus(es)).

Οπότε:

September 24, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x02 - Fire/Water

October 1, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x03 - Call Waiting

October 8, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x04 - Good Fences

ως επιβεβαιωμένες ημερομηνίες.

Και μετά από το 3x04, θα υπάρξει διακοπή... Μπορεί και για πάνω από μήνα (σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες για 3x05 στις 5 Νοεμβρίου).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Με τη Σαρα τελικα τι θα γινει? Θα συνεχισει?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

το Lost αν και έχω δει κ τους 3 κύκλους με αφήνει σχεδόν αδιάφορη ... σε σχέση με την ένταση και την κορύφωση που έχει το Prison Break

...!!

αν και γουστα ειναι αυτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Με τη Σαρα τελικα τι θα γινει? Θα συνεχισει?

Δυστυχώς επίσημη ανακοίνωση από την fox ή την πλευρά της ηθοποιού δεν υπάρχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κατεβάζω τα επεισόδια της καταπληκτικής αυτής σειράς;;;
...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

Ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κατεβάζω τα επεισόδια της καταπληκτικής αυτής σειράς;;;

1)μεσω rapidshare ( κτλ ) links

2)μεσω ελληνικων torrent tracker

3)μεσω ξενων torrent tracker (ειτε public ειτε private)

Για το 1 αρκει ενα search στο google και κατι θα βρεις... Για τα αλλα δεν μπορω να πω πολλα περισσοτερα αλλα αν ψαξεις υπαρχουν πληροφοριες...

είδε κανείς το special που βγήκε χθες στο SKyOne?

κάπου στην μέση αναφέρουν οι συντελεστές ότι θα είναι "the most deadly season", "Sarah is gona die ",(δεν μπόρεσα να κάταλάβω το δεύτερο όνομα) και μάλον ο Μιχαλάκης μας αφήνει αυτή τη χρονια...:ninja::ninja::cry::cry:

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

είδε κανείς το special που βγήκε χθες στο SKyOne?

κάπου στην μέση αναφέρουν οι συντελεστές ότι θα είναι "the most deadly season", "Sarah is gona die ",(δεν μπόρεσα να κάταλάβω το δεύτερο όνομα) και μάλον ο Μιχαλάκης μας αφήνει αυτή τη χρονια...:ninja::ninja::cry::cry:

Δεν παιζει αυτο! Θα παρω αεροπλανο για Αμερικη και θα τους παρει ο διαολος!:X:ninja::mad::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]