tonypap Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Φίλε captum οκ, θα περιμένω και τα εβδομαδιαία βέβαια αλλά για να το λες έτσι θα είναι, δεν κοίταξα στο forom άλλοστε. Εντάξει είναι ψιλοχάλια αλλά τέλος πάντων. Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει; Γιατί νομίζω το lost μπήκε στο ίδιο timeslot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει; δεν ειναι και πολυ δυσκολο να μαντεψεις...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Φίλε captum οκ, θα περιμένω και τα εβδομαδιαία βέβαια αλλά για να το λες έτσι θα είναι, δεν κοίταξα στο forom άλλοστε. Εντάξει είναι ψιλοχάλια αλλά τέλος πάντων. Δλδ όταν θα έχει απέναντί του Lost τι θα γίνει; Γιατί νομίζω το lost μπήκε στο ίδιο timeslot Καλά, όντως δεν είναι και καταστροφικά τα νούμερα, απλά είναι ενδεικτικά ότι έχει αρχίσει να κουράζει... Και το Lost παρεμπιπτόντως έκανε τα χαμηλότερα νούμερα στην 3η σεζόν του, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το έκοβαν. Άλλωστε πιο σημαντικό, όπως είπε και ο John_Locke, είναι να κοιτάξουν αν πρέπει να συνεχιστεί το ΡΒ, και όχι αν τα νούμερα ανεβαίνουν ή πέφτουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:) η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D:rolleyes::rolleyes: δεν μπορω να καταλαβω τι δε σας αρεσε....:(:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:) η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D δεν μπορω να καταλαβω τι δε σας αρεσε....:(:blink: Απλά προτιμάνε να βλέπουν σειρές του στυλ " Η Μαρία η άσχημη" ... μην δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια :p Εμένα προσωπικά , δεν θα με πείραζε η σειρά να καταλήξει σαν την "Τόλμη και Γοητεία" με 20 χρόνια προβολής και πάνω από 5.000 επεισόδια :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Απλά προτιμάνε να βλέπουν σειρές του στυλ " Η Μαρία η άσχημη" ... μην δίνεις σημασία σε τέτοια σχόλια :p Είναι πολύ εύκολο τελικά να βγάζουμε συμπεράσματα για τα γούστα των άλλων... Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτούς που η 2η season του Prison Break τους απογοήτευσε οικτρα -μάλιστα την διέκοψα και είδα πολλά επεισόδια μαζί αφού τελείωσε. Για πολλούς λόγους -που έχω ήδη αναλύσει όσο διανύαμε τη 2η season- η 2η season ήταν η χαριστική βολή για το Prison Break (που ωστόσο μας έδωσε μια εκπληκτική 1η season σχεδόν στο σύνολό της). Εμένα προσωπικά , δεν θα με πείραζε η σειρά να καταλήξει σαν την "Τόλμη και Γοητεία" με 20 χρόνια προβολής και πάνω από 5.000 επεισόδια :happy: :blink: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 εμένα πάλι η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη... η ιστορία κύλισε, ειδικά από το 8 επεισόδιο και μετά, σαν νερό στο αυλάκι. Μάθαμε πολλά για το παρελθόν των ηρώων, είχαμε εξέλιξη χαρακτήρων, νέους άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ναι θα μπορούσε να τελειώσει στην 2η σεζόν και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αλλά πιστεύω ότι και η τρίτη δίνει την δυνατότητα για πολλά νέα πράγματα...(συνεργασία Michael - Mahone, ο νέος ήρωας προς απόδραση, η εταιρεία - συνομωσία, ο ρόλος του πατέρα των αδελφών) εάν υποθέσουμε ότι στην τρίτη σεζόν τα 3 πρώτα θέματα εξελιχθούν απομένει υλικό και για 4 σεζόν. υ.γ. μήπως η κόρη του westmorland έχει πεθάνει? αφού ο παππούς ήθελε να δραπετέψει για την δει επειδή της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής (εβδομάδες έτσι δεν είναι?) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 εμένα πάλι η δεύτερη σεζόν μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη... η ιστορία κύλισε, ειδικά από το 8 επεισόδιο και μετά, σαν νερό στο αυλάκι. Μάθαμε πολλά για το παρελθόν των ηρώων, είχαμε εξέλιξη χαρακτήρων, νέους άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ναι θα μπορούσε να τελειώσει στην 2η σεζόν και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αλλά πιστεύω ότι και η τρίτη δίνει την δυνατότητα για πολλά νέα πράγματα...(συνεργασία Michael - Mahone, ο νέος ήρωας προς απόδραση, η εταιρεία - συνομωσία, ο ρόλος του πατέρα των αδελφών) εάν υποθέσουμε ότι στην τρίτη σεζόν τα 3 πρώτα θέματα εξελιχθούν απομένει υλικό και για 4 σεζόν. υ.γ. μήπως η κόρη του westmorland έχει πεθάνει? αφού ο παππούς ήθελε να δραπετέψει για την δει επειδή της έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής (εβδομάδες έτσι δεν είναι?) που κολαει τωρα αυτη????:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Μολις προχτές τελειωσα τον δεύτερο κύκλο και χτες ειδα και το orientation της τρίτης season.Μπορώ να πω ότι με άφησε με ανοιχτό το στόμα το τέλος της 2 καθώς θα μπορούσε άνετα να το τελειώσει εκεί.... αλλα ανυπομωνώ για να δω συνεργασία michael-mahone στην τρίτη Season. Βασικά δεν πιστεύω ότι σε όλο τον κύκλο θα είναι μέσα στην SONA αλλά θα δραπετέυσουν αρκετά νωρίς καθώς δεν έχει την πολυπλοκότητα της fox river αλλά και διότι θα είναι λιγάκι βαρετό να έχουμε επανάληψη των πραγμάτων. Ο Κέλλερμαν είναι το κρυφό χαρτί του σκηνοθέτη...θα τον πετάξει την κατάλληλη στιγμή(όταν θα πέσουν τα νούμερα) αλλιώς δεν πιστεύω να επιστρέψει. O Sucre ειναι ο μόνος που πρέπει να καταζητήται ακόμα ε? Εχω και 4 απορίες από την 2 season.και 3 1)Ο Κέλλερμαν (Κραβέκι)γιατί στέλνει γράμμα στην αδερφή του και γράφει Κριστίν Κέλλερμαν??? 2)Εάν θεωρήσω ότι απέδρασε 14 μέρες πριν από την Fox river την κόρη του westmorland που πεθαίνει την σκέφτηκε καθόλου η ήταν υπόσχεση της πλάκας....ειναι τα λάθη που που λέει ότι πρέπει να διορθωθούν ε?? 3)Για να άλλαξε τακτική η company έπρεπε να μπήκε πρόσφατα στην sona μέλος της ή αυτός που θέλουν να αποδράσει τέλος πάντων. 4)Γιατί τους μεταφέρανε όλους και καλά στην sona(t-bag-belick)?? Δεν είναι κοτοπουλο....ποντικός είναι εδώ κολλάει fernando Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 αυτα που λενε μερικοι,οτι το prison break ειναι πια βαρετο και τους κουραζει πολυ μου τη δινουν!!!:mad::mad::mad:Εγω βλεπω και ξαναβλεπω και τις 2 σεζον και δεν εχω βαρεθει ουτε στιγμη:) η σειρα ειναι καταπληκτικη!!!και το 1 επεισοδιο της 3 σεζον ηταν γαματο!!:D:D:rolleyes::rolleyes: δεν μπορω να καταλαβω τι δε σας αρεσε....:(:blink: τι αλλες σειρες εχεις δει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 τι αλλες σειρες εχεις δει; απο ξενες σειρες μονο prison break βλεπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 δες και καμμια αλλη για να εχεις ενα επιπεδο συγκρισης και οχι μονο... ξεκινα και το Lost σιγα σιγα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Lost και Heroes δες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Και Αlias, 24, BSG, Shield και πάει λέγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Αλλες δεν ειναι;; Lost,Prison Break αρκουν..αντε και Heroes!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Μολις προχτές τελειωσα τον δεύτερο κύκλο και χτες ειδα και το orientation της τρίτης season.Μπορώ να πω ότι με άφησε με ανοιχτό το στόμα το τέλος της 2 καθώς θα μπορούσε άνετα να το τελειώσει εκεί.... αλλα ανυπομωνώ για να δω συνεργασία michael-mahone στην τρίτη Season. Βασικά δεν πιστεύω ότι σε όλο τον κύκλο θα είναι μέσα στην SONA αλλά θα δραπετέυσουν αρκετά νωρίς καθώς δεν έχει την πολυπλοκότητα της fox river αλλά και διότι θα είναι λιγάκι βαρετό να έχουμε επανάληψη των πραγμάτων. Ο Κέλλερμαν είναι το κρυφό χαρτί του σκηνοθέτη...θα τον πετάξει την κατάλληλη στιγμή(όταν θα πέσουν τα νούμερα) αλλιώς δεν πιστεύω να επιστρέψει. O Sucre ειναι ο μόνος που πρέπει να καταζητήται ακόμα ε? Εχω και 4 απορίες από την 2 season.και 3 1)Ο Κέλλερμαν (Κραβέκι)γιατί στέλνει γράμμα στην αδερφή του και γράφει Κριστίν Κέλλερμαν??? 2)Εάν θεωρήσω ότι απέδρασε 14 μέρες πριν από την Fox river την κόρη του westmorland που πεθαίνει την σκέφτηκε καθόλου η ήταν υπόσχεση της πλάκας....ειναι τα λάθη που που λέει ότι πρέπει να διορθωθούν ε?? 3)Για να άλλαξε τακτική η company έπρεπε να μπήκε πρόσφατα στην sona μέλος της ή αυτός που θέλουν να αποδράσει τέλος πάντων. 4)Γιατί τους μεταφέρανε όλους και καλά στην sona(t-bag-belick)?? Δεν είναι κοτοπουλο....ποντικός είναι Για τις απορίες: 1) Δεν είναι προφανές ότι στο γράμμα έγραψε το όνομα της αδερφής του που είναι "Christine Kellerman" ?? 2) Αν δεν κάνω λάθος στον Westmorland έχουν απομείνει κάτι χρόνια μέχρι να αποφυλακιστεί, άρα η κόρη του και 2-3 μήνες ζωή να είχε πάλι δε θα μπορούσε να τη δει και θα ήθελε να αποδράσει. Νομίζω το σενάριο θα επανέλθει σε αυτό το θέμα όταν ο Mike βγει από τη Sona, ή μέσω του Lincoln κτλ. Δεν έχει πεθάνει η γυναίκα..... 3) Για το κλείσιμο του Mike στη Sona, με χειρισμούς από την Εταιρεία, εγώ πιστεύω ότι έχει να κάνει ίσως με ένα πείραμα που θέλουν να κάνουν στον Mike, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα είχε πει ο ψυχίατρος του στην Sarah για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του. Εξάλλου έδειξε το 'αφεντικό' της company να βρίσκεται σε κάποιου είδους εργαστήριο. 4) Τους μεταφέρανε όλους στη Sona για 2 λόγους: Πρώτο επειδή κατηγορούνται όλοι για σοβαρά εγκλήματα (φόνους, ναρκωτικά, πυροβολισμούς κτλ.), και δεύτερο διότι μόνο έτσι θα είχε ενδιαφέρον και θα συνεχιζόταν η πλοκή... Εγώ θα παρακολουθούσα και τέταρτο και 5ο κύκλο, εφόσον προσθέτουν νέους χαρακτήρες και πλοκές ώστε να μην ατονεί το ενδιαφέρον. Εννοείται φυσικά να παραμείνουν οι βασικοί... Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 δες και καμμια αλλη για να εχεις ενα επιπεδο συγκρισης και οχι μονο... ξεκινα και το Lost σιγα σιγα.. το Lost αν και έχω δει κ τους 3 κύκλους με αφήνει σχεδόν αδιάφορη ... σε σχέση με την ένταση και την κορύφωση που έχει το Prison Break .. όσο για το Heroes.. ούτε αυτό με ενθουσιάζει ιδιαίτερα με τους super - heroes και τα υπερφυσικά! Πιο πολύ αστείο είναι (ειδικά το κινεζάκι .. ) παρά .. οτιδήποτε άλλο. Και κάτι σχετικό με το θέμα τώρα.. Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί αύριο.. ?? Θα το έχουμε δηλαδή Τρίτη πρωί ..? Η είναι ανα 15 ήμερο τα επεισόδια? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανακοινώνει το κανάλι. Συνήθως είναι ανα εβδομάδα, αλλά παίζουν και διάφορες διακοπές πολύ μεγαλύτερς από εβδομάδα ανάμεσα στα επεισόδια (λόγω αγώνων baseball, λόγω fall/winter/spring hiatus(es)). Οπότε: September 24, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x02 - Fire/Water October 1, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x03 - Call Waiting October 8, 2007 (8pm/7pm): Episode 3x04 - Good Fences ως επιβεβαιωμένες ημερομηνίες. Και μετά από το 3x04, θα υπάρξει διακοπή... Μπορεί και για πάνω από μήνα (σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες φήμες για 3x05 στις 5 Νοεμβρίου). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Με τη Σαρα τελικα τι θα γινει? Θα συνεχισει? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 το Lost αν και έχω δει κ τους 3 κύκλους με αφήνει σχεδόν αδιάφορη ... σε σχέση με την ένταση και την κορύφωση που έχει το Prison Break ...!! αν και γουστα ειναι αυτα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Με τη Σαρα τελικα τι θα γινει? Θα συνεχισει? Δυστυχώς επίσημη ανακοίνωση από την fox ή την πλευρά της ηθοποιού δεν υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vps Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κατεβάζω τα επεισόδια της καταπληκτικής αυτής σειράς;;; Παράθεση ...It does not do to dwell on dreams and forget to live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiKL Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 Ποιός θα αναλάβει το δύσκολο έργο να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κατεβάζω τα επεισόδια της καταπληκτικής αυτής σειράς;;; 1)μεσω rapidshare ( κτλ ) links 2)μεσω ελληνικων torrent tracker 3)μεσω ξενων torrent tracker (ειτε public ειτε private) Για το 1 αρκει ενα search στο google και κατι θα βρεις... Για τα αλλα δεν μπορω να πω πολλα περισσοτερα αλλα αν ψαξεις υπαρχουν πληροφοριες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 είδε κανείς το special που βγήκε χθες στο SKyOne? κάπου στην μέση αναφέρουν οι συντελεστές ότι θα είναι "the most deadly season", "Sarah is gona die ",(δεν μπόρεσα να κάταλάβω το δεύτερο όνομα) και μάλον ο Μιχαλάκης μας αφήνει αυτή τη χρονια...:ninja::ninja::cry::cry: Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2007 είδε κανείς το special που βγήκε χθες στο SKyOne? κάπου στην μέση αναφέρουν οι συντελεστές ότι θα είναι "the most deadly season", "Sarah is gona die ",(δεν μπόρεσα να κάταλάβω το δεύτερο όνομα) και μάλον ο Μιχαλάκης μας αφήνει αυτή τη χρονια...:ninja::ninja::cry::cry: Δεν παιζει αυτο! Θα παρω αεροπλανο για Αμερικη και θα τους παρει ο διαολος!:X:ninja::mad::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts