MadBill Δημοσιεύτηκε September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2005 Σήμερα κατά τύχη σκάλισα τον φάκελο system volume information και όταν είδα κάποια στιγμή τις ιδιότητες του έπαθα πλάκα.Περιέχει 30.543 αρχεία :blink: και έχει καταλάβει 7,91G :!: από το σκληρό μου δίσκο,ο οποίος είναι ήδη σχετικά μικρός (57G).Σε τι είναι απραίτητος ένας τοσο μεγάλος αριθμός αρχείων? Αν τα σβήσω όλα θα έχω πρόβλημα? :confused: Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Eίναι η επαναφορά συστήματος. Απλά κατήργησε την μέσα από τα windows και μην κανεις delete Το συγκεκριμένο φάκελο. Βέβαια μετά δε μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα σου αν κάτι συμβεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. September 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 τελικά έφταιγα κι εγώ.από deafault η ρύθμιση ήταν να καταλαμβάνει μέγιστο χώρο η επαναφορά και δεν το είχα προσέξει.τώρα την έβαλα στα 883Mb και έσβησα οτι είχε μέσα ο restore.ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.είδωμεν :p Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Εγώ χώρισα τον έναν δίσκο μου σε 2 partition και μετά ξαναένωσα τα 2 partition με το Norton partition Magic... Στο ένα partition δεν είχα καθόλου αρχεία αλλά το Norton με ρώτησε σε ποιο φάκελο να βάλει τα αρχεία. Του είπα σε έναν φάκελο "D:\a" με σκοπό να τον σβήσω αργότερα αλλά τώρα δεν σβήνεται, επειδή υπάρχει μέσα ο φάκελος System Volume Information... Πώς θα το σβήσω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. September 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Από την ασφαλή λειτουργία δοκίμασες γείτονα? Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Από την ασφαλή λειτουργία δοκίμασες γείτονα? Ναι γείτονα ( :lol: )... Επίσης έκλεισα με τον task manager τον explorer και άνοιξα cmd, αλλά δεν μπορώ να "δω" το φάκελο από τη γραμμή εντολών γιατί είναι κρυφός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karateo Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 φορματ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 φορματ ;) Σιγά μην κάνω format για έναν φάκελο.... Το πολύ πολύ τον αφήνω εκεί που είναι και δεν του δίνω σημασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δοκίμασε μέσα απο τον file explorer που έχει το Nero, ή με το Total Commander. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δοκίμασε μέσα απο τον file explorer που έχει το Nero, ή με το Total Commander. Τίποτα... Βασικά το πήρα απόφαση και έκανα κρυφό το φάκελο που περιέχει το System Volume Information για να μη το βλέπω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Υπάρχει τρόπος να σβήσεις εντελώς το φάκελο αλλά δεν τον έχω πρόχειρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Αν το βρεις... let me know Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τι μήνυμα βγάζει όταν πας να τον σβήσεις με shift+delete; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Τι μήνυμα βγάζει όταν πας να τον σβήσεις με shift+delete; Cannot remove folder System Volume Information: Access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. September 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Εγώ που είχα πρόβλημα με την πρόσβαση στον system volume information πήγα απο τις ιδιότητες και άλλαξα τα δικαιώματα προσθέτοντας το όνομα μου στη λίστα με τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο φάκελο.Πρόσπαθησα να το ξανακάνω για να σου πω πώς έγινε αλλά άλλαξε το μενού και δεν μπορώ να το βρω ... Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts