Jump to content

System Volume Information

MadBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα κατά τύχη σκάλισα τον φάκελο system volume information και όταν είδα κάποια στιγμή τις ιδιότητες του έπαθα πλάκα.Περιέχει 30.543 αρχεία :blink: και έχει καταλάβει 7,91G :!: από το σκληρό μου δίσκο,ο οποίος είναι ήδη σχετικά μικρός (57G).Σε τι είναι απραίτητος ένας τοσο μεγάλος αριθμός αρχείων?

Αν τα σβήσω όλα θα έχω πρόβλημα? :confused:

:shifty: try again...

Eίναι η επαναφορά συστήματος. Απλά κατήργησε την μέσα από τα windows και μην κανεις delete Το συγκεκριμένο φάκελο. Βέβαια μετά δε μπορείς να επαναφέρεις το σύστημα σου αν κάτι συμβεί

τελικά έφταιγα κι εγώ.από deafault η ρύθμιση ήταν να καταλαμβάνει μέγιστο χώρο η επαναφορά και δεν το είχα προσέξει.τώρα την έβαλα στα 883Mb και έσβησα οτι είχε μέσα ο restore.ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.είδωμεν :p

Εγώ χώρισα τον έναν δίσκο μου σε 2 partition και μετά ξαναένωσα τα 2 partition με το Norton partition Magic... Στο ένα partition δεν είχα καθόλου αρχεία αλλά το Norton με ρώτησε σε ποιο φάκελο να βάλει τα αρχεία. Του είπα σε έναν φάκελο "D:\a" με σκοπό να τον σβήσω αργότερα αλλά τώρα δεν σβήνεται, επειδή υπάρχει μέσα ο φάκελος System Volume Information... Πώς θα το σβήσω τώρα;

Από την ασφαλή λειτουργία δοκίμασες γείτονα?

Ναι γείτονα ( :lol: )... Επίσης έκλεισα με τον task manager τον explorer και άνοιξα cmd, αλλά δεν μπορώ να "δω" το φάκελο από τη γραμμή εντολών γιατί είναι κρυφός...

φορματ ;)

Σιγά μην κάνω format για έναν φάκελο.... Το πολύ πολύ τον αφήνω εκεί που είναι και δεν του δίνω σημασία

Δοκίμασε μέσα απο τον file explorer που έχει το Nero, ή με το Total Commander.

Τίποτα... Βασικά το πήρα απόφαση και έκανα κρυφό το φάκελο που περιέχει το System Volume Information για να μη το βλέπω :lol:

Τι μήνυμα βγάζει όταν πας να τον σβήσεις με shift+delete;

Cannot remove folder System Volume Information: Access is denied

Make sure the disk is not full or write-protected

and that the file is not currently in use

Εγώ που είχα πρόβλημα με την πρόσβαση στον system volume information πήγα απο τις ιδιότητες και άλλαξα τα δικαιώματα προσθέτοντας το όνομα μου στη λίστα με τους χρήστες που έχουν πρόσβαση στο φάκελο.Πρόσπαθησα να το ξανακάνω για να σου πω πώς έγινε αλλά άλλαξε το μενού και δεν μπορώ να το βρω ...