Jump to content

Πολλά προβλήματα με την εφαρμογή της Google τις τελευταίες μέρες

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα έγινε 12.24.12.23.arm64. Μόνο το πρώτο 23άρι έγινε 24, το τελευταίο παρέμεινε 23. Διαφορετικές εκδόσεις δίνουν;
Παρόμοιες εκδόσεις είναι.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Μόλις μου ήρθε και πιο νέο update. 83a2f97a5fef84188fc7a6d0f4f690e2.jpg

Δεν έχω ακόμα καινούργια έκδοση...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις ήρθε αναβάθμιση στην έκδοση 12.24.10.29

Edited by jimlost

Δεν έχω ακόμα καινούργια έκδοση...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις ήρθε αναβάθμιση στην έκδοση 12.24.10.29

Εγώ γιατί έχω .23 στο τέλος κι εσείς .29;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ γιατί έχω .23 στο τέλος κι εσείς .29;
Εσύ έχεις 12.23 στο τέλος νομίζω. Όχι 10.23.

Δεν παίρνουν όλες οι συσκευές τα ίδια updates. Σημασια έχει πως όλες αυτές οι εκδόσεις είναι οι λειτουργικές.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Α ναι, το δικό μου είναι 12.24.12.23.arm64. Τώρα πρόσεξα ότι εσύ έχεις πίσω 10.29 και όχι 12.29. :O Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

όλοι θα πάμε σε iOS στο τέλος πολύ σορολοπ τελευταία από την μαμά google,αυτό έχω να πω και μόνο,αν θέλει να γίνει άλλη μια και μονο διαφημηστικη εταιρεία ας το πει καθαρά να τελειώνουμε,όχι ότι δεν είναι ήδη έτσι όπως το πάει

επίσης στις εφαρμογές πως επιτρέπει το information not provide by Developer ?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Αυτό ακριβώς.

Και γι' αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα των 2 OS.

Huawei Nova 5T

Αυτό που δεν έγινε ποτέ στα κινητά και στις ταμπλέτες ήταν να απελευθερωθούν τα λογισμικά τους. Άντε να δεχθώ για τα μάτια πως το droid είναι opensource. Ένα (1) χρήστη δείχτε μου που το buildάρει from scratch και το εγκαθιστά στη μηχανή του. Κι επίσης, η εξάρτηση των χρηστών από συγκεκριμένες εφαρμογές δίχως εναλλακτικές. Τι βλέπω; Μια περίκλειστη, όμηρη κατάσταση που θα τη δικαιολογούσα αν μου το χαρίζανε το κινητό στις 3am μες στο σκοτάδι αλλά να το πληρώνω και να'ναι τόσο κλειστό, άσχημο. Η φυσιολογική ροή θα ταν δε παίζει του χ η εφαρμογή; Ωραία εγκαθιστώ την εναλλακτική εφαρμογή του υ ή του ζ που κάνουν κι αυτόματο migration/import των δεδομένων του χ. Όπου αντί για εφαρμογή μπορεί να μπει κι η λέξη (λειτουργικό) σύστημα. Κάτι πήγε να πει το ubuntu touch, δε ξέρω αν είπε κάτι ή τίποτα, θέλω να το δοκιμάσω όταν παρέλθει η εγγύηση της μηχανής μου.

Αυτό που δεν έγινε ποτέ στα κινητά και στις ταμπλέτες ήταν να απελευθερωθούν τα λογισμικά τους. Άντε να δεχθώ για τα μάτια πως το droid είναι opensource. Ένα (1) χρήστη δείχτε μου που το buildάρει from scratch και το εγκαθιστά στη μηχανή του. Κι επίσης, η εξάρτηση των χρηστών από συγκεκριμένες εφαρμογές δίχως εναλλακτικές. Τι βλέπω; Μια περίκλειστη, όμηρη κατάσταση που θα τη δικαιολογούσα αν μου το χαρίζανε το κινητό στις 3am μες στο σκοτάδι αλλά να το πληρώνω και να'ναι τόσο κλειστό, άσχημο. Η φυσιολογική ροή θα ταν δε παίζει του χ η εφαρμογή; Ωραία εγκαθιστώ την εναλλακτική εφαρμογή του υ ή του ζ που κάνουν κι αυτόματο migration/import των δεδομένων του χ. Όπου αντί για εφαρμογή μπορεί να μπει κι η λέξη (λειτουργικό) σύστημα. Κάτι πήγε να πει το ubuntu touch, δε ξέρω αν είπε κάτι ή τίποτα, θέλω να το δοκιμάσω όταν παρέλθει η εγγύηση της μηχανής μου.

Το λειτουργικό σύστημα είναι open source μέχρι να το πάρει κάποιος και να φτιάξει ένα Android ή/και ένα Harmony. Από κει και πέρα το λειτουργικό κλείνει και επιτρέπει μόνο συγκεκριμένες εφαρμογές. Ειδικά αν αυτές οι εφαρμογές αποφέρουν έσοδα στα ταμεία, τότε απαγορεύεται οποιαδήποτε "αντιγραφή" τους.

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk