mixtri Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Αυτό λέω ότι πρέπει να αλλάξει τις ονομασίες και να βάζει τις σωστές. Σταθερή beta δεν γίνεται να υπάρχει. Το ότι οι China με τις άλλες διαφέρουν το ξέρουμε χρονια και ισχύει για όλους. Στην xiaomi συγκεκριμένα οι China έβγαζαν και καλύτερες φωτογραφίες χωρίς να χρειάζονται gcam. Μα πως είναι δυνατόν να διαφέρουν πλην baseband και GMS? Πως τα κατάφεραν; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Μα για αυτό λέμε και εμείς ότι σαν hardware δίνει ότι μπορεί και σε vfm τιμές αλλά στο software είναι άστα να πάνε άστα και μας βαφτιζουν μετα μετόχους της Samsung, Apple και λοιπών εταιρειών.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Αυτό λέω ότι πρέπει να αλλάξει τις ονομασίες και να βάζει τις σωστές. Σταθερή beta δεν γίνεται να υπάρχει. Το ότι οι China με τις άλλες διαφέρουν το ξέρουμε χρονια και ισχύει για όλους. Στην xiaomi συγκεκριμένα οι China έβγαζαν και καλύτερες φωτογραφίες χωρίς να χρειάζονται gcam.μα τι λες και λέω? πέρα των ονομασιων δεν ξέρουμε αν είναι καν android Α11,εξαλλου αν δεν μου διαφεύγει δεν έχει δώσει ακόμα τα kernel sources του 11 που παλαιότερα έδινε με το καλημέρα,άντε βγάλε άκρη!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μα πως είναι δυνατόν να διαφέρουν πλην baseband και GMS? Πως τα κατάφεραν;δεν δίνουν τις ίδιες αναβαθμίσεις σε cn και global,απλά πράγματα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι εφόσον δεν είναι διαφορετικό hardware πως κατάφεραν να έχουν δύο firmware tracks. Εκτός αν δεν αντιλαμβάνομαι εγώ κάτι. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 (edited) εχμ εεε αυτό λέω και γω πως ξαφνικά εμφανίζονται global που είναι για RU, Eu,India,Thailand, και global που δεν είναι μέσα στις προηγούμενες αλλά για όλους του υπόλοιπους οι γνωστές MI και μάλιστα διαφορετικές μεταξύ τους μήπως δεν είναι το ίδιο hardware τελικά? άβυσσος!!! γιατί έχει ακουστεί και αυτό και όπως κάνει εδώ και χρόνια το ιδιο τηλέφωνο με άλλη ονομασία στην Κίνα άλλη για Ευρώπη δηλ k20 pro το δικό μου στην Κίνα mi 9t pro στην Ευρώπη,μήπως τελικά δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά παρόμοιο ? σημασία έχει ότι πέφτει ψιλό γαζί από τους Κινέζους όπως και να το δεις!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 24, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 ...και είναι ακόμα στη τρίτη θέση παγκοσμίως μετά από όλα αυτά;;; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 ...και είναι ακόμα στη τρίτη θέση παγκοσμίως μετά από όλα αυτά;;; Αυτό δεν έχει σχέση. Οι πωλήσεις έχουν να κάνουν και με hype και τιμή. Το θέμα είναι να αποκτήσει loyalty audience. Δεν είναι πολύ κακό το μουιμουι αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για να ασχολείται κανείς με τα bugs τους :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2021 Αυτό δεν έχει σχέση. Οι πωλήσεις έχουν να κάνουν και με hype και τιμή. Το θέμα είναι να αποκτήσει loyalty audience. Δεν είναι πολύ κακό το μουιμουι αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για να ασχολείται κανείς με τα bugs τους :) Εντάξει εγώ με EU rom δεν είχα ποτέ τα παραπάνω θέματα στη συσκευή μου πέρα από τις περίεργες ενημερώσεις και κάτι ψιλοπράγματα που δεν με ενοχλούσαν προσωπικά. Όπως ο καιρός και η ένδειξη μπαταρίας η οποία διορθώθηκε. Προς το παρόν τουλάχιστον. Ελπίζω να πάει έτσι μέχρι να αλλάξω συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Χθες μου ήρθε το πρώτο κούφιο update.:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Χθες μου ήρθε το πρώτο κούφιο update.:lol: Δηλαδή; τι έγινε ακριβώς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 (edited) Δηλαδή; τι έγινε ακριβώς; Ήρθε ειδοποίηση και μετά μόλις την πάτησα εξαφανίστηκε. Μαγεία. Edit. Αυτό βγήκε όταν πάτησα την ειδοποίηση. Edited June 26, 2021 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Χθες μου ήρθε το πρώτο κούφιο update.:lol:μια χαρά σε βρίσκω!!!σίγουρος πλέον βαδίζεις στο δρόμο που χάραξαν οι έποικοι Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Ήρθε ειδοποίηση και μετά μόλις την πάτησα εξαφανίστηκε. Μαγεία. Edit. Αυτό βγήκε όταν πάτησα την ειδοποίηση. Ποιά συσκευή έχεις; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Ποιά συσκευή έχεις; Mi11i. Είναι φοβερή συσκευή. Χαζά bugs though. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 (edited) καλά από hardware σκίζουν πολλές συσκευές της xiaomi,στο software είναι το πρόβλημα το έχουμε πει 1000000000000 φορές,όπως και στις αναβαθμίσεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 26, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 καλά από hardware σκίζουν πολλές συσκευές της xiaomi,στο software είναι το πρόβλημα το έχουμε πει 1000000000000 φορές,όπως και στις αναβαθμίσεις Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Γι αυτό δεν χρειάζεται να το ξαναλές συνεχώς. Κούρασε πλέον. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 (edited) Γι αυτό δεν χρειάζεται να το ξαναλές συνεχώς. Κούρασε πλέον.ποια ακριβώς bugs έχεις αναφέρει εσύ είπαμε ? για θύμισε μου λίγο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 26, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Ποιο πράγμα έχει κουράσει ακριβώς; τα χαζό bugs που εμφανίζονται; ή η άρνηση που έχετε μερικοί να τα αποδεχτειτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Ποιο πράγμα έχει κουράσει ακριβώς; τα χαζό bugs που εμφανίζονται; ή η άρνηση που έχετε μερικοί να τα αποδεχτειτε; Κι άλλο bug. Η οθόνη κλείνει μόνη της όταν παίζουν μηνύματα στο messenger. Από αισθητήρα εγγυτητας φαντάζομαι. Καλά ρε παιδιά, μας δουλεύει η Xiaomi?:lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Κι άλλο bug. Η οθόνη κλείνει μόνη της όταν παίζουν μηνύματα στο messenger. Από αισθητήρα εγγυτητας φαντάζομαι. Καλά ρε παιδιά, μας δουλεύει η Xiaomi?:lol:αυτό δεν είναι bug ,είναι σάπιο λειτουργικό να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα επιτέλους χαχα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- * # * # 6484 # * # * Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Κολλάει καμία φορά στο 0. Πάρε το μηδέν, δε σε ακούω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Είναι feature :p Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Είναι feature :p Sent from my Pixel 5 using Tapatalkας τον να λέει,βρήκε δουλειά να κάνει μας την λέει και από πάνω :p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 ποια ακριβώς bugs έχεις αναφέρει εσύ είπαμε ? για θύμισε μου λίγο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Η ένδειξη μπαταρίας η οποία διορθώθηκε και ο καιρός που δεν βρίσκει την τοποθεσία μου την οποία πρέπει να βάλω χειροκίνητα. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα όμως. Αυτά μόνο. Άλλα δεν έχει και να θες. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Η ένδειξη μπαταρίας η οποία διορθώθηκε και ο καιρός που δεν βρίσκει την τοποθεσία μου την οποία πρέπει να βάλω χειροκίνητα. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα όμως. Αυτά μόνο. Άλλα δεν έχει και να θες.Όσο για τον καιρό, δώσε άδεια να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία. Εγώ με poco x3 nfc, έχω κανονικά αυτόματη τοποθεσία στον καιρό. Δες παρακάτω φαίνεται το "βελάκι" της ένδειξης τοποθεσίας. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts