troublefun Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Kalimera, Exo mia grigori erotisoula: Xerei kaneis ti etoimazei neo etoimazei i dell gia handheld device me windows mobile 6? tha antikatastathei to axim 51v? Psaxo sto internet kai den mporo na vro kati poy na leei gia nea montela tis dell... Δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης. Ίσως βγάλει κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν τιποτα. Παράθεση y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Dell Axim X51v και το Destinator 6. Όταν βάζω στο PPC να υπολογίσει μια διαδρομή ΧΩΡΙΣ να είναι συνδεδεμένο στο GPS, την υπολογίζει μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα. Όταν όμως του βάζω να την υπολογίσει (κι ας μην κινούμαι καθόλου) όταν έχω συνδέσει το GPS, αργεί πάρα πολύ. Κανά 5λεπτο! Επίσης όταν ακολουθώ μιά διαδρομή, μερικές φορές ο χάρτης χάνεται και το πρόγραμμα ψιλοκολλάει και επανέρχεται μετά από κανά λεπτό ή και περισσότερο! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης. Ίσως βγάλει κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν τιποτα. PocketPC ΤΕΛΟΣ απο Dell. PPC δεν βγαζει... Παει για UMPC Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα Dell Axim X51v και το Destinator 6. Όταν βάζω στο PPC να υπολογίσει μια διαδρομή ΧΩΡΙΣ να είναι συνδεδεμένο στο GPS, την υπολογίζει μέσα σε 5-6 δευτερόλεπτα. Όταν όμως του βάζω να την υπολογίσει (κι ας μην κινούμαι καθόλου) όταν έχω συνδέσει το GPS, αργεί πάρα πολύ. Κανά 5λεπτο! Επίσης όταν ακολουθώ μιά διαδρομή, μερικές φορές ο χάρτης χάνεται και το πρόγραμμα ψιλοκολλάει και επανέρχεται μετά από κανά λεπτό ή και περισσότερο! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Το χασιμο του χαρτη εχει αναφερθει σε διαφορες συσκευες/configurations. Τωρα για το τι φταιει, κανεις δε μπορει να πει με σιγουρια.Ισως ο χαρτης, ισως το προγραμμα, αλλοι λενε για συγκεκριμενο hardware... Με την ελευση του Destinator 7, ελπιζουμε τα προβληματα να εχουν χαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 Το κάνει και σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ειχα ενα Dell Axim X51 και ειπα να του κανω update σε WM6.1 Το update αυτο ειναι τελικα μονο για το Dell Axim X51v και οχι για το Χ51. Αφου εγινε το Update δεν ανοιγει με τιποτα.Αν του κανω reset βγαινει η οθονη που ρωταει αν θελω τις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα απο κει και περα τιποτα. Κατεβασα παλι την εκδοση WM5 απο τη dell. Καταφερα να περασω παλι (μεσω SCard) τη παλια εκδοση αλλα και παλι δεν ανοιγει Τι μπορω να κανω πριν το πεταξω? Thnks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Τελικα ειχα κατεβασει λαθος image απο dell (για axim x50) Kατεβασα το σωστο (για axim x51) και καταφερα να το περασω απο τη καρτα. Ηρθε στα ισα του και παιζει μια χαρα με τα τελευταια WM5 για axim Πηρα τηλ. στη dell και οταν τους ειπα τι εκανα μου ειπαν οτι το κατεστρεψα. Σοβαροι τεχνικοι .. τρομαρα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παλικάρι, καταρχάς πρόσεξε τι περνάς στις συσκευές σου. Δεύτερον, το σέρβις της Dell είναι (αν όχι το καλύτερο) από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Προσωπική εμπειρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Πηρα τηλ. στη dell και οταν τους ειπα τι εκανα μου ειπαν οτι το κατεστρεψα. Σοβαροι τεχνικοι .. τρομαρα τους... Δυστυχώς φίλε μου όταν κάνουμε τέτοιες κινήσεις είμαστε 100% υπεύθυνοι για τις πράξεις μας και οφείλουμε να αναλάβουμε την ευθύνη γιαυτό. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον οποιοδήποτε στη περίπτωση που πρόκειται για εντελώς προσωπικό λάθος. Βέβαια εάν μπορέσει και γίνει κάτι και φτιαχτεί... αυτό είναι ευχής έργον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Kαταλαβαινω το οψιμο ενδιαφερον για τους τεχνικους αλλα να προσθεσω το εξης Πρωτη φορα επεσε στα χερια μου pocket-pc χθες. Οπως ειναι λογικο ο καθενας απο εμας θελει να εχει τελευταιες εκδοσεις ειτε προκειται για OS ειτε ακομη και για συσκευη σαλονιου DVD-Player. OK εκανα m@^%$#ia δε προσεξα καλα τις οδηγιες περασα λαθος εκδοση και το μηχανακι δεν επαιζε. Παρολα αυτα ομως σε 1 μερα επαναλαμβανω βρηκα τροπο και εφερα τη συσκευη στα ισα της και μαλιστα με software απο τη dell. Aυτοι οι "φωστηρες" οι τεχνικοι που ασχολουνται μαλιστα μονο με συσκευες axim δεν μπορουσαν να μου πουν τι θα κανω?? Απλο ηταν επρεπε να κατεβασω τη σωστη εκδοση για τη συσκευη και με τον ιδιο τροπο που περασα τη λαθος εκδοση απο SC να το κανω. Εδω μου το εβγαλαν αχρηστο!! Τοσο δυσκολο ηταν?? Συγνωμη αλλα μου εδωσαν δικαιωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Kαταλαβαινω το οψιμο ενδιαφερον για τους τεχνικους αλλα να προσθεσω το εξης Den katalabes katholou kala mallon. Ean kaneis mia bolta sta ypoloipa threads tha deis oti tonizoume synexeia oti prepei na eimaste poly prosektikoi otan pame na perasoume kainourgia ROM sti syskevi mas. O kosmos edw kanontas paralillismo me ta PC, nomizei oti epeidi einai Windows Mobile, mpainei se oles tis syskeves. Kati pou fysika opws eides kai esy (dystyxws me asximo tropo) afto apagorevetai dia ropalou. Oles oi ROM einai device specific. Diladi apefthynontai se sygkekrimeni kai mono syskevi. Aυτοι οι "φωστηρες" οι τεχνικοι που ασχολουνται μαλιστα μονο με συσκευες axim δεν μπορουσαν να μου πουν τι θα κανω?? Απλο ηταν επρεπε να κατεβασω τη σωστη εκδοση για τη συσκευη και με τον ιδιο τροπο που περασα τη λαθος εκδοση απο SC να το κανω. Εδω μου το εβγαλαν αχρηστο!! Τοσο δυσκολο ηταν?? Se afto pou les exeis dikio. Kai egw pistevw oti einai stin diakritiki tous efxeria na se boithisoun i oxi me ti dikaiologia oti den exeis kinithei se nomima plaisia. Sou leei afto pou ekanes apagorevetai, ftais, kopse to kefali sou de me noiazei. Diafwnw apolyta me afti ti logiki. Aftoi omws einai kalymenoi. Esy opws kai kathe agorastis oxi. Ormomenos apo afto loipon, tonizw ksana... prosoxi ti ROM pame na perasoume sti syskevi mas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Μια λεπτομερεια σχετικα με τους τεχνικους που δεν ανεφερα. Αφου καταλαβα λοιπον οτι εχω περασει λαθος εκδοση μου ηρθε η ιδεα οτι εαν εβρισκα σωστο image για x51 θα λυνοταν το προβλημα (οπως και εγινε). Τους ρωτησα λοιπον που μπορω να προμηθευτω image για x51 και μου απαντησαν "δε γνωριζω"!! Φυσικα κατεβασα την σωστη εκδοση (R114960) απο το site της Dell οπου υπηρχε το περιζητητο image. Και κατι αλλο σχετικα με το forum. Nομιζω οτι η βασικη δουλεια καθε forum που σεβεται τον εαυτο του ειναι κατα πρωτο λογο να βοηθαει τους χρηστες (κατι ασχετους σα και του λογου μου) και οχι να υπερασπιζεται τεχνικους που στο φιναλε ρε αδερφε δωσανε δικαιωμα.. Το λεω αυτο γιατι κανενας σας δε μου ειπε τι πρεπει να κανω στη περιπτωση μου παρόλο που ηταν κατι απλο τελικα. Μονος μου βρηκα τη λυση την οποια και τη δημοσιευσα ετσι ωστε αν βρεθει και καποιος αλλος στη θεση μου να ξερει τι να κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Και κατι αλλο σχετικα με το forum. Nομιζω οτι η βασικη δουλεια καθε forum που σεβεται τον εαυτο του ειναι κατα πρωτο λογο να βοηθαει τους χρηστες (κατι ασχετους σα και του λογου μου) και οχι να υπερασπιζεται τεχνικους που στο φιναλε ρε αδερφε δωσανε δικαιωμα.. Elpizw na min anaferesai se emena giati se kamia periptwsi den yperaspizomai to xeirismo twn texnikwn panw sto problima sou. Το λεω αυτο γιατι κανενας σας δε μου ειπε τι πρεπει να κανω στη περιπτωση μου παρόλο που ηταν κατι απλο τελικα. Μονος μου βρηκα τη λυση την οποια και τη δημοσιευσα ετσι ωστε αν βρεθει και καποιος αλλος στη θεση μου να ξερει τι να κανει.... H alitheia einai oti i sygkekrimeni syskevi (pleon) den einai kai i pio dimofilis edw mesa kai gia to logo afto den pires apantisi amesa stin erwtisi sou. Se efxaristoume pantws gia tin pliroforia, einai ontws xrisimi. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να μπορω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες απο το axim x51? Δειχνει ελληνικους χαρακτηρες μια χαρα αλλα δε μπορω να γραψω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να μπορω να γραφω με ελληνικους χαρακτηρες απο το axim x51? Pocket CM Keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ευχαριστω athana77 δοκιμαζω ηδη το resco αλλα ειναι πολυ μεγαλο και μου πιανει πανω απο τη μιση οθονη. Θα κοιταξω στα options μηπως μικραινει.. Ενα αλλο κουλο που κανει ειναι οτι δε μπορει να συνδεθει σε ασυρματα με WEP Δινω σωστο κλειδι εκει που ζηταει αλλα δε συνδεεται. Σε ξεκλειδωτα δικτυα δεν εχει προβλημα συνδεεται γρηγορα και παει g@^!0nt@s Mηπως ειναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Ευχαριστω athana77 δοκιμαζω ηδη το resco αλλα ειναι πολυ μεγαλο και μου πιανει πανω απο τη μιση οθονη. Θα κοιταξω στα options μηπως μικραινει. Το συγκεκριμένο που έχεις δεν είμαι σίγουρος. Ρίξε και μια ματιά σε αυτό που σου έστειλα το link! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eski Δημ. September 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2008 Σχετικα με το support της Dell. Μετα απο ενα προβλημα που ειχα σ'ενα φορητο XPS οφειλω να ομολογησω οτι ηταν αψογοι. Τους ανεφερα το προβλημα μου και χωρις πολλα πολλα μονο με το service tag περιμενω αυριο τεχνικο με motherboard για αντικατασταση στο χωρο μου.. Μαλιστα το συγκεκριμενο φορητο δεν εχει καν παραστατικα γιατι μου το εχει κανει δωρο η πρωην γκομενα μου.. Πολυ καλο για να ειναι αληθινο, αυριο θα ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος στο θέμα του συγχρονισμού με τα windows XP or Vista αν χρειάζεται κάτι έξτρα π.χ drivers!!!!! προσπαθώ να κάνω να συνδεθεί ένα Χ51 με το καλώδιο συγχρονισμού και το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει,από τον υπολογιστή ούτε που το αναγνωρίζει πουθενά ως usb σύνδεση.Δέν έχω τίποτα από cd της Dell παρά μόνο τη συσκευή και τα παρελκόμενα σε hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μήπως γνωρίζει κάποιος στο θέμα του συγχρονισμού με τα windows XP or Vista αν χρειάζεται κάτι έξτρα π.χ drivers!!!!! προσπαθώ να κάνω να συνδεθεί ένα Χ51 με το καλώδιο συγχρονισμού και το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει,από τον υπολογιστή ούτε που το αναγνωρίζει πουθενά ως usb σύνδεση.Δέν έχω τίποτα από cd της Dell παρά μόνο τη συσκευή και τα παρελκόμενα σε hardware Εάν έχει υπολογιστή με Windows XP χρειάζεσαι το ActiveSync 4.5 Εάν έχει Vista χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 το δοκιμάζω σε XP sp3 και δεν κάνει καμία προσπάθεια να συνδεθεί μόνο φορτίζει,εκτός αν έχει άλλο πρόβλημα όπως hardware,τι να πω :( το 4.5 είναι το τελευταίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 το 4.5 είναι το τελευταίο; Ναι... το έχεις εγκαταστήσει στη συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 επισης ας κανει ο φιλος μια προσπαθεια με κλειστα antivirus-firewall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 παιδιά το δοκίμασα και στο λάπ τοπ και δεν κάνει τίποτα το δοκίμασα με την έκδοση 4.5 που αναφέρεται ποιό πάνω,το πρόβλημα υπάρχει περίπτωση κατά την γνώμη σας να είναι από το καλώδιο; το λέω διότι είναι αγορασμένο με 3 δολάρια από κίνα :O δεν είναι μαμά!! θα μου πείς αφού φορτίζει γιατί να μην συνδέεται,θα δοκιμάσω αύριο με τηλέφωνο στη Dell διότι το πήρα πρίν δύο εβδομάδες από on line μαγαζί να δω με το servise tag κιόλας αν θα το δεχτούν σαν καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 εχουν αναφερθει προβληματα με το καλωδιο,αλλα δεν το αναφερα γιατι μου ειπες οτι φορτιζει,οποτε λεω οκ ειναι,βεβαια ποτε δεν ξερεις,δεν δοκιμαζεις με αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts