akatanohtos Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 το τηλ εξυπηρετησης της hol ειναι 801 2000 465 και ειναι καλυτερα τις απογευματινες ωρες εγω εκανα αιτηση 20/01 και 22/2 ειμαι connected επισης για να μαθετε αν ανοιξε η θυρα περνετε 1242 ατον οτε γιατι μονο τοτε θα στειλει η hol τον εξοπλισμο δηλ αν μπορει καποιος στον οτε (μπαρμπας στην κορωνη) σας ανοιξει θυρα την αλλη μερα τοτε αυτοι αμεσως θα στειλουν το πακετο και κατι τελευταιο η hol στελνει μονο frtiz που ειναι αρκετα καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 εγω πηρα σημερα για ενα προβλημα που ειχα..και επιασα γραμμη κατευθειαν!!(μπραααβο)... εγω πηρα στο 801-11-77777 εχω το νετρουτ..να το αλλαξω με φριτζ λετε??το νετρουτ θα το κρατισω μεχρι να ερθει το φριτζ ?η οταν ερθει το φριτζ θα δοσω το νετρουτ?εχει καμια διαφορα στο port forward? edit!!: παιδια..ειχα προβλημα με το εθερνετ..με το οποιο δεν συνδεοταν στο ιντερνετ..αλλα μολις εβαλα το usb αμεσως λυθηκε το προβλημα..ξαναπηρα πριν λιγο..(σε μισο λεπτο ειχα πιασει γραμμη) και μου ειπαν οτι φταιει η καρτα δικτυου..:confused:τοσο καιρο πως δουλευε??αφου δεν το πειραξα..ισχυει κατι τετοιο??υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 mpourdes pou lene oi ypallhloi gia na ri3oun allou tis ey8ynes.. na xalase h karta apo thn mia stigmh sthn allh -> xlwmo to kobw.. oso giato kalwdio, ean eixes kai prin to idio kalwdio, oxi dn 8a exei problhma.. an ebales kainourgio mporei katala8os na evales allhs kathgorias.. 5aria nomizw kanoun aythn thn douleia;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 οτι ειχε στο κουτι εβαλα..μου προτινε ενας φιλος να παρω ενα καινουργιο... ειπε να δοκίμασω κανα καλώδιο crossed καινούριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 ama exeis oti eixe mesa dn prepei na yparxei problem.. extos an htan toso lalakas aytos pou eftia3e ta paketa :p lpn.. gia des.. ping sto router mporeis na kaneis? an oxi, dokimase na deis an exei apenergopoih8ei apo to router h dynatotha ths ethernet (dn 3erw an ginetai ayto, dn exw pai3ei me to sygkekrimeno router).. prkt.. dokimase na kaneis ena reset to router (gia thn akribeia oxi reset, alla format), an kai ayto dn 8a boh8hsei se periptwsh pou to problhma einai sthn net card.. exeis kapoio allo router h modem h w/ever na dokimaseis na leitoyrgei h net card sou? an nai kanto.. an leitourgei, to problhma einia allou, dn 3erw pou kai dn mporw na se boh8hsw :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 δεν μου βγαζει τπτ οταν κανω πινκγ.. ρεσετ δεν μπορω να κανω γτ δεν με αφηνει να μπω στο site του νετρουτ.. ξες τι μου τη σπαει??που δουλευε αψογα κ ετσι ξαφνικα χαλασε..το καλωδιο δεν υπαρχει περιπτωση να φταει?? εντιτ !!!!!!! επειδη δεν ηταν να παρω adsl συντομα..δεν το ψαξα καθολου για μητρικη με 2 εθερνετ.. δοκιμασα με αλλο καλωδιο(ενος φιλου που εχει connex και δυστηχως κανει τα ιδια..αλλα δεν μπορω να καταλαβω..πως εγινε στα καλα καθουμενα.. τελικα μαλλον φταιει η μιτρικη ε?ενσωματωμενη ειναι η καρτα..σε αυτην την περιπτωση δεν μου στελνουν καινουργια??ειναι εντος εγγυησης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 sto site tou netroute dn mporeis na mpeis oute xrhsimopoiwntas thn usb connection? mesto cdaki tou netroute (an yparxei kati tetoio) logika 8a vreis ta katallhla tools gia na to ftia3eis.. opws kai na xei, se periptwsh pou ftaiei ontws h lan card, peta3ou mexri to plaisio, pare mia 3com tornado me 20 eura (thn exw ston server mou 3 xronia twra 24/7 kai dn zestenetai kan;)) kai valthn na pai3ei (pci).. oso gia to na sou steiloun allh mobo, an katafereis na tous apodei3eis oti xalase monh ths (AN leme, AN), 8a sou steiloun.. AN.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 ta settings tis hol gia na stiso diaforetiko wifi router telika den ta exei kaneis? oloi ta router tis hol xrisimopoieite??? esteila mail sto helpdesk kai anti gia ta setings mou edosan tin selida tou support!!!! (oso kai na epsaksa settings de vrika)! HEEEEEELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 druides: με usb δουλευουν ολα ρολοι..απλα θα προτιμουσα με εθερνετ γιατι εχω ακουσει οτι ειναι ακρκετα καλυτερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 symfwnfw! ayto pou eipa omws htan na mpeis sto interface tou netroute xrhsimopoiwntas thn syndesh ths usb MONO gia na ftia3eis thn lan kai na deis ti den leitourgei, oxi gia monima ;) kai mia freskia idea: ypo8etw oti exeis dsl, opote katevase to "Ultimate Boot CD", bootare apo ayto, tre3e ena apo ta sxetika me networking utilities, kai dokimase na deis apo telnet to netroute sou (an fysika trexei telnet, ta speedtouch ap oso 3erw px trexoun)... an den to dei kai apo ekei mallon pas gia kainourgia lan, an to dei, proteinw na gyrnas siga siga se kana pio ths prokophs os apo ta windblows :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 το μοντεμ μου ειναι το netroute2 ;) στο interface τι να κανω την στιγμη που δεν εχει καποιες ριθμυσεις για εθερνετ??δεν το πιασα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2006 apo thn stigmh pou dn exei epiloges gia thn ethernet dn mporeis na kaneis tpt.. ayto pou sou eipa gia to ultimate boot cd kai profanws dn katalaves einai to parakatw: 1) http://www.ultimatebootcd.com/download.html phgaine edw kai katevase to 2) kapsto se ena diskaki 3) bootare (3ekina) apo dayto 4) phgaine sthn kathgoria me ta networking tools kai tre3e enan telnet client (proteinw freesco, an kai dn einai akribws telnet client, thn douleia tou tin kanei) 5) dokimase na apoxthseis prosbash sto netroute mesw telnet an den to dei, pas gia kainourgia lan card an to dei, ermmm... den 3erw ti 8a kaneis :p alla3e windows drivers (xwris plaka den 3erw ti na kaneis se ayto to case :() an exeis ka twra apories, contact me in private, to xoume kanei chat to thread:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Γνωρίζει κανείς πόσο θα μου κοστίζει, ανα μήνα, στην HOL μια 384 γραμμή μετά το πέρας του πακέτου BroadBand Pack που χρησιμοποιώ τώρα; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2006 Γνωρίζει κανείς πόσο θα μου κοστίζει, ανα μήνα, στην HOL μια 384 γραμμή μετά το πέρας του πακέτου BroadBand Pack που χρησιμοποιώ τώρα; Πότε λήγει το πακέτο Broadbandpack; Μέχρι να λήξει πιστεύω θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα... Προσωπικά βάζω κανά δίμηνο περιθώριο μέχρι την επόμενη μείωση των τιμών στο ADSL... ;) Με τα τωρινά δεδομένα είναι 18,92€ ο ΟΤΕ και 24,99€ η 384 από HOL (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδες ολα ωραια,ολα καλα με τη δικη μου συνδεση(512).Κατεβαζω με ~53.Εχω ενα μικρο προβλημα.Στο σπιτι εχω 3 τηλεφωνικες συσκευες.Οταν καποιο τηλεφωνο σηκωθει τότε διακοπτεται για κανενα 2λεπτο η συνδεση.Το ιδιο κι οταν μετα απο τη συνομιλια το ακουστικο μπαινει στη θεση του. Η γραμμη γενικα εχει πολλη θόρυβο οταν το ρουτερ ειναι σε λειτουργια. Χρησιμοποιώ το Νετρουτ2. Συμβαινει και σε εσας αυτο?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 sigoura exeis (h exeis valei swsta) ta splitters h ta filters (oti apo ta dyo xrhsimopoieis)? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Παιδες ολα ωραια,ολα καλα με τη δικη μου συνδεση(512).Κατεβαζω με ~53.Εχω ενα μικρο προβλημα.Στο σπιτι εχω 3 τηλεφωνικες συσκευες.Οταν καποιο τηλεφωνο σηκωθει τότε διακοπτεται για κανενα 2λεπτο η συνδεση.Το ιδιο κι οταν μετα απο τη συνομιλια το ακουστικο μπαινει στη θεση του. Η γραμμη γενικα εχει πολλη θόρυβο οταν το ρουτερ ειναι σε λειτουργια. Χρησιμοποιώ το Νετρουτ2. Συμβαινει και σε εσας αυτο?:( εχεις μηπως και το νετμοντ??αν ναι δοκιμασε να του κανεις ενα ρεσετ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2006 Ειτε συνδεσω το Νετρουτ2 κατευθειαν στο φις του τοιχου έιτε το συνδεσω μεσω σπλιτερ το ιδιο και το αυτο.Δηλαδη λετε οτι δεν ειναι λογικο να γινονται αυτα που σας περιέγραψα ε?:( Να υποθεσω οτι φταιει η γραμμη ή υπάρχει καπου προβλημα με τα καλωδια στο σπιτι μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2006 Παιδες ολα ωραια,ολα καλα με τη δικη μου συνδεση(512).Κατεβαζω με ~53.Εχω ενα μικρο προβλημα.Στο σπιτι εχω 3 τηλεφωνικες συσκευες.Οταν καποιο τηλεφωνο σηκωθει τότε διακοπτεται για κανενα 2λεπτο η συνδεση.Το ιδιο κι οταν μετα απο τη συνομιλια το ακουστικο μπαινει στη θεση του. Η γραμμη γενικα εχει πολλη θόρυβο οταν το ρουτερ ειναι σε λειτουργια. Χρησιμοποιώ το Νετρουτ2. Συμβαινει και σε εσας αυτο?:( Μήπως δεν έχεις βάλει φίλτρα στις 3 συσκευές; (PSTN φαντάζομαι έχεις) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Μήπως δεν έχεις βάλει φίλτρα στις 3 συσκευές; (PSTN φαντάζομαι έχεις) :O ουπς......what's this?:worry: Οχι δεν εχω βαλει φιλτρα,και ναι εχω PSTN.Πρεπει να βαλω ενα σε καθε τηλεφωνο?Πώς ειναι?Καμια φωτο?Απο που τα αγοραζω φθηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 to idio problhma eixa kai egv me to netroyte zita antikatastash me to fritz emena exane kai to ip kai ekana sinexeia reset zitiste antrikatastash Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 :O ουπς......what's this?:worry: Οχι δεν εχω βαλει φιλτρα,και ναι εχω PSTN.Πρεπει να βαλω ενα σε καθε τηλεφωνο?Πώς ειναι?Καμια φωτο?Απο που τα αγοραζω φθηνα? ναι, ενα σε καθε τηλεφωνο. ενα μικρο εξαρτημα ειναι που το βαζεις αναμεσα στην πριζα τηλεφωνου και το τηλεφωνο. 2-3 ευρω εχει αν δεν κανω λαθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. March 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2006 Τωρα μπερδευτηκα.Εσυ Μισοτιμοπουλε:p :D λες να ζητήσω αλλαγη???!!Δηλαδη με τα φιλτρα που μου ειπε ο rigasnic και ο nikoskat δε θα λύσω το προβλημα?? Επαναλαμβανω τα προβληματα Σημαντικος θορυβος κατα τη συνομιλια(προσοχη δε μιλαω για Voip) Διακοπη οταν σηκωνω ή κατεβαζω το ακουστικο των τηλεφωνων για 1-2 λεπτα οποτε επανασυνδεεται μονο του Τριτο αλλα ελαχιστα σημαντικο οτι οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν συνδεεται μονο του κάποιες φορες,οποτε το βγαζω-βαζω στη πριζα Αν χρειαζεται αλλαγη με το FRitz τι διαδικασιες πρεπει να κινήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nbas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Κατάσταση αίτησης κυκλώματος ADSL για τον αριθμό 210********* - Έχει προωθηθεί το αίτημα ενεργοποίησης του κυκλώματός σας από τις 9 Μαρτίου 2006. - Η HOL υπέβαλλε στον ΟΤΕ αίτηση ενεργοποίησης του κυκλώματός σας, στις 14 Μαρτίου 2006. - Το κύκλωμά σας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτή τη στιγμή, λόγω έλλειψης διαθέσιμων κυκλωμάτων στην περιοχή σας. Η αίτησή σας βρίσκεται σε αναμονή διαθέσιμου κυκλώματος από τις 16 Μαρτίου 2006. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Hellas On Line στα τηλέφωνα 210 876 2000, ή 80 111 77777 ή 801 2000 465 και να ζητήσετε το τμήμα Πωλήσεων. ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ 1/3/06. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμες πορτες στο νουμερο σου και θα πρεπει δυστυχως να περιμενεις μεχρι να ελευθερωθει καποια ή να μπει καινουργια :O @atsalakwtos, αυτα ειναι τα κλασσικα συμπτωματα της pstn με dsl χωρις φιλτρα. τι να σου πω; λογικα θα λυθει, δοκιμασε το, δεν ειναι ακριβα αλλωστε.νικο..σε βλεπω..παρα πολυ ψαγμενο!!χεχεχε..:)ειδες; μαθαινω γρηγορα :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts