Memorex Δημ. June 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Πολύ καλή επιλογή το Χ3, όμως δεν είναι αρκετά μεγάλο? Σχετικά πάντα με αυτό που ζητάς στο αρχικό ποστ. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις δικιο φιλε. Εγώ βέβαια όταν έλεγα οτι δε θέλω κινητό να μοιάζει με τάμπλετ, είχα στο μυαλό μου κάτι τηλέφωνα που η οθόνη 7-8 ιντσών ξέρω γω, γιατί έχω δει και κάτι τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Εχεις δικιο φιλε. Εγώ βέβαια όταν έλεγα οτι δε θέλω κινητό να μοιάζει με τάμπλετ, είχα στο μυαλό μου κάτι τηλέφωνα που η οθόνη 7-8 ιντσών ξέρω γω, γιατί έχω δει και κάτι τέτοια. Αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά για το poco x3 pro πάρε το. Σε αύτα τα λεφτά δεν έχει αντίπαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Εχεις δικιο φιλε. Εγώ βέβαια όταν έλεγα οτι δε θέλω κινητό να μοιάζει με τάμπλετ, είχα στο μυαλό μου κάτι τηλέφωνα που η οθόνη 7-8 ιντσών ξέρω γω, γιατί έχω δει και κάτι τέτοια.Η αλήθεια είναι ότι κουράζει η μεγάλη οθόνη (έχω το note 9 pro) και το βάρος Για αυτό το λόγο ψάχνομαι καιρό τώρα να πάρω κάτι μικρότερο αλλά όχι υποδεέστερο. Πιστεύω για μένα το mi11lite είναι ότι πρέπει αν και δε ξέρω από αυτονομία πως τα πηγαίνει (το note 9 pro σκίζει στον τομέα αυτόν!!!!) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 8, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά για το poco x3 pro πάρε το. Σε αύτα τα λεφτά δεν έχει αντίπαλο. Αδερφέ νομίζω ότι εκεί για καταλήξω. Νπμ8ζω ότι είναι η πιο δυνατή επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Memorex Δημ. June 15, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Nα ενημερώσω ότι σήμερα παρέλαβα το Poco X3 Pro 128. Βαρύ, στιβαρό και πολύ όμορφο. Δε το έχω ανοίξει ακόμα γιατί δε προλαβαίνω. Το βράδυ στο σπίτι με την ησυχία μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Καλορίζικο, πολύ σωστή επιλογή! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Nα ενημερώσω ότι σήμερα παρέλαβα το Poco X3 Pro 128. Βαρύ, στιβαρό και πολύ όμορφο. Δε το έχω ανοίξει ακόμα γιατί δε προλαβαίνω. Το βράδυ στο σπίτι με την ησυχία μου Θα το χαρείς το κινητάκι. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2021 Καλομιλητο! Πώς είναι στο χέρι, από θέμα μεγέθους ρωτάω. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts