Nagata Δημοσιεύτηκε May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2021 Με αφορμή την αναζήτησή μου για αγορά νέου scooter 125cc, διαπίστωσα ότι σε θέμα επιδόσεων δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις, αλλά σε θέμα αξιοπιστίας κινητήρων, εκεί θέλει προσοχή. Εγώ ενδιαφέρομαι για Honda SH 125i, αξίζει η αγορά ή έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο; Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Σε αυτη τη φαση είμαι και εγώ. Έχω καταλήξει στα εξής: Honda sh mode 125 Honda pcx 125 Piaggio liberty 125S Νομιζω αυτα τα 3 ειναι τα πιο αξιόπιστα. Όσον αφορά εμένα θα γούσταρα και βέσπα αλλά είναι πανάκριβες δυστηχώς. Βέβαια έχω βρει δυο βεσποειδή τα οποία δειχνουν ενδιαφεροντα: Sym fiddle 125 Gemini Veracruz 125 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Από την στιγμή που μπορείς να πας σε pcx 125,τότε μην κοιτάς κάποιο άλλο. Είναι μακράν ότι καλύτερο σε αξιοπιστία,συντήρηση,ποιότητα κι επιδόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 @panosfκαι απο όσα εχω δει και διαβάσει έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτο που θέλω να σε ρωτήσω μιας και μοιάζεις γνώστης ειναι αν αξίζουν μεταχειρισμένα με 10-20.000 κμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 4 hours ago, gpou said: Αυτο που θέλω να σε ρωτήσω μιας και μοιάζεις γνώστης ειναι αν αξίζουν μεταχειρισμένα με 10-20.000 κμ Αν είναι καλοσυντηρημένα και με βιβλίο service επίσημης αντιπροσωπείας, σε μια καλή τιμή... γιατί όχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 7 hours ago, gpou said: @panosfκαι απο όσα εχω δει και διαβάσει έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτο που θέλω να σε ρωτήσω μιας και μοιάζεις γνώστης ειναι αν αξίζουν μεταχειρισμένα με 10-20.000 κμ Ναι αξίζουν με 1000 αρκεί να βρεις κάποιο προσεγμένο. Πολλοί τα χρησιμοποιούν για delivery οπότε έχουν υποστεί μια παραπάνω ταλαιπωρία. Αν έχει book service ,κι ο μάστορας σου το βρει καλοσυντηρημενο,τότε πάρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts