supermario Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ego perimeno 3 mines kai akoma oute ston ote den pige i aitisi kalispera paidia . Mia apo ta idia kai ego me tin forthnet. 16/05/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Apo tote oute foni oyte akroasi. Meno xarilaoy thessalonikis Exo parei ekatomiria til sti forthnet 8011008000 kai 13831 alla panta oles oi grammes einai kateleimenes parakalo dokimaste argotera. Ayto poy ksero oti einai terastia apati i forthnet. Prin 3 meres ekana grapti kataggelia pros EETT kai sinigoro toy katanaloti. Perimeno na do mpas kai ginei kati me ayton ton tropo.... To kako einai pos den mporoume na pame se allo paroxo afou exoume kanei tin aitisi sti forthnet . Mipos kserei kapoios pos mporoume na akirosoume tin aitisi mas ? http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εγω παλι που περιμενω απο μεσα Ιουλιου, τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν με σιγουρια οτι απο δευτερα θα ξεκινησει η διαδικασια.. Το ιδιο μου ειχαν πει και για τις 2 προηγουμενες Δευτερες!!! Μας δουλευουν κανονικα! Σε γενικες γραμμες, αν τους παρεις τηλεφωνο Δευτερα σου λενε να καλεσεις παλι Παρασκευη, ενω αν παρεις στο τελος της εβδομαδας σου λενε να παρεις απο Δευτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 kalispera paidia . To kako einai pos den mporoume na pame se allo paroxo afou exoume kanei tin aitisi sti forthnet . Mipos kserei kapoios pos mporoume na akirosoume tin aitisi mas ? Μπορεις ευκολα να κανεις ακυρωση, με μια αιτηση μεσω fax ή e-mail. Αφου δεν εχει ενεργοποιηθει η γραμμη, δεν θα πληρωσεις το προστιμο των 70ευρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Μην το λες αυτό την ίδια ημέρα έκανα αίτηση και για τον κουνιάδο μου του οποίου το τηλεφωνο ήταν σε περιοχή ιδιώκτητου δικτύου στην ενημέρωση είχαν ενεργοποίηση 22/8 και όντος χθές ενεργοποιήθηκε το 2play isws fteei to oti mphkes sto idiwkthto k me adsl alla k me thlefwno enw egw mono adsl h ousia pantos einai oti eisai apo tis elaxistes eksaireseis giati opws vlepeis oi perissoteroi perimenoume paaaaaara poly mexri na tous kavl..sei k mas to energopoihsoune [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Εγω παλι που περιμενω απο μεσα Ιουλιου, τους πηρα τηλεφωνο σημερα και μου ειπαν με σιγουρια οτι απο δευτερα θα ξεκινησει η διαδικασια.. Το ιδιο μου ειχαν πει και για τις 2 προηγουμενες Δευτερες!!! Μας δουλευουν κανονικα! Σε γενικες γραμμες, αν τους παρεις τηλεφωνο Δευτερα σου λενε να καλεσεις παλι Παρασκευη, ενω αν παρεις στο τελος της εβδομαδας σου λενε να παρεις απο Δευτερα. kai poses deuteres tha perasoun akoma... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ελα ντε! Και οταν τους ειπα οτι θα τηλεφωνησω τη Δευτερα για επιβεβαιωση, μου ειπε καλυτερα να παρω την Τεταρτη για να εχει προχωρησει και να εχει ενημερωθει το τμημα... Απο εδω και περα θα κραταω τα ονοματα απο τους υπαλληλους, και θα ζηταω να μιλαω με τους ιδιους. Τωρα τους ειναι ευκολο, σου λενε ενα 'απο δευτερα' και ξεμπερδευουν. Αν ομως πετυχω τον ιδιο να δω τι δικαιολογια θα μου πει μετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ελα ντε! Και οταν τους ειπα οτι θα τηλεφωνησω τη Δευτερα για επιβεβαιωση, μου ειπε καλυτερα να παρω την Τεταρτη για να εχει προχωρησει και να εχει ενημερωθει το τμημα... Απο εδω και περα θα κραταω τα ονοματα απο τους υπαλληλους, και θα ζηταω να μιλαω με τους ιδιους. Τωρα τους ειναι ευκολο, σου λενε ενα 'απο δευτερα' και ξεμπερδευουν. Αν ομως πετυχω τον ιδιο να δω τι δικαιολογια θα μου πει μετα... κ εγω περνω τηλ συνεχεια κ τουσ καντηλιαζω αλλα στην τελικη δεν φταινε οι κοπελες που σηκωνουν το τηλ αυτες σου λενε αυτα που τους εχουν πει να σου λενε το θεμα ειναι να μπορεσεις να μηλισεις με κανενα προισταμενο εκει ριξε οσα καντηλια θες γιατι θα τα ακουει αυτος που πρεπει. εγω παντος δεν εχω μπορεσει ποτε να μηλισω με καποιον ανωτερο [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 ego pantos pisteuo oti den vgazeis akri. osa til kai na pareis tha sundetheis otan theloun autoi. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 κ εγω περνω τηλ συνεχεια κ τουσ καντηλιαζω αλλα στην τελικη δεν φταινε οι κοπελες που σηκωνουν το τηλ αυτες σου λενε αυτα που τους εχουν πει να σου λενε το θεμα ειναι να μπορεσεις να μηλισεις με κανενα προισταμενο εκει ριξε οσα καντηλια θες γιατι θα τα ακουει αυτος που πρεπει. εγω παντος δεν εχω μπορεσει ποτε να μηλισω με καποιον ανωτερο Kai oute prokeitai na miliseis me kapoion proistameno..Kruvontai oloi tous...:lol:;):lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Πολύ καλη προσφορα εβγαλε η Vodafone παντως.. Με τα ιδια λεφτα εχει ταχυτητα 8Mbps/1Mbps και δωρο τα 3 πρωτα παγια, και το κυριοτερο ελπιζεις οτι θα σε συνδεσουν καποτε. Στη forthnet αν κανεις συνδεση, το μονο αποτελεσμα ειναι να μεινεις χωρις internet για μηνες........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Μια από τα ίδια είναι και η Vodafone : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=176733&page=11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 kai poses deuteres tha perasoun akoma... Απιστευτο! Οντως την εστειλαν στον ΟΤΕ, και μαλιστα απο την Παρασκευη. Στο site λεει: 24/08/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet 24/08/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ ΥΓ:Tην αιτηση ομως, την εστειλα 15/07 ταχυδρομικα και στο τηλεφωνο τοσο καιρο μου λεγανε οτι την παρελαβαν και την καταχωρησαν στις 25/07. Να δουμε τωρα ποσο θα περιμενω ακομα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Emena pantws tin paraskevi eipan oti tha mou feroun to modem klp kai energopoiisi 3/9..Gia na doume... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Emena pantws tin paraskevi eipan oti tha mou feroun to modem klp kai energopoiisi 3/9..Gia na doume... emena tha erthei ayrio to router(me peire thl h acs)alla gia energopoihsh enas theos kserei [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Εμένα μου ήρθε σήμερα, το siemens :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Εμένα μου ήρθε σήμερα, το siemens :) καλο ειναι η καμια μουφα οπως το usr που μου εστειλαν τον μαιο [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Θα προτιμούσα το USR 9112... έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο το USR 9105 που έχω απο το 2004. Τώρα για το πόσο καλό είναι το siemens, θα δείξει. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Θα προτιμούσα το USR 9112... έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος απο το USR 9105 που έχω απο το 2004. Τώρα για το πόσο καλό είναι το siemens, θα δείξει. εγω εχω το 9107 κ ειναι μαματο τον μαιο μου εστειλαν το 9112 αλλα δεν το ανοιξα καν κ το εχω κ στεκεται κ τωρα αυριο θα παραλαβω κ το αλλο που μου εστειλαν [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Σημερα που επιασα γραμμη, μου ειπαν οτι μου εχουν στειλει ηδη τον εξοπλισμο (καπου στον δρομο θα ειναι!) Τωρα για συνδεση ακομα περιμενω. Το router που στελνουν ειναι καλο? Θα υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αν παρω ξεχωριστα καποιο αλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 des mipos ton afisan kato apo to pataki stin eisodo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Σημερα που επιασα γραμμη, μου ειπαν οτι μου εχουν στειλει ηδη τον εξοπλισμο (καπου στον δρομο θα ειναι!) Τωρα για συνδεση ακομα περιμενω. Το router που στελνουν ειναι καλο? Θα υπαρχει διαφορα στην ταχυτητα αν παρω ξεχωριστα καποιο αλλο? emena moy eirthe k to deytero router einai ena siemens alla den ekana kan ton kopo na to balw giati den nomizw na sygrinete me to usr 9107 pou exw h me to usr 9112 pou mou esteilan ton maio [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 des mipos ton afisan kato apo to pataki stin eisodo. :lol::lol::lol: Μου ειπαν οτι αν δεν ερθει μεχρι την Παρασκευη να τους ξαναπαρω τηλεφωνο (μαλλον θελουν να κερδισουν κι αλλο χρονο!!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 to dokimase kaneis to router? Na rwtisw re paidia,apo thema taxititas poia sindesi einai kalliteri?Ethernet i usb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ethernet προφανως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 ethernet προφανως. tnx :):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts