Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τη 4νετ, αλλά αυτή η περίεργη πολιτική της ειναι άστα να πάνε!

-πουλάει (τότε) ενα πακέτο 512 για 12μηνες με 117€

-λεει οτι θα αναβάθμιση (διπλασιασμός βάση χρονοδιαγραμμάτων οτε) ΟΛΟΥΣ !

-αλλάζει την ανακοίνωση και την κάνει εκτος της προσφοράς 1 ιουνιου!

-τελικά μετα απο 20 μερες μας αναβαθμίζουν σε 1024 ! (να το κοιτούσε τοτε οτι δεν τη συμφέρει και να μην μας ανέβαζε ταχύτητα)

-1 μηνα πριν(20-02-07) μας υποβαθμίζει σε 768 ! (και οχι 3 μήνες πριν λήξει) (γιατι ο άλλος να κανει ανανέωση αν τον κανείς έτσι)

-ΚΑΙ τώρα βγαζει ανακοίνωση οτι και τα ADSL in a box που ειναι στο ιδιόκτητο δίκτυο θα αναβαθμιστούν εως 10mb (αλλά ΔΕΝ ισχύει για εμας )

γιαυτο ετοιμάζουμε μια ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ FORTHNET ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΩΝ

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-αλλάζει την ανακοίνωση και την κάνει εκτος της προσφοράς 1 ιουνιου!

λοιπον..; καλυτερα να την ειχε απο την αρχη ετσι βεβαια.

Κι εγω τη 2048 εχω, αλλα μόλις τελειωσει δεν προκειται να την ανανεωσω γιατι είναι σκετη απατη. Με την παλια οτενετ που ειχα στα 768 πηγαινα καλυτερα.

Κι εγω τη 2048 εχω, αλλα μόλις τελειωσει δεν προκειται να την ανανεωσω γιατι είναι σκετη απατη. Με την παλια οτενετ που ειχα στα 768 πηγαινα καλυτερα.

βαλε φορθνετ 768. κι εγω 768 εχω και ειναι μια χαρα. δε νομιζω οτι "εφταιγε" η οτενετ που πηγαινε καλυτερα.

Εχω μια 768 απο Φορθνετ.

Τις τελευταιες 15 μερες η συνδεση σ ε ρ ν ε τ α ι . Εκει που παλια επιανα ολο το 24ωρο 680 σταθερα, τωρα τις περισσοτερες ωρες ειμαι στα 200-300.

Τους εκανα παραπονα και πηρα τη κλασσικη απαντηση, οτι φταιει ο ΟΤΕ επειδη εχει γεμισει το dslam του.

Η απορια μου ειναι η εξης: Αν αλλαξω παροχο υπαρχουν πιθανοτητες να εχω καλυτερες ταχυτητες? Εχω ακουσει οτι οι χρηστες ΟΤΕΝΕΤ εχουν καλυτερη "αντιμετωπιση" σε θεμα ταχυτητας απο οτι οι χρηστες αλλων εταιριων εκτος ΟΤΕ. Ισχυει?

Προς το παρον καμια εταιρια δε με καλυπτει με το ιδιοκτητο της, οποτε δεν εχω τετοια επιλογη.

δοκιμασα σημερα που σερνεται για αλλη μια φορα η forthnet να μπω με otenet και δυστυχως ειναι τα ιδια χαλια.... :mad:

iphone 14 pro

Ναι ρε παιδιά.Δεν φταίνε οι πάροχοι.Οι γραμμές φταίνε...πότε θα το καταλάβετε για να σταματήσετε κιόλας να κατηγορείτε ο ένας την εταιρία του αλλουνού?
no sig...

Ναι ρε παιδιά.Δεν φταίνε οι πάροχοι.Οι γραμμές φταίνε...πότε θα το καταλάβετε για να σταματήσετε κιόλας να κατηγορείτε ο ένας την εταιρία του αλλουνού?

Ακριβώς.Για την χαμηλή ταχύτητα ευθύνεται κυρίως η κατάταξη της γραμμής σου σε "κακό" dslam.

Τεχνικές εργασίες του ΟΤΕ στο δίκτυο ADSL

30/03/2007

Η Forthnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της ότι, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL την Κυριακή 01/04/2007 και την Τρίτη 03/04/2007, κατά το χρονικό διάστημα 01:00 – 07:00.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει, ενδεχομένως, δυσλειτουργία στις ADSL συνδέσεις (ολιγόλεπτες διακοπές), σε σημαντικό αριθμό περιοχών της Ελλάδας.

μαγκες την δευτερα παω να κανω αναβαθμιση στα 10mbs με μονο 25Ε το μηνα :up: :up:

το εχει κανει κανενας αλλος απο σαλονικα να μου πει τι ταχυτητες πιανει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μαγκες την δευτερα παω να κανω αναβαθμιση στα 10mbs με μονο 25Ε το μηνα :up: :up:

το εχει κανει κανενας αλλος απο σαλονικα να μου πει τι ταχυτητες πιανει???

Στο adsl wizard τι σου γράφει; Να ξέρω αν μπορώ καιγώ να βάλω.

...

Στο adsl wizard τι σου γράφει; Να ξέρω αν μπορώ καιγώ να βάλω.[/QUOT E]

oti mporw na balw kanonika,eimai sto idyokthto ths forthnet edw k ena mhna peripoy

mou to epibebeosan k thlefwnikos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Στο adsl wizard τι σου γράφει; Να ξέρω αν μπορώ καιγώ να βάλω.

Πρέπει να είσαι στο ιδιώκτιτο δίκτυο της Forthnet για να μπορείς να έχεις αυτή την προσφορά.:D

Πρέπει να είσαι στο ιδιώκτιτο δίκτυο της Forthnet για να μπορείς να έχεις αυτή την προσφορά.:D

Μα για να δει αν είναι σε ρωτάει...

no sig...

στη σαλονικα μονο τουμπα,κεντρο κ χαριλαου ειναι στο ιδιωκτητο τησ forthnet

ελπιζω μονο με ta 10mb να πιανω τουλαχιστον γυρο στα 600 download:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στη σαλονικα μονο τουμπα,κεντρο κ χαριλαου ειναι στο ιδιωκτητο τησ forthnet

ελπιζω μονο με ta 10mb να πιανω τουλαχιστον γυρο στα 600 download:) :)

Το κανονικό downspeed, με ταχύτητα 10 Mbps, είναι 1000 KB/s.Λογικά τα 600 KB/s θα τα πιάνεις σίγουρα.:D

Το κανονικό downspeed, με ταχύτητα 10 Mbps, είναι 1000 KB/s.Λογικά τα 600 KB/s θα τα πιάνεις σίγουρα.:D
Μα τι λέτε ρε παιδιά?ποιός πιάνει τέτοιες ταχύτητες..πλάκα θα κάνετε.:lol:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

το κανονικο ξερω οτι ειναι τοσο αλλα δεν πιστευω να τα πιανω αν κ μου διαβεβεωσαν οτι εφοσον φευγω απο τον οτε το λιγοτερο που θα πιανω τις ωρες αιχμης θα ειναι γυρω στα 800...:D :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

To ότι στο διαβεβαίωσαν δεν σημαίνει κάτι.Ξαναπάρε τηλέφωνο και ξαναρώτα για να δεις ανα θα σου πουν τα ίδια...
no sig...

πειρα αλλες δυο φορες κ μου ειπαν τα ιδια ακριβως

κοιτα κ με 500 να κατεβαζω δεν με χαλαει εφοσον θα πληρωνω

οχι για 10 αλλα για 1 mb/s

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

το κανονικο ξερω οτι ειναι τοσο αλλα δεν πιστευω να τα πιανω αν κ μου διαβεβεωσαν οτι εφοσον φευγω απο τον οτε το λιγοτερο που θα πιανω τις ωρες αιχμης θα ειναι γυρω στα 800...:D :D

Είσαι σίγουρος πως θα είναι 10 Mbps η σύνδεση, γιατί και εγώ που έκανα την αίτηση μου είπαν αρχικά 4 και σταδιακά 10Mbps....

Γιώργος

Galaxy s9+

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...