Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταιες 2 μερες ολα ειναι μια χαρα παντως,σαν να εχει λυθει το προβλημα.:D

Και εγω χτες ειχα προβλημμα:) αλλα μετα το απογευμα ηταν οκ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλους. είναι απαράδεκτοι αυτοί τελικά. εδώ στους αμπελοκήπους δεν πηγαίνει παραπάνω από 25 ρε σείς 4 μέρες τώρα!!!!!!

και μιλάω για όλη τη μέρα. η 4θνετ δεν μπορεί λέει να το περάσει για βλάβη γιατί ο οτε θέλει να έχω κάτω από τα 2/3 της γραμμής μου ΟΛΗ τη μέρα για να το δεχτεί ως βλάβη, διαφορετικά για αυτούς είναι ικανοποιητική η ταχύτητα λένε!

μιλάμε ότι ειδικά χτες δεν ανέβηκε παραπάνω από 18! τους στέλνω speed test με παίρνουν τηλέφωνο και λέει πρέπει να είμαι κάτω από 17 για να στο στείλουν ως βλάβη! και ενώκατέβαζα και με 8 κάτι φορές μου λένε αυτό που έγραψα πιο πάνω ότι δεν κατεβάζω και όλη τη μέρα!!!! μιλάμε για θράσος!!!!!

τέσπα με 384 που έχει η κοπελιά μου εδώ και 512 εγώ θεσσαλονίκη δεν μπορώ να κάνω δουλειά μου!

μήπως να την έκανα 512 και να πλήρωνα τη διαφορά? και αν αξίζει πόσο πάει περίπου?

έχω ακούσει ότι πολλοί έχουν στον κατανεμητή τους ανοιχτεί με 512 όμως; χρησιμοποιούν 384 πχ. και είναι σαφώς καλύτερα. υπάρχει αυτή η δυνατότητα να μου ανοίξουν πχ 512 από τα κεντρικά του οτε και να παίρνω την 384 αλλά φούλ?

ρε παιδιά πώς θα γίνει επιτέλους να "βάλει μυαλό" αυτή η 4θνετ και να μην μας κοροιδεύει?

cypherth

Δε νομίζω ότι φταίει η Forthnet στην περίπτωση σου αλλά το γεμάτο DSLAM του ΟΤΕ στο οποίο βρίσκεσαι.

Εγώ μόλις μεταπήδησα στο DSLAM με ταχύτητα 512, βρήκα τη χαρά μου.

Κατεβάζω το λιγότερο με 39 και το υψηλότερο με 50!

Εννοείται με σύνδεση Forthnet 384

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

ποια είναι η διαδικασία να μεταπηδήσω σε dslam 512 κρατώντας την 384? πώς μπορώ να το κάνω αυτό?

Αν έχεις ενεργοποιήσει ξεχωριστά την γραμμή του ΟΤΕ στο όνομα σου και έχεις ξεχωριστά αγοράσει σύνδεση forthnet, τότε απλώς τηλεφωνείς στο 134 και ζητάς να γίνει η αλλαγή στην γραμμή σου ενώ εσύ θα συνεχίσεις κανονικά να μπαίνεις με την σύνδεση της Forthnet 384.

Αν έχεις αγοράσει το adsl in a box τότε δεν γίνεται δυστυχώς.

ουσιαστικά όποιος έχει εξουσιοδοτήσει κάποιον πάροχο να κάνει κάτι τέτοιο πχ όπως ο ALR είπε με το adsl in a box ή και plus ή και μέσω vivodi πχ με το dsl cube δεν υπάρχει ουσιαστικός τρόπος. thnks ALR

θα δοκιμάσω να τους πάρω τηλέφωνο να δω τι μπορώ να κάνω.

αλλιώς θα πρέπει να πληρωσω μάλλον τη διαφορά για να μεταπηδήσω στην 512. που δεν ξέρω πόσο είναι...

cypherth

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 195 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 24 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (main)

Test Time:: 2006/03/26 - 7:04am

Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB Download in 42.67 sec

Tested from a 2992 kB file and took 125.438 seconds to complete

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; el; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Diagnosis: May need help : running at only 51.59 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-S3YF06OG5

??

Δηλ. άμα πάμε σε DSLAM 512 διατηρώντας την 384 forthnet θα σωθούμε; Στου Γκύζη με 384 πάντως η κατάσταση είναι ανάλογη. Μέχρι 24 βγάζω τώρα τελευταία. Δεν συζητάω για VOIP, τα τεστ που κάνω μου βγάζουν να χρησιμοποιήσω καλύτερα το πόνυ εξπρές !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 325 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 579 kB)

Download Speed is:: 40 kB/s

Tested From:: http://testmy.net (main)

Test Time:: 2006/03/26 - 1:46pm

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB Download in 25.6 sec

Tested from a 579 kB file and took 14.61 seconds to complete

Mozilla/5.0 (Windows; U; Win 9x 4.90; el-GR; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

Diagnosis: May need help : running at only 86.21 % of your hosts average (forthnet.gr)

Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-XC8ZUVJFN

με 384 γραμμη/συνδεση :)

εχω πιασει και 49 σε torrent :w00t:

Ερώτηση: Εφαρμογές VoIP (Skype, VoIPBuster) παίζουν κανονικά ή έχετε τρελό delay και disconnects?

Έχω adsl 384 και η κατάσταση είναι απελπιστική! :cry:

Τα ίδια είχα και εγώ παιδιά με 384 γραμμή ΟΤΕ και 384 σύνδεση Forthnet.Μόλις έκανα την αλλαγή σε 512 ξαφνικά όλα άρχισαν να λειτουργούν ρολόϊ και το download ανέβηκε εκεί που θα έπρεπε να ήταν.

Τώρα δεν είναι 100% ότι θα λειτουργήσει σε όλους τέλεια..Αλλά 1000% θα είναι καλύτερα από ότι πριν.

Με Skype ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Με το voipbuster κάποιες φορές βλέπω μια καθυστέρηση ειδικά στις κλήσεις προς Ελληνικά νούμερα.

Με το I-call όλα Jet.

Και η διαφορά είναι 5 ευρώ χωρίς κόστος ενεργοποίησης για όσους δεν είναι δεσμευμένοι από κάποιο πακέτο.

Και αν θέλετε πάλι μπορείτε να γυρίσετε σε 384 πάλι χωρίς κόστος.

Ερώτηση: Εφαρμογές VoIP (Skype, VoIPBuster) παίζουν κανονικά ή έχετε τρελό delay και disconnects?

Έχω adsl 384 και η κατάσταση είναι απελπιστική! :cry:

Όχι,VOIP δουλεύει άψογα.Γενικώς τα speed test μου βγάζουν 340kbps με 384kbps γραμμή.Σήμερα κατέβαζα με 48kb/sec σταθερά,μιλάμε για κορυφαίες ταχύτητες! Σκέπτομαι σοβαρά για ανανέωση με forthnet.Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα που είχε μια περίοδο τώρα είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι,VOIP δουλεύει άψογα.Γενικώς τα speed test μου βγάζουν 340kbps με 384kbps γραμμή.Σήμερα κατέβαζα με 48kb/sec σταθερά,μιλάμε για κορυφαίες ταχύτητες! Σκέπτομαι σοβαρά για ανανέωση με forthnet.Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα που είχε μια περίοδο τώρα είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά...

κι εγω εχω δει να κατεβαζει 2 αρχεια με 25 το καθενα. ειλικρινα λυπαμαι που βλεπω πολλα ατομα να εχουν ασχημες ταχυτητες :(

Για όσους περιμένουν υπομονετικά να ενεργοποιηθεί η γραμμή τους και θέλουν να δουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία, μπορούν να το δουν από το site της forthnet επιλέγοντας αριστερά το link "adsl status", αντί να περιμένουν στο ακουστικό τους...

Για όσους περιμένουν υπομονετικά να ενεργοποιηθεί η γραμμή τους και θέλουν να δουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία, μπορούν να το δουν από το site της forthnet επιλέγοντας αριστερά το link "adsl status", αντί να περιμένουν στο ακουστικό τους...

Αυτό λέει συνέχεια τα ίδια πράματα. Δεν είναι αξιόπιστο. Για τα μάτια το έχουν. Τι το θες να σου γράφει πότε πήραν το φαξ, πότε στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ, και πότε τους είπε ότι είναι σε διαδικασία ενεργοποίησης... Σιγά τις λεπτομέρειες που λέει. Τσεκάρετέ το και θα καταλάβετε όσοι είστε στην αναμονή.

Aξιόπιστα μπορείτε να ενημερωθείτε 1242 από τον ΟΤΕ, για το πού βρίσκεται η αίτηση όσον αφορά τη δικιά του ευθύνη (που είναι και η χρονοβόρα).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aξιόπιστα μπορείτε να ενημερωθείτε 1242 από τον ΟΤΕ, για το πού βρίσκεται η αίτηση όσον αφορά τη δικιά του ευθύνη (που είναι και η χρονοβόρα).

Πιστευω να μην χρεωνετε σαν το 11888 (η και ποιο ακριβα):wacko:

π.χ.: 11 € / 15sec :lol:

Νομίζω ότι είναι δωρεάν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αριθμός πρωτοκόλλου FORTHnet:

27/03/2006 Ενεργοποίηση υπηρεσίας

27/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

23/03/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

21/03/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

21/03/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

20/03/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

Και όμως!!!!!!!!!

Μόλις ήρθε και SMS με τους κωδικούς....

Και όμως!!!!!!!!!

Παίξε και ένα λαχείο! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και όμως!!!!!!!!!

:wacko: :wacko: η εξαιρεση του κανονα.:grin:

Πάντως το ρουτεράκι (από το ADSL in a box plus) δουλεύει άψογα (μέχρι τώρα) με το Wi-fi. Διαπερνά μέχρι 3 τοίχους με σήμα 5/5, ταχύτητα 278 kbbs download και 84 upload (η γραμμή είναι 384/128) από το site που ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω, συνδέονται 2 φορητοί χωρίς κανένα πρόβλημα.. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...