Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημόσια προσφορά για την εξαγορά της Forthnet φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπέβαλε η Intracom, με τίμημα τα 8 ευρώ ανά μετοχή.

Με την προσφορά επιδιώκει τον έλεγχο ποσοστού από 40% έως 50% (2.960.565 έως 4.565.760 μετοχές) της Forthnet.

Η Intracom κατέχει 3.860.113 μετοχές της Forthnet, ενώ το 32% της εταιρείας βρίσκεται σε διασπορά.

Η μετοχή της Forthnet έκλεισε την Πέμπτη με απώλειες 1,66% στα 7,10 ευρώ. Το τελευταίο τρίμηνο καταγράφει κέρδη 49,79%.

Η Intracom έκλεισε με απώλειες 2,77% στα 5,62 ευρώ.

news.in.gr

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι η forthnet είναι γρήγορη! Έκανα μετατροπή της pstn μου σε adsl 384 λίγο μετά τις 9μμ και η όλη διαδικασία πήρε κάπου 15 λεπτά !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Moνο που σε αυτο που λες (Την μετατροπή) δεν λαμβάνει μέρος η Forthnet αλλά ο ΟΤΕ της περιοχής σου.

Βρε μπας και έχεις κανέναν κολλητό εκεί ?

το απόγευμα κατά τις 7-8 το δίκτυο ήταν down...σε επικοινωνία με το cc της forthnet μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ και όλη σχεδόν η νότια Ελλάδα δεν είχε dsl...

τώρα που γύρισα σπίτι, no prob...:)

το απόγευμα κατά τις 7-8 το δίκτυο ήταν down...σε επικοινωνία με το cc της forthnet μου είπαν ότι ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ και όλη σχεδόν η νότια Ελλάδα δεν είχε dsl...

τώρα που γύρισα σπίτι, no prob...:)

Πράγματι υπήρχε γενικευμένο πρόβλημα. Και εγώ με HOL το επιβεβαιώνω. Και με έκοψε τη στιγμή που πλήρωνα λογαριασμούς από e-banking... :shifty: Ευτυχώς ήταν απλά συμπτωματικό. :cool:

Παιδιά, τώρα τελευταία η Forthnet πετάει...

Είμαι στην περιοχή Χαριλάου (Βούλγαρη) στην Θεσσαλονίκη. Εκτός τον Σεπτέμβριο (που υπήρχε πρόβλημα στα slams του ΟΤΕ - έτσι έλεγε η Fortnet :mad: ), όλον τον άλλον καιρό που έχω την σύνδεση (384/128 dynamic) η ταχύτητα είναι κορυφαία.

Κάνω download σχεδόν με 39-40kbps. Δεν ξέρω αν διορθώσανε κάποια προβλήματα ο ΟΤΕ ή η Forthnet, πάντως τώρα τελευταία είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ταχύτητα σύνδεσης.

Εγω το ακριβως αντιθετο.Πρωτη φορα αντιμετωπιζω τοσα πολλα κολληματαμε τη Forthnet οσο την τελυταια εβδομαδα.Αναγκαζομαι να κανω πολλες επανεκκινησεις στο μοντεμ για να συνερχεται λιγο.

Να τους παρω κανα τηλ?

Εγω το ακριβως αντιθετο.Πρωτη φορα αντιμετωπιζω τοσα πολλα κολληματαμε τη Forthnet οσο την τελυταια εβδομαδα.Αναγκαζομαι να κανω πολλες επανεκκινησεις στο μοντεμ για να συνερχεται λιγο.

Να τους παρω κανα τηλ?

Δε πρέπει να φταίει η Φόρθνετ, αλλά το δίκτυο του ΟΤΕ. Σε ποια περιοχή είσαι; Πάρε πάντως τηλ., δε χάνεις τίποτα και στη Φόρθνετ και στον ΟΤΕ.

Δε πρέπει να φταίει η Φόρθνετ, αλλά το δίκτυο του ΟΤΕ. Σε ποια περιοχή είσαι; Πάρε πάντως τηλ., δε χάνεις τίποτα και στη Φόρθνετ και στον ΟΤΕ.

Γουδι.

Αμα συνεχιστει το προβλημα θα παρω να δω τι γινεται.

Γουδι.

Αμα συνεχιστει το προβλημα θα παρω να δω τι γινεται.

Κι εγώ Γουδί είμαι αλλά ανήκω στο DSLAM Αμπελοκήπων και αντιμετωπίζω τελευταία προβλήματα (είμαι με HOL). Το πρόβλημα είναι από ΟΤΕ κατά 90%. Εσύ που είσαι στη Φόρθνετ και είναι σοβαρότατη εταιρεία ενημέρωσέ την, αυτοί πράττουν υπεύθυνα και απαντάνε επίσης υπεύθυνα.

Εγώ ενημέρωσα με e-mail την HOL και μου απάντησαν με ένα έτοιμο e-mail όπου να φανταστείς ότι μου έλεγαν έτσι γενικά ότι οι ταχύτητες είναι θέμα πολλών παραγόντων και ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για 56άρα σύνδεση η ιδανική ταχύτητα είναι 4-5Κ/sec... :lol: :blink: :wacko:

Εσύ που είσαι στη Φόρθνετ και είναι σοβαρότατη εταιρεία ενημέρωσέ την, αυτοί πράττουν υπεύθυνα και απαντάνε επίσης υπεύθυνα.

Όταν φταίει ο ΟΤΕ εκεί είναι σοβαρή, όταν έχουν την φωλιά τους λερωμένη, εκεί μόνο σοβαρή δεν είναι, ειδικά τους τελευταίους μήνες.

Να τους παρω κανα τηλ?

Κι εγώ το λίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και μάλιστα μερικές φορές κολλάει εντελώς και δεν μπαίνω ούτε με επανεκκίνηση του μόντεμ, αλλα πρέπει να κάνω reboot το account μου.

Κι εγώ το λίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και μάλιστα μερικές φορές κολλάει εντελώς και δεν μπαίνω ούτε με επανεκκίνηση του μόντεμ, αλλα πρέπει να κάνω reboot το account μου.

Πως γίνεται reboot το account? :worry:

παιδιά κι εγώ χθες το πρωι ειχα προβλημα αλλα μονο για κανα πεντάλεπτο ,ειμαι Καλλιθέα...κατά τα άλλα απο ταχύτητα η forthnet ειναι σούπερ, συνέχεια με 39-40 κατεβάζω με λιγότερο καμιά φορα τα 30...

Έβαλα forthnet τον Άυγουστο και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες φορές κόβεται η γραμμή και κάνω restart στo modem με αποτέλεσμα να καθυστερούν υπερβολικά τα downloads. Από ταχύτητες δεν έχω παράπονο αλλά αν συνεχιστεί αυτό :mad: θα βάλω Vivodi για την οποια δεν εχω ακούσει προβλήματα. Να την χρυσοπληρώνουμε την forthnet αλλά τουλάχιστον να μην μας σπάει τα @$%&@# :mad:

χρυσοπληρωνουμε τη Φορθνετ? Η πιο φτηνη ειναι....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Και για του λόγου το αληθές για 384 Kbps ο τιμοκατάλογος είναι:

InterConnect €30,76

Vivodi €34,27

FORTHnet €39,03

ALTEC TELECOMS €40,22

OTEnet €41,41

Tellas €41,53

H.O.L. €43,91

Q-Telecom €48,67

Άρα είναι η φθηνότερη (από τις σοβαρές).

!!

Έβαλα forthnet τον Άυγουστο και όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες φορές κόβεται η γραμμή και κάνω restart στo modem με αποτέλεσμα να καθυστερούν υπερβολικά τα downloads. Από ταχύτητες δεν έχω παράπονο αλλά αν συνεχιστεί αυτό :mad: θα βάλω Vivodi για την οποια δεν εχω ακούσει προβλήματα. Να την χρυσοπληρώνουμε την forthnet αλλά τουλάχιστον να μην μας σπάει τα @$%&@# :mad:
Μήπως έχεις U.S. Robotics modem; Και εμένα μου το κάνει και προσπαθώ να δω αν το κάνει στο eMule ή κάθε φορά που αλλάζω IP ή στο άσχετο. Το κουλό είναι ότι δεν το βλέπω ούτε με http, οπότε μπορεί να το «μπουκώνω» με το eMule.

Τεσπα, για αυτό πάντα παίρνω τρίμηνα συνδρομές... Για να δοκιμάζω.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Το US Robotics 9105 έχω αλλά αμφιβάλλω ότι φταίει αυτό. Ένας φίλος μου έχει Vivodi με US Robotics και δεν του έχει συμβεί ποτέ. Δεν έχει σχέση με αυτό που κατεβάζεις - μου έχει συμβεί ακόμα και όταν δεν κατέβαζα τίποτα. Συγκεκριμένα σήμερα μου έχει συμβεί γύρω στις 10 φορές :mad: .

Τον άλλο μήνα λήγει η 3μηνη συνδρομή μου και αν δεν αλλάξει η κατάσταση την κόβω μαχαίρι :confused:

Aυτό είναι reboot στον router. ;)

Ότι και να είναι, εγώ αυτό κάνω όταν κολλάει η γραμμή, και μετά τρέχει κανονικά

egw edwsa 99.25 euro gia na parw 3 mhnes forthnet sta 512/128 eutixos pou eixe kai +1 mhna dwro, hmera genikos xalia......... merikes fores ( bradi/ksimeromata) blepw kai kanena 49-52kbps!!!.....

ta test pou ekana molis twra...

http://www.adslguide.org.uk/tools/speedchart.asp?id=dfefbaae1078ef981beaca3566b

Downstream 244 Kbps (30.5 KB/sec) 263 Kbps (inc. overheads)

Upstream 52 Kbps (6.5 KB/sec) 56 Kbps (inc. overheads)

http://www.testmy.net/results_d.php

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 118 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 1013 kB)

Download Speed is:: 14 kB/s

Tested From:: http://testmy.net/ (server2)

Test Time:: Mon Nov 14 15:34:51 UTC+0200 2005

Bottom Line:: 2X faster than 56K 1MB download in 73.14 sec

Diagnosis: May need help : running at only 35.01 % of your hosts average (forthnet.gr)

http://speedtest.forthnet.gr/thessaloniki.html

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 113.81Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 212.46kb/s

512/128 den exw me tipota egw eimai max sta 256 pantos tsampa ta xrhmata pou edwsa! eutixos pou blepw speed ta ksimeromata kai katebazw...... pikra.....

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...