Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δοκιμασε ταυτοχρονα downloads............

το 1mbit upload που βρεθηκε; :confused:

Kai ta 15 dl episis pou vrethikan?Exoun arxisei tin anavathmisi sta 24Mbit?

paidia den ksero

sas grafo ayta pou grafei to modem mou

Σε λιγο κλεινει το συμβολαιο που εχω στην οτενετ κ σκεφτομαι να την κανω...

Ειδα την προσφορα της forthnet στα 24 mbs.Aπ'οτι ειδα στην περιοχη μου εχει διαθεσιμοτητα.

Να προβω σε αγορα του πακετου?

Ειδα την προσφορα της forthnet στα 24 mbs.Aπ'οτι ειδα στην περιοχη μου εχει διαθεσιμοτητα.

εδω και 2,5 μηνες, απο 1η Ιουλιου δινουν 24, δεν το'χεις ξανακουσει;

Μηνιαία χρέωση: 18,9 + ΦΠΑ.

Υπάρχει ογκοχρέωση ή μόνο το παραπάνω πάγιο κάθε μήνα?

Mόνο το πάγιο.

Προφανώς και πρέπει να το επιλέξεις. Φαντάζομαι πως μιλάς για shared LLU (δηλ. μόνο internet από Forthnet και τηλεφωνία από ΟΤΕ). Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να βάλεις Forthnet 2Play (ή κάποιο double play πακέτο άλλου πάροχου όπως ΟΝ Telecoms, HOL κ.λ.π) για να έχεις και δωρεάν τηλεφωνία.

εδω και 2,5 μηνες, απο 1η Ιουλιου δινουν 24, δεν το'χεις ξανακουσει;

Oxi emena mou eixan pei otan upegrapsa oti tha ginei 24Mbit ton fevrouario..

Eγω σε αυτο κολλησα..

Upstream Rate: 1084 Kbps

κι εγω :wacko:

Oxi emena mou eixan pei otan upegrapsa oti tha ginei 24Mbit ton fevrouario..

λαθος σου ειπαν. 24 δινουν ηδη:)

Έχω φοιτητική σύνδεση στα 768 η οποία λήγει τέλη Δεκεμβρίου. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, είμαι μέσω ΟΤΕ. Τον Ιανουάριο σκέφτομαι να αλλάξω ταχύτητα και φυσικά να μπω στο - διαθέσιμο για την περιοχή μου - δίκτυο της Forthnet. Γνωρίζετε αν δικαιούμαι καινούριο εξοπλισμό? Πότε περίπου πρέπει να υποβάλλω αίτηση για να γίνει η αλλαγή, προκειμένου να μην μείνω χωρίς DSL?

Kανείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατ'αρχην υπαρχει καλυψη του ιδιοκτητου δικτιου στην περιοχη που μενεις?

Eξοπλισμο θα σου δωσουν, αν και θα σου προτεινα να αγορασεις το ADSL in A BOX plus που τωρα δινει δωρο ασυρματο router ADSL2+ στα 129 ευρω για 6 μηνες και μετα 21,5/μηνα.

Καλο θα ηταν να μην αρχισεις την διαδικασια, καθως θα αργησει πολυ η ενεργοποιηση(εγω πχ περιμενα 2 μηνες, και υπαρχουν αλλοι που περιμενουν απο Ιουνιο!) και απο την αλλη να προλαβεις την παραπανω προσφορα.

Καλο θα ηταν να μην αρχισεις την διαδικασια, καθως θα αργησει πολυ η ενεργοποιηση(εγω πχ περιμενα 2 μηνες, και υπαρχουν αλλοι που περιμενουν απο Ιουνιο!) και απο την αλλη να προλαβεις την παραπανω προσφορα.

Mallon ennoeis na min argisei tin diadikasia ;);)

καλημερα! παιδια εχω forthnet φοιτητικο στα 768 και ληγει 15 οκτωβριου γνωριζει κανεις ποσο καιρο πιο πριν πρεπει να κανω αιτηση διακοπης και αν θα πληρωσω καποιο τελος για την διακοπη? γιατι ειδα στην hol οτι ειναι τον πρωτο χρονο 89ε:wacko:!!! ευχαριστω

Υπαρχει δυνατοτητα αιτησης για 2play εφοσον καλυπτεται η περιοχη απο το ιδιοκτητο, χωρις ομως να γινει διακοπη τη συνδεσης ΟΤΕ, και του adsl που ηδη εχω. Δηλαδη να εχω ταυτοχρονα το αυτονομο πακετο της forthnet και τον ΟΤΕ ( 2 Ζευγη καλωδιων)

Υπαρχει δυνατοτητα αιτησης για 2play εφοσον καλυπτεται η περιοχη απο το ιδιοκτητο, χωρις ομως να γινει διακοπη τη συνδεσης ΟΤΕ, και του adsl που ηδη εχω. Δηλαδη να εχω ταυτοχρονα το αυτονομο πακετο της forthnet και τον ΟΤΕ ( 2 Ζευγη καλωδιων)

Ρωτας εδω η λες οτι μπορει να γινει κατι τετοιο?Γιατι αν γινεται θα με εσωζε,αφου δεν θελω να μεινω offline για ενα μηνα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...