supermario Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 ksexasa na po pos i megisti timi pou exo katebasei einai 430 tis perisoteres fores katevazei me meso oro 250 poli xalia ..... http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 δοκιμασε ταυτοχρονα downloads............ το 1mbit upload που βρεθηκε; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 δοκιμασε ταυτοχρονα downloads............ το 1mbit upload που βρεθηκε; :confused: Kai ta 15 dl episis pou vrethikan?Exoun arxisei tin anavathmisi sta 24Mbit? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Kai ta 15 dl episis pou vrethikan?Exoun arxisei tin anavathmisi sta 24Mbit? paidia den ksero sas grafo ayta pou grafei to modem mou http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 τΕΛΙΚΑ αξιζει να συνδεθω κι γω ή να παραμεινω στα χαλια της οτενετ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Σε λιγο κλεινει το συμβολαιο που εχω στην οτενετ κ σκεφτομαι να την κανω... Ειδα την προσφορα της forthnet στα 24 mbs.Aπ'οτι ειδα στην περιοχη μου εχει διαθεσιμοτητα. Να προβω σε αγορα του πακετου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Σε λιγο κλεινει το συμβολαιο που εχω στην οτενετ κ σκεφτομαι να την κανω... Ειδα την προσφορα της forthnet στα 24 mbs.Aπ'οτι ειδα στην περιοχη μου εχει διαθεσιμοτητα. Να προβω σε αγορα του πακετου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 kai sti diki mou perioxi lene oti exei, alla mou steilan mail oti logo diaforon provlimaton tha kathisterisi i sundesi mou. 3 mines perimeno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 kai sti diki mou perioxi lene oti exei, alla mou steilan mail oti logo diaforon provlimaton tha kathisterisi i sundesi mou. 3 mines perimeno Τι περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Kai ta 15 dl episis pou vrethikan?Exoun arxisei tin anavathmisi sta 24Mbit? εδω και 2,5 μηνες, απο 1η Ιουλιου δινουν 24, δεν το'χεις ξανακουσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Eγω σε αυτο κολλησα.. Upstream Rate: 1084 Kbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. September 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2007 Μηνιαία χρέωση: 18,9 + ΦΠΑ. Υπάρχει ογκοχρέωση ή μόνο το παραπάνω πάγιο κάθε μήνα? Mόνο το πάγιο. Σε λιγο κλεινει το συμβολαιο που εχω στην οτενετ κ σκεφτομαι να την κανω... Ειδα την προσφορα της forthnet στα 24 mbs.Aπ'οτι ειδα στην περιοχη μου εχει διαθεσιμοτητα. Να προβω σε αγορα του πακετου? Προφανώς και πρέπει να το επιλέξεις. Φαντάζομαι πως μιλάς για shared LLU (δηλ. μόνο internet από Forthnet και τηλεφωνία από ΟΤΕ). Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να βάλεις Forthnet 2Play (ή κάποιο double play πακέτο άλλου πάροχου όπως ΟΝ Telecoms, HOL κ.λ.π) για να έχεις και δωρεάν τηλεφωνία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 εδω και 2,5 μηνες, απο 1η Ιουλιου δινουν 24, δεν το'χεις ξανακουσει; Oxi emena mou eixan pei otan upegrapsa oti tha ginei 24Mbit ton fevrouario.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaslanidis Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Τι περιοχη εισαι? kordelio, thessaloniki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Eγω σε αυτο κολλησα.. Upstream Rate: 1084 Kbps κι εγω :wacko: Oxi emena mou eixan pei otan upegrapsa oti tha ginei 24Mbit ton fevrouario.. λαθος σου ειπαν. 24 δινουν ηδη:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Έχω φοιτητική σύνδεση στα 768 η οποία λήγει τέλη Δεκεμβρίου. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, είμαι μέσω ΟΤΕ. Τον Ιανουάριο σκέφτομαι να αλλάξω ταχύτητα και φυσικά να μπω στο - διαθέσιμο για την περιοχή μου - δίκτυο της Forthnet. Γνωρίζετε αν δικαιούμαι καινούριο εξοπλισμό? Πότε περίπου πρέπει να υποβάλλω αίτηση για να γίνει η αλλαγή, προκειμένου να μην μείνω χωρίς DSL? Kανείς? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Κατ'αρχην υπαρχει καλυψη του ιδιοκτητου δικτιου στην περιοχη που μενεις? Eξοπλισμο θα σου δωσουν, αν και θα σου προτεινα να αγορασεις το ADSL in A BOX plus που τωρα δινει δωρο ασυρματο router ADSL2+ στα 129 ευρω για 6 μηνες και μετα 21,5/μηνα. Καλο θα ηταν να μην αρχισεις την διαδικασια, καθως θα αργησει πολυ η ενεργοποιηση(εγω πχ περιμενα 2 μηνες, και υπαρχουν αλλοι που περιμενουν απο Ιουνιο!) και απο την αλλη να προλαβεις την παραπανω προσφορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Καλο θα ηταν να μην αρχισεις την διαδικασια, καθως θα αργησει πολυ η ενεργοποιηση(εγω πχ περιμενα 2 μηνες, και υπαρχουν αλλοι που περιμενουν απο Ιουνιο!) και απο την αλλη να προλαβεις την παραπανω προσφορα. Mallon ennoeis na min argisei tin diadikasia ;);) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 paidia tin paraskevi ekana k egw aitisi gia adsl apo forthnet me 21.50e ton mina... Kserei kanenas ti eksoplismo tha mou steiloun (modem i' router)? k mipws exei kaneis empeiria apo dslam xalandriou, poso kairo pire i energopoiisi klp? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 καλημερα! παιδια εχω forthnet φοιτητικο στα 768 και ληγει 15 οκτωβριου γνωριζει κανεις ποσο καιρο πιο πριν πρεπει να κανω αιτηση διακοπης και αν θα πληρωσω καποιο τελος για την διακοπη? γιατι ειδα στην hol οτι ειναι τον πρωτο χρονο 89ε:wacko:!!! ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Υπαρχει δυνατοτητα αιτησης για 2play εφοσον καλυπτεται η περιοχη απο το ιδιοκτητο, χωρις ομως να γινει διακοπη τη συνδεσης ΟΤΕ, και του adsl που ηδη εχω. Δηλαδη να εχω ταυτοχρονα το αυτονομο πακετο της forthnet και τον ΟΤΕ ( 2 Ζευγη καλωδιων) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Υπαρχει δυνατοτητα αιτησης για 2play εφοσον καλυπτεται η περιοχη απο το ιδιοκτητο, χωρις ομως να γινει διακοπη τη συνδεσης ΟΤΕ, και του adsl που ηδη εχω. Δηλαδη να εχω ταυτοχρονα το αυτονομο πακετο της forthnet και τον ΟΤΕ ( 2 Ζευγη καλωδιων) Ρωτας εδω η λες οτι μπορει να γινει κατι τετοιο?Γιατι αν γινεται θα με εσωζε,αφου δεν θελω να μεινω offline για ενα μηνα All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts