Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ή τα usernames που ειχες διαλεξει υπηρχαν ηδη, ή δεν ειχες γραψει καθολου username.

Afto einai to thema.Den mou zitisane kanena username..Fantastika pws tha eftiaxna to mail mou opws to eftia3a stin otenet alla ekana lathos..

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Afto einai to thema.Den mou zitisane kanena username..Fantastika pws tha eftiaxna to mail mou opws to eftia3a stin otenet alla ekana lathos..

στην αιτηση εχει πεδιο για το επιθυμητο username. ειναι δυνατον να παιρνουν τηλεφωνο οσους δεν εχουν βαλει username; στο κατω κατω το αλλαζεις αν θες.

στην αιτηση εχει πεδιο για το επιθυμητο username. ειναι δυνατον να παιρνουν τηλεφωνο οσους δεν εχουν βαλει username; στο κατω κατω το αλλαζεις αν θες.

Apo pou to allazw?

παιδιά έχω μια ερώτηση μιας και τελειώνει αυτό το μήνα το πακέτο που είχα πάρει (12μηνο)

παράγγειλα την προσφορά adsl in a box plus με 129 euro.

θα ζητήσω διακοπή για το προηγούμενο πακετο για να μην πληρώσω κάποιο λογ/σμο αοριστου και μετα θα ενεργοποιήσω το άλλο? γίνεται να μην μείνω απο inernet?

Οχι γιατι αυτο ειναι αλλο πακετο..

Μονο αμα σου κανουνε συμψηφισμό πρεπει να μιλήσεις μαζι τους για αυτο το θεμα..

εδώ και 2 μέρες σέρνεται κυριολεκτικά το dsl στον Βόλο, το έχει παρατηρήσει κι άλλος αυτό; Είναι γενικό το πρόβλημα; Μέχρι τώρα πήγαινε σφαίρα

[ f i l i p p o s ]

Apo pou to allazw?

θ'ανεβασω εδω τη Δευτερα την αιτηση αλλαγης username.

παιδιά έχω μια ερώτηση μιας και τελειώνει αυτό το μήνα το πακέτο που είχα πάρει (12μηνο)

θα ζητήσω διακοπή για το προηγούμενο πακετο για να μην πληρώσω κάποιο λογ/σμο αοριστου και μετα θα ενεργοποιήσω το άλλο? γίνεται να μην μείνω απο inernet?

κανε την αιτηση και ζητα να σου δωσουν δωρεαν καποιο διαστημα μεχρι να ενεργοποιηθεις. αν καταλαβα καλα τι θελεις :)

Εγώ που είχα πάει από ένα πακέτο in a box σε ένα άλλο, μου δίναν δωρεάν ίντερνετ από την ώρα που τελείωσε το πρώτο πακέτο μέχρι να ενεργοποιηθεί το δεύτερο.

Εγώ που είχα πάει από ένα πακέτο in a box σε ένα άλλο, μου δίναν δωρεάν ίντερνετ από την ώρα που τελείωσε το πρώτο πακέτο μέχρι να ενεργοποιηθεί το δεύτερο.

Εννοεις dial up!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

επιτελους μετα απο 3 μηνες αναμονη συνδεθηκα και εγω.το θεμα ειναι max download που εχω κανει ειναι 400kb/s ειναι φυσιολογικο νουμερο η μικρο;

Εγω παιδια σημερα πληρωσα 129 ευρο για 6μηνη 1024kbps.ειχα αγορασει dsl in box και ειχα συμβολαιο και επρεπε να το συνεχισω.μαλιστα πληρωσα για 1024 αλλα ακομη εχω 768kbps.

απο forthnet μου ειπανε...οτι ολες τις 768 τις αναβαθμιζουν δωρεαν σε 1024.

αληθεια αμα το κοψω για ενα διαστημα..και ξανασυνδεθω μετα απο 1 χρονο..θα περιμενω παλι για πορτα?? εντωμεταξυ το ιδιοκτητο..ακομη ερχεται! :( :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι εννοείται ότι θα περιμένεις για πόρτα.

ok! ;) ευχαριστω για την διευκρινηση :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιτελους μετα απο 3 μηνες αναμονη συνδεθηκα και εγω.το θεμα ειναι max download που εχω κανει ειναι 400kb/s ειναι φυσιολογικο νουμερο η μικρο;

Egw to max pou exw piasei einai 999 enw fisiologika to max tha eprepe na einai 1218 (=9750/8).To psaxnw twra mipws mou lipoun kapoies rithmiseis..An mporei kapoios na me voithisei ton efxaristw..

Έχω φοιτητική σύνδεση στα 768 η οποία λήγει τέλη Δεκεμβρίου. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, είμαι μέσω ΟΤΕ. Τον Ιανουάριο σκέφτομαι να αλλάξω ταχύτητα και φυσικά να μπω στο - διαθέσιμο για την περιοχή μου - δίκτυο της Forthnet. Γνωρίζετε αν δικαιούμαι καινούριο εξοπλισμό? Πότε περίπου πρέπει να υποβάλλω αίτηση για να γίνει η αλλαγή, προκειμένου να μην μείνω χωρίς DSL?
[sIGPIC][/sIGPIC]

μου εστηλαν το modem πριν 2 μερες ενα siemens usb,εγω εχω ενα lingsys ασυρματο οποτε θα εχω αυτο. μου ειπαν οτι θα μου ερθουν και η κωδικοι με sms, εγω ομως ειχα ειδη φορτηνετ adsk sta 2mb μεσο οτε βεβαια. και τωρα εκανα αυτο με 25Ε και ιντερνετ και τηλεφωνο.

αλλα εδω και μια μερα το τηλεφωνο μου δεν δουλευει(μονο μπορουν να με παρουν) δεν εγκατεστησα κατι απο αυτα που πειρα αλλα ιντερνετ εχω, δεν πρεπει να κανω καποια αλλαγη για να δουλευει σωστα? μεσα στο setup του μοντελ λεει οτι εχω 11μβι αλλα εγω βλεπω μονο τα 1,5 σε τεστ.

τι κανω?δεν μπορω να τους παρω και τηλ απο το σταθερο

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

paidia kalimera

kai ego meta apo 4 mines epitelous energopoiithike i ipiresia forthnet2play.

alla blepo pos katevazo to poli me 430

perioxi thessaloniki xarilaoy

Mou steilan to modem to siemens alla exo kratisei to linksus pou eixa parei doro apo to forthnet adslin a box plus pou dinan palia giati einai asirmato.

Mipos prepei na kano kapoies rithmiseis ?

Sto status dinei auta

DSL Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: INTERLEAVED

Downstream Rate: 15202 Kbps

Upstream Rate: 1084 Kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 10 db

Downstream Line Attenuation: 21

Upstream Line Attenuation: 10

Downstream Transmit Power: 0

Upstream Transmit Power: 0

PVC Connection

Encapsulation: RFC 2516 PPPoE

Multiplexing: LLC

QoS: UBR

PCR Rate: 0

SCR Rate: 0

Autodetect: Disable

VPI: 8

VCI: 35

Enable: Yes

PVC Status: Applied -- OK

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...