Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε τους Οτετζηδες...Τι ειναι αυτοι ρε!οντως κατα τις 4 το πρωι εκανα test κ εβγαλε 55 Kb/s.Τωρα παλι τα ιδια.Με τορρεντ εχεις προβληματα;Αν το χω ανοιχτο,δεν ανοιγει ουτε το google ταυτοχρονα!

ΚΑΙ εγω οταν εχω τορρεντ κανει 2 λεπτα να ανοιξει το myPhone!!:p

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πηρα στη forthnet τους ειπα το προβλημα..και μου λενε οτι αν η ταχυτητα αντιστοιχει στο 1/3 της ονομαστικης ταχυτητας δεν αποτελει προβλημα!!!Δηλαδη 768/3=256 εγω πιανω 265-270 αρα δεν υπαρχει προβλημα!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!Μου στειλαν ενα αρχειο note pad να σημειωσω τα αποτελεσματα 3 τεστ,πρωι-μεσημερι-βραδυ και να τα στειλω!!!Τι να πω ρε γαμωτο!Καμια ιδεα τι να φταει,τι να κανω.Απο οτι ειπε ο cloud υπαρχει προβλημα στο Βολο λογω αναβαθμισης ΟΤΕ αλλα δεν ξερω αν φταει μονο αυτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδρομητές,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση από ΟΤΕ, για χθες Πέμπτη 14/12/2006 και κατά το χρονικό διάστημα 06:30 π.μ εώς 07:30 π.μ, πραγματοποιηθηκαν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα υπάρξαν ενδεχομένως δυσλειτουργία στις ADSL συνδέσεις για τις παρακάτω περιοχές:

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΑΡΚΙΖΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΙΠΟΔΡΟΜΜΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΙΘΕΑ, ΔΑΦΝΗ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, Ν.ΚΟΣΜΟΣ, Ν.ΣΜΥΡΝΗ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Επίσης κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας (15-18/12) και λόγω μεταγωγών που πραγματοποιεί ο ΟΤΕ θα παρουσιαστούν ολιγόλεπτες διακοπές της υπηρεσίας ADSL στο χρονικό διάστημα 06:30 π.μ εώς 07:30 π.μ,

στις παρακάτω περιοχές:

Αρης Παρασκευή 15/12

Ν.Κηφισιά Δευτέρα 18/12

Πηρα στη forthnet τους ειπα το προβλημα..και μου λενε οτι αν η ταχυτητα αντιστοιχει στο 1/3 της ονομαστικης ταχυτητας δεν αποτελει προβλημα!!!Δηλαδη 768/3=256 εγω πιανω 265-270 αρα δεν υπαρχει προβλημα!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!Μου στειλαν ενα αρχειο note pad να σημειωσω τα αποτελεσματα 3 τεστ,πρωι-μεσημερι-βραδυ και να τα στειλω!!!Τι να πω ρε γαμωτο!Καμια ιδεα τι να φταει,τι να κανω.Απο οτι ειπε ο cloud υπαρχει προβλημα στο Βολο λογω αναβαθμισης ΟΤΕ αλλα δεν ξερω αν φταει μονο αυτο....

Μεγάλε John ακου τι γίνεται... Το ίδιο αυτό με το ADSL Test το έχω κάνει και εγώ... Έλα που βαράω κάτι Download 198 να βαράς το κεφάλι σου... Τεσπά... Απο τι μου είπε ο τεχνικός του πΟΤΕ εδώ Βόλο και ένας δικτυωμένος εδώ έγινε το εξής... Έγινε η αναβάθμιση βάλανε κόσμο αβέρτα δν λέγανε σε κανέναν όχι και fullάρισε το δίκτυο και έπεσε το bandwidth... Και σε αυτό οφείλεται που το πρωί έχουμε καλύτερες ταχύτητες... Εγώ μέχρις στιγμής δείχνω γαιδουρινή υπομονή... Γιατί το πρόβλημα έλεγαν πως θα το διορθώσουν τέλη Νοεμβρίου αλλά πήρε παράταση για τέλη Δεκεμβρίου... Και όλα αυτα γτ δν υπάρχει οργάνωση!:wacko:

Life Is Good

Αντε να δουμε τι θα γινει..Ουτως η αλλως σε τρεις τεσσερις μερες φευγω για χριστουγεννα,οποτε μολις γυρισω θα δω που πηγαν τα λεφτα μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ανακοίνωση

Η FORTHnet επιθυμεί να πληροφορήσει τους συνδρομητές της, ότι σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΤΕ, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες στο δίκτυο ADSL σημερα, Κυριακή 17/12/2006 και αύριο Δευτέρα 18/12/2006 κατά το χρονικό διάστημα 06:30 π.μ.- 07:30 π.μ..

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα υπάρξει ενδεχομένως δυσλειτουργία στις ADSL συνδέσεις σε σηματικό αριθμό περιοχών του Νομού Αττικής.

Καλησπερα.εχω αγορασει απο τις 8/12 ενα πακετο adsl 768kbps και ακομη περιμενω να ενεργοποιηθει..ειναι οντως λογικο τοσο καιρο..ηδη τον 1μηνα δωρο τον εχω "φαεϊ" χωρις να ειμαι συνδεδεμενος...:mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειδατε την καινουργια προσφορα στα :2048 με 117 ευρω για 6 μηνες ,1024 για 7 μηνες, 768 για 8 μηνες; αραγε ισχυει η αγορα απο οποιοδηποτε μαγαζι;

ειδατε την καινουργια προσφορα στα :2048 με 117 ευρω για 6 μηνες ,1024 για 7 μηνες, 768 για 8 μηνες; αραγε ισχυει η αγορα απο οποιοδηποτε μαγαζι;

NAI τo ADSL in-a-box, διατίθεται από τις αλυσίδες καταστημάτων Πλαίσιο, Multirama, Κωτσόβολος, Media Markt, Fnac, Ηλεκτρονική Αθηνών, Παπασωτηρίου, Βιβλιοκίνηση, Sanyocom Shops, click2buy, Σαραφίδης, από το e-shop.gr, καθώς και από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γραφεία της FORTHnet σε όλη την Ελλάδα

Και μπορειτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά των επιπλέον μηνών για όλες τις ταχύτητες ADSL in a box χωρίς να απαιτείται η αποστολή ανάλυσης λογαριασμού ΟΤΕ με κλήσεις ΕΠΑΚ ή 801 xxx xxxx

Καλησπερα.εχω αγορασει απο τις 8/12 ενα πακετο adsl 768kbps και ακομη περιμενω να ενεργοποιηθει..ειναι οντως λογικο τοσο καιρο..ηδη τον 1μηνα δωρο τον εχω "φαεϊ" χωρις να ειμαι συνδεδεμενος...:mad:

Η διαρκεια ισχυος του πακετου που εχεις ξεκινα μολις ενεργοποιηθει το κυκλωμα του ΟΤΕ, δηλαδη οταν συνδεθεις για πρωτη φορα! Προς το παρον ειναι παγωμενο το πακετο

Ωραια λοιπον...και ποτε θα γινει αυτη η συνδεση? Συνυθως ποσες μερες κανει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν τελειωσει ο ΟΤΕ με τις ενεργοποιησεις των conn-x μετα θα ασχοληθει με την ΟΤΕΝΕΤ. Αργοτερα οταν πεσει η κινηση και σε θυμηθουν, θα ενεργοποιηθεις. Αυτο θα πει καρα-Αθεμιτος ανταγωνισμος αγαπητε!

Εμμεσως πλην σαφως σου λενε: Θα παρεις δικο μας πακετο αλλιως κατσε και περιμενε! Υπομονη...

ego pou pira to paketo persi to dekemvrio perimena 3 vdomades. giortes vlepeis kai exei polu kinisi.

Φιλε εγω εστειλα τα χαρτια στη forthnet στις 20/11 και ενεργοποιηθηκε στις 11/12.τρεις βδομαδες "στο νερο"!!τωρα λογω γιορτων δεν ξερω πως θα παει.παντως ολα ειναι στον οτε..η forthnet ηταν ετοιμη απο 2/12 αλλα ο οτε τον επαιζε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Ωραια δηλαδη...την τριτη παω μια βολτα απο τον ΠΟΤΕ της περιοχης μου για να :worry: τι γινεται..:O :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

xθες εκανα μεταφορα την συνδρομης-γραμμης dsl σε αλλη περιοχη για να δω σε ποσες μερες θα αλλαξει και αν θα εχω καλυτερες ταχυτητες 500μετρα μακρια απο τον οτε της περιοχης θα ειμαι!!:lol:

Έχω ένα πακέτο της forthnet εδώ και τρεις μήνες μη ενεργοποιημένο. Αυτό υποθέτω μπορώ να το ενεργοποιήσω το Φεβρουάριο που λήγει το πακέτο που έχω στη HOL ε;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Μου αρεσει που μας περαπεμπουν στον ον λαιν αιτηση. Η σελιδα τους εχει σφαλμα και δεν μπορω να ενεργοποιησω το λογαριασμο μου.:mad:

Μου αρεσει που μας περαπεμπουν στον ον λαιν αιτηση. Η σελιδα τους εχει σφαλμα και δεν μπορω να ενεργοποιησω το λογαριασμο μου.:mad:

με οn line αιτηση σε 5 ακριβως εργασιμες εμενα μου ενεργοποιηθηκε.........

τι να πω ισως φταιει και η περιοχη.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

Εγώ πάντως εχθές αγόρασα το πακέτο που έχει 189 ευρώ με το wireless modem της Linksys .

Έστειλα την αίτηση από το web.

Ζήτησα 2 ΜΒ αλλά απορώ πως θα μάθω αν από τον ΟΤΕ θα μπορέσω να έχω 2ΜΒ...

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο ΟΤΕ να μην έχει κάνει αναβάθμηση στο δίκτυό του και να πληρώνω συνδρομή για 2 mb και να έχω λιγότερο?

Ελπίζω τώρα με τις γιορτές να μην μου ενεργοποιηθεί σε 2 μήνες!!!!!

Εγώ πάντως εχθές αγόρασα το πακέτο που έχει 189 ευρώ με το wireless modem της Linksys .

Έστειλα την αίτηση από το web.

Ζήτησα 2 ΜΒ αλλά απορώ πως θα μάθω αν από τον ΟΤΕ θα μπορέσω να έχω 2ΜΒ...

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο ΟΤΕ να μην έχει κάνει αναβάθμηση στο δίκτυό του και να πληρώνω συνδρομή για 2 mb και να έχω λιγότερο?

Ελπίζω τώρα με τις γιορτές να μην μου ενεργοποιηθεί σε 2 μήνες!!!!!

2 μηνες ειναι πολλοι! Πιο συντομα θα ενεργοποιηθεις και ειναι θεμα τυχης τι ταχυτητα θα εχεις απο τα 2 που ζητησες! Αναλογως με την κινηση των DSL συνδεσεων στην περιοχη σου!

Εγω παιδια ακομη περιμενω..το απογευμα θα παω στην forthnet της περιοχης μου να :blink: μηπως εχουν στειλει εκει τους κωδικους και περιμενω αδικα :(

8/12 αγορασα το πακετο.

20/12/2006 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ

20/12/2006 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

20/12/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

21/12/2006 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδω και 12μερες περιπου εχει τελειωσει η συνδεση μου που ειχα κανει για 5μηνες,αλλα συνεχιζω και συνδευομαι ακομα.

Ξερετε μηπως γιατι δεν μου την σταματησαν ακομα?Μηπως επρεπε να τους ειδοποιησω?

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

μαλλον θα σου ερθει λογαριασμος να πληρωσεις..η συνδεεσαι με κανενα μηνα bonus απο την εταιρια :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...