Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά , και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω!

Χθες η γραμμή μου έγινε 2048/256 από 1024 που είχα , και ενώ στο upload είμαι περίπου στα όρια, download συνεχίζω να έχω 60-70 όπως πριν με τα 1024 (!) ..... :O

Τι γίνεται άραγε με τη Forthnet και τον "Κόφτη" της???

Μήπως να κάναμε μια νέα ομαδική διαμαρτυρία ??? :ninja:

:) TECHNOMANIAC :)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, κοντεύω να φρικάρω :X

Κυριακή απόγευμα και κάνω το τεστ της Forthnet με γραμμή 2048/256

και κοιτάξτε αποτελέσματα.....

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.78Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 339.24kb/s

Τέτοια ταχύτητα δεν έχω ξαναπιάσει ποτέ με τα 1024 , αλλά και πολύ σπάνια με τα 512 που είχα παλιότερα!!!! Τι σόι αναβάθμιση ήταν αυτή???? :blink: :blink:

Φανταστείτε τις καθημερινές δηλαδή...... :mad:

P.S. : Έκανα και άλλα speedtest και κανένα δε βγάζει πάνω από 400...... :((

Τηλεφωνικός μου είπαν οτι τα περι ταχυτήτων προβλήματα θα συνεχιστούν και τον Οκτώβριο.

:wacko:

Μπράβο στην Forthnet! Άρχισε πάλι τα προβλήματα του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου;

Πάλι ο ΟΤΕ φταίει; :shifty:

Εν ολίγης...!!!

...

Εσύ ποιος λες?:ninja:

Στα πόσα τελικιάζει η γραμμή σας?:X

Καλημέρα.

Ανήκω σε αυτούς που πήραν την προσφορά της 1 Ιουνιου και είμαι στην περιοχή του Μενιδίου.

Η γραμμή ήταν 512 και έχει αναβαθμιστεί σε 1024 εδώ και 20 ημέρες καθώς και η σύνδεση. Εκτός από κάποιες ημέρες που υπήρχε γενικό πρόβλημα, γενικά κατεβάζω πολύ καλά. Από Rapidshare μικρά αρχεία έχω δει και 100kb, αλλά σε γενικές γραμμές μεγάλα αρχεία δεν πέφτω κάτω από 85kb.

Σε σχέση με αυτά που ακούω εδώ πετάει η ομάδα.

Καλημέρα.

Ανήκω σε αυτούς που πήραν την προσφορά της 1 Ιουνιου και είμαι στην περιοχή του Μενιδίου.

Η γραμμή ήταν 512 και έχει αναβαθμιστεί σε 1024 εδώ και 20 ημέρες καθώς και η σύνδεση. Εκτός από κάποιες ημέρες που υπήρχε γενικό πρόβλημα, γενικά κατεβάζω πολύ καλά. Από Rapidshare μικρά αρχεία έχω δει και 100kb, αλλά σε γενικές γραμμές μεγάλα αρχεία δεν πέφτω κάτω από 85kb.

Σε σχέση με αυτά που ακούω εδώ πετάει η ομάδα.

Με τα σημερινά δεδομένα καλά είσαι.

...

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 211.26Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 845.58kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Είμαι από την προσφορά της 1ης Ιουνίου με αρχική 512 kb/s και αναβαθμισμένη από ΟΤΕ σε 1024 kb/s (από FORTHNET νομίζω 768 kb/s).

Είναι καλά;;;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

click START to begin

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 211.26Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 845.58kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Είμαι από την προσφορά της 1ης Ιουνίου με αρχική 512 kb/s και αναβαθμισμένη από ΟΤΕ σε 1024 kb/s (από FORTHNET νομίζω 768 kb/s).

Είναι καλά;;;

Για 768 είναι πάρα πολλά.

Αλλα δεν κάνουμε διαγωνισμό ταχύτητας βρε παιδιά.

Και να προτιμάτε το testmy.net

...

Παιδιά μόλις σήμερα πήρα την forthnet adsl στα 1024 για 6 μήνες.Μέσα στο πακέτο μου έχει μια αίτηση σύνδεσης.Να ρωτήσω κάτι,είναι υποχρεωτικό να βάλω και στην σταθερή μου τηλεφωνία forthnet;Επίσης θα πληρώνω πάλι πάγιο στο ίντερνετ;Και κάτι τελευταίο,πόσο καιρό κάνει να συνδεθεί στο adsl ύστερα άπο την αίτηση που στέλνω;

Εγώ παιδιά νομίζω ότι πιάστηκα κορόιδο,όπως σας είπα πήρα forthnet ADSL στα 1024 για 6 μήνες.Χωρίς ADSL για 6 μήνες πλήρωνα για ίντερνετ 90 ευρώ ενώ τώρα που υπολογίζω με το ADSL 117 που έκανε το πακέτο συν τα 58,5 που θα πληρώσω για τους τελευταίους 3 μήνες μου πάει 175,50 ευρώ.Την έκανα την βλακεία αλλά το κατάλαβα αργά δυστυχώς.

Βρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ.....:cry:

Η αναβάθμιση από πλευράς Forthnet ολοκληρώθηκε για όλους τους συνδρομητές σύμφωνα με το παρακάτω λινκ :

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=172578

Επίσης και η γραμμή του ΟΤΕ μου αναβαθμίστηκε από 1024 σε 2048 !! (το βλέπω στο router) :O

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να κατεβάζω με 700-800 όπως πριν, και λίγο χαμηλότερα από πριν.....

Και το πιο κουφό είναι ότι όταν πήρα τη forthnet και τους είπα το νούμερό μου, μου λένε..... "Κύριε, η αναβάθμιση από Forthnet ολοκληρώθηκε, αλλα από ΟΤΕ για το νούμερό σας ΟΧΙ" :blink: :blink:

Μα τι συμβαίνει επιτέλους???? Κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα???? :worry:

Βρε παιδιά, κοντεύω να τρελαθώ.....:cry:

Η αναβάθμιση από πλευράς Forthnet ολοκληρώθηκε για όλους τους συνδρομητές σύμφωνα με το παρακάτω λινκ :

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=172578

Επίσης και η γραμμή του ΟΤΕ μου αναβαθμίστηκε από 1024 σε 2048 !! (το βλέπω στο router) :O

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να κατεβάζω με 700-800 όπως πριν, και λίγο χαμηλότερα από πριν.....

Και το πιο κουφό είναι ότι όταν πήρα τη forthnet και τους είπα το νούμερό μου, μου λένε..... "Κύριε, η αναβάθμιση από Forthnet ολοκληρώθηκε, αλλα από ΟΤΕ για το νούμερό σας ΟΧΙ" :blink: :blink:

Μα τι συμβαίνει επιτέλους???? Κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα???? :worry:

:D :D ..kalos eirthes ston oten meso forthnet;) ean diabasis ligo pio pano oloi peripoy ta eidia leme distixos..prepi na soy po kala eisai egw 1mb kai katebazo me 340-412 ayta einai .....

toy pira telika thl.alla..%%$$ ta gnosta moy lene ote k.l.p o 1enas dini 1 mpalaki ston allon kai ante pame apo tin arxh..ayta ginontai..2006 se ligo xronia 8a ta blepoyme ola ayta kai 8a gelame me ta xalia mas-toys..

psdn for ever paidia mpori na katebaza me3-4 alla katebazaa kai den eixa kai dc sinexiaaaaaaaaaaaaaaa:mad:

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Απαράδεκτοι όλοι. Ένα εκατομμύριο προβλήματα για μια κ***σύνδεση στο internet.

Όχι ο OTE έκανε αναβάθμιση, όχι δεν έχει port, όχι πιάνω ταχύτητα 384 ενώ έχω 1024, όχι δεν ισχύει η μια προσφορά, όχι η Forthnet έχει προβλήματα με τις γραμμές της, όχι o τεχνικός είπε άλλα αντ' άλλων...

Η σύνδεση στο internet θα έπρεπε να γίνεται με ένα τηλεφώνημα και σε 2-3 ημέρες το πολύ να έχεις ξεμπερδέψει από όλα! Δε μιλάω για dial-up. Έχουμε 2006 αν δε κάνω λάθος.

Και δεν τα λέω όλα αυτά πάνω στα νεύρα μου επειδή μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα η Forthnet ή ο ΟΤΕ. Ίσα ίσα η αίτησή μου προχώρησε αρκετά πιο γρήγορα από τον μέσο όρο. Τους σιχάθηκα όμως όλους. :chair:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Παιδιά από όλα αυτά που έχω διαβάσει εδώ έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι η forthnet έχει χάλια ADSL σε σχέση με την otenet και την vivodi..

παιδες αν και ειναι οι 1τη φορα που βαζω adsl εβαλα adsl in a box plus και μεσα σε 9 μερες ειχα ιντερνετ ειμαι ευχαρηστημενως και απο το προσωπικο αλλα και απο ταχυτητα!ειμαι Αθηνα/Μοσχατο

512 συνδεση και με την αναβαθμηση 1024:D

μαλλον σε ξεχασε ο ΟΤΕ, οπως και μενα :p

υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να σε ξεχασε και η φορθνετ :rolleyes:

Παιδιά, κάτι πρέπει να γίνει με τη Forthnet.... Να στείλουμε μια επιστολή, να πάρουμε τηλέφωνα, ή κάτι τέλοσπάντων...... :worry:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ με τα 1024 παλιά να πιάνουμε 750 με 900kbps και τώρα με αναβαθμισμένη (υποτίθεται) γραμμή στα 2048 να πιάνουμε 400-500 kbps το πολύ !!!!!! :X

Αυτό ΔΕΝ λέγεται αναβάθμιση, αλλά Υποβάθμιση, με το ύψιλον κεφαλαίο !!! :mad: :mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...