Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμμμ το θεμα βεβαια ειναι οτι σε μερικα πακετα υπαρχει το ενα, και σε αλλα το αλλο! και φυσικα αυτος που παει να αγορασει, ισως δεν το προσεχει και πολυ...Αντε να δουμε τι θα χει το δικο μου μεσα, που το περιμενω απο στιγμη σε στιγμη...!

opio kai na exi auto pou mas endiaferi ine na doulebi sosta :)

opote min se apasxoli sou e3igisa idi pos ine to idio pragma aloste ektos apo to kouti

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ομως έκαναν κάτι που δεν μου άρεσε. Η Forthnet διαφήμιζε οτι το 3+3 ισχύει μόνο για τις 17 & 18/12 και τώρα το δίνουν μέχρι τις 31/12. Εμεις δηλαδή που τρέξαμε ήμασταν ..λάκες? Εγώ ήθελα να μελετήσω και στο κάτω κάτω να περιμένω ακόμα μία εβδομάδα για να δω και άλλες προσφορές, αλλά έτρεξα για να 'προλάβω' την προσφορά! Για άλλη μια φορά έπεσα στους κλασικούς ελληνάρες που δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Μπράβο τους! Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που με κοροιδεύει η Forthnet και να μην έχω άλλο πρόβλημα όσο είμαι συνδρομητής της.

Ομως έκαναν κάτι που δεν μου άρεσε. Η Forthnet διαφήμιζε οτι το 3+3 ισχύει μόνο για τις 17 & 18/12 και τώρα το δίνουν μέχρι τις 31/12. Εμεις δηλαδή που τρέξαμε ήμασταν ..λάκες? Εγώ ήθελα να μελετήσω και στο κάτω κάτω να περιμένω ακόμα μία εβδομάδα για να δω και άλλες προσφορές, αλλά έτρεξα για να 'προλάβω' την προσφορά! Για άλλη μια φορά έπεσα στους κλασικούς ελληνάρες που δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Μπράβο τους! Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που με κοροιδεύει η Forthnet και να μην έχω άλλο πρόβλημα όσο είμαι συνδρομητής της.

Που την είδες την κοροΪδία δε κατάλαβα..

Να μειώσει τις ημέρες προσφοράς να πώ ναι. Να πεί από 17/18 12 η προσφορά ισχύει τελικα εώς τις 10/12 , να λήξει νωριτερα δηλαδή, να πώ ναί!

Αλλά τώρα που αυξήσαν τις ημέρες διάρκειας της προσφοράς είναι κοροϊδία;

Είδαν ότι η προσφορά έχει ζήτηση και δίνουν την ευκαιρία και σε άλλους σαν και σένα να την εκμεταλλευτούν.

Και δεν είναι η πρώτη φορά αυτό.

Γίνεται επανελλημένα εδώ και καιρό, εγώ προσωπικά το θυμάμαι να συμβαίνει 5 μήνες πριν με την netkey που η προσφορά 2 μήνες/20 ευρώ έπαιρνε παράταση συνέχεια λόγω της αυξημένης ζήτησης!

Και το ondslkit Μια από τα ίδια!Αν θυμάσαι έληγε στα μέσα Οκτώβρη και πήρε παράταση εώς το τέλος του μήνα και μετά κι άλλη κι ακολούθησε κι άλλη , και άλλα δώρα modems , κτλ !

Κι εγώ δηλαδή που πριν 1 μήνα αγόρασα το kit με 3 μήνες χωρίς ασύρματο Modem τι να πώ τώρα; Ότι με κορόϊδεψαν ;

Έλεος..Απλά δεν ήμουν ικανός να προβλέψω την κίνηση της αγοράς.

Ε , όσο μεγαλώνω, μαθαίνω:p

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Κοίτα το παιχνίδι του μάρκετινγκ το ξέρω πολύ καλά. Αυτό σπούδασα, αυτή είναι η δουλειά μου. Οταν βγαίνει μία υποτιθέμενη προσφορά για την χ ημέρα δεν την παρατείνεις. Εκτός αν δεν σέβεσει τους πελάτες σου που την προτίμησαν. Τώρα όσων αφορά περί ζήτησης και τέτοια 'φίδια' αυτά είναι απλά δικαιολογίες. Θέλεις όντως να το κάνεις από την αρχή, βγες και πες ότι ισχύει από τώρα μέχρι τέλος του μήνα. Οχι να δημιουργείς τεχνητή ζήτηση για δύο ημέρες, να βάζεις σε κάθε μαγαζί promoters και μετά να βλέπεις οτι τραβάει η αγορά και συνεχίζεις. Εχεις δει πχ το MediaMarkt να βγάζει για αυτή την εβδομάδα μία προσφορά η οποία λήγει χ του μήνα να δίνει παράταση? Αυτά είναι ελληνικά κόλπα! Και για να αποφύγω κάθε παρεξήγηση, θεωρητικά 'γελάστηκαν΄αυτοί που έτρεξαν να προλάβουν την προσφορά του ΣΚ και όσοι αγόρασαν λίγο νωρίτερα το 3+2. Ολοι οι άλλοι -που θα είναι σίγουρα περισσότεροι- που θα αγοράσουν το 3+3 και η ίδια η Forthnet θα είναι σίγουρα κερδισμένοι. Σημ: η Forthnet είναι μία πολύ καλή εταιρία γενικά γι'αυτό με 'χάλασε' το παραπάνω...

Κοίτα το παιχνίδι του μάρκετινγκ το ξέρω πολύ καλά. Αυτό σπούδασα, αυτή είναι η δουλειά μου. Οταν βγαίνει μία υποτιθέμενη προσφορά για την χ ημέρα δεν την παρατείνεις. Εκτός αν δεν σέβεσει τους πελάτες σου που την προτίμησαν. Τώρα όσων αφορά περί ζήτησης και τέτοια 'φίδια' αυτά είναι απλά δικαιολογίες. Θέλεις όντως να το κάνεις από την αρχή, βγες και πες ότι ισχύει από τώρα μέχρι τέλος του μήνα. Οχι να δημιουργείς τεχνητή ζήτηση για δύο ημέρες, να βάζεις σε κάθε μαγαζί promoters και μετά να βλέπεις οτι τραβάει η αγορά και συνεχίζεις. Εχεις δει πχ το MediaMarkt να βγάζει για αυτή την εβδομάδα μία προσφορά η οποία λήγει χ του μήνα να δίνει παράταση? Αυτά είναι ελληνικά κόλπα! Και για να αποφύγω κάθε παρεξήγηση, θεωρητικά 'γελάστηκαν΄αυτοί που έτρεξαν να προλάβουν την προσφορά του ΣΚ και όσοι αγόρασαν λίγο νωρίτερα το 3+2. Ολοι οι άλλοι -που θα είναι σίγουρα περισσότεροι- που θα αγοράσουν το 3+3 και η ίδια η Forthnet θα είναι σίγουρα κερδισμένοι. Σημ: η Forthnet είναι μία πολύ καλή εταιρία γενικά γι'αυτό με 'χάλασε' το παραπάνω...

Θα συμφωνήσω στο "Ελληνικά κόλπα".

Άλλωστε είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για τις πατέντες μας:)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Θέλω να μου απαντήσουν μόνο όσοι το δοκιμάσουν. Ενώ η aDSL συνδεσή σας είναι up να δοκιμάσει κάποιος πχ. από την δουλεία του να μπει με dial-up. Θα τον αφήσει να μπει; Ευχαριστώ.

ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an.

ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red

Ρε παιδιά, σήμερα είναι 11 μέρες από την ημέρα αίτησης και που με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων. Ακόμα δεν έχει γίνει ενεργοποίηση της γραμμής. Τα λαμπάκι adsl είναι σβηστό στο Modem μου απάνω.

Την αίτηση την έκανα την περασμένη Παρασκευή.

Εσάς πόσο έκανε? Όταν λένε 7 το λιγότερο εννοούν εργάσιμες? :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ρε παιδιά, σήμερα είναι 11 μέρες από την ημέρα αίτησης και που με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων. Ακόμα δεν έχει γίνει ενεργοποίηση της γραμμής. Τα λαμπάκι adsl είναι σβηστό στο Modem μου απάνω.

φυσικα!!:p

τι τους πέρασες;;έχουν τόσα άτομα να εξυπηρετήσουν

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

τωρα το κοιταζα στο eshop... μεχρι 31/1/06 ειναι! μαζι και το εμ.πι.3 512 MB

μαλον θα το βουτιξω μεσα στις γιορτες. με μια γερη αναβαθμιση για το pc-ακι μου...

πηρα τελικα το πακετακι plus απο το e-shop... στο πακετο περιλαμβανεται δωρο εκτος απο τους 3+3 μηνες (που εξαλλου αυτο το καθοριζει η forthnet) και ενα mp3 player. Επαιξα αρκετα με αυτο το μικρο πραγματακι, εξαλλου 1η φορα επιασα κατι τετοιο, και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, εχει πολλες δυνατοτητες. Τρεχτε να το παρετε!

φυσικα!!:p

τι τους πέρασες;;έχουν τόσα άτομα να εξυπηρετήσουν

Ελπίζω να το λες για αστείο αυτό..γιατί είναι υπόθεση πέντε λεπτών γι'αυτούς να ενεργοποιήσουν την γραμμή:!:

ρε παιδια ξερει κανενας να μου πει πως μπορω ν'ανοίξω τις port 1412 TCP και 1412 UDP στο router?

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

ρε παιδια ξερει κανενας να μου πει πως μπορω ν'ανοίξω τις port 1412 TCP και 1412 UDP στο router?

file mou pane edw http://www.portforward.com/routers.htm kai tha to breis 100%!!!!

ρε δεν εχει το δικο μου... Linksys WAG354G!!

βασικα θελω να ανοιξω αυτες τις Port για το dc++

ξερεις τιποτα?

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Θέλω να μου απαντήσουν μόνο όσοι το δοκιμάσουν. Ενώ η aDSL συνδεσή σας είναι up να δοκιμάσει κάποιος πχ. από την δουλεία του να μπει με dial-up. Θα τον αφήσει να μπει; Ευχαριστώ.

Filemou to auto pou zitas den ginete dld na exis to ADSL (pou xrisimopii to acc xxxx.pop.forthnet.gr@forthnet.gr) kai ine UP tote to dialup den litourgi kai o logos ine pos den mporoun 2 idia acc na mpoun ston router pou koumponi to pop pou anikis

online me to acc xxx.pop.forthnet.gr@forthnet.gr ean kanis dialup prospathis na mpis me to idio acc xxxx.pop.forthnet.gr

i moni lisi ine na kanis DC to ADSL kai na mpis apo pou thes me to xxxx.pop.forthnet.gr

elpizo na min se mperdepsa ;)

distixos stin Eladara zoume kai i grafiokratia basilebi i kathisterisis gia tis energopiisi den efthinete mono i Forthnet ala kata to pliston o OTE

bebea min kathisixazese partous tilefono kai kane parapona gia tin kathisterisi kai des mipos proekipse kapio problima me tin energopiisi sou

Exw parei to paketaki plus alla den exw steilei akoma ta xartia..

Otan to pira itan 3+2,ama ta steilw twra 8a einai 3+3?Exei xroniko peri8oreio i sygekrimeni prosfora tou +3?

Το θέμα είναι ότι όντως τον οτε περιμένουν για ενεργοποίηση, αλλά έχω αρχίσει και τα παίρνω χοντρά. Ούτε σήμερα... πάμε για αύριο και 13 μέρες. 13 μέρες δηλαδή για να κάνουν μια ενεργοποίηση γραμμής. Απορώ αν τα λεφτά που δίνουμε ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που παίρνουμε.

Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου το υφάκι εκείνου που απάντησε στο τηλεφωνικό κέντρο της forthnet. Του είπα τι γίνεται και λέει είναι λογικό και μέσα στην προθεσμία. Του λέω που έχει κολλήσει το θέμα και δεν έχει γίνει ακόμα και μου κάνει αν αυτό είναι το πρόβλημά σας περιμένετε να σας συνδέσω με κάποιον άλλον. :mad: Δεν είχα όρεξη να συνεχίσω ποιο είναι το πρόβλημα με τον αρμόδιο βλάκα...

Τελικώς μου είπαν για άλλη μια φορά ότι έχει γίνει αίτηση από αυτούς και περιμένουν τον ΟΤΕ. Μπορώ να πάρω τον ΟΤΕ να τα ακούσουν? Ή επειδή είναι μέσω της forthnet δεν μπορώ να κάνω κάτι?

Exw parei to paketaki plus alla den exw steilei akoma ta xartia..

Otan to pira itan 3+2,ama ta steilw twra 8a einai 3+3?Exei xroniko peri8oreio i sygekrimeni prosfora tou +3?

Theoritika prepi na paris to +3 ala gia perisotera rota stis polisis :)

Το θέμα είναι ότι όντως τον οτε περιμένουν για ενεργοποίηση, αλλά έχω αρχίσει και τα παίρνω χοντρά. Ούτε σήμερα... πάμε για αύριο και 13 μέρες. ..................................να πάρω τον ΟΤΕ να τα ακούσουν? Ή επειδή είναι μέσω της forthnet δεν μπορώ να κάνω κάτι?

Ax filemou pistepseme den mporis na fantastis ti simeni OTE (dimosio) sigoura ta xrimata pou dinoume gia na tous taisoume sigoura den antapokrinonte stis ipiresies pou mas parexoun (katatopliston se oles tis dimosies ipiresies)

Tora oso afora to ifaki tou tipakou kakos den kratises Onomateponimo na 3eroume gia pio logo sou ferthike etsi mipos kai to dikosou ifaki den itan kai to kalitero :p ?

Auto pou mporo ego napo ine ipomoni filemou tha gini kai i dikiasou gramoula kai tha mas ise mesta xamogela :rolleyes:

Στην δική μου περίπτωση η ενεργοποίηση έγινε σε 12 μέρες πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

ρε δεν εχει το δικο μου... Linksys WAG354G!!

βασικα θελω να ανοιξω αυτες τις Port για το dc++

ξερεις τιποτα?

Des to manual toy Linksys. Anoigeis me enan broswer to control panel toy modem sou kai apo kei tha exei (logika) epilogi na anoixseis opoies portes thes. An to modem sou einai modem-router, grafeis ston browser sou tin ip (topiki) toy modem-router kai sou anoigei to control panel.

A: για τον φίλο μας παραπάνω, εμένα μου είπαν για να ισχύει το 3+3 πρέπει να εσωκλείουμε μέσα στην αίτηση την απόδειξη αγοράς (17 & 18/12 ή 17 μέχρι 31/12 με την νέα εξαγγελία). Οπότε για σένα πρέπει να είναι δυστυχώς 3+2. Γι'αυτό φώναζα παραπάνω, μακάρι να κάνω λάθος!

Β: δηλαδή εγώ που έχω ΟΤΕΝΕΤ και πρέπει να κάνω αίτηση διακοπής στον ΟΤΕ για την DSL, θα πρέπει μετά να περιμένω πάλι απ'αυτούς για τιμωρία τουλάχιστον άλλες 12 ημέρες. Χωρίς ΙΝΤΕΡΝΕΤ, θεέ μου!!!!!!!!!!

Ax filemou pistepseme den mporis na fantastis ti simeni OTE (dimosio) sigoura ta xrimata pou dinoume gia na tous taisoume sigoura den antapokrinonte stis ipiresies pou mas parexoun (katatopliston se oles tis dimosies ipiresies)

Tora oso afora to ifaki tou tipakou kakos den kratises Onomateponimo na 3eroume gia pio logo sou ferthike etsi mipos kai to dikosou ifaki den itan kai to kalitero :p ?

Auto pou mporo ego napo ine ipomoni filemou tha gini kai i dikiasou gramoula kai tha mas ise mesta xamogela :rolleyes:

Δυστυχώς το ύφος μου ήταν μια χαρά. Ο "κύριος" ενοχλήθηκε που ρώτησα αν μπορώ να μάθω που έχει κολλήσει η διαδικασία. Και πάλι λέω δυστυχώς μου δεν τα άκουσε. Τέσπα. Αύριο πάμε για 13 μέρες.

Μια άλλη ερώτηση. Εμένα η αίτηση έχει γίνει για 3+2 μήνες. Μπορώ μετά αν θελήσω να διατηρήσω forthnet απεριορίστου χρόνου να συνεχίσω χωρίς να γίνει διακοπή adsl από τον οτε, η δεν έχει σημασία που θα έχω τον ίδιο isp και θα διακοπεί επειδή είναι πακέτο?

Filemou to auto pou zitas den ginete dld na exis to ADSL (pou xrisimopii to acc xxxx.pop.forthnet.gr@forthnet.gr) kai ine UP tote to dialup den litourgi kai o logos ine pos den mporoun 2 idia acc na mpoun ston router pou koumponi to pop pou anikis

online me to acc xxx.pop.forthnet.gr@forthnet.gr ean kanis dialup prospathis na mpis me to idio acc xxxx.pop.forthnet.gr

i moni lisi ine na kanis DC to ADSL kai na mpis apo pou thes me to xxxx.pop.forthnet.gr

elpizo na min se mperdepsa ;)

Όχι τα κατάλαβα αυτά που μου είπες. Απλά με την HOL που δοκίμασα γίνεται και χωρίς κανένα πρόβλημα στην aDSL 'η στην dial-up. Εκτός και αν έχουν άλλο τρόπο σύνδεσης στην FORTHnet.

ph4nt0m.is.a.hero.who.lives.southern.sun.to.an.

ocean.of.blue.with.his.supergirl.that.stings.him.red

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...