Jump to content

Forthnet DSL

Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα εσυ εχεις βρει αλλου καλυτερη προσφορα να την πεις και σε μας...δεν καταλαβαινω που ειναι η παραπλανηση δηλ; δεν στο λενε ξεκαθαρα; 10 ευρω το μηνα για τους πρωτους 6 μηνες και 21 κατι για τους επομενους.

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το λένε καθόλου ξεκάθαρα. Μόνο αν το ψάξεις στο site θα το βρεις. Απλά θα ψαρέψουν κόσμο που θα πάει μέχρι τα καταστήματα και όσοι το δουν εκεί ίσως αντιδράσουν. Είναι ξεκάθαρη παραπλάνηση καταναλωτών. Εάν ήταν καθαροί θα έλεγαν σας δίνουμε για 12 μήνες 10Μ με 15,5 Ευρώ το μήνα (τόσο περίπου είναι, αν δεν κάνω λάθος) και όχι να μου λένε τέλος απενεργοποίησης 70 Ευρώ???

Μάλλον ο φίλος ρόνιν εξηνταεννέα είναι απο άλλη εταιρία και ρίχνει λάσπη. :mad: Όσο για το τέλος απενεργοποίησης το λένε ξεκάθαρα. Εσύ μάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το πληρώνεις επιδεί τα συμβόλεα αυτά είναι του ενός έτους και όχι για να έχεις ίντερνετ όσο θέλεις.Άρα τους 12 μήνες τους πληρώνεις έτσι κι αλλιώς όσο και να κάτσεις.Αυτό ίσχύει εδώ και αρκετά χρόνια και σε όλες τις εταιρίες ανεξεραίτως.Αν εσύ το θεωρείς παραπλάνηση τότε μην το κάνεις. τώρα τουλάχιστον έχεις ενημερωθεί! :D
no sig...

Λοιπόν "αφού έμαθα να διαβάζω" και "ενημερώθηκα", κατέληξα στα εξής :

Για 12 μήνες η τιμή είναι 15,75 per month.

Σε αυτή την τιμή σου παρέχει ταχύτητα έως 10Mbps, μόνο μέσω του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα έχουν με αυτή την τιμή 1Mbps.

Thats all...........

Μέσο όρο έβγαλες έτσι? Ελπίζω να μην προσβλήθηκες!

Οι περρισότεροι πάντως απ ότι βλέπω θα μπουν στο ιδιοκτιτο μέσα στο καλοκαίρι οπότε η τιμή για τα 10 πιστεύω πως είναι καλή...

no sig...

Ναι φίλε.

Μέσος όρος με τη τιμή που ισχύει σήμερα.

Εγώ ζητώ συγνώμη για τον τρόπο που μπήκα :(

Όταν λένε πρόσβαση στο ιδιόκτητο δίκτυο, αφορά μόνο την σύνδεση στο Internet. Δεν επηρεάζει την τηλεφωνία.

Εδώ για περισσότερα:

http://www.forthnet.gr/templates/faq.aspx?p=200072

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ΠΛΑΙΣΙΟ για την αγορά της ADSL σύνδεσής σας.

Τώρα που η συνδρομή σας πλησιάζει στη λήξη της το ΠΛΑΙΣΙΟ σας δίνει την ευκαιρία να την ανανεώσετε στην πιο συμφέρουσα τιμή μέσω ειδικής προσφοράς της Forthnet

H προσφορά ισχύει αποκλειστικά για αγορές που θα γίνουν την 1η Ιουνίου και για αιτήσεις που θα αποσταλούν στη Forthnet μέχρι τις 15/6/2007.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε σήμερα κιόλας τηλεφωνικά ή μέσω internet, προκειμένου να εξασφαλίσετε την εμπρόθεσμη αγορά.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα http://www.plaisio.gr/adsl

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάρκεια σύνδεσης: 6 μήνες

Ανανέωση στη συνέχεια: 21,50 ευρώ/μήνα

Χωρίς τέλος ενεργοποίησης

Τέλος διακοπής: 70 ευρώ

Ταχύτητα:

10 Mbps σε δίκτυο Forthnet

1024 Kbps σε δίκτυο OTE

Δωρεάν εξοπλισμός: ADSL2+ modem/router

Γραμμή: PSTN ή ISDN

Δυναμικό IP: Ναι

Διεύθυνση email

Χώρος για προσωπικές ιστοσελίδες: Ναι

αυτο μου εστειλαν σημερα απο το πλαισιο κ αν καταλαβα καλα ειναι αυτο που σηζητατε σωστα???

δυστηχως για μενα εχω κανει αιτηση απο τελη φεβρουαριου για να 10mbs κ ακομα περιμενω :mad: :shoot: :protest:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Να ρωτήσω κατι, εγώ που είμαι ήδη συνδρομητής της forthnet και ενδιαφομαι για την προσφορά (Έχει λήξη το 5μηνο που είχα με το adsl in a box) τι πρέπει να κάνω? Θα ισχύει για μένα ή θα πρέπει να διακοπεί και να επανασυνδεθεί? Θα πληρώσω δλδ τα 70ε της αποσύνδεσης?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διάρκεια σύνδεσης: 6 μήνες

Ανανέωση στη συνέχεια: 21,50 ευρώ/μήνα

Χωρίς τέλος ενεργοποίησης

Τέλος διακοπής: 70 ευρώ

Ταχύτητα:

10 Mbps σε δίκτυο Forthnet

1024 Kbps σε δίκτυο OTE

Δωρεάν εξοπλισμός: ADSL2+ modem/router

Γραμμή: PSTN ή ISDN

Δυναμικό IP: Ναι

Διεύθυνση email

Χώρος για προσωπικές ιστοσελίδες: Ναι

Στην Αλεξανδρούπολη Forthnet ετοιμάζει το ιδιόκτητο δικτυό της. Στις περιοχές που ήδη παιζει παρεχεται dsl σε Annex A και Β ?

Σκεφτομαι να αγοράσω ενα Β Cisco και φοβάμαι μην αχρηστευτεί.

Τεχνική απορία για σύνδεση ADSL Forthnet:

(σε περίπτωση που κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση)

Σε διαμέρισμα εντός της κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet, θέλω να κάνω σύνδεση 10Μbps. H σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί και ήταν στο όνομα του προηγούμενου ένοικου. Ξέρω όμως τον αριθμό της γραμμής του ΟΤΕ. Μπορεί η Forthnet να κάνει τη σύνδεσή της;

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε χρειάζεται να διακοπεί σύνδεση ΟΤΕ, οπότε γιατί να χρειάζεται παλιός λογαριασμός και η συγκατάθεση αυτού που είχε τη σύνδεση ΟΤΕ; (Aφού αυτός την έχει ήδη διακόψει.)

Τεχνική απορία για σύνδεση ADSL Forthnet:

(σε περίπτωση που κάποιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση)

Σε διαμέρισμα εντός της κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet, θέλω να κάνω σύνδεση 10Μbps. H σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί και ήταν στο όνομα του προηγούμενου ένοικου. Ξέρω όμως τον αριθμό της γραμμής του ΟΤΕ. Μπορεί η Forthnet να κάνει τη σύνδεσή της;

Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε χρειάζεται να διακοπεί σύνδεση ΟΤΕ, οπότε γιατί να χρειάζεται παλιός λογαριασμός και η συγκατάθεση αυτού που είχε τη σύνδεση ΟΤΕ; (Aφού αυτός την έχει ήδη διακόψει.)

Mάλλον εννοείς να μπεις στο ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet 2 play χωρίς το πάγιο οτε!

Aν ναι τοτε χρειάζεται αρχικά ενας αριθμός για να κάνεις την αίτηση,( δηλ. δεν μπορείς να βάλεις φορτηνετ αν δεν εχεις σταθερό).

Aρα αν ο προηγούμενος δεν το χρειάζεται και δεν την εκοψε(τη γραμμη) κάνεις αλλαγή ονόματος στο 134 για τον λογαριασμό του οτε και μετα αιτηση για 2play

αλλιώς αν ΗΔΗ κόπηκε η παλια σύνδεση ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις καινούρια στο οτε πρώτα και μέσω 134!

Μάκη ευχαριστώ για την απάντηση. H παλιά σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί, αλλά τον αριθμό τον ξέρω...

Αν λοιπόν δεν μπορώ να συνδεθώ με 2play, ποια είναι η φτηνότερη λύση εκτός από σύνδεση ΟΤΕ; Για Vivodi και Tellas ισχύει το ίδιο; Δηλ. χρειάζεται πρώτα ενεργή σύνδεση ΟΤΕ;

Μάκη ευχαριστώ για την απάντηση. H παλιά σύνδεση του ΟΤΕ έχει ήδη διακοπεί, αλλά τον αριθμό τον ξέρω...

Αν λοιπόν δεν μπορώ να συνδεθώ με 2play, ποια είναι η φτηνότερη λύση εκτός από σύνδεση ΟΤΕ; Για Vivodi και Tellas ισχύει το ίδιο; Δηλ. χρειάζεται πρώτα ενεργή σύνδεση ΟΤΕ;

ο αριθμός που ξερεις (ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ σε τιποτα) μονο για ελενχο της διαθεσιμότητας δικτύου.

σε ΟΛΕΣ της εταιρίας ΘΕΛΕΙ να έχεις αρχικά γραμμή ΟΤΕ και μετα κόβετε(δεν χρειάζεται)

Αρα θα πρέπει να κάνεις μια αίτηση για νέα γραμμή οτε (κόστος περίπου 30-40€) και μετα αίτηση για ιδιόκτητο δίκτυο(οπου θα αναλάβουν να ακυρώσουν την γραμμή σου οτε)

edit: δες και netone.gr αν σε καλυπτη το ιδιοκτητο τους (ειναι περιπου 4€ οικονομικότερη και δινει 2 γραμμες)

σε ΟΛΕΣ της εταιρίας ΘΕΛΕΙ να έχεις αρχικά γραμμή ΟΤΕ και μετα κόβετε(δεν χρειάζεται)

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Netone, Vivodi, Tellas, On Telecoms δίνουν ανενεργό βρόχο χωρίς να χρειάζεται γραμμή ΟΤΕ.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Netone, Vivodi, Tellas, On Telecoms δίνουν ανενεργό βρόχο χωρίς να χρειάζεται γραμμή ΟΤΕ.

ναι έχεις δίκιο για netone και on

υσχειει και για tellas και vivodi?

Για μπείτε λίγο εδώ. Έχει πολύ καλά νέα.

απιστευτο οχι απλα καλο.απ οτι φαινεται ετοιμαζεται να βγαλει και tv μπραβο.και χωρις να ανεβουν οι τιμες.:lol: :p :D :rolleyes: .αλλα εγω ακομα ταλαιπωρουμαι με την διαδικασια της ενεργοποιησης. εδω και 2 μηνες.:mad: :mad: :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μπείτε λίγο εδώ. Έχει πολύ καλά νέα.

Μπραβο τους !

αρκεί να κανουν 1Mbit στο upload.

καλη κινηση αν και πολυ απο μας παλι δεν θα ειμαστε ευχαριστημένη επειδη λογω ''χαλκινου παλιου καλωδιου απο τα dslam του οτε εως το σπιτι μας" δεν θα περνουμε ''ολοι'' την ταχυτητα.

edit: εγω προνόησα και μενω σχεδον πισω απο τον ΟΤΕ αρα 23 θα τα εχω σιγουρα!!!:D :D

edit: αγγελια : Ενοικιαζεται διαμέρισμα για φοιτητη στη περιοχη του Π.Μελα μονο 20 μετρα απο τον ΟΤΕ με εγγυημενο συγχρονισμο στα 24mbps.Τιμη 800 Ευρω (συμπεριλαμβανεται το παγιο του Forthnet 2play soho) με θεα τον οτε , 80μ3 :lol: :lol:

δώρο σκληρός δίσκος 5ΤΒ

Και σκέψου η Forthnet να βάλει τα DSLAM της 5 χιλιομετρα παραπερα για να μην είναι δίπλα στον ΟΤΕ :lol:

Εγώ έχω μια άλλη αποροία. Όταν η Forthnet λέει: αναμενόμενη κάλυψη 15/06/2007, συνήθως τηρεί τις ημερομηνίες της; Η θα έρθει η 15η και θα δω νέα ημερομηνία; Μια βδομάδα έμεινε και ανυπομονώ!

Μου είπαν απ'τη Forthnet να στείλω την αίτηση για 2play όταν θα έχει μπεί το ιδιόκτητο, γιατί αν στείλω πιο πριν και μου ανοίξουν στο DSLAM του ΟΤΕ, η καθυστέρηση για την αλλαγή θα είναι μεγαλύτερη απ'οτι αν μπώ κατευθείαν στο ιδιόκτητο δίκτυο.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Forthnet 2 χρόνια τώρα και μόλις έρθει η κάλυψη στην περιοχή μου (20/08/2007) θα κόψω τελείως τον ΟΤΕ. Είνια κάποιος που είναι ήδη αποκλειστικά στο δίκτυο της Forthnet? Είναι ευχαριστημένος??

Εγώ έχω μια άλλη αποροία. Όταν η Forthnet λέει: αναμενόμενη κάλυψη 15/06/2007, συνήθως τηρεί τις ημερομηνίες της; Η θα έρθει η 15η και θα δω νέα ημερομηνία; Μια βδομάδα έμεινε και ανυπομονώ!

Σε μένα πάντως σε κάθε ενημέρωση η ημερομηνία αλλάζει, και έρχεται πιο κοντά... α να δούμε...

Κι εγω αυτο περιμενω..αντε κανα 6μηνο ακομη "αγκαζε" με τον πΟΤΕ!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχει ακουσει κανενας για την αναβαθμιση απο 10 σε 24ΜΒιτ απο 1η Ιουλιου;;;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...