zafos90 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Χθές το βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο όνειρο, ήμουνα στην Αγγλία και προσπαθούσα να αγοράσω ότι προϊών Apple υπήρχε και συνεχώς βγαίναν καινούργια και απογοητευόμουν. :lol::lol: Μάλλον επηρεάστηκες από τις επικείμενες ανακοινώσεις για το ipad2:p Ξεκολλάτε παιδιά.Όνειρα είναι:rolleyes: Σοβαρά τώρα μερικά όνειρα είναι τόσο αληθινά που τα ζεις πραγματικά! Έχω δει όνειρο ότι πηδάω από μια πολυκατοικία στο κενό και πέφτω κάτω ανέπαφος.Ήταν τόσο ζωντανό που την επομένη σκέφτηκα να πάω για ελεύθερη πτώση(από αεροπλάνο:p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 :lol::lol: Μάλλον επηρεάστηκες από τις επικείμενες ανακοινώσεις για το ipad2:p Ξεκολλάτε παιδιά.Όνειρα είναι:rolleyes: Σοβαρά τώρα μερικά όνειρα είναι τόσο αληθινά που τα ζεις πραγματικά! Έχω δει όνειρο ότι πηδάω από μια πολυκατοικία στο κενό και πέφτω κάτω ανέπαφος.Ήταν τόσο ζωντανό που την επομένη σκέφτηκα να πάω για ελεύθερη πτώση(από αεροπλάνο:p). χαχαχαχα σε εμένα εχει τύχει να με κυνηγάνε και μην μπορώ να τρέξω. έτρεχα αλλά στην πραγματικότητα πήγαινα περπατώντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Εγώ σε ένα όνειρο έπεφτα από τη στέγη του σπιτιού μου αλλά από φόβο μήπως κτυπήσω... τσουπ πήγαινα πίσω στη στέγη σαν μάγος και πάλι το ίδιο. :lol: Ποτέ μου δεν είδα ένα σοβαρό όνειρο και δεν πιστεύω σ'αυτά. Στα όνειρα βλέπεις πράγματα παρόμοια με αυτά που έζησες έντονα ίσως τη μέρα που το είδες. Γνώμη μου. :happy: Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλα αμα το θετετε ετσι:χθες ονειρεύτηκα οτι πηγα στο πλαισιο να παρω μερικα πραγματακια αλλα οτι και να ζηταγα μου λεγανε οτι εχει τελειωσει στο τελος τσαντίστηκα έφυγα απο το μαγαζι και βρεθηκα σε μια παραλια κατακαλοκαιρο κατασταση.εκατσα σε μια ξαπλωστρα και με πήρε ο υπνος.τοτε ξύπνησα...γκαντεμια ουτε ενα μπανακι δεν προλαβα να κανω:( το βραδυ ελπιζω να προλαβω!εκτος βεβαια αν φερουν τα πραγματα στο πλαισιο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Δεν ψάχνω για ονειροκριτικές εξηγήσεις αλλά για κάτι πιο φροϋδικό και με σχέση αιτίου αιτιατού. Για παράδειγμα, έχω διαβάσει ότι το να ονειρεύεσαι ότι θέλεις να τρέξεις και δεν μπορείς οφείλεται στο ότι κατά την φάση REM κατά την οποία ονιερευόμαστε οι μυες μας είναι σαν παράλυτοι, ακριβώς για να μην μπορούμε να κινηθούμε και να τραυματιστούμε καθώς ονειρευόμαστε έντονα. Οπότε αν δω ότι δεν μπορώ να τρέξω δεν ανησυχώ και το καταλαβαίνω. Έχω αντιληφθεί, εξάλλου, εδώ και χρόνια, ότι αν κρυώνω ή ζεσταίνομαι ενώ κοιμάμαι, βλέπω εφιάλτες. Επίσης, διαβάζοντας εδώ, παρατήρησα ότι και άλλοι έχουν όνειρα "ματαίωσης" (έτσι τα λέω εγώ, δεν ξέρω τον επίσημο όρο). Κατά 90% στα όνειρα μου (αυτά που θυμάμαι, τουλάχιστον) κάτι θέλω να κάνω και δεν μπορώ για διάφορους λόγους. Πχ επειδή κάνω σκι, βλέπω πολύ συχνά ότι έχω πάει σε κάποιο χιονοδρομικό και δεν καταφέρνω να κάνω σκι, για διάφορους λόγους: δεν βρίσκω να νοικιάσω σκι, δεν βρίσκω το σωστό λιφτ να με πάει στην πίστα που θέλω, πέρασε η ώρα και κλείνει το χιονοδρομικό, λιώνουν τα χιόνια :lol: και ότι άλλο κουλό μπορείτε να φανταστείτε. Καλό σκι δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ στον ύπνο μου, μόνο άγχος να φτάσω στην πίστα... :rotfl: Πώς εξηγείται αυτό φροϋδικά, γιατρέ μου:rolleyes:; Επίσης, τα όνειρα μου που πιστεύω ότι δείχνουν ότι έχω άγχος, έχουν να κάνουν με τα 2 εξοχικά της οικογένειας μου, τα οποία τα βλέπω να γκρεμίζονται οι στέγες τους, να μπαίνουν νερά, να τρυπάνε τα πατώματα και γενικά να παθαίνουν σοβαρές ζημιές κι εγώ να πρέπει να βρω τρόπο να τα επισκευάσω... Τρελό άγχος σας λέω! :( Παλιά έβλεπα τα κλασικά, ότι πάω να δώσω πανελλαδικές και δεν ξέρω τίποτα κλπ, τα τελευταία χρόνια βλέπω συνεχώς διάφορες παραλλάγές με τα γκρεμισμένα σπίτια. Κανένας Ψυχολόγος; :p Πάντως, ποτέ δεν έχω καταφέρει να συνδυάσω κάποιο όνειρο μου με κάποιο απρόβλεπτο καλό ή κακό γεγονός. Πχ την περασμένη Τετάρτη ονειρεύτηκα ότι πήρε κλίση και θα γκρεμιζόταν η πολυκατοικία μας (πρώτη φορά είδα ότι κάτι παθαίνει η πολυκατοικία μας, μόνο τα εξοχικά μας έβλεπα ώς τώρα) και την Δευτέρα πέθανε ο αδερφός μιας πολύ στενής μου φίλης. Αλλά το θεωρώ σύμπτωση και δεν το συσχετίζω γιατί την Τετάρτη είχα πολύ άγχος για μια δουλειά που είχα το ΣΚ και γι'αυτό είδα τις καταρρεύσεις. Θέλω να πω, δεν επιδιώκω να δω συσχετίσεις και γι' αυτό δεν τις βλέπω! Edited January 27, 2011 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Επίσης, διαβάζοντας εδώ, παρατήρησα ότι και άλλοι έχουν όνειρα "ματαίωσης" (έτσι τα λέω εγώ, δεν ξέρω τον επίσημο όρο). Κατά 90% στα όνειρα μου (αυτά που θυμάμαι, τουλάχιστον) κάτι θέλω να κάνω και δεν μπορώ για διάφορους λόγους. Πχ επειδή κάνω σκι, βλέπω πολύ συχνά ότι έχω πάει σε κάποιο χιονοδρομικό και δεν καταφέρνω να κάνω σκι, για διάφορους λόγους: δεν βρίσκω να νοικιάσω σκι, δεν βρίσκω το σωστό λιφτ να με πάει στην πίστα που θέλω, πέρασε η ώρα και κλείνει το χιονοδρομικό, λιώνουν τα χιόνια :lol: και ότι άλλο κουλό μπορείτε να φανταστείτε. Καλό σκι δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ στον ύπνο μου, μόνο άγχος να φτάσω στην πίστα... :rotfl: Πώς εξηγείται αυτό φροϋδικά, γιατρέ μου:rolleyes:; Κι εγω το παθαινω καμια φορα αυτο δηλ.εχω προγραμματισει να παω την αλλη μερα σινεμα(στην πραγματικοτητα) και την νυχτα βλεπω ονειρο οτι κατι συμβαινει και χανω την ταινια.Επισεις κατα τον Οκτωμβριο-Νοεμβριο ειχα δει κι ενα αλλο κουλο.Ηταν λεει παραμονη πρωτοχρονιας και ηθελα να ρυθμισω το ρολοϊ μου γιατι εχανε λιγακι.Πηρα στο 14814 λιγο πριν αλλαξει ο χρονος(συμφωνα με το ρολοϊ μου που δεν πηγαινε καλα) για να το ρυθμισω και συνηδιτοποιησα οτι ειχε ηδη αλλαξει χωρις να το παρω χαμπαρι γιατι το ρολοϊ μου πηγαινε πισω.Συνηδιτοποιω οτι ηταν ονειρο και μετα απο λιγο βλεπω παλι το ιδιο (παραμονη πρωτοχρονιας λιγο πριν αλλαξει ο χρονος) αλλα ημουν σε διαφορετικο μερος.Αυτο επαναληφθηκε αλλες 3 φορες.Ειδα δηλαδη το 2011 να μπαινει 4 φορες αλλα σε διαφορετικο μερος την καθε μια(την μια ρυθμιζοντας το ρολοϊ μου οπως σας ειπα ,την αλλη σπιτι βλεποντας x-factor ,την αλλη στην πλατεια συνταγματος,την αλλη καλεσμενος σε φιλικο σπιτι).Ηταν πολυ περιεργο,σαν να εβλεπα το ενα ονειρο μεσα στο αλλο,σαν να ηταν εγκιβωτισμενα(δηλ.το 1ο μεσα στο 2ο το οποιο ηταν μεσα στο 3ο κ.ο.κ.):wacko:Και το περιεργο ηταν οτι το ειδα αρκετο καιρο πριν τις γιορτες.Τι να σημαινει αραγε?Ισως οτι το 2011 θα εινει δυσκολη χρονια(πραγμα που πιστευω οτι ισχυει γιατι φετος δινω πανελληνιες)? Edited January 27, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 ...Τι να σημαινει αραγε?Ισως οτι το 2011 θα εινει δυσκολη χρονια(πραγμα που πιστευω οτι ισχυει γιατι φετος δινω πανελληνιες)? Πάντως, όταν επρόκειτο να δώσω κι εγώ εξετάσεις, ποτέ δεν είχα δει όνειρο ότι δίνω εξετάσεις και δεν γράφω και λοιπά αγχωτικά. Αυτά τα όνειρα άρχισα να τα βλέπω μετά, αφού πέρασα -και συνεχίστηκαν για αρκετά χρόνια. Τι όνειρα έβλεπα τότε, όσο προετοιμαζόμουν για τις εξετάσεις, δεν θυμάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μια που πλησιαζουν οι πανελληνιες αρχισα να βλεπω και κουλα ονειρα σχετικα με τις εξετασεις.Χτες προς σημερα ειδα ονειρο οτι εγραφα πανελληνιες μαθηματικα γεν.παιδιας.Μπηκα στην αιθουσα,,πηρα τα θεματα και αντι για μαθηματικα ηταν βιολογια γεν. παιδιας.Εγω ομως εχω επιλεξει μαθηματικα.Καταλαβα οτι ειχα μπει σε λαθος αιθουσα,μπηκα στην σωστη στην οποια αντι για θρανια υπηρχαν τραπεζακια, αλλα υπηρχαν παντου σκονακια,ακομα και πανω στο θρανιο-τραπεζακι μου χωρις να ξερει κανεις ποιος τα εβαλε εκει και εννοειται δεν ειχα κανει σκονακι εγω.Οι εξεταστες τα πηραν,μας εψαξαν και για περιεργο λογο μας αλλαξαν ολους θεσεις.Και το πιο κουλο απ'ολα:Αφου γραψαμε και τελειωσαμε μας σερβιραν ολους να φαμε λες και ημασταν σε εστιατοριο(εξ ου και τα τραπεζακια)!!!:wacko:Και εγω ειχα μια τεραστια πεινα που τα καταβροχθισα ολα μεσα σε δευτερολεπτα.:confused:Οταν ξυπνησα απορησα πως ειδα αυτο το καρακουφο ονειρο. Αλλο ενα που ειδα πριν κανα 2 μηνες:Ηθελα να παρω λεει το λεωφορειο,ετρεχα να το προλαβω στο αλλα δεν το προλαβα κι εκλεισαν οι πορτες.Κρεμαστηκα απ'το πλαϊ του λεωφορειου που για παραξενο λογο του ελειπαν τα τζαμια:blink: και εκανα ενα μερος της διαδρομης κρεμασμενος.Μα ξαφνικα βρεθηκα σε μια κατηφορα οπου φρεναρισε αποτομα και επεσα κατω στον δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλά, δεν είσαι ο μόνος που βλέπεις παράξενα όνειρα, εν όψει πανελληνίων....... Εγώ χθες είδα σε ένα όνειρα ότι βούρτσιζα τα δόντια μου και χτύπαγε το κουδούνι της πόρτας, πήγαινα άνοιγα, ξανά πάλι πίσω στο μπάνιο, ίσα που πήγαινα να βουρτσίσω λίγο τα δόντια μου, χτύπαγε πάλι το κουδούνι, πήγα άνοιξα, επέστρεψα στο μπάνιο κλπ κλπ κλπ.....5-6 φορές επαναλήψθηκε αυτό.......ώσπου άλλαξα ρεπερτόριο: είδα ότι ήταν καλοκαίρι και ήμουν στην κουζίνα του σπιτιού και μαγείρευα ταχινόσουπα (που την σιχαίνομαι, μπιαχχχχχχχχχ!!!!!!!!!). Και πολλές φορές δεν τα θυμάμαι τα άτιμα τα όνειρα μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 παιδια εγω ειδα στον υπνο μου φιδια και ποντικα!τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 εχθροι ειναι νομιζω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 παιδια καλησπερα εγω ονειρευτηκα εναν αριθμο...χαχα τη σημαινει αυτο ξερει κανεις? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ga_toulitha23 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 καλησπερα ξερει κανεις τι ειναι οταν βλεπεις στον υπνο σου οτι σε κυνηγανε με πιστολι να σε σκωτοσουν?και στο τελος να σε πυροβολουν? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 δεν είναι τίποτα...μάλλον θα σε κυνηγήσουν με πιστόλι και θα σε πυροβολήσουν...:ninja::X:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xbutterfly Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Αν βλέπει στον ύπνο σου να σε κυνηγάνε πολλές γάτες, ξέρει κανείς τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ίδιο σκεπτικό και ''λογική''...μάλλον θα σε κυνηγήσουν πολλές γάτες...πρόσεχε!:ninja::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 λενε πως ειναι κακοτυχια...εκτος αν τις διωχνεις Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Την προηγουμενη εβδομαδα ειδα ονειρο οτι επασα το αριστερο μου ποδι και εβαλα γυψο.Ηταν τοσο αληθοφανες που ενιωσα τεραστεια ανακουφιση οταν ξυπνησα και ημουν αρτιμελης και καταλαβα οτι ηταν ονειρο.Ξερω οτι το σπασιμο γενικως ειναι κακο ονειρο αλλα τι να σημαινει? Nikos_s3 Μην μου πεις οτι θα σπασω το αριστερο μου ποδι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παιδιά εχθές είδα ένα ονειρο ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκατά. τόσο σκατό που αναγούλιασα και ξέρασα στη μπανιέρα. από μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι είναι και καλά χρήματα, λετε....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 παιδιά εχθές είδα ένα ονειρο ότι ήμουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο σκατά. τόσο σκατό που αναγούλιασα και ξέρασα στη μπανιέρα. από μια πρόχειρη αναζήτηση είδα ότι είναι και καλά χρήματα, λετε....? αν ξερασες, σημαινει οτι δεν θα παρεις αλλα θα τα παρει καποιος που σε κανει να νιωθεις αβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 με στεναχώρησες τώρα.... αχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 με στεναχώρησες τώρα.... αχαχαχαχαχαχα Εεεεεμ,ας προσεχες να μην ξερναγες:p Εγω ειχα δει πριν κατι μηνες ενα ονειρο οτι μπηκαν διαρρηκτες στο σπιτι την ωρα που ημουν μεσα και κοιμομουν νομιζω και μου πηραν τον φουρνο μικροκυματων.Μονο αυτο,ουτε την 40αρα τηλεοραση,ουτε το iMac,ουτε το κινητο ουτε λεφτα.Μονο τον φουρνο.Πολυ κουλο.Εχω δει επισεις τωρα τελευταια οτι μου κλεψανε το αμαξι και οτι επαθα λαστιχο στον δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μερικες φορες τα ονειρα σε προειδοποιουν για κατι που προκειται να συμβει.Σημερα τα ξημερωματα ειδα ονειρο οτι τρακαρα με το αυτοκινητο. Συγκεκρειμενα,ειδα οτι κανοντας οπισθεν χτυπησα κατα λαθος με φορα ενα αλλο αυτοκινητο που ερχοταν και ολη η πισω πλευρα απο το δικο μου καταστραφηκε ολοσχερως.Ηταν αρκετα ζωντανο και ενιωσα ανακουφιση οταν ξυπνησα και καταλαβα οτι ηταν τελικα ονειρο.Ελα ομως που σε μερικες ωρες το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα.Σημερα το πρωϊ τρακαρα με ενα αμαξι που ηθελε να στριψει απο απεναντι και βγηκε ξαφνικα μπροστα μου χωρις να κοιταξει την ωρα που πηγαινα ευθεια με αρκετα μεγαλη ταχυτητα σε κεντρικο δρομο,χωρις να εχω καποιο stop ή φαναρι.Ολη η μουρη απο το δικο μου αμαξι στραπατσαριστηκε τελειως και επαθε αρκετες μηχανικες βλαβες.Δοξα το θεο δεν υπηρξε κανενας ανθρωπινος τραυματισμος.Η μοναδικη διαφορα με το ονειρο ηταν οτι εκει ειχα τρακαρει με τον πισινο,ενω στην πραγματικοτητα τρακαρα με την μουρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 αν τα όνειρα έβγαιναν θα είχαμε πέσει όλοι μας απο πολυκατοικίες, θα μας κυνηγούσαν, θα μας είχαν σκοτώσει, θα μας είχαν βιάσει, θα είχαμε χάσει φίλους κτλ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 αν τα όνειρα έβγαιναν θα είχαμε πέσει όλοι μας απο πολυκατοικίες, θα μας κυνηγούσαν, θα μας είχαν σκοτώσει, θα μας είχαν βιάσει, θα είχαμε χάσει φίλους κτλ... Ξέχασες το κυριότερο: θα ειμασταν οι πιο γνωριμοι σάτυροι:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts