evris2013 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 11 ώρες πριν, SERS1612 said: Το "άλλο" στον αποθηκευτικό χώρο πως το καθαρίζουμε; Είναι 16 GB. Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το "άλλο" και το "σύστημα" δεν έχουν άμεσο καθαρισμό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2022 Το "άλλο" και το "σύστημα" δεν έχουν άμεσο καθαρισμό. Εμεσο; Τι είναι το άλλο; Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα πώς το καθαρίζουμε, αλλα δεν θυμάμαι...Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 7 ώρες πριν, SERS1612 said: Εμεσο; Τι είναι το άλλο; Κάπου είχα διαβάσει παλιότερα πώς το καθαρίζουμε, αλλα δεν θυμάμαι... Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εγώ ξέρω. Ίσως καθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη να σβήνετε κάτι κι απ' το "άλλο". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Καλησπέρα, έχω αυτό το κινητό περίπου από πέρισυ τέτοια εποχή. Ενημερώθηκε κάποια στιγμή στις αρχές και μετά τίποτα. Το έχουν ξεχάσει από ότι φαίνεται δεν βλέπω να έρχεται ενημέρωση. Αγοράστηκε από γνωστή αλυσίδα.Γνωρίζετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2022 (edited) Γειά σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εμφάνιση των φωτογραφιών στην εφαρμογή συλλογή.Για κάποιο λόγο , δεν ξέρω πώς,οι φωτογραφίες όπως βλέπω στα αρχεία μου,έχουν γίνει κρυφες και οπότε δεν μπορώ να τις δω.Δηλαδη στην αρχή κάθε όνοματος φωτογραφίας έχει μπει μια τέλεια .Στην προσπάθεια να μετονομασω μια φώτο, εμφανίστηκε κανονικά.Υπαρχει κάποιος τρόπος να τις επαναφέρω χωρίς να μπω στην διαδικασία να τις μετονομασω μια μία, γιατί μιλάμε για 14gb. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited October 5, 2022 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomi519 Δημ. October 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2022 Καλημέρα έχω το 9T 5g και δε δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα όπως επίσης μου έχει χαθεί η επιλογή για δακτυλικό αποτυπωμα από τις ρυθμίσεις. Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. January 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2023 Καλησπέρα σας. Όσοι από εσάς έχετε αυτό το κινητό γνωρίζετε αν θα λάβει ενημέρωση σε MIUI 13. Από ότι διαβάζω σε αγγλόφωνα sites έχει ήδη βγεί εδώ και καιρό η συγκεκριμένη για αυτό το κινητό αλλά παρόλα αυτά εγώ έχω να λάβω ενημέρωση πάνω από ένα χρόνο όπως γράφω και παραπάνω. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η RJQEUXM 12.5.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. January 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2023 (edited) 22 ώρες πριν, Andrew6 said: Καλησπέρα σας. Όσοι από εσάς έχετε αυτό το κινητό γνωρίζετε αν θα λάβει ενημέρωση σε MIUI 13. Από ότι διαβάζω σε αγγλόφωνα sites έχει ήδη βγεί εδώ και καιρό η συγκεκριμένη για αυτό το κινητό αλλά παρόλα αυτά εγώ έχω να λάβω ενημέρωση πάνω από ένα χρόνο όπως γράφω και παραπάνω. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η RJQEUXM 12.5.3.0 Καλησπέρα,εγώ πήρα την miui 13-android 12 από τής 22 Δεκεμβρίου.SJQEUXM 13.0.1.0.Ακομα λένε ότι θα πάρουμε και την miui 14,θα δείξει. Edited January 20, 2023 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 On 19/1/2023 at 4:07 ΜΜ, Andrew6 said: Καλησπέρα σας. Όσοι από εσάς έχετε αυτό το κινητό γνωρίζετε αν θα λάβει ενημέρωση σε MIUI 13. Από ότι διαβάζω σε αγγλόφωνα sites έχει ήδη βγεί εδώ και καιρό η συγκεκριμένη για αυτό το κινητό αλλά παρόλα αυτά εγώ έχω να λάβω ενημέρωση πάνω από ένα χρόνο όπως γράφω και παραπάνω. Η έκδοση που έχω τώρα είναι η RJQEUXM 12.5.3.0 Σήμερα αντί να λάβω MIUI 13, έλαβα έκδοση 12.5.2.0. Stable (RJQEUXM) με android security update Ιανουαρίου 2023. Just now, Andrew6 said: Σήμερα αντί να λάβω MIUI 13, έλαβα έκδοση 12.5.2.0. Stable (RJQEUXM) με android security update Ιανουαρίου 2023. Συγγνώμη έκδοση 12.5.12.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Δοκίμασε να περάσεις χειροκίνητα την ενημέρωση κάνοντας download την Recovery έκδοση από εδώ https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/lime/stable/V13.0.1.0.SJQEUXM/Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Εφόσον είναι recovery, οπως την κατεβάσω την κάνω paste στην sd card ή στην μνήμη του τηλεφώνου και μετά από τo check for updates θα την δεί και θα προχωρήσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts