Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαίνεται τούμπανο. Ξεχωρίζουν η ανάλυση της οθόνης και η πολύ καλή μπαταρία!

Το έχει κάποιος? Ξέρουμε αν όλα δουλεύουν ρολόι?

koliri84.blogspot.com

Cycling Routes and more

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημερα σας, τα κινητα ηρθαν. θα σας παραθεσω τις εντυπωσεις μου.

παρα πολυ καλο, καλη οθονη 1280χ720 320 dpi καλη φωτεινοτητα επισης. ,antutu 17021 και το ειχα σεταρει με προγραμματα κλπ.

GPS--- Ε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΕΜΕΙΝΑ ΑΛΑΛΟΣ ΣΕ 5-7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΙΧΕ ΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕ GPS TEST. μετα εβαλα sygic.

WIFI---ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΗΜΑ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

δεν εχει καμμια κινεζικη εφαρμογη το προγραμα, δεν ειναι ρουταρισμενο,

σημα καρτων σιμ--- εξαιρετικο στα δεδομενα βγαζει h+

ειναι ελαφρυ, ηρθε με δυο μπαταριες μεσω σουηδιας σε 15 μερες. ηρθε με θηκουλα τυπου s-view, και οθονη προστασιας.

OTG--- NAI ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

καλο ηχειο δεν τσιριζει. το ακουστικο οταν μιλας δεν ειναι γαλαχυ σ4 αλλα δεν εχει παρασιτα ακους καθαρα.

καμερα δεν ειναι κακη ειδικα την μερα σκοτωνει, το βραδυ ειναι τυπικη αλλα οχι και χαλια το εβαλα σε night mode +flash και ενταξει απλη φωτο,

ειμαι ευχαριστημενος. αν θελετε κατι να ρωτησετε εδω ειμαι.

Φίλε μου πως τα πάει η κινητούμπα σου??

Δουλεύουν όλα όπως πρέπει?

Κοιτάω το δικό σου μοντέλο και το ΗD5000 και μπορώ να πώ ότι έχω ενθουσιαστεί γιατί και τα 2 μοντέλα συνδυάζουν οθόνη υψηλής ανάλυσης και μεγάλη μπαταρία μαζί με quad επεξεργασή και μνήμη 1 giga στα 100 ευρώ.

Υπάρχει και αυτό επίσης σχεδόν στα ίδια λεφτά.

http://www.geekbuying.com/item/Doogee-DG500C-5-0inch-IPS-QHD-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1GB-4GB-13-0MP-Android-4-2-OS-3G-GPS-OTG-Wifi-display-325025.html

Edited by koliri

koliri84.blogspot.com

Cycling Routes and more

Kάποιος που έχει να προτείνει κάποιο αξιοπρεπές και οικονομικό 3καρτο ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπαρχει ενα ΗΤΜ 3SIM στο Geekbuying στα 99$.Το ειχα παρει πριν κανα 4μηνο αλλα το εδωσα αμεσως.Ειναι κλωνος του S4 με 5αρα οθονη και ΜΤΚ6572.Μενου ιδιο με της Sammy.Δεν προλαβα να βαλω SIM.Ψιλοενταξει μου φανηκε
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Υπαρχει ενα ΗΤΜ 3SIM στο Geekbuying στα 99$.Το ειχα παρει πριν κανα 4μηνο αλλα το εδωσα αμεσως.Ειναι κλωνος του S4 με 5αρα οθονη και ΜΤΚ6572.Μενου ιδιο με της Sammy.Δεν προλαβα να βαλω SIM.Ψιλοενταξει μου φανηκε

μόλις το είδα, αλλά 5 ιντσο......κάτι σε πιο μικρό ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μόλις το είδα, αλλά 5 ιντσο......κάτι σε πιο μικρό ?

Δεν ξερω να κυκλοφορει κατι αλλο ,ψιλοποιοτικο και οχι καρκινογονο, σαν τα 3καρτα και 4καρτα με κουμπια τηλεοραση κτλ.Μ αυτο τουλαχιστον ξερεις την εταιρεια,τον επεξεργαστη και οτι το ΣΑΡ θα ειναι ψιλοανεκτο.

Εγω το κρατησα μια μερα.Σαν smartphone πηγαινε σφαιρα.Ειχε ενα σημαδι σαν κλωστη μεσα στην καμερα (2αρα ειναι οχι 8 που γραφει) που εβγαινε σε καθε φωτο.Το εβαλα αγγελια (εγραψα και το προβλημα) και εφυγε.Βλακεια μου που δεν εβαλα τις ΣΙΜ (2 κανονικες και μια μαικρο).Σαν συνολο το κλασσικο της ΗΤΜ.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Από λίγο ψάξιμο που έκανα, κυκλοφορούν 4 μοντέλα κάπως ποιοτικά και κάπως ίδια, με τον mtk6572

HTM Feiteng H9503

Star N9572

Star Ulefone U930

Star U9503

Edited by openmind
ενημέρωση

Το παρέλαβα, αγορά απο aliexpress περί τα ~180$ κόστισε.

Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές, κομψό (ένα τεράστιο Huawei P6) μεταλλικά πλαϊνά και με dedicated Camera/Record Button.

Λεπτό και ελαφρύ για το μεγεθός του (8mm / 183gr) δείχνει στιβαρό, το πίσω καπάκι πολύ εύκαμπτο, τρίζει ελαφρώς.

Έχει διπλό Led flash. Ηχείο ικανοποιητικό τίποτα ιδιαίτερο. Κλασσική οθόνη IPS με ικανοποιητικά χρώματα και γωνίες θέασης. Wifi και Camera καλύτερα απο το αναμενόμενο. NFC ωραίο και εφετζίδικο. Στην 4.2.2 ROM δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο, έχει και Gestures support σε Gallery, music, camera, Launcher.

Για την μπαταρία είναι νωρίς να μιλήσω, 2800mah δηλώνει, λογικά θα έχει μεγάααλη αυτονομία.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες με ένα Blackview JK809 στα ίδια κυβικά. :D

http://s24.postimg.org/a5yi6tifl/image001.jpg

http://s24.postimg.org/itgaykln5/image002.jpg

http://s24.postimg.org/jk914co0h/image003.jpg

http://s24.postimg.org/unjgiguj5/image004.jpg

http://s24.postimg.org/vaid7zrf5/image005.jpg

http://s24.postimg.org/pwjl0g1ox/image006.jpg

http://s24.postimg.org/d8z8a6xe9/image007.jpg

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Για ποιο λόγο το έδωσες αμεσως?? Τι σε χάλασε δηλαδή?

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Για ποιο λόγο το έδωσες αμεσως?? Τι σε χάλασε δηλαδή?

Σε προηγουμενο μου ποστ:

Ειχε ενα σημαδι σαν κλωστη μεσα στην καμερα (2αρα ειναι οχι 8 που γραφει) που εβγαινε σε καθε φωτο.Το εβαλα αγγελια (εγραψα και το προβλημα) και εφυγε.

Επισης δεν θυμαμαι καθολου το touch του.Δεν πρεπει να ηταν κατι το τραγικο.Αυτος που το πηρε παντως πριν 3 μηνες δεν μ ενοχλησε απο τοτε.

Για τα λεφτα του,τοτε ψιλοενταξει ηταν.Για καποιον που του ειναι απαραιτητες οι 3 καρτες το θεωρω καλη επιλογη,Aπ οτι γραφει ειναι και οι 3 ενεργες σε αναμονη...

Ισως το ξαναφερω στο μελλον.

Δεν εκανα root.

Πολυ καλο το gps

Κλείδωσε σε λευτερολεπτα.

Αρκετα καλη μπαταρια.

πόσο σου κρατάει η μπαταρία δηλαδή??

πόσο σου κρατάει η μπαταρία δηλαδή??

Το δικό μου το βγάζω απο το φορτιστή στις 6:45 και στις 22:00 πέφτει στο 20% . Σήμερα συμπληρωσα 3 ολοκληρωμένες φορτίσεις. Με το που το βγάζω απο το φορτιστη πάει αμέσως στο 99% και πολυ γρήγορα χανει ένα 10% μετα από 10 λεπτά χωρίς μεγάλη χρήση. Από το 55% και κάτω αποφορτίζεται με πιο αργούς ρυθμούς . Δεν ξέρω αν στρώσει στο μέλλον.

Κατα τα άλλα όσο περνάνε οι ημέρες το τηλεφωνο το εκτιμώ ολοένα και πιο πολυ, πολύ καλό σε όλα του. Όσοι το έχουν δει έχουν πάθει πλάκα και μου ζητάνε να τους παραγγείλω ένα και για αυτούς! Κρίμα που δεν το βγάζει πλέον η HTM. Στην τιμή που είχε αν ήξερα οτι είναι τόσο καλο θα έπαιρνα αλλα 3

Edited by roberto_30

Το δικό μου το βγάζω απο το φορτιστή στις 6:45 και στις 22:00 πέφτει στο 20% . Σήμερα συμπληρωσα 3 ολοκληρωμένες φορτίσεις. Με το που το βγάζω απο το φορτιστη πάει αμέσως στο 99% και πολυ γρήγορα χανει ένα 10% μετα από 10 λεπτά χωρίς μεγάλη χρήση. Από το 55% και κάτω αποφορτίζεται με πιο αργούς ρυθμούς . Δεν ξέρω αν στρώσει στο μέλλον.

Κατα τα άλλα όσο περνάνε οι ημέρες το τηλεφωνο το εκτιμώ ολοένα και πιο πολυ, πολύ καλό σε όλα του. Όσοι το έχουν δει έχουν πάθει πλάκα και μου ζητάνε να τους παραγγείλω ένα και για αυτούς! Κρίμα που δεν το βγάζει πλέον η HTM. Στην τιμή που είχε αν ήξερα οτι είναι τόσο καλο θα έπαιρνα αλλα 3

Ακριβώς στα ίδια νούμερα της μπαταρίας που αναφέρεις ειναι και το δικό μου,διαφοροποιείται μόνο όταν βρίσκομαι όλη τη μέρα σε περιοχή που έχει πολύ καλό σήμα (όπως νομίζω γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα άλλωστε) οπότε και η μπαταρία αποφορτίζεται πιο αργά. Στην περιοχή της εργασίας μου παίζει όλη την ώρα το 2G-3G και εκεί χάνεται πιο γρήγορα η ενέργειά της.

Θα συμφωνήσω οτι όντως είναι εκπληκτικό τηλέφωνο,δεν έχω βρει ακόμα κάποιο ψεγάδι εκτός από το αυτόματο rotation..καμιά φορά δεν γυρνάει η οθόνη. Κατά άλλα όμως είναι super!

Ακριβώς στα ίδια νούμερα της μπαταρίας που αναφέρεις ειναι και το δικό μου,διαφοροποιείται μόνο όταν βρίσκομαι όλη τη μέρα σε περιοχή που έχει πολύ καλό σήμα (όπως νομίζω γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα άλλωστε) οπότε και η μπαταρία αποφορτίζεται πιο αργά. Στην περιοχή της εργασίας μου παίζει όλη την ώρα το 2G-3G και εκεί χάνεται πιο γρήγορα η ενέργειά της.

Θα συμφωνήσω οτι όντως είναι εκπληκτικό τηλέφωνο,δεν έχω βρει ακόμα κάποιο ψεγάδι εκτός από το αυτόματο rotation..καμιά φορά δεν γυρνάει η οθόνη. Κατά άλλα όμως είναι super!

Εχεις δίκιο για το 2g -3g. Στο γραφείο δεν έχω καλο σήμα 3g, Θα το δοκιμάσω με απενεργοποιημενο εντελώς το3g και τα δεδομένα μπάς και δω διαφορά. Το θέμα με το Rotation δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το δω πιο προσεκτικά σήμερα

Εχεις δίκιο για το 2g -3g. Στο γραφείο δεν έχω καλο σήμα 3g, Θα το δοκιμάσω με απενεργοποιημενο εντελώς το3g και τα δεδομένα μπάς και δω διαφορά. Το θέμα με το Rotation δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το δω πιο προσεκτικά σήμερα

κάτι άσχετο..θα μπορούσαμε άραγε μια που είναι ρουταρισμένο να περάσουμε το 4.4 kitkat? στις ρυθμίσεις/περισσότερα/σχετικά με το τηλέφωνο,στο κουτάκι που αναφέρει την έκδοση android δεν ανοίγει να δούμε αν μπορεί από μόνο του να αναζητήσει νεώτερη έκδοση.

κάτι άσχετο..θα μπορούσαμε άραγε μια που είναι ρουταρισμένο να περάσουμε το 4.4 kitkat? στις ρυθμίσεις/περισσότερα/σχετικά με το τηλέφωνο,στο κουτάκι που αναφέρει την έκδοση android δεν ανοίγει να δούμε αν μπορεί από μόνο του να αναζητήσει νεώτερη έκδοση.

Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτο. Ρίξε και μια ματιά στο ισπανικό φόρουμ (link). Υπάρχει ένας τύπος εκεί που έχει κάνει φύλλο και φτερό το κινητο και έχει φτιάξει και τις δυο custom rom που υπάρχουν σήμερα.

Αν θεωρησουμε οτι στην Ελλαδα με 40 ευρω δεν παιρνεις ουτε κινητο με καμερα και ραδιοφωνο αυτο τα αξιζει τα λεφτα του

παρελαβα κ αλλα δυο

δουλευουν κανονικα.2g k 3g.

οσο για τα κουμπια για λιγο που το δοκιμασα μια χαρα...παντα custom rom.

Στα δικά σου τα bouton Home ,Back ,Menu ενεργοποποιουνται οταν το εχεις ακουμπησμενο στο τραπέζι χωρία να το κρατας στην παλάμη ?

Αυτο που παρατηρησα ακομη ειναι οτι μερικες φορες κολλάει και ο <<τερματισμός κλήσης>> και δεν μπορώ να κλείσω τη γραμμή, πατάω εικονιδιο " κοκινο τηλεφωνο "και σαν να μην υπακούει στο touch

Υπάεχει καμια λυση για αυτό?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά