Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό το έχετε δεί? http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/dualsimcovers.htm

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?

απλα ξερω ουι υπαρχει... πρεπει να ειναι φοβερο... αλλα εδω στην Ελλαδα βρισκομαστε τι την ψαχνεις.......

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

είχε ένας φίλος μου ένα mitsubishi και για να πω την αλήθεια δεν με εντυπωσίασε. Αν και είχε ένα αρκετά κομψό κάτι δεν μου άρεσε
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

η mitsubishi europe δεν ειχε κλεισει?

Εχει κλεισει παιδια! Δεν θα ξανα βγαλει κινητα!

Αυτο το ξερω 100% απο εγκιρη πηγη!;)

Τα συληπητηρια μου για οσους στεναχωρησα...

Ξέρω πως τέτοια "πατέντα" μπορούσε να γίνει με το 3310 ( και ίσως και με άλλα Nokia κινητα εκείνης της εποχης ). Μαλίστα για να γίνει η μετατροπή θυμάμαι πως έπρεπε να αλλάξεις το πίσω κάλυμα του κινητού.

Φαντάζομαι πως για να γινόταν με εκείνα τα κινήτα θα γίνεται κάπως και σήμερα...

Γινοταν αν θυμαμαι καλα με κατι aftermarket μπαταριες για 6210, 6310, 7110. Βαλε μια 2gether και μην μπλεκεις με τετοια.
http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Ναι φιλε μου καλα τα λες.. Με αφτερμαρκετ μπαταριες γινοτανε.. αλλα πανε χρονια θυμαμε απο τοτε..

polla mporeis na kaneis me ena pda ... ayto to gnorizoume kairo twra .

alla stin agora exoun erthei kai ta ftina pda me gps ,nai malista

exontas sta xeria mou ena yakumo delta 300 GPS 2L ME TIMI STA 279 EYRO

to opio den exei tipota na zilepsei apo ta kala komatia tis agoras

me xaraktiristika cpu 300 kai ram 64 kai me windows mobile 2003 me ola ta periferiaka tou fortistes car/home ! , data usb<einai mikro alla tin douleia tou pisteuw ti kanei zorizomeno

kai me xarti PaPaGO-GREECE V.5

twra tou psaxnw software dioti oidioktitis tou einai:cry: :cry: :cry: tarifa ,!!!

Εχω μερικές ερωτήσεις... απο που το πήρες; που μπορώ να βρώ πληροφορίες;Το έχεις καιρό; και αν σου έχι βγάλει προβλήματα....

to exei o father mou konta 3 mines douleiuei roloei kanena problima

timi 279 pairnei xartes apo tin DIGITAL SOLUTION TIL 2106630460

Twra oso anafora tou pou tha to breis se katastima tou radioshak xalkokondili kai patission ,alla perimene na brw to til

• 2 weeks later...
Να σας λύσω την απορία για το ένα απο αυτά.

Πήρα στην γυναίκα μου το E1100.

Είναι πολύ όμορφο με ωραίους ήχους σαν παιχνίδι.

Χαριτωμένο, δυνατούς ήχους, κλπ.

Αν εξαιρέσεις οτι δεν επικοινωνεί με τον έξω κόσμο...(δεν έχει υπέρυθρες, Bluetooth, cables να συνοδεύεται.., κάτι τις ρε παιδί μου..) και το θες απλά για να παίρνεις τηλέφωνο...καλό είναι.

ρωτησες σε κανενα γερμανο μηπως και υπαρχει καποιο καταλληλο καλωδιο και καποιο προγραμμα για αξιοποιηση της συσκευης???:blink:

Κάποιος φίλος χρησιμοποίησε με μια πατέντα 2 Sim διαφορετικών εταιριών. Δυστυχώς δούλεψε μόνο ένα μήνα. Μετά οι κάρτες απομαγνητίστηκαν και ήταν πλέον άχρηστες. Δοκίμασε μια 2in1 για να είσαι σίγουρος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ καλο θα ητανε να μπορουσες να χεις δυο sim σε μια συσκευη.. Οτι καλυτερο θα ηταν... Αλλα.....

Αυτό το έχετε δεί? http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/dualsimcovers.htm

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς?

Απ'οτι καταλαβα μ'αυτο πρεπει να ανοιγεις και να κλεινεις το τηλεφωνο ενω προφανως δεν υποστηριζει αυτοματη προωθηση απο το ενα νουμερο στο αλλο και με το να αλλαζεις τις προωθησεις μονος σου καθε φορα ειναι πολυ βαβουρα.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...

Αυτό τελικά το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει ένα μενού στο κινητό το οποίο δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιείται η μία ή η άλλη κάρτα. Επίσης δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί τη μία κάρτα για λίγα λεπτά, μετά αυτόματα να την απενεργοποιεί και να ενεργοποιεί την άλλη κλπ.

Με αυτό το τρόπο μειώνεται πολύ η διάρκεια της μπαταρίας, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάνεις τηλεφωνήματα. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει σε όλα τα καινούρια κινητά.

Αυτόματη προώθηση δεν μπορεί να κάνει. Στην ουσία αυτό που κάνει είναι να δουλεύει το κινητό για λίγο με τη μία κάρτα και για λίγο με την άλλη, χωρίς εσύ να χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Θα σου προτείνω το 2ιν1 της ΤΙΜ όπου δε χάνεις καμμία κλήση και δε χρεώνεσαι καμμία εκτροπή... :wink:

Κάτι ανάλογο είναι το together της Vodafone, αλλά δυστυχώς δε δουλεύει σε όλες τις συσκευές... προφανώς διαφημιστικό κόλπο για προώθηση κάποιων συγκεκριμένων συσκευών "γράφοντας" έτσι τις προτιμήσεις του πελάτη...

Οπότε απλά τσεκάρεις ποιά συσκευή θέλεις και διαλέγεις "φορητότητα"... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Θα σου προτείνω το 2ιν1 της ΤΙΜ όπου δε χάνεις καμμία κλήση και δε χρεώνεσαι καμμία εκτροπή... το εξειγεις λιγο αυτο... σε ποια εταιρια χρεωνεσαι την εκτοπη αν εχεις δυο αριθμους σε μια sim...? νομιζω σε καμια

τα κινητα φαινονται πανεμορφα. Γνωριζει καποιος κανενα λινκ για αμεση αγορα?

Ευχαριστω

Στο 9volto δε τα βρηκα :(

προφανως ποστ χωρις να διαβασω το νημα δε θα εκανα..

Αν μπορεις να μου δοσεις λινκ οκ. Ουτε στο 9volto το βρηκα ουτε στο pixmania

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά