elephant Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Και εγώ το έχω δει. Υπάρχει κάπου πέρα από καταστήματα σε Κίνα, gearbest κτλ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadetakias Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 γεια σας παιδια εχω το caterpillar b 25 και θελω αν ξερει καποιος να μου πει ,αν υπαρχει καποιο προγραμμα για υπολογιστη που να συνδεεις το κινητο με καλωδιο, και να κανεις επεξεργασια της καρτας σιμ. πχ επαφες, κλησεις που εχεις κανει, μνματα κλπ επεξεργασια της sd card φωτογραφιες,ηχοι και οτι εχει σχεση με αυτα. και να τα κανεις αποθηκευση σε φακελο στον υπολογιστη... απλα να δουλευει σωστα ευχαριστω... Παράθεση gadgetakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλημέρα. Για δοκίμασε το My phone explorer. Νομίζω πως θα σε καλύψει. Για την κάρτα sim που λες δεν ξέρω αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zou28 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 http://www.kingzone.cc/edit_file/image/20160810/20160810094349_37820.jpg ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Material: Plastic, Metal Display: IPS FWVGA 4.5 inch 854 x 480 pixels CPU: MTK6580 Quad Core 1.3GHz GPU: Mali-T720 System: Android 6.0 RAM + ROM: 1GB RAM + 8GB ROM. TF card up to 64GB Cameras: Front 2MP + Rear 5MP with LED flashlight Sensors: Gravity sensor, Proximity sensor Bluetooth: 4.0 Features: GPS, A-GPS, WiFi Battery Capacity: 2300mAh(Removable battery) SIM Card: Dual SIM dual standby. (Standard SIM + Micro SIM) Networks: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz Δεν βρήκα αλλο θέμα και είπα να το γράψω,υπάρχει στο aliexpress στα 40$ με δώρο έξτρα πίσω καπάκι πορτοκαλί. Παρέλαβα σήμερα και με έχει αφήσει άφωνο για την τιμή του είναι εξαιρετικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Δώσε Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vovolas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum προχτές αγόρασα το Turbo X Ι 4G και η ερωτησή μου είναι πως μπορώ στην αρχική μου οθόνη να κάνω κατάργηση-αφαίρεση πείτε το όπως θέλτε την μπάρα αναζήτησης Google.Εννοείται το έχω κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο παρατεταμένα πατημένο το εικονόδιο αλλά δέν μου βγάζει καθόλου Χ κατάργηση και τα σχετικά,άλλο ένα ερώτημα πώς μπορώ να προσθέσω εκεί που εμφανίζονται οι extra λειτουργίες π.χ λειτουργία πτήσης κ.τ.λ.π και άλλα εικονίδια π.χ 4G?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:) 'Εψαξα στα F.A.Q δεν βρήκα τίποτα εκτός άν μου διέφυγε συγνώμη αν σας ζάλισα. Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στην ερωτησή μου?? Τουλάχιστον μη περιμένω άδικα ευχαριστώ και πάλι. Edited December 9, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν ξέρω τη rom των turbox, αλλά σε stock launcher δεν νομίζω ότι βγαίνει. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vovolas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση το stock launcher επρόκειτο για κάποιο software για να βγάλω το εικονίδιο? Γνωρίζοντας την rom τι θα μπορούσαμε να κάναμε? Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το παρακάτω τηλέφωνο. MLS IQ TALK ROCK 1450 Ψάχνω να βρω μπαταρία αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά. Το μοντέλο της μπαταρίας είναι KLB165N293 και το P/N 5834003780 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί? Ευχαριστώ. Edited September 10, 2016 by kostis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anwnimos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ανακάλυψα μέσω του kimovil το GIGASET ME το οποίο δεν το έχω ακούσει ποτέ μου αλλά είδα τα χαρακτηριστικά/τιμή του και αναρωτήθηκα πώς και δεν το έχουμε ακούσει ή τουλάχιστον δεν το έχω δει εδώ μέσα. Το βρήκα στο antelife στα 197 δολάρια, με snapdragon 810, 3gb ram, 32gb rom, android 5.1, 4g και fingerprint scanner, 3000mAh μπαταρία που υποστηρίζει quick charge. Προσωπικά θα παραγγείλω το xiaomi redmi note 3 pro (3/32) αλλά το είδα τώρα και το ξανά σκέφτηκα, εσείς τι λέτε; Να πάρω xiaomi ή gigaset; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filipos5 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα στο φορουμ.. Θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο αξιόπιστη είναι η Cat σε σχέση με τις εγγύησεις που δίνει.. Έχει σωστή συμπεριφορά; Η κοιτάει να πουλήσει σήμερα και αύριο να μην την εμπιστεύεται κανείς; Θέτω αυτα τα ερωτήματα διότι σκέφτομαι να αγοράσω το cat s60..Μην δωσω 600 ευρώ και συμβεί το οτιδήποτε και φάω καμια πατάτα! Ευχαριστω για την προσοχή σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν δεις και το pro με gorilla μπρος πίσω, 800 μπαντα , δύο σιμ και sd.......wtf ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εγώ σκεφτόμουν να πάρω το Gigaset Me Pure. 2.5D FHD Οθόνη Gorilla glass, 3 GB RAM και 32GB. 5 inch οθόνη. Dirach HD για ήχο. Alluminium body. Μόνο αρνητικό νομίζω ο σχετικά αδύναμος επεξεργαστής Snapdragon 615 και η υποστήριξη, που σε σχέση με xiaomi ας πούμε θα υστερεί σίγουρα. 146 ευρώ το βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=687677&st=20 το θέμα τελειώνει στο ποστ 39 του παραπάνω Link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το παρακάτω τηλέφωνο. MLS IQ TALK ROCK 1450 Ψάχνω να βρω μπαταρία αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά. Το μοντέλο της μπαταρίας είναι KLB165N293 και το P/N 5834003780 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί? Ευχαριστώ. Η MLS θα έχει. Τώρα αν εννοείς από αλλού, πιασ'το αυγό και κούρεφτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση το stock launcher επρόκειτο για κάποιο software για να βγάλω το εικονίδιο? Γνωρίζοντας την rom τι θα μπορούσαμε να κάναμε? Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων :O Είχα καιρό να μπω...Αν ακόμα το παρακολουθείς, ο στοκ είναι ο "μαμά" launcher που είχε από όταν το πήρες. Μπορείς να κατεβάσεις άλλο launcher από το playstore, π.χ. nova launcher. Εγκατάσταση, βαλ'τον ως προεπιλογή (θα σου γράφει οδηγίες) και είσαι κομπλέ. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Είμαστε σίγουροι ότι η εταιρεία εγκατέλειψε the department of mobile division ? Δηλαδή δεν υποστηρίζεται καθόλου με updates? Φαίνονται πολύ ωραία ρε... Ειδικά το ME Pure σαν iPhone μοιάζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) VKworld T1 Plus Kratos presale $110 (banggood, everbuying, ...) οθονη 6" JDI (1280x720), κυρτη 2.5D, gorilla glass 3, oleophobic coating android 6 (εργοστασιακα ελληνικα) δικαρτο 2G/3G/4G (και 800mhz 4G) 4πυρηνος 1.0ghz mt6735 2gb ram, 16gb rom, sd card (κοινη θεση με sim) γραφικα mali t720 καμερες 8mp & sony 13mp fingerprint (πισω) / κουμπια on screen / μεταλλο / notification led / δωρο VR box μπαταρια sony 4300mah (μη αφαιρουμενη), γρηγορη φορτιση, ευρωπαϊκος φορτιστης χρωματισμοι: ροζε, χρυσο, γκριζο υπο διευκρινιση: - πολυχρωμο και ρυθμιζομενο notification led ?? - cameras interpolation ?? - android 7 update ?? - otg ?? via Edited September 21, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonamegr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Για αγορά: http://www.aliexpress.com/item/Presell-Original-Vkworld-T6-6-inches-Quad-Core-Android-5-1-2GB-16GB-1280-720-13MP/32675578311.html?spm=2114.30010308.3.3.D2jsFw&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201602_5_10057_10065_10056_10068_10037_10055_10054_10069_301_10059_10033_10058_10032_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_7&btsid=798be9e5-37a3-47bb-a09e-1cd4b581dc65 Κριτικές: http://reviewstabloid.com/vkworld-t6-product-review-6-inch-screen-with-16gb-rom-find-out-other-specifications/ http://www.xiaomitoday.com/vkworld-t6-size-mean-everything/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vovolas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλησπέρα λόγω επαγγελμάτικων υποχρεώσεων δέν έχω μπεί στο Forum ευχαριστώ πολύ Brousko για την απαντησή σου και ναι έκανα δουλειά με το nova launcher να σαι καλά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosAgrinio Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Γεια σας (Δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα για αυτη τη δημοσιευση) Εχω ενα προβλημα με μια συσκευη ULEFONE BE ONE ειχε σπασει η οθονη και την αντικατέστησα με καινουργια, απο το site (κινα) που αγορασα την καινουργια μου εστειλαν μήνυμα οτι πρεπει να αλλαξω το firmware της συσκευης ωστε να δει το κινητο την καινουργια οθονη... μου εστειλαν τη διευθυνση απο την επίσημη σελιδα της ulefone http://ulefone.com/download/beone.html κατεβασα τα αρχεια, ακολουθησα τις οδηγιες αλλα το SP μου βγαζει incorrect scatter file format δοκιμασα τη rom απο το needrom αλλα δεν προχωράει η διαδικασια εγκαταστασης του firmware... στο προγραμμα απο τη needrom μου βγαζει da error μου φαινεται δεν επικοινωνεί με τη usb, πως θα περασω τελικά το firmware? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napotaxia Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 καλησπέρα παιδιά ! αυτο το κινητό αξίζει ? http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Turbo-X-Smartphone-O-4G-Black.htm ΓενικάΜάρκαTurbo-XΜοντέλοΟDual SimΝαιΔιαθέσιμα ΧρώματαΛευκό / Μαύρο / Χρυσό ΟθόνηΔιαγώνιος Οθόνης5"Τύπος ΟθόνηςHD IPSΑνάλυση Οθόνης1280 x 720 pixels Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΛειτουργικό ΣύστημαAndroid v5.1 LollipopΠυρήνες Επεξεργαστή8πύρηνος 1.3 GHzΜνήμη RAM3 GBΑποθηκευτικός Χώρος16 GBΕπέκταση ΜνήμηςΜέχρι 32 GB microSD ΚάμεραΠίσω13 MPΜπροστά5.0 MPFlashΝαι ΣυνδεσιμότηταΔίκτυο4GWLANQuad-bandBluetooth Versionv4.0Δίκτυο DLNADLNAWi-Fi HotspotΝαιNFCΌχι Επιπλέον ΧαρακτηριστικάΤύπος SimMicro-SimΤύπος 2ης SimMicro-SIMΡαδιόφωνοΝαιΧρόνος Αναμονήςέως 168 ώρεςΧρόνος Ομιλίαςέως 18 ώρεςΧωρητικότητα Μπαταρίας2600 mAhΑφαιρούμενη μπαταρίαΌχιΔείκτης SAR0.94 W/kgDual Stand ByΝαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Νεο τηλέφωνο. Το αγόρασα για την κόρη μου κι έκανε 47 €. Απλό για να κάνει τη δουλειά της... για πληροφορίες/χαρακτηριστικά κάντε κλικ εδω. Μέσα στο κουτί είχε και ακουστικά και μια θήκη διάφανη δώρο. Android 6 παρακαλώ. Αλλά δεν μπορώ να το ρουτάρω... :mad: Εχω προσπαθήσει με ένα σωρό εφαρμογές, kingoroot, iroot, romasterSu, αλλά μηδέν αποτέλεσμα... το root genious έβγαλε μύνημα "your phone is so solid to root" Μήπως κάποιος ξέρει κάτι; επεξεργαστή έχει της mediatek MTK6580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Πολυ καλο κινητακι για καποιον που θελει μικρες διαστασεις. Εχω καιρο αγορασει δυο τρια τετοια και δουλευουν μια χαρα. Χωρις πολλα μασκαραλικια αλλα την δουλεια τους την κανουν. Και η τιμη πολυ καλη. Για ρουτ δεν δοκιμασα, δεν μου χρειαστηκε. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Ναι, όντως μια χαρά είναι για τα € του, απλά το ρουτ το θέλω μόνο και μόνο για τις διαφημίσεις. Εχουν πάει σε άλλο λεβελ πλέον και αν καταλάθος πατήσουν επάνω τους τα μικρά, θα έχουμε πρόβλημα με τη συσκευή σταδιακά, το μυρίζομαι... Εστειλα μεϊλ στην blackview, ελπίζω να απαντήσουν. Εχω βρει και άλλες ρομ, αλλά για ρουτ τίποτα. Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts