Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Το θέμα είναι όμως να αναφέρεις εκτός από το πρόβλημα... και τη λύση σε περίπτωση που τη χρειαστεί κάποιος.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι όμως να αναφέρεις εκτός από το πρόβλημα... και τη λύση σε περίπτωση που τη χρειαστεί κάποιος.

Σωστά.

Χρησιμοποίησα το pin generator που αναφέρω πιο πάνω (στο post του xda )σε άλλο υπολογιστή και δια μαγείας αυτό μου δούλεψε !!!

:shifty:

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Ναι σε αυτο θα συμφωνησω, αλλα ελα που δεν εχει βγει καμια custom recovery, η οδηγος για το πως θα περασεις....

Πως βγαλανε custom rom ....

παιδια καλησπερα. το εχω παρει το turbox g 580. δεν εχει το google play store και οταν το εγκατεστησα δεν το ανοιγε. με root λετε να γινει κατι?

http://www.anzow.com/news/List/JPRRDPKQI.shtml

Εδώ έχει ένα κινέζικο CWM based recovery, με φωτογραφίες. κάνε translate τη σελίδα.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Παιδια περασα cwn recovery με επιτυχια αν και με παιδευσαι λιγο....

Τωρα ποια ρομ να βαλω; και τι πρεπει να προσεξω πρωτα; πρεπει να παρω back up τα imie ;

back up την official rom την ειχα κανει με την official recovery..

• Administrators
Για roms δες εδώ αν και δεν έχεις πολλές επιλογές. Imei backup εδώ δεν χρειάζεται. Μην ξεχάσεις πριν ξεκινήσεις τα πειράματα να πάρεις ένα nandroid backup.

Modpic.gif

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_325556_1.jpg

http://cdn.chv.me/images/owwp74sx.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=_Me71somFYE

CPU: MTK6582 Quad Core

Processor Speed (max): 1.3GHz

RAM: 1GB

ROM:(internal + external) 8GB, up to 32GB

Display Size: 5.5 Inch IPS

Display Resolution: 960x540

Touch Screen: Support Capacitive

Multi-touch: Support 5 Point

Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G: WCDMA 850/2100MHz

Wi-Fi: 802.11 b/g/n

GPS

Bluetooth

Adobe Flash

FM Radio

Portable Wi-Fi Hotspot (3G Tethering)

Google Play

Support Fingerprint Identification

Sensors: Proximity, Magnetic Field, Accelerometer, Gravity, Light

Mic and Speaker

Battery Size: 3200mAh

Usage Time: 150 Minutes

Battery Standby: 100 Hours

5 Megapixel Front-Facing Camera + 8 Megapixel Rear Camera

Video Resolution: 640x480 Front / 1280x720 Back

Ports

3.5mm Audio Out Port

2 (WCDM/GSM) SIM card slot – 1x Normal SIM, 1x Micro SIM

Micro SD Card Slot: up to 32GB

Micro USB

Παρατηρω ότι αυτη η βλακεία με το δαχτυλικό αποτύπωμα τείνει να γίνει μόδα. Κατα τα άλλα καλό τηλεφωνακι φαινεται, αλλα πρωτη φορα βλέπω την μάρκα :)

Για συγχρονισμό των επαφών πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το GoogleContactsSyncAdapter.apk απο μια παραπλήσια version

άλλου κινητού ή tablet. Εγώ το έχω κάνει σε πολλά κινέζικα κινητά και tablets (σε αρκετά tablets λόγω του ότι δεν είναι κινητά

το apk αυτό δεν υπάρχει) και μου δούλεψε. Τελευταίο μου παράδειγμα το tablet CHUWI V88S όπου δεν έκανε συγχρονισμό επαφών και έβαλα το αρχείο απο ένα κινητό με android JB v4.2.2. και μετά απο restart λειτούργησε.

Καλησπερα και παλι.

Εβαλα την miui v5 μαζι με τα gapps ..Δουλευει μια χαρα το google play

Αλλα οταν μπαινω στο youtube ή απο το browser στο google.com μου πεταει ερορ... τι μπορει να φταιει?

Αυτο βγαζει το μυνημα ' Παρουσιαστηκε προβλημα κατα την εναρξη, ελεγξε την συνδεση και την ωρα του συστηματος'

Ουτε απο τον browser μου μπορω να δω βιντεο.

Κατεβασα το tube made αν το παω στο youtube μου δειχνει τα ιδια, αν μπω πχ στο vimeo παιζει κανονικα.....

Κανεις δεν το χει συναντησει?

Εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο για κινητα...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Μετά από αρκετό καιρό πρόσθεσα και μία νέα "Τοπίο" (Ακρόπολη) με ελαφριά συννεφιά.

Τραβήχτηκε όχι με την στοκ εφαρμογή αλλά με την με την SNAPit CAMERA.

Μπορεί να είναι τυχαίο αλλά διαχειρίστηκε καλύτερα από την στοκ τον ουρανό και τα σύννεφα....

HONGMI REDMi 1S

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

παιδια καλησπερα. το εχω παρει το turbox g 580. δεν εχει το google play store και οταν το εγκατεστησα δεν το ανοιγε. με root λετε να γινει κατι?

Κανε root και κανε εγκατάσταση το play store εφαρμογη συστήματος και θα ειναι οκ!

Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η μπαταρία βελτιώθηκε, μάλλον, εν πάση περιπτώσει δεν με ενοχλεί τόσο πια. Τα ghost touches συνεχίζουν με την ίδια συχνότητα.

Το θεωρώ πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά που έδωσα!

εγώ έχω πρόβλημα με το σήμα. το χάνει συνέχεια και μετά αργεί να το βρει. έχω δοκιμάσει διαφορετικές κάρτες sim και το ίδιο πρόβλημα. Επίσης από χθες με κάνει και νερά στην φόρτιση. ενώ το συνδέω δεν φορτίζει ή θυμάται μετά από λίγο να ξεκινήσει και ξανα σταματάει..

Έρχεται με AOSP ("καθαρό" android) και χωρίς ρουτ . Μετά από λίγο ψάξιμο, κατάφερα να το ρουτάρω εύκολα χρησιμοποιώντας αυτό (password: geekbuying.com). Απλά το τρέχεις σε windows υπολογιστή, έχοντας συνδέσει το κινητό με debugging mode ενεργοποιημένο και πατάς "root".

Δοκίμασα το eroot όπου παραπέμπεις, βλέπει το κινητό, βγάζει το κουμπάκι, κάνει τη διαδικασία, κάνει αυτόματη επανεκκίνηση το τηλέφωνο, τσεκάρω το αποτέλεσμα με το Root Checker, τίποτα. Εσένα έχει ρουταριστεί κανονικά δλδ?

Κατά τα λοιπά, το τηλέφωνο είναι μια χαρά. Πιο αργό από ό,τι περίμενα σε ορισμένες φάσεις. Το δοκίμασα με Antutu τρεις φορές, την πρώτη έβγαλε ένα απαράδεκτο 11.200, τη δεύτερη ένα καλύτερο 12.300 και την τελευταία ένα αποδεκτό 13.900. Και όλα αυτά ενώ προηγουμένως έκλεινα εφαρμογής και καθάριζα τη μνήμη. Περίεργο.....

Το μόνο θεματάκι που είδα, πέραν της ταχύτητας, είναι ένα κάποιο bleed στη κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, ορατό μόνο σε λευκές οθόνες (πχ στην εκκίνηση). Θαρρώ πως βελτιώθηκε λίγο με ελαφρύ ξέσφιγμα μιας πίσω βίδας, αλλά παραμένει (στη χρήση δεν το διαπιστώνω βέβαια, μόνο όταν το φόντο γίνεται εντελώς άσπρο). Επίσης η διαφάνεια με την οποία ήρθε (προεγκατεστημένη) δεν ήταν και απολύτως καλά περασμένη, αλλά αυτά είναι πταίσματα. Πάντως η οθόνη του εξαιρετική, και η μπαταρία, μια χαρά πηγαίνει μέχρι τώρα. Κόλλημα σε πληκτρολόγιο δεν παρατήρησα στον browser.

Edited by quintus

Είχα πάρει το συγκεκριμένο μοντέλο πριν αρκετούς μήνες για τη γυναίκα μου.

Το πρώτο 3ήμερο έδειχνε πολύ καλό. Μετά η αφή της οθόνης άρχισε να κάνει τρελά. Να μην ανταποκρίνεται, να βλέπει ghost touches κλπ. Το συγκεκριμένο είναι έκδοση με οθόνη όχι 960 αλλά 854. Κάπου διάβασα πως ίσως να παίζει ρόλο, και το υποπτεύομαι και ο ίδιος σοβαρά, γιατί όταν με τα πολλά κατορθώνω και φτάνω σε πεδίο να πληκτρολογήσω, συνήθως παίρνει το διπλανό από αριστερά γράμμα (σαν να λειτουργεί σε άλλη ανάλυση η οθόνη δλδ!). Έψαξα για ρομ, βρήκα 1-2 που φορτώνονται με flash tools, αλλά δεν είχα κάποια τύχη, απαιτείται να βγάλω τη μπαταρία και τότε όμως δεν βλέπει ο υπολογιστής τη συσκευή.

Χαίρεται .

Αυτό το ενοχλητικό μήνυμα (''το android αναβαθμιζεται'')μετά απο κάθε boot της συσκευής και κάθε restart της σας έχει συμβεί ποτε ;

Το κινητό είναι ένα zte 955 ,με g.apps περασμένο και rooted απο τους κινέζους.Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει βρε παιδιά ;

Σας ευχαριστώ βεβαίως προκαταβολικά .

Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . -

Σημερα το εχω στα χέρια μου σαν αίσθηση η συσκευή ειναι το κατι αλλο τοσο λεπτη που φοβάμαι μην φυγει απο το χερι δειχνει πολυτελες, οθονη σουπερ πολυ ωραια χρωματα ομαλη ανταπόκριση στις κινήσεις δεν ειδα λαγκαρισμα,wifi αρκετο καλο το μονο θεματακι ειναι η κάμερα δεν μπορω να πω οτι βγαζει πολυ καθαρες φωτο.Γενικα για 117 ευρω ειναι σουπερ

Χαίρεται .

Αυτό το ενοχλητικό μήνυμα (''το android αναβαθμιζεται'')μετά απο κάθε boot της συσκευής και κάθε restart της σας έχει συμβεί ποτε ;

Το κινητό είναι ένα zte 955 ,με g.apps περασμένο και rooted απο τους κινέζους.Τι πρέπει να κάνω για να σταματήσει βρε παιδιά ;

Σας ευχαριστώ βεβαίως προκαταβολικά .

Αυτό μου το εκανε στο Zte V987 και δεν ηταν τιποτε άλλο από καποιο αρχειακι από το system file που δεν ειχε περαστει σωστα τοτε με την νεα ρομ [που μας ειχε δωσει o Bruno από το xda......και μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχε να κανει με το ''gallery.app'' googlαρε το η κοιταξε μηπως βρεις καποιο θεμα ανοιχτο το xda για το συγκεκριμενω τηλεφωνο και εκει υπαρχει καποιος που λει πως γινεται.......

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

• Administrators

Γράφετε σε λάθος θέμα, για τα ZTE συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=125

Βρείτε τη συσκευή σας και απευθύνετε το πρόβλημά σας, δεν ανοίγουμε καινούργιο θέμα για κάθε απορία μας, φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν κάναμε όλοι το ίδιο;

Modpic.gif

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά