Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Hello myphone.gr! I'm Mandy from Prcfrog.com the largest Android smartphone supplier in China! We are here to help you find the best smartphone at affordable prices!

http://www.prcfrog.com/

Nice to be here!

=========================

Προσοχή! Το myphone.gr σας υπενθυμίζει: Διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, το myphone.gr είναι ένας ανεξάρτητος τεχνολογικός χώρος που προσελκύει άτομα, τα οποία ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ανάμεσα στα μέλη του υπάρχουν και άτομα, τα οποία εκπροσωπούν επίσημα τις εταιρείες τους και τα οποία φέρουν ειδική σήμανση. Τα συγκεκριμένα μέλη, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στην κοινότητα ώστε να παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες και υποστήριξη προς τα υπόλοιπα μέλη, με την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης, καθώς και τον ειδικό κώδικα δεοντολογίας, ο οποίος περιέχεται σε αυτούς.

Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους εταιρειών και τα μέλη του και δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τυχόν συναλλαγές που θα προκύψουν από τη μεταξύ τους σχέση. Οι εταιρείες που εκπροσωπούνται ή/και διαφημίζονται στο myphone.gr δεν προτείνονται, δεν συστήνονται και δεν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από το myphone.gr, αφού το ίδιο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρέχουν.

Με απλά λόγια, το myphone.gr επιτρέπει τη συμμετοχή εκπροσώπων εταιρειών στο forum, ώστε με αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τα ίδια τα μέλη του, μετά από δική τους απαίτηση.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι, όπως είναι αυτονόητο, δεν συνάγεται καμία μορφή εξάρτησης του myphone.gr με τις εκπροσωπούμενες εταιρείες.

Επιπρόσθετα:

• Αποποίηση ευθύνης: To myphone.gr δεν ελέγχει την εγκυρότητα, το περιεχόμενο και την πληρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών. Επιπρόσθετα, το myphone.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, την εγκυρότητα, το περιεχόμενο, την πληρότητα και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων (web sites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών μηνυμάτων (banners). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στις εταιρείες, οι οποίες και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για τη νόμιμη, σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων τους.
  • Υπογραμμίζεται ότι το myphone.gr δεν επικροτεί και δεν ενθαρρύνει κανέναν άλλον τρόπο αγοράς και εισαγωγής προϊόντων, πλην του νόμιμου.
  • Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους των εταιρειών και τα μέλη του. Το myphone.gr δεν εμπλέκεται σε τυχόν συναλλαγές, ενώ δεν έχει κανένα όφελος από αυτές. Σαν αποτέλεσμα δεν έχει και δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των καταχωρημένων ειδών και υπηρεσιών, της ακρίβειας της περιγραφής τους και της δυνατότητας των εταιρειών να διαθέσουν ή των μελών να αγοράσουν. Το myphone.gr τέλος δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι μια εταιρεία ή ένα μέλος, θα ολοκληρώσει μία συναλλαγή στην οποία συμμετέχει.
  • Kαθώς το myphone.gr δεν έχει ενεργό συμμετοχή σε τυχόν συναλλαγές, σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας με έναν ή περισσότερους χρήστες, το myphone.gr και το σύνολο της διεύθυνσης, εργαζομένων, συμβούλων και συνεργατών του απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε τα μέλη μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά και να χρησιμοποιούν κοινή λογική και νόμιμες και ασφαλείς πρακτικές και μεθόδους για οποιαδήποτε συναλλαγή. Το myphone.gr λειτουργεί ως μέσο για την επικοινωνία ανάμεσα στους εκπροσώπους εταιρειών και τα μέλη του, και δεν εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο σε τυχόν συναλλαγές που θα προκύψουν από τη μεταξύ τους σχέση. Για το λόγο αυτό, το myphone.gr ρητά δηλώνει πως ουδεμία ευθύνη φέρει για συναλλαγές που τυχόν πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών, τόσο μέσα από το σύνολο των ιστοσελίδων του, όσο και από τις ιστοσελίδες των εκπροσώπων / εταιρειών.

Edited by Superuser

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σημερα το παρελαβα..Αψογο ποιοτικα γρηγορο χωρις κολληματα. Θα το λιωσω και σε λιγες μερες θα εχω καλυτερες εντυπωσεις!
Δημήτρης

Φίλε μου καλησπέρα,

Το κινητό που αναφέρεσαι το αγόρασα πρίν 2 εβδομάδες και το έχω στα χέρια μου, το χρειαζόμουν λόγω εργασίας. Πήρα την Κορεάτικη έκδοση η οποία έχει πολλά καλά αλλά και 2-3 μειονεκτήματα. Δεν λειτουργεί το GPS και το 3G...Έχω ψάξει αρκετά σε forums τύπου xda για να βρώ κάποια ROM να λειτουργήσει το κινητό κανονικά αλλά έχω χαθεί στις πληροφορίες και δεν είμαι σίγουρος, μήπως το πήρες και αν ναι έχεις παρόμοια προβλήματα;

Hello ! my dear friends,

Prcfrog.com is a leading online wholesale and retail platform, mainly dealing in mobile phones, tablet pc; car electronics, mobile phone parts

http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title_1.jpg

our website: http://www.prcfrog.com/

who grand excellent smartphone at lowest price, Prcfrog.com will tell you !!!:D

We promise to:

◆Ensure the high quality of our products.

◆Offer our customers the lowest price.

◆Streamline the buying and paying process.

◆Deliver goods to our customers with speed and precision.

◆ Provide 24/7 customer support on weekdays.

You can contact us via

Email: service@prcfrog.com

prcfrog@gmail.com

Edited by Prcfrog.com

http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/title_1.jpg

Dear friends,

To celebrate Prcfrog.com officially arrived myphone forum , today we deliberately introduced several smartphone , :D

you just need to go to our websitehttp://www.prcfrog.com/ apply the coupon in the shopping cart , then you can enjoy this time of purchase deals at lowest price! Only valid one week!

ZTE Nubia Z5S Mini

4.7" Android 4.2 Quad Core 2G RAM 16G ROM 1280*720 Coupon code: prcfrog_z5s_myphone save 18$

http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/z5s.jpg

THL T11

5.0" Android 4.2 MTK6592 Octa Core 2GB RAM 16GB ROM 1280*720 Coupon code:prcfrog_t11_myphone save21$

http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/t11_3.jpg

INEW V3

5.0" Android 4.2.2 MTK6582 Quad Core 1GB RAM 16GB ROM 1280 x 720 Coupon code: prcfrog_v3_myphone save11$

http://www.prcfrog.com/email/myphone.gr/v3_1.jpg

Hope you like it....:D

Edited by Prcfrog.com

Screen size 5.0 Inch HD Capacitive Touch Screen

Resolution 1280*720

Screen Capacitive Touch Screen;Multi touch support

RAM 1GB RAM

Memory 8GB ROM

Extended Momery Support Micro SD card to 32GB MAX.

Bluetooth Support

Wifi Support WIFI:802.11b/g wireless internet

FM Radio Yes

GPS Yes

G-Sensor Support

Dual Camera 1*Front camera:2.0MP

1*Back camera:8.0MP

SIM card Dual SIM Card

Support band GSM 850/900/1800/1900MHz

WCDMA:850/2100MHz

Battery Type 2800mAh

Language Multi Language Support

Item Dimensions 114.5*71*7.7mm

http://www.prcfrog.com/star-a2800-android-4-2-2-3g-mtk6592-octa-core-1gb-ram-phone-5-0-inch-hd-8gb-rom-black.html 126,40 ευρό

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

http://www.pandawill.com/ulefone-u658-smartphone-642-hd-screen-mtk6582-quad-core-android-42-1gb-8gb-3g-gps-p84435.html

Το κινητό φαίνεται αστέρι το χει πάρει κανείς?

mobile fan user

Το είχα και το έδωσα σήμερα λόγω μεγέθους

Αλλιώς αν κάποιον δε τον ενοχλεί το μέγεθος, είναι σούπερ για τα λεφτά του

Το μόνο του αρνητικό είναι ότι δεν έχει led notiffications

Κλείδωνει γρήγορα σε GPS, πολύ καλό wifi και γενικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

Πάντως είναι τεράστιο για τηλέφωνο :lol:

πολυ καλο κινητο παιδια!!δεν το εχω αυτο το μοντελο αλλα απο την εμπειρια μου στα star (εχω ενα S5) ειναι παρα πολυ καλα και η ποιοτητα τους παρα πολυ υψηλη.εχω ενα χρονο και ποτε μα ποτε προβλημα ουτε τριγμους ουτε τπτ και το gps οπως αναφεραν λοκαρει ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!

Επαναλαμβάνω, το κινητό έχει 1gb ram

Για την καθυθστέρηση στην απόκριση, ίσως φταίει ο launcher.

Δοκίμασες κάποιον άλλον; Π.χ. τον Nova;

Μόνο στα πληκτρολόγια έχει θέμα. Παρατήρησα ότι αν το έχεις πχ σε τραπέζι, τότε δεν αποκρίνεται καλά.Όταν όμως το πιάνεις με το ένα χέρι και πληκτρολογείς με το άλλο, τότε η απόκριση είναι καλή

Hello prcfrog,

I placed an order for an UMI X3. When will the phone be available for shipping? My order number is: #100002082

Thanks,

George

Hello! George, Thx for choosing our website!

i see you had placed two order in our website, the umi x3 and Samsung Galaxy Accessory, we will arrange the shippment as soon as possible !!:酷:

Πως σας φαίνεται αυτό http://www.fastcardtech.com/Tengda-Z2-Android-Phone-Black.html λέει πως έχει 2g ram, εγώ πιστεύω πως κάτι παίζεται

Το εχω δει και εγώ , καλη περιπτωση φαίνεται.. το βρηκα και εδώ σε 3 χρωματα black white Champagne και εδώ με αλλη ονομασία ομως :D Περιμένουμε νέα λοιπον...

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Σήμερα ήρθε μήνυμα στο κινητό, από την wikomobile.com, για firmware update 16.4.14

Έψαξα στο ίντερνετ και σε γαλλικά και γερμανικά fora βρήκα αρκετές πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό και, βασικά, ότι διορθώνει 1) τις ρυθμίσεις APN και 2) μια δυσλειτουργία στο mode Facebeauty (δεν κατάλαβα ποια είναι αυτή η κατάσταση, αλλά δεν πειράζει). Στο site της Wiko αναφέρει ότι διαπιστώθηκαν προβλήματα σε κινητά που έχουν κάνει root και διάβασα αρκετά θέματα στα fora αυτά.

Με δεδομένο ότι δεν έχω κάνει root το δικό μου, κατέβασα την ενημέρωση, την εγκατέστησα και έκανε reboot.

Το κινητό επανήλθε στην κατάσταση που ήταν πριν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Edited by makap

το περιμενω και εγω παιδια. Εγω το παρηγγειλα ως star z2 αλλα ειναι πανομοιοτυπα. Εντελως ιδια.

μακαρι να μας βγει καλοοο

το περιμενω και εγω παιδια. Εγω το παρηγγειλα ως star z2 αλλα ειναι πανομοιοτυπα. Εντελως ιδια.

μακαρι να μας βγει καλοοο

ειναι φασον και βαζει η καθε μια το ονομα της..εγω εχω ενα tengda n9500 το οποιο υπαρχει και σαν star n9500..ολα ταιριαζουν.εσπασε το digitizer παρηγγειλα για το star n9500 και εκατσε μια χαρα..ακομα και τις ρομ που δοκιμασα το κινητο δουλευει μια χαρα!!

ειναι φασον και βαζει η καθε μια το ονομα της..εγω εχω ενα tengda n9500 το οποιο υπαρχει και σαν star n9500..ολα ταιριαζουν.εσπασε το digitizer παρηγγειλα για το star n9500 και εκατσε μια χαρα..ακομα και τις ρομ που δοκιμασα το κινητο δουλευει μια χαρα!!

καλα το φασον φωναζειι ενταξειιι... :)

Εχουν βγει αξιοπιστα ομως?? Ποια η γνωμη σου? Και καινουριες αναβαθμιζεις που κατεβαζουμε? Εχει η τενγκντα ιστοσελιδα και τις κατεβαζουμε απο κει ??

Επισης διαβασα εδω μεσα οτι εχουν χακαρει τις στοκ ρομ τους οι κινεζοι και άλλα δειχνουν ,και άλλα τσιπακια εχει στην πραγματικοτητα το κινητο.

Λες να το παθουμε και μεις αυτο??

καλα το φασον φωναζειι ενταξειιι... :)

Εχουν βγει αξιοπιστα ομως?? Ποια η γνωμη σου? Και καινουριες αναβαθμιζεις που κατεβαζουμε? Εχει η τενγκντα ιστοσελιδα και τις κατεβαζουμε απο κει ??

Επισης διαβασα εδω μεσα οτι εχουν χακαρει τις στοκ ρομ τους οι κινεζοι και άλλα δειχνουν ,και άλλα τσιπακια εχει στην πραγματικοτητα το κινητο.

Λες να το παθουμε και μεις αυτο??

αυτο που εχω τωρα τουλαχιστον 1 χρονο δεν εχει κανει κιχ...σκυλος!!κατα πασα πιθανοτητα τις αναβαθμισεις τις ξεχναμε οπως επισης και υποστηριξη πασης φυσεως...

αν και εδω,αν κοιταξεις θα δεις,λεει οτι θα παρει κιτ κατ τον μαρτιο...:p

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά