sofos7 Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 μηπως γνωριζει καποιος για ρυθμισεις μμς και πως μπορουμε να δουμε βιντεο απο youtube?ευχαριστω.παρεπιπτοντως εχω τον κλωνο iphone t2000. διαβασε το θεμα του κ599,εκι θα βρεις τις πληροφοριες που ζητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Δεν γνωριζω κατα ποσο αξιζει μου εχει κανει εντυπωση ομως, εχει μεγαλο μεγεθος μοιαζει με παλιοτερο qtek σε στυλ ταμπλετ. http://www.e-mobilo.com/bphone_linux.html http://www.e-mobilo.com/images/BPhone_02.jpg Smart Mobile Phone Smart Phone BPhone Multi-Media Mobile Details Specifications: Model: BPhone Multi-Media Cell phone Network: GSM 850/900/1800/1900 videocall:no available Operating System: RM Linux 2.6 CPU type: Marvell PXA310 624MHz GPS: GPS Built-in Screen: 5.0 inch touch screen, 16000kcolors, 800×480 Ringtone: 128 chord; Support mp3 format ring Language: English, Chinese Radio: stereo radio FM, should play with earphone Music: MIDI, MP3, WMA, WAV. Support background play Movie: AVI, FLV, 3GP,MP4. Support to play in full screen, play/pause Voice recorder: Support E-book: TXT .etc Photo: jpg, gif .etc Memory: 128M RAM, 256M ROM, support TF card up to 8GB TF extended Telephone directories: support Messages: support Power on/off: Support auto power on and off Alarm clock: 3 groups, support mp3 ringtone alarm clock Games: Build in 2 general games. Net Connectivity: WAP, GPRS, WIFI Bluetooth: Bluetooth A2DP V2.0 Insert: Handwritten Other Functions: Linux, WIFI, Opera mini, Trackball, MP3, MP4, Java, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, Handwritten insert, FM, Bluetooth, GPRS, WAP, MMS, Expand memory, E-book, calendar, alarm, calculator, GPS, MSN, Touch flo 3D Data Transfer: USB cable/bluetooth Talk time: 120ïΌ150 minutes Standby time: 50ïΌ80 hours Size: 145*96*26mm Net Weight: 359g Shape: Bar Color: White/Black (Optional) package weight: 680g Package Contains: 1 x BPhone Multi-Media Cell phone 1 x 2800 mAh rechargable battery 1 x Charger 1 x Headset 1 x USB data cable 1 x User Manual 1 x 2GB or 8gb SD http://www.e-mobilo.com/images/bp5.jpg http://www.e-mobilo.com/images/bp6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 τι ειναι αυτο ρε συ κωστα ? τηλεφωνο ή netbook? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stambolos Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Αν είναι να πάμε σε κάτι τόσο μεγάλο θα προτιμούσα αυτό http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/mypad-windows-smartphone-with-5-inch-touch-screen/ Αχ. Μα με τι χάρη το κρατάει η κινεζούλα:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel24 Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Γεια χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα.Είμαι καινούργιος στο φορουμ και ελπίζω να μην γράφω σε λάθος μέρος.Χρειάζομαι απεγνωσμένα την βοήθεια όλων.Αγόρασα έναν κινέζικο κλώνο Ν97 με λειτουργικό Windows Mobile 6.1. Το κινητό μου ήρθε στην Γερμανική εκδοση των Windows Mobile και εγώ μην γνωρίζοντας και πολλά προσπάθησα μέσα απο το pc μου να του περάσω ελληνική γλώσσα και εγκατέστησα το Leng.Για πρώτη φορά ξεκίνησε το κινητό αλλά άρχισε να μου βγάζει μισό το μενού και μου πέταγε κάποιο σφάλμα μάλλον για το πρόγραμμα.Τώρα μετά απο πολλές επαννακινήσεις το κινητό δεν ξεκινάει καθολου.Ανοίγει και κολλαει στο λογότυπο Windows Mobile 6.1. Δοκίμασα να το κάνω και reset με τον συνδυασμό των τεσσάρων πλήκτρων που βρήκα στο ψάχνοντας στο google αλλά τίποτα.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος κάτι αλλο που μπορώ να κάνω για να φορμάρω το κινητο να μου το πεί αλλιως θα πρέπει να αρχίσω να κλαίω τα λεφτά μου:p.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Συνηθως καθε συσκευη εχει διαφορετικο συνδιασμο πληκτρων για να κανεις hard reset. Ψαξε στο βιβλιαρακι της συσκευης μηπως το αναφερει καπου η εποικοινωνησε με τον πωλητη απ'οπου το αγορασες μηπως μπορει να σε βοηθήσει. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel24 Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Βιβλιαράκι δεν μου έστειλαν μόνο κάτι που είναι σαν εγγύηση.Ευχαριστώ για την απάντηση έστειλα κ mail στον πωλητή και μου απάντησε το παρακάτω. Το οποίο δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει. okay, you make as following. Beginning--Attitudes--Put back to the work attitude. The password reads 1234. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Με το Leng μην περιμένεις σοβαρά αποτελέσματα. Κάποιο link σχετικά με την αγορά της συσκευής σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel24 Δημ. April 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2010 Ορίστε το λινκ της εταιρείας που το πήρα αλλά απο ότι βλέπω τώρα δεν το πουλάει. http://www.mrdragons.eu/ Πρώτη φορά ανεβάζω και μια εικόνα για να δείτε που κολλαει η συσκευή μετα την εγκατάσταση του Leng. Ελπίζω να έδωσα το σωστό link. http://www.xariseto.gr/img/images/36278908231165027037.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα. Ευχαριστω πολυ. απλα δεν γινεται να χρισιμοποιησεις handwriting σε ολες τις γλωσσες!! αν δοκιμασεις σε αλλες γλωσσες θα δεις οτι δουλευει το handwriting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Φιλε sofos7, Δοκιμασα ολες τις γλωσσες αλλα δεν τα αναγνωριζει.. Μηπως πρεπει να αλλαξω την γλωσσα του τηλεφωνου? :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Φιλε sofos7, Δοκιμασα ολες τις γλωσσες αλλα δεν τα αναγνωριζει.. Μηπως πρεπει να αλλαξω την γλωσσα του τηλεφωνου? :s οταν λες δεν τα αναγνωριζει, τα αναγνωριζει λαθος η δεν εμφανιζει τιποτα??, αν ειναι ετσι τοτε μαλλον δεν γινετε να γραψεις με αυτον των τροπο. για δοκιμασε και μια επαναφορα εργωστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 Απλα οταν γραφω στην οθονη βλεπω οτι αναγνωριζει το hand writing αλλα μετα δεν εμφανιζει καποιο χαρακτηρα,δεν τα αναγνωριζει.. Μολις δοκιμασα επαναφορα αλλα το ιδιο αποτελεσμα :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Μιας και το πήρες και είσαι ο πρώτος χρήστης,πες μας κάποια πράγματα για το κινητό Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Παιδια το κινητο καλο ειναι. Ο αναπτηρας του δουλευει μια χαρα, αλλα η καμερα του εχει αναλυση 0,3 Mp και οχι 1,3 οπως γραφει στο chinavasion. Η οθονη αφης εχει πολυ καλη ανταποκριση και το μεγαφωνο του ειναι πολυ δυνατο και αρκετα καθαρο. Μονο στην τελευταια σταθμη της εντασης χαλαει λιγακι ο ηχος. Γενικα ειναι καλο κινητακι, αλλα οπως ανεφερα και πιο πανω αντιμετωπιζω προβλημα με το handwriting και με το bluetooth. Αναγνωριζει μονο τον υπολογιστη μου. Κανενα αλλο τηλεφωνο :s. Μηπως μπορω να κανω κατι για αυτο, αν γνωριζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios123 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά καλημέρα. Μήπως γίνεται να εγκαταστήσεις Ελληνικά σε i68+ ; Παράθεση https://artonweb.gr Μελέτη ,Σχεδιασμός & Δημιουργία Δυναμικών ιστοσελίδων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 δεν νομιζω να μπορεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_darko Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλώς σας βρήκα (καινούριος στο χώρο). Ήθελα πληροφορίες/απόψεις/προβλήματα κτλ σχετικά με το HERO H806. Μου άρεσε εμφανισιακά και με ενδιαφέρoυν κυρίως η dual sim και το wifi, καθώς και το ότι δεν είναι iPhone clone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 απο τα πιο αξιοπιστα κατ'εμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_darko Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Το έχεις στην κατοχή σου? Βασικά ήθελα να μάθω αν έχει καλή λήψη το wifi του και πόσο καλά λειτουργεί ο internet browser που έχει εγκατεστημένο. Φαντάζομαι ότι σε μενού, διάρκεια μπαταρίας και λοιπά χαρακτηριστικά όλα σχεδόν τα κινέζικα είναι πάνω-κάτω ίδια (εξαιρουμένων windows&android phones). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 για δειτε αυτο : http://solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3795 , ειναι μια αντιγραφη του iphone,γραφει πως εχει Windows Mobile 6.5 and Dual UI(iphone UI). τι ακριβως θελει να πει;;;; παντος εχει και 800αρι επεξεργαστη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 μια χαρα δουλευουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 οτι εχει wm6.5 και android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 οτι εχει wm6.5 και android Ισχύει αυτό; Τα έχει και τα δύο ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts