radiohan Δημ. 29 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιουλίου Οντως η 13.1 είναι η καλύτερη ρομ , και σε εμένα κάθεται καλύτερα ,ακόμα και στο μάτι το u.i. δλδ είναι ποιο μεστό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Μου ήρθε cosmote Carrier update setting και δεν κατεβαίνει για να γίνει εγκατάσταση! Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου 43 minutes ago, morfeas-dsl- said: Μου ήρθε cosmote Carrier update setting και δεν κατεβαίνει για να γίνει εγκατάσταση! Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Και εγώ από χθες το βράδυ, δοκίμασα με data & wifi αλλά δεν κατεβαίνει... 1 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Ξέχασα να χαιρετήσω εδώ Πήρε το OP12 16/512 αρχές του μήνα, οπότε συνεχίζω σταθερά με το 4ο OnePlus στην κατοχή μου. 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Τελικά σήμερα κατέβηκε κανονικά και εγκαταστάθηκε το Carrier Update της COSMOTE Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Ειναι για το δικτυο 5G SA ρυθμισεις-ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts