DrVasilis Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Οι ειδοποιήσεις που έρχονται στο συρτάρι εμφανίζονται πλέον ασπρόμαυρες; Υπενθυμίζω πως έχω περάσει την τελευταία ενημέρωση Android 12, UI 3Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 1 ώρα πριν, DrVasilis said: Οι ειδοποιήσεις που έρχονται στο συρτάρι εμφανίζονται πλέον ασπρόμαυρες; Υπενθυμίζω πως έχω περάσει την τελευταία ενημέρωση Android 12, UI 3 Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι εννοεις ασπρομαυρες ? ανεβασε ενα screenshot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 τι εννοεις ασπρομαυρες ? ανεβασε ενα screenshotΑνέβασα στο προηγούμενο post, τα εικονίδια για παράδειγμα του Gmail και του YouTube εμφανιζόταν με κόκκινο χρώμα, όπως είναι κανονικά, στις ειδοποιήσεις τώρα είναι ασπρόμαυρα Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 2 ώρες πριν, DrVasilis said: Ανέβασα στο προηγούμενο post, τα εικονίδια για παράδειγμα του Gmail και του YouTube εμφανιζόταν με κόκκινο χρώμα, όπως είναι κανονικά, στις ειδοποιήσεις τώρα είναι ασπρόμαυρα Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι είναι στο Android 12 γενικά. Είναι το λεγόμενο Material You. https://www.android.com/android-12/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Έτσι είναι στο Android 12 γενικά. Είναι το λεγόμενο Material You. https://www.android.com/android-12/Με την προηγούμενη πάντως του Δεκεμβρίου, την πρώτη αναβάθμιση σε 12, ήταν κανονικά με τα χρώματα οι ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2022 Οι είδοποιησεις, Gmail άσπρα ήτανε και είναι. Δεν ξέρω την αιτία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebreath Δημ. March 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2022 17 ώρες πριν, DrVasilis said: Με την προηγούμενη πάντως του Δεκεμβρίου, την πρώτη αναβάθμιση σε 12, ήταν κανονικά με τα χρώματα οι ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμα δεις εδώ στην ανακοίνωση της Google λέει ότι περισσότερα τηλέφωνα θα υποστηρίξουν το material you και μέσα είναι και η Realme. Πιο πριν δεν υποστηριζόταν. https://android-developers.googleblog.com/2022/02/material-you-coming-to-more-android.html?m=1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 Σε android 12 c12 μου παρουσιασε ξαφνικα ενα μαυρο τετραγωνο στην οθονη που εφυγε μονο οταν εκανα επανεκινηση..σοβαρο bug κατα τη γνωμη μου..ετειχε σε κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2022 2 ώρες πριν, greg2310 said: Σε android 12 c12 μου παρουσιασε ξαφνικα ενα μαυρο τετραγωνο στην οθονη που εφυγε μονο οταν εκανα επανεκινηση..σοβαρο bug κατα τη γνωμη μου..ετειχε σε κανενα αλλο? εμενα παραδοξος δουλευει ρολοι μονο μια φορα που πατωντας πανω σε μια επαφη να ανοιξει προσπαθουσε να ανοιξει και δεν ανοιξε ποτε και βγηκα ξαναμπηκα και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Κάποιο νέο για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Υπάρχει ηδη η c15 σε a12 που διορθωνει καποια κακως κειμενα της c12 ..την εχω 2 μερες ,δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 26 minutes ago, greg2310 said: Υπάρχει ηδη η c15 σε a12 που διορθωνει καποια κακως κειμενα της c12 ..την εχω 2 μερες ,δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 2 ώρες πριν, greg2310 said: εμενα μου εκανε κατι κολληματακια χθες συν οτι χαλασε τη gcam και τη δευτερα θα τη δει ο γιωργος για να δει τι εχει γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Κολλημα μηδεν ..τη gcam ακομα τη δοκιμαζω ,δε μπορω να πω σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Σε εμένα τίποτα, δεν δείχνει update , θα περιμένω μες την βδομάδα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Δεν έχω ενημέρωση λογισμικού, στο gt, και στο 8 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Στο gt δεν δείχνει την ενημέρωση. Το κοίταξα σήμερα το πρωί, τίποτα, και δεν μπορώ να το εξηγήσω, εκτός αν δίνουν με τα ΙΜΕΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Αυτή την ρύθμιση έχω στο gt, για να αλλάζω την γραμματοσειρά. Έβαλα χώρα Ελλάδα, πάλι δεν βρήκε την ενημέρωση με VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Αν θελεις σου δινω link για local update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 19 minutes ago, greg2310 said: Αν θελεις σου δινω link για local update Ευχαριστώ, αλλά περνάω μόνον official firmware. Αυτά τα link, που τα ψάχνεις; https://www.realme.com/eu/support/software-update Πριν έναν χρόνο, είχα το x2 pro, και ανέβαζαν τα firmware, και είμασταν καλά. Τώρα μόνον ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Η μου τα δινουν στο telegram καποιοι που ηδη εχουν λαβει το update ..πρεπει να εισαι root για να κανεις exctract το λινκ ..τα εχει και στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 (edited) Κοίταξα στο telegram, που δεν το εμπιστεύομαι καθόλου, ., δύο έκαναν rollback σε c12. Link από το ΧDA; (Δεν βιάζομαι την απάντηση, ). Αυτά εννοείς; Edited March 28, 2022 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Ναι,gdpr ειναι για ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickornothing Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Θέμα που έχω από τον Αύγουστο με το τηλέφωνο είναι ότι η AOD κάνει του κεφαλιού της με τον προγραμματισμό ειδικά το βράδυ. Δεν πα να την έχω όλη μέρα να μένει ανοιχτή; Κάποια στιγμή την νύχτα θα σβήσει και γεια σας. Και με schedule κάνει τα ίδια. Το βράδυ θα κλείσει το πρωί δεν θα ανοίξει. Κάνας άλλος με αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 47 minutes ago, Nickornothing said: Θέμα που έχω από τον Αύγουστο με το τηλέφωνο είναι ότι η AOD κάνει του κεφαλιού της με τον προγραμματισμό ειδικά το βράδυ. Δεν πα να την έχω όλη μέρα να μένει ανοιχτή; Κάποια στιγμή την νύχτα θα σβήσει και γεια σας. Και με schedule κάνει τα ίδια. Το βράδυ θα κλείσει το πρωί δεν θα ανοίξει. Κάνας άλλος με αυτό το θέμα; και γω παρομοιο bug οταν βαλω την οθονη σε τυπικη αναλυση και προγραμματισω την aod να αναβει συγκεκριμενες ωρες στην αρχη αναβει κανονικα μετα απο καποια στιγμη αναβει και μετα σβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts