athanasios1112 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Με καθυστέρηση 10 μέρες, σε σύγκριση με εσάς, τις πρώτες 5 μέρες, έψαχνα με το VPN, και ενώ το είχα ηδη παρατηρήσει, έβγαλε μόνο του, ένδειξη update, και ενημέρωσα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 44 minutes ago, athanasios1112 said: Με καθυστέρηση 10 μέρες, σε σύγκριση με εσάς, τις πρώτες 5 μέρες, έψαχνα με το VPN, και ενώ το είχα ηδη παρατηρήσει, έβγαλε μόνο του, ένδειξη update, και ενημέρωσα. Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Δεν πρόσεξα κάποια διαφορά, ούτε έχω αυτές τις γνώσεις!!! , το έλεγξα αν καλεί, εντάξει, στο internet συνδέεται, volte δεν δείχνει εικονίδιο,,!! το VPN δουλεύει, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι, ενημέρωση ασφαλείας είναι, το πιο σημαντικό που με ενδιαφέρει είναι ότι το φορτίζω δύο φορές την μέρα, και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει, μετάνιωσα που το αγόρασα,,, αποτυχία η αγορά του, το είχα βάλει αγγελία πώλησης σε διπλανό forum, δεν μπόρεσα να το πουλήσω. Νομίζω η CPU 888 είναι προβληματική. ( ήρθε χθες βράδυ το update android 12, στο Master edition), Πρέπει ο SD 888 να καταναλώνει πολύ ενέργεια, πέρυσι το καλοκαίρι, με τις ζέστες, νόμιζα ότι είχα θερμάστρα, . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Εγω βγαζω συνηθως 5:30 ωρες sot.ςχω βγαλει και 7 μονο με wifi ομως...για τη χρηση που κανω με υπερκαλυπτει..και ειναι η πιο smooth εμπειρία σε κινητο απο οσα ειχα..κ αλλαζω συχνα..η καμερα με gcam σπερνει..κ ως τωρα δεν εχω νιωσει να ζεσταίνεται..παιχνιδια δε παιζω... Για μενα τα σπαει το κινητο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas7610 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 Καλησπέρα, έχω το κινητό γύρω στον ενάμιση μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (12-256gb). Εκτός της μπαταρίας που δεν με ενθουσίασε αλλά και δεν με απογοήτευσε το κινητό είναι πραγματικά καλό. Ειδικά στην τιμή που το βρίσκεις δεν υπάρχει,θέλω να ρωτήσω όμως:Μου έκανε μια αναβάθμιση μόνο του την πρώτη μέρα και συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή είμαι με την 11 A 17.Βλέπω πως έχουν βγει νεότερες και θέλω να ξέρω αν μόνο με vpn άλλης χώρας θα αναβαθμιστεί ή αν περιμένω θα βγει κάποια στιγμή νεότερη κανονικά χωρίς να αλλάξω κάτι; Προσωπικά δεν καίγομαι προς το παρόν για αναβάθμιση γιατί το κινητό πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 10 minutes ago, Nikolas7610 said: Καλησπέρα, έχω το κινητό γύρω στον ενάμιση μήνα και είμαι αρκετά ευχαριστημένος (12-256gb). Εκτός της μπαταρίας που δεν με ενθουσίασε αλλά και δεν με απογοήτευσε το κινητό είναι πραγματικά καλό. Ειδικά στην τιμή που το βρίσκεις δεν υπάρχει,θέλω να ρωτήσω όμως:Μου έκανε μια αναβάθμιση μόνο του την πρώτη μέρα και συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή είμαι με την 11 A 17.Βλέπω πως έχουν βγει νεότερες και θέλω να ξέρω αν μόνο με vpn άλλης χώρας θα αναβαθμιστεί ή αν περιμένω θα βγει κάποια στιγμή νεότερη κανονικά χωρίς να αλλάξω κάτι; Προσωπικά δεν καίγομαι προς το παρόν για αναβάθμιση γιατί το κινητό πάει πολύ καλά. Προς το παρόν μονο με vpn..δε θα δεις τρελη διαφορα η ρομ που φορας ειναι πολυ καλη χωρις bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas7610 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 14 minutes ago, greg2310 said: Προς το παρόν μονο με vpn..δε θα δεις τρελη διαφορα η ρομ που φορας ειναι πολυ καλη χωρις bugs Ευχαριστώ πολύ θα το αφήσω έτσι, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό (7 ώρες και 40' sot) μόνο wifi. Αλλά είμαι και σε όλα ικανοποιημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Η μπαταρια σημερα μισο wifi μισο 4g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas7610 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 8 minutes ago, greg2310 said: Η μπαταρια σημερα μισο wifi μισο 4g Καλημέρα μια χαρά πάει,το συγκεκριμένο μενού προκύπτει από το android 12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 3 minutes ago, Nikolas7610 said: Καλημέρα μια χαρά πάει,το συγκεκριμένο μενού προκύπτει από το android 12; A12 c15 έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Για να μη λετε οτι μονο εμεις εχουμε bugs 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 2 ώρες πριν, greg2310 said: Για να μη λετε οτι μονο εμεις εχουμε bugs αστο το εχει φιλος και εχει τρελαθει με το τι bugs εχει και καμερικα και σαν λειτουργικο με το gt πως βγαζεις τετοια sot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 23 minutes ago, Tr3LaRaS said: αστο το εχει φιλος και εχει τρελαθει με το τι bugs εχει και καμερικα και σαν λειτουργικο με το gt πως βγαζεις τετοια sot ? Τελικα αυτο που παρατηρησα ειναι πως το σημα παιζει πολυ ρολο...αν εχεις 5 γραμμες με το να εχεις 2 εχει πολυ διαφορά στη μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 16 minutes ago, greg2310 said: Τελικα αυτο που παρατηρησα ειναι πως το σημα παιζει πολυ ρολο...αν εχεις 5 γραμμες με το να εχεις 2 εχει πολυ διαφορά στη μπαταρια.. εσυ το εχεις 2καρτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Οχι μια σιμ..με δυο τρωει σιγουρα παραπανω μπαταρια ακομα και οι δυο σιμ να εχουν φουλ σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 12 ώρες πριν, greg2310 said: Η μπαταρια σημερα μισο wifi μισο 4g Από το κινητό μου: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 12 minutes ago, athanasios1112 said: Από το κινητό μου: Κατι σου τρωει μπαταρια ..εχεις 5g ενεργοποιημενο?το vpn το χρειαζεσαι συνεχεια on? Εχεις aod ?γιατι βλεπω εχεις και smartwatch συνδεμενο οποτε περνεις τις ειδοποιησεις εκει...ανωφελο το aod.πατα στις συνιστωμενες βελτιστοποιησεις να δεις τι βγαζει... το nfc καλυτερα να το ανοιγεις οταν το χρειαζεσαι ...ειναι και θεμα ασφαλειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 αod δεν δουλεύω , δεν το εμπιστεύομαι, με φοβίζει μην κάνει ζημιά στην οθόνη, κάτι τέτοιο διάβασα για άλλη συσκευή. Πράγματι το nfc πρέπει να είναι κλειστό. Οι εφαρμογές πρέπει να είναι +14 λεπτά, οπότε τις αφήνω. Το gps είναι + 2 ώρες, θα το κλείσω; ( Δεν έχω ασχοληθεί με κατανάλωση μπαταρίας, δεν το έψαξα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 (edited) 5 minutes ago, athanasios1112 said: αod δεν δουλεύω , δεν το εμπιστεύομαι, με φοβίζει μην κάνει ζημιά στην οθόνη, κάτι τέτοιο διάβασα για άλλη συσκευή. Πράγματι το nfc πρέπει να είναι κλειστό. Οι εφαρμογές πρέπει να είναι +14 λεπτά, οπότε τις αφήνω. Το gps είναι + 2 ώρες, θα το κλείσω; ( Δεν έχω ασχοληθεί με κατανάλωση μπαταρίας, δεν το έψαξα). Δοκιμασε το εξης..πηγαινε στο μενου στη μπαταρια..εκει εχει aditional settings..εχει 3 επιλογες ..μπορεις να παγωσεις τις εφαρμογες που δεν τρεχουν συνεχεια .μπορεις να κανει auto optimize οποιες εφαρμογες θελεις.και τελος ρυθμιζεις και τη καταναλωση στο stand by . Το gps εγω το ανοιγω οταν το χρειάζομαι.. Και δοκιμασε και το εξης ..κλεισε την αυτοματη φωτεινοτητα και βαλτο στη μεση...αν εισαι κατω απο τον ηλιο δυναμωσε το αλλα σε εσωτερικους χωρους δε νομιζω να χρειαστεις πανω απο τη μεση... Δες πως θα παει.. Edited April 1, 2022 by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 3 minutes ago, greg2310 said: 5G έχω ενεργοποιήσει. Και Ρυθμό ανανέωση οθόνη υψηλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Το 5g τρωει πολυ...γυρνα το 4g εκτος αν πραγματικα το χρειαζεσαι.ρυθμο υψηλο εχω κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Εβαλα 4g. Αυτό με ρύθμιση μπαταρίας, από το 2014 που έχω smartphone, δεν ασχολήθηκα ποτέ, απλά τα φορτίζω τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas7610 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Αυτά που πραγματικά σκίζουν την μπαταρία είναι:5g,GPS,NFC οπότε μόνο όταν τα χρειάζεσαι.Aod κι εγώ είμαι της άποψης πως δεν είναι κάτι σημαντικό, ανανέωση οθόνης αυτόματη επιλογή, το μόνο που μπορεί να χρειάζεσαι πάντα είναι το bluetooth λόγω ακουστικών ή smartwatch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Απενεργοποίησα, 5g, nfc, gps. θα το κοιτάξω τις επόμενες ημέρες, . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Φίλε απόλαυσε το κινητό Κλείσε το ένα κλείσε το άλλο Άμα το κλείσεις τελείως θα βγάλει βδομάδα χωρίς φόρτιση 😀😀 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts