Jump to content

Nikolas7610

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Nikolas7610's Achievements

  1. Μάγκες,το κινητό πριν κανα δύωρο παρέδωσε πνεύμα. Έσβησε και είμαι χωρίς κινητό και το χειρότερο δεν πρόλαβα το service (17:45 πήρα τηλέφωνο και μου είπανε από Δευτέρα). Αν είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία ας βοηθήσει με τα διαδικαστικά. Πριν λίγο διαπίστωσα πως όταν καλώ τον εαυτό μου καλεί κανονικά αλλά το τηλεφωνο ειναι νεκρό. Το πιθανότερο η οθόνη να ειναι και παίζει να το είχα και στο αθόρυβο αλλιώς θα σιγουρευόμουνα αν κουδούνιζε τουλάχιστον.
  2. Ακριβώς!! Αυτό θα πει συνενοούμαστε με κλειστά μάτια 👍. Το φιλαράκι δεν το πιασε αλλά οι απαντήσεις του αρκούν 👏
  3. OK σας ευχαριστώ πολύ 👍
  4. Και σε μένα δουλεύει και φαίνεται κανονικά, όταν πάω Ρυθμίσεις - εφαρμογές- διαχείριση εφαρμογών δε φαίνεται, ενώ είναι κανονικά εγκατεστημένο και επίσης φαίνεται και στο play store ότι είναι εγκατεστημένο.
  5. Καλημέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι δεν εμφανίζεται η εφαρμογή Google Drive στη διαχείριση εφαρμογών. Συμβαίνει σε όλους αυτό ή είναι κάποιο πρόβλημα; Την απεγκατέστησα μέσω play store και την ξαναεγκατέστησα αλλά πάλι τα ίδια. Μπορεί κάποιος να δει και να μου πει αν είναι κοινό θέμα;
  6. Δεν έχει αναρτηθεί στο XDA ακόμη!!
  7. Αυτά είναι!! Λίγοι και καλοί εδώ μέσα 😎
  8. Nova launcher εννοείς για τις ειδοποιήσεις, τον έχω κι εγώ αλλά έλεγα να το διορθώσω με τον μαμά
  9. Μπα ακόμη παραλία, αλλά συνήθως από παραλίες γράφονται τα πιο πολλά. Όντως πολύ καλή η c17 και γενικά το τηλέφωνο αξίζει, μόνο αυτό που δεν δείχνει αριθμό για τις ειδοποιήσεις στο εικονίδιο κάθε εφαρμογής, μόνο κουκίδα αλλά μικρό το κακό και το κάνει από την αρχή.
  10. Μωρε μπράβο ησυχία!!!!
  11. Πάντως ένα κακό που έχει από την πρώτη μέρα, είναι σαν σήμα ειδοποίησης οποιασδήποτε εφαρμογής δείχνει μόνο τελεία. Αν επιλέξεις αριθμό δεν δείχνει τίποτα.
  12. Για να πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει κάποια τόσο έντονη βελτίωση κάπου αλλά γενικά όλα είναι καλά σε σχέση με πριν. Γενικά είναι μια αναβάθμιση που κάνει το κινητό καλύτερο, πιο σταθερό.
  13. Είδες τι γίνεται όταν πάνε όλα ρολόι;
  14. Ναι δεν είναι κάτι, απλώς υπήρχε και αναβαθμίστηκε.
  15. Αν απευθύνεσαι σε μένα φίλε σε ευχαριστώ, έκανα σκανάρισμα αλλά δεν. Πάντως μετά από ψάξιμο φαίνεται εφαρμογή της google η οποία προέκυψε ξαφνικά μέσα στο play store όταν έκανα αναζήτηση για νέες ενημερώσεις εφαρμογών.
×
×
  • Create New...