Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 1 minute ago, fantomXxXx said: Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ φίλε μου. Έχω διαβάσει αρκετές αναφορές στο συγκεκριμένο θέμα και μάλλον είναι bug. Αλλά από ότι έχω καταλάβει δεν συμβαίνει σε όλους. Ούτε με επαναφορά διορθώθηκε στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον. @nyorΣ. Σ. δεν παίζω telegram, ούτε και θίχτηκα κάπου, απλά σε ρωτάω να μας δώσεις τα φώτα σου γιατί επαναλάμβανεις την ίδια πληροφορία χωρίς να την τεκμηριώνεις κάπως. εμενα πχ τωρα αναβει η aod κανονικα ενω μετα αμα ανοιξω την οθονη και τη ξκλεσω θα ειναι τελειως μαυριλα μηπως επειδη δε βαλαμε ευρωπαικη ρομ γιατι η δικη μου λεει 16-12-2021 ενω αλλου 29-1-2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Αν πατήσεις *#899# και πας στο software version βλέπεις τι έχεις Στο factory version αν έχει GDPR είναι ευρωπαικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 4 minutes ago, greg2310 said: Αν πατήσεις *#899# και πας στο software version βλέπεις τι έχεις Στο factory version αν έχει GDPR είναι ευρωπαικη γιατι η δικα μου λεει 16-12-2021 ενω σε αλλο παληκαρι που του ηρθε στο κιν λεει 29-12-2021 εχει αλλος θεμα με την aod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Τα ίδια βγάζει και σε μένα μου την έκανα ΟΤΑ με vpnbook Γαλλίας Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Τέρμα κατω στο factory version τι γράφει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Το έχει το GDPR Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Η ίδια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Όλες οι εταιρείες έχουν bugs σε νέες εκδόσεις ..η apple πολλές φορές με battery drains και κενά ασφαλείας,η Xiaomi έχει μπρικαρει κινητα mia3,Poco m3, η Samsung έδωσε το 12 και το απέσυρε και το ξαναεδωσε μετα από μέρες.μεχρι και η google στα 6αρια μετά απο ένα ,δύο update τα έστρωσε ,και πάλι όχι απόλυτα .. Όποιος δε θέλει τέτοια ,περιμένει να βγει και μετά από κανένα δίμηνο το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Σε κανένα VPN, δεν δείχνει την ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 3 ώρες πριν, greg2310 said: Όλες οι εταιρείες έχουν bugs σε νέες εκδόσεις ..η apple πολλές φορές με battery drains και κενά ασφαλείας,η Xiaomi έχει μπρικαρει κινητα mia3,Poco m3, η Samsung έδωσε το 12 και το απέσυρε και το ξαναεδωσε μετα από μέρες.μεχρι και η google στα 6αρια μετά απο ένα ,δύο update τα έστρωσε ,και πάλι όχι απόλυτα .. Όποιος δε θέλει τέτοια ,περιμένει να βγει και μετά από κανένα δίμηνο το update το θεμα ειναι τα bugs που εχουμε να δωσουν update να τα φτιαξουν σχετικα γρηγορα οχι μετα απο 2-3 μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomXxXx Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Κι εγώ που κατέβασα την αναβάθμιση με vpn China έχω το GDPR επίσης. Παράθεση ..τα σκεπάσματα είναι κρύα κοιταζόμαστε βουβά ό,τι απέμεινε απ' την ευτυχία ξεψυχάει στα σκοτεινά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 εγω παντως στη μπαταρια δεν εχω δει καμια διαφορα 5 ωρες εβγαζε 5 βγαζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 Με VPN δεν δείχνει τίποτα, ούτε στην Κίνα, ούτε τα free , που είπε ο nyor. Μήπως απεσύρθη το firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyor Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 (edited) Δεν ξέρω αν κερδίζεις κάτι με το να λες ότι αποσυρθηκε η ότι δεν λειτουργούν τα VPN συνεχεια, κάθε μέρα. ΚΑΝΟΝΙΚΑ το δείχνει. Είπαμε: ΔΕΝ το δείχνει σε σένα. Μόλις τσεκαρα πάλι. Κοίτα την ώρα (πριν 1' λεπτό). Edited January 12, 2022 by nyor Παράθεση ~ Κατὰ τὸν δαίμονα ἐμαυτοῦ ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 Δεν το δείχνει ούτε το VPN που έχω , αγορασμενο. Δεν ξέρω απλά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 Κατέβασε κάποιος με VPN; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Βρήκα firmware στο telegram, δεν το εμπιστεύομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Εγώ αυτή έχω εδώ και μέρες ...άμα είχε πρόβλημα δε θα περνούσε ..με το 899 δείχνει ότι είναι η ίδια με αυτή που πήραν ota κάποιοι από εδώ μέσα... λεφτά δε μου κλέψανε από τις κάρτες μην ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 @greg2310 πρόσεχε θα ανατιναχθεί το τηλέφωνο Με την ρομ που έβαλες. Εννοείται ότι αν μία ρομ είναι πειραγμενει δεν θα την περάσει το τηλέφωνο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 2 ώρες πριν, greg2310 said: Εγώ αυτή έχω εδώ και μέρες ...άμα είχε πρόβλημα δε θα περνούσε ..με το 899 δείχνει ότι είναι η ίδια με αυτή που πήραν ota κάποιοι από εδώ μέσα... λεφτά δε μου κλέψανε από τις κάρτες μην ανησυχεις Μήπως το 899 είναι κάποια εφαρμογή, που ελέγχει το firmware; Αν ναι δώσε ένα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Αν πατήσεις *#899# και πας στο software version βλέπεις τι έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplaz Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 Μπορεί κάποιος πού πέρασε την καινούρια έκδοση να γράψει τα υπέρ και κατά, αν αξίζει το κόπο να την περάσουμε σ αυτή τη φάση. Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2022 1 minute ago, kaplaz said: Μπορεί κάποιος πού πέρασε την καινούρια έκδοση να γράψει τα υπέρ και κατά, αν αξίζει το κόπο να την περάσουμε σ αυτή τη φάση. Στάλθηκε από το RMX2202 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk λιγο καλυτερη μπαταρια ποιο smooth και καποια προσθετα καλουδια οπως παραμετροποιηση της AOD παει σφαιρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Στο xda , γράφει ότι μερικοί επιστρέφουν στο android 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2022 Ο καθένας κάνει ότι θέλει...εμένα με έχει βολεψει και μου άρεσε περισσότερο το 12 ...σε άλλους όχι..προσωπική προτίμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts