Konstantine73 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Κατεβαζω την 13.0.4.0 eea Την εχει περασει κανεις; Φυσικά...κατέχεις αποκλειστικότητα ?sent from my Poco F3 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraktalfreak Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 On 10/4/2022 at 8:27 ΜΜ, minotavros said: Κάνε αυτό και θα δουλέψει https://xiaomi.eu/community/threads/activation-of-volte-and-vowifi-in-xiaomi-eu-rom.63469/#post-631671 Edit: αναφέρομαι στο παλικάρι που λέει ότι δεν παίζει με eu rom. Τώρα αν θέλει δοκιμάζει και όποιος άλλος έχει θέμα Από poco f3 με Tapatalk δεν έχω πρόσβαση στο Modem δεν με αφήνει να προχωρήσω.... Δεν έχω καταλάβει αν είναι πρόβλημα της συσκευής η του λογισμικού.... γιατί δεν είναι σε όλους.... με cosmote σύνδεση είμαι...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 2 ώρες πριν, dskoumis said: Την πέρασα εγώ τα θέματα στην εφαρμογή μέσα δέν παίζουν για ένα παράξενο λόγο Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα παιζουν κανονικα. 17 minutes ago, Konstantine73 said: Φυσικά...κατέχεις αποκλειστικότητα ? sent from my Poco F3 8/256 Νομιζα πως ναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 Νομιζα πως ναι!!! Κάτι έμαθες σήμερα λοιπόν sent from my Poco F3 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 52 minutes ago, Konstantine73 said: Κάτι έμαθες σήμερα λοιπόν sent from my Poco F3 8/256 Καθε μερα μαθαινω. Οσο ζω μαθαινω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 (edited) Καλησπερα. Μια βοηθεια. Αφημενο σε λειτουργια στο τραπεζι, ξαφνικα εγραψε δεν υπαρχει δικτυο. Επανεκινηση και δεν ανοιξε ποτε. Τελειως νεκρο. Το συνδεσα στο φορτιστη, τιποτα.(ειχε 73% μπαταρια) Πατησα παρατεταμενα power vol+ - παλι τιποτα. Εχει καποιος να προτεινει καμια λυση; Edited April 21, 2022 by tasosdimas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bamiolos Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 Καλησπέρα. Σήμερα διαπίστωσα ότι η προσβασημότητα δεν λειτουργεί. Πατώντας το κουμπί για την ενεργοποίηση της, δεν κάνει τίποτα. Κάποια πρόταση? 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 3 ώρες πριν, tasosdimas said: Καλησπερα. Μια βοηθεια. Αφημενο σε λειτουργια στο τραπεζι, ξαφνικα εγραψε δεν υπαρχει δικτυο. Επανεκινηση και δεν ανοιξε ποτε. Τελειως νεκρο. Το συνδεσα στο φορτιστη, τιποτα.(ειχε 73% μπαταρια) Πατησα παρατεταμενα power vol+ - παλι τιποτα. Εχει καποιος να προτεινει καμια λυση; Μπαινει σε λειτουργια Recovery ή Fastboot ; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 2 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Μπαινει σε λειτουργια Recovery ή Fastboot ; Δεν εκανε τιποτα. Το αφησα 2 ωρες και ανοιξε κανονικα. Ομως δεν αναγνωριζε κανενα δικτυο, οτι καρτα και να εβαζα. Και στις ρυθμισεις, καρτες και κινητα δικτυα, μολις το παταγα, κολαγε και μαυριζε η οθονη. Πατησα power kai vol + kαι εκανα διαγραφη και ρεμπουτ και εφτιαξε. Το στηνω απ την αρχη τωρα. Δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 3 minutes ago, tasosdimas said: Δεν εκανε τιποτα. Το αφησα 2 ωρες και ανοιξε κανονικα. Ομως δεν αναγνωριζε κανενα δικτυο, οτι καρτα και να εβαζα. Και στις ρυθμισεις, καρτες και κινητα δικτυα, μολις το παταγα, κολαγε και μαυριζε η οθονη. Πατησα power kai vol + kαι εκανα διαγραφη και ρεμπουτ και εφτιαξε. Το στηνω απ την αρχη τωρα. Δουλευει κανονικα. Εκανες αυτο που θα σου προτεινα κι εγω...να μπεις δηλαδη πρωτα σε λειτουργεια recovery και να κανεις wipe cache για αρχη.Εαν δεν εβλεπες διαφορα το επομενο βημα θα ηταν να κανεις wipe data...και ξανα μανα στησιμο απο την αρχη. Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 38 minutes ago, CRISPAF77 said: Εκανες αυτο που θα σου προτεινα κι εγω...να μπεις δηλαδη πρωτα σε λειτουργεια recovery και να κανεις wipe cache για αρχη.Εαν δεν εβλεπες διαφορα το επομενο βημα θα ηταν να κανεις wipe data...και ξανα μανα στησιμο απο την αρχη. Εκανα wipe data. Και τα εχασα ολα. Δεν εκανα πρωτα wipe cache. Το θεμα ειναι αν θα το ξανακανει. Προχτες περασα το update. Λες να εφταιγε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 18 minutes ago, tasosdimas said: Εκανα wipe data. Και τα εχασα ολα. Δεν εκανα πρωτα wipe cache. Το θεμα ειναι αν θα το ξανακανει. Προχτες περασα το update. Λες να εφταιγε αυτο; Δε νομιζω,μαλλον θα σου ετυχε.Ποιο update σου ηρθε; Παράθεση Oneplus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. April 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2022 42 minutes ago, CRISPAF77 said: Δε νομιζω,μαλλον θα σου ετυχε.Ποιο update σου ηρθε; 13.0.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Εμφανίστηκε και η V13.0.5.0 στο xiaomi . eu Σύντομα θα ειναι διαθέσιμη και η XTRV (ελληνικό forum xiaomi-miui . gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον Google Dialer επειδη δεν βρισκω πληροφοριες στο ιντερνετ. Εχω το Poco F3 και μαζι με εναν συναδελφο που εχει το Xiaomi 11T Pro, εχουμε τρελαθει. Ερχονται οι κλησεις και στους δυο, και κανει καμια 5 δευτερολεπτα να δειξει ποιος καλει, το ιδιο και οταν εγω καλεσω καποιον, θα αργησει να το δειξει. Μονο σε εμας το κανει ή σε ολους; Ξερει κανεις καποιο Fix; Μας εκανε τα ιδια και στην V12 και τωρα στην V13, Εχουμε απενεργοποιήσει και VoLTE και VoLWIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον Google Dialer επειδη δεν βρισκω πληροφοριες στο ιντερνετ. Εχω το Poco F3 και μαζι με εναν συναδελφο που εχει το Xiaomi 11T Pro, εχουμε τρελαθει. Ερχονται οι κλησεις και στους δυο, και κανει καμια 5 δευτερολεπτα να δειξει ποιος καλει, το ιδιο και οταν εγω καλεσω καποιον, θα αργησει να το δειξει. Μονο σε εμας το κανει ή σε ολους; Ξερει κανεις καποιο Fix; Μας εκανε τα ιδια και στην V12 και τωρα στην V13, Εχουμε απενεργοποιήσει και VoLTE και VoLWIFI.Πρώτη φορά διαβάζω αυτό το bug...sent from my Poco F3 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 21 ώρες πριν, VampireFreak said: Καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον Google Dialer επειδη δεν βρισκω πληροφοριες στο ιντερνετ. Εχω το Poco F3 και μαζι με εναν συναδελφο που εχει το Xiaomi 11T Pro, εχουμε τρελαθει. Ερχονται οι κλησεις και στους δυο, και κανει καμια 5 δευτερολεπτα να δειξει ποιος καλει, το ιδιο και οταν εγω καλεσω καποιον, θα αργησει να το δειξει. Μονο σε εμας το κανει ή σε ολους; Ξερει κανεις καποιο Fix; Μας εκανε τα ιδια και στην V12 και τωρα στην V13, Εχουμε απενεργοποιήσει και VoLTE και VoLWIFI. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το caller id & spam protection, να δεις εάν αλλάζει κάτι: On your device, open the Phone app . Tap More options More and then Settings and then Spam and Call Screen. Turn See caller & spam ID on or off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, minast said: Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το caller id & spam protection, να δεις εάν αλλάζει κάτι: On your device, open the Phone app . Tap More options More and then Settings and then Spam and Call Screen. Turn See caller & spam ID on or off. Τα ιδια ακριβως, το εχω δοκιμασει, κανεις επανεκκίνηση δουλευει για τα πρωτα calls και μετα απο λιγο τα ιδια. Το ιδιο και στο 11T Pro. Τωρα δοκιμασα το True Caller και δουλευει αψογα αλλα δεν μου αρεσε και πολυ το Interface με μπερδευει + οτι εχω 2 προγραμματα για την ιδια δουλεια τσαμπα. Και οι δυο το εχουμε το προβλημα απο Day 1. Edited April 23, 2022 by VampireFreak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Τότε είναι bug της εφαρμογής Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 1 hour ago, minotavros said: Τότε είναι bug της εφαρμογής Από poco f3 με Tapatalk Απλα απορω πως δεν βρισκω πληροφοριες στο ιντερνετ, εχει λιγες αναφορες χωρις κανενα fix. Και σε δυο κινητα που αγοραστηκαν τα χριστουγεννα, να κανει το ιδιο και να μην υπαρχει κανεις με το ιδιο προβλημα. Τελος παντων, εμενα με βλεπω να πηγαινω για custom rom, εχει κανεις εμπειρια απο LineageOS? Θα βαλω ομως και GAPPS σιγουρα. Αν ειναι stable, ποιες λειτουργιες δεν δουλευουν κτλ. Θελω ενα κινητο που να μην μου κανει χαζα, να μην χασω καμια κληση, διοτι το χρησιμοποιώ παρα πολυ στην δουλεια σαν IT Support, αλλιως μετα xiaomi-eu, εστω να εχω το stock dialer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Καλή Ανάσταση σε όλους! Ερώτηση, ίσως γνωστή για αρκετούς, αλλά όποιος γνωρίζει θα ήθελα παρακαλώ να μου απαντήσει. Μπαίνω στον chrome να δω καμία σειρά τηλεόρασης ή όταν ανοίγω κάποιο άρθρο στο facebook και έρχονται διαφημίσεις. Τι πρέπει να κάνω ή πιο app να κατεβάσω από play store για να σταματήσουν να υπάρχουν και να πετάγονται.. Δεν εννοώ τις διαφημίσεις της poco αυτές μπόρεσα και τις σταμάτησα. Κατέβασα το Adblock ( είναι σε πράσινο πλαίσιο με μια ασπίδα στην μέση με ένα τικ v) και το Malwarebytes, αλλά δεν κάνουν κάτι ή δεν μπόρεσα να τα ρυθμίσω, δεν ξέρω αγγλικά. Το ίδιο συμβαίνει και σ ένα τάμπλετ που πήρα το bmax maxpad i 11 και θα το κάνω και σε εκείνο αν ισχύει το ίδιο app. Αν κάποιος γνωρίζει ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και χαρές !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Χρόνια πολλά, αληθώς ανέστη. Δες αυτό το βίντεο, θα σε βοηθήσει αρκετά. https://www.youtube.com/watch?v=_z-kcEbZC8k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Χρονια πολλα σε ολους. Ξαφνικα ενω εβλεπα οταν εκανα swipe left στην αρχικη οθονη τα νεα απο το google με μορφη τιτλο εικονα και καποια μινι περιληψη τωρα μου τα δειχνει μονο σαν τιτλο και εικονα και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα. Ξερετε απο που αυτο αλλαζει ? Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω βρηκα εικονες που δειχνουν την διαφορα εμφανισης. ενω τοσο καιρο τα εβλεπα ετσι τωρα εμφανιζονται ετσι Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 για να καταλαβετε καλυτερα τι εννοω βρηκα εικονες που δειχνουν την διαφορα εμφανισης. ενω τοσο καιρο τα εβλεπα ετσι τωρα εμφανιζονται ετσι Είναι θέμα της google. Έχει αρχίσει και αλλάζει την εμφάνιση όλων των εφαρμογών τηςSent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts