chios Δημ. July 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2024 Με κλειδωμένο bootloader δεν μπορεί να περάσει καμία Ρομ, αλλά και να περάσει το κλείδωμα δεν φεύγει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes4 Δημ. July 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2024 Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το vowifi της νοβα στο κινητό μας; Εχω alphadroid A14 Είναι τραγικό να λειτουργεί στο redmi note 9 και όχι στο δικό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2024 Υπάρχει διακόπτης ενεργοποίησης του vowifi; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. July 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2024 Έχω την κινέζικη έκδοση με τα 8GB ram και cosmote σύνδεση. Δεν έκανα καμία αλλαγή σε τίποτε (ρυθμίσεις ή πάροχο) και πριν περίπου 10 μέρες έχω στην μπάρα πάνω το VoLTE. Δεν έχω βρει κάπου επιλογή να το κλείσω ή να το ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V62 Δημ. September 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2024 Καλησπερα, στις αποθηκευμενες συνδεσεις wifi, μου εμφανιζεται σε ανυποπτο χρονο η παρακατω συνδεση, και ενω την διαγραφω αυτη επανερχεται. Ξερει κανεις τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mountaingreek Δημ. September 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2024 Καλημέρα σε όλους.. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο τζαμάκι να καλύπτει όλη την οθόνη, γιατί αυτά που δοκίμασα μέχρι τώρα αφήνουν κοινά στις άκρες!! Ευχαριστώ να στε καλά όλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. September 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2024 Καλησπερα στην ομαδα. Εαν εχει αλλαξει κανεις οθονη(μετα απο σπάσιμο) και εχει βαλει κάποια oem ας μου πει αν υπαρχει διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. September 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2024 On 22/9/2024 at 11:28 ΠΜ, mountaingreek said: Καλημέρα σε όλους.. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο τζαμάκι να καλύπτει όλη την οθόνη, γιατί αυτά που δοκίμασα μέχρι τώρα αφήνουν κοινά στις άκρες!! Ευχαριστώ να στε καλά όλοι. δυσκολο κι εγω δεν εχω πετυχει 100% καλυψη .Απο την αλλη αν του ειχα τζαμακι που ν εφτανε ακριβως θα εβρισκε στη θηκη που το εχω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts