Jump to content

Γρήγορο με πολύ καλή κάμερα μέχρι 700€

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Το πολύ πολύ μέχρι 700

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Από 6,5 και πάνω (όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο)

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Οι τελευταίες μου 4 συσκευές ήταν της OnePlus, άρα από Πολωνία. Εκτός αυτής της περίπτωσης θα προτιμούσα από Ελλάδα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι, καθώς μένω στην επαρχία

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Το dual δε με ενδιαφέρει, όλα τα άλλα καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν υπάρχει πρόβλημα με φλασάρισμα και αν έχει και υποστήριξη από xda ακόμα καλύτερα

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Με ενδιαφέρει η πολύ καλή οθόνη, για τον ήχο δεν καίγομαι αλλά θα μου άρεσε να έχει ποιοτικό ήχο

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχύτητα και κάμερα στην ίδια προτεραιότητα, θα μου άρεσε η καλή αυτονομία χωρίς όμως να είναι φοβερά σημαντικό μιας και πολύ εύκολα στην καθημερινότητά μου μπορώ να βρω μια πρίζα. Αρκεί να μη χρειάζεται να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα.

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. OnePlus 7 Pro και 6Τ. Με την αγορά της καινούριας συσκευής θα γίνει δεύτερο τηλέφωνο το 7 pro.

Ουσιαστικά είμαι ανάμεσα στο OnePlus 8 Pro και στο Huawei P40 Pro.

To OnePlus δε θέλω να το αγοράσω από Κίνα και για λόγους εγγύησης αλλά και γιατί εμπιστεύομαι περισσότερο τη σελίδα της OnePlus.

Αν δείτε την υπογραφή μου είχα συνεχώς Nexus και OnePlus οπότε οι custom roms ήταν (είναι) τρόπος ζωής για μένα. Από εκεί και πέρα όμως, σαν να άρχισα να βαριέμαι, γιατί και η Google όλο και το δυσκολεύει το θέμα στο φλασάρισμα.

Από την άλλη, άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με τη φωτογραφία (κάτοχος mirroless και από τον περασμένο Αύγουστο και dslr), οπότε άρχισα να κοιτάω πολύ και τις φωτογραφικές δυνατότητες των κινητών (με ενθουσιάζει το 5Χ του P40 Pro).

Από την άλλη το Huawei μου αρέσει πολύ και σαν εμφάνιση και λόγω της κάμερας αλλά και επιζητώ κάποια αλλαγή. Τα GMS φοβάμαι λίγο (λογικά θα είναι το πρώτο πράγμα που θα περάσω αν το αγοράσω), αλλά υπάρχει ένας φόβος για το άγνωστο. Επίσης τόσα χρόνια όλες οι συσκευές μου ήταν ρουταρισμένες και με άλλες roms και φοβάμαι αυτή η έλλειψη στο Huawei μήπως με κάνει και βαρεθώ.

Φυσικά προτείνετε ελεύθερα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που πληροί τα παραπάνω κριτήρια. Τέλος θέλω ο αποθηκευτικός χώρος να είναι 256, γιατί με 128 μάλλον θα πιεστώ πολύ.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

https://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-mi-10-256gb-8gb-5g-coral-green-gr-p-TEL.092855?gclid=Cj0KCQiAnKeCBhDPARIsAFDTLTL6UZsYol4VlwUNm5lAxaf0hfhKto-wwjzpLVahh37xK1jrZVRlwM8aAukeEALw_wcB mi 10 8 gb 256 . Στα λεφτά που ζητάς είναι εξαιρετική λύση . Τώρα το p 40 pro μάλλον έχει καλύτερη κάμερα αλλά η έλλειψη gs είναι too much νομίζω .

Ευχαριστώ πολύ αλλά το φοβάμαι λίγο το λογισμικό των xiaomi.

Από εκεί και πέρα το P40 Pro το καλοβλέπω και πιστεύω τα προβλήματα που θα μου δημιουργήσουν τα GMS (σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα να μπουν), πιστεύω θα είναι λίγα. Για το google photo μπορώ και από browser από το κινητό ή τον υπολογιστή να τις ανεβάζω, gmail από οποιονδήποτε client, chrome λειτουργεί από ό,τι είδα και τα maps (βέβαια χωρίς λογαριασμό). Σκεφτόμουν και το dualspace και gspace και να έχω μόνο τις εφαρμογές της google και τις άλλες από AppGallery - Aurora - apkpure κλπ.

Τέλος, περιμένω την ανακοίνωση του OnePlus 9 μήπως και μειωθεί η τιμή του 8 Pro (ή τέλος πάντων μήπως έχει το 9 το απλό μέχρι τα 700 ευρώ αν και δεν το πιστεύω).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Realme GT 5G, μόλις κυκλοφόρησε, ότι ποίο γρήγορο και θα είναι σε αυτά τα λεφτά.

Ναι το έχω δει και το μόνο που έχουμε είναι τα specs του. Πάντως θα προτιμούσα να είχε και τελεφώτο φακό. Τέλος πάντων, θα το κοιτάξω και αυτό.

Το να πάρω κινητό χωρίς rom / root γιατί μετά από όλες αυτές τις συσκευές που όλα αυτά τα mods μου έχουν γίνει τρόπος ζωής, φοβάμαι μήπως το βαρεθώ γρήγορα. Για αυτό λίγο πολύ σκέφτομαι το 8 προ σαν πρώτη επιλογή, αν υπάρξει μείωση τιμής.

Το S20 ultra το έχεις δεί;Το βρίσκεις στα 730 ευρώ τα 128 gb απο το best price.Θα σου προτεινα το s21 ultra που ειναι κορυφαίο σε όλα αυτά που ζητάς ."Αυτό θα πάρω και εγώ αφου πέσει λιγο η τιμή του" όμως ..τωρα κοστίζει πάνω απο χιλιαρικο.Τσέκαρε και το s20 ultra.Δεν εχεις να χάσεις κάτι. :) Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Ναι το έχω δει και είναι κάποιο από τα υποψήφια, αλλά πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά skroutz και bestprice και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Αγοράζουμε κανονικά και από bestprice ή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή;

Δηλαδή βλέπω το γαλάζιο το 8 Pro με τα 256 στα 709 ευρώ, δηλαδή στα όρια που έχω θέσει.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.

Ναι το έχω δει και είναι κάποιο από τα υποψήφια, αλλά πραγματικά μου κάνει μεγάλη εντύπωση η διαφορά skroutz και bestprice και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η τόσο μεγάλη διαφορά; Αγοράζουμε κανονικά και από bestprice ή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή;

Δηλαδή βλέπω το γαλάζιο το 8 Pro με τα 256 στα 709 ευρώ, δηλαδή στα όρια που έχω θέσει.

Η αλήθεια είναι πώς έχω τήν απορία και γώ αυτήν..Το εχω προσέξει έχεις δίκιο.Κοίτα εγω 3 φορές έχω αγοράσει κινητό από το Best Price αν θυμάμαι καλά για αυτό τό λόγο ,επειδή πάντα είναι πιο οικονομικά.Δέν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ ειλικρινά..Τώρα δέ ξέρω για ποιόν λόγο είναι πιο πεσμένες οι τιμές εκεί.Και επίσης και Kimovil μπορεί να πετύχεις καλές τιμές Bangood κλπ..Τα ξέρεις..Στή θέση σου Θα πηγαινα σε αυτό που σου πρότεινα,αν και έχουν ακουστεί θέματα για την καμερά του(Εγω τό βρίσκω εξαιρετικό πάντως)δε ξερω αν ισχύουν ..Επειδη ασχολεισαι με τη Φωτογραφία για αυτο στο αναφέρω. Ασχολουμαι σχεδον επαγγελματικα και γω και σε καταλαβαίνω.Αν και εχουμε dslr δέν πάει νά πει πώς δέ θά μας ενδιέφερε και μία καλή κάμερα στο κινητό,σωστά; :)Το καλύτερο για μένα είναι να εντοπίσεις ποιο θέλειςνα αγοράσεις και να πάρεις και γνώμες από καποιους άλλους που να το έχουν. .

Τσέκαρε και εδώ στό Forum αν σε ενδιαφέρει γιά να σε βοηθήσουν και νά σου λύσουν τυχόν απορίες ..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482987

Edited by Nickchris36

Νond Edge SA For Ever

Η αλήθεια είναι πώς έχω τήν απορία και γώ αυτήν..Το εχω προσέξει έχεις δίκιο.Κοίτα εγω 3 φορές έχω αγοράσει κινητό από το Best Price αν θυμάμαι καλά για αυτό τό λόγο ,επειδή πάντα είναι πιο οικονομικά.Δέν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ ειλικρινά..Τώρα δέ ξέρω για ποιόν λόγο είναι πιο πεσμένες οι τιμές εκεί.Και επίσης και Kimovil μπορεί να πετύχεις καλές τιμές Bangood κλπ..Τα ξέρεις..Στή θέση σου Θα πηγαινα σε αυτό που σου πρότεινα,αν και έχουν ακουστεί θέματα για την καμερά του(Εγω τό βρίσκω εξαιρετικό πάντως)δε ξερω αν ισχύουν ..Επειδη ασχολεισαι με τη Φωτογραφία για αυτο στο αναφέρω. Ασχολουμαι σχεδον επαγγελματικα και γω και σε καταλαβαίνω.Αν και εχουμε dslr δέν πάει νά πει πώς δέ θά μας ενδιέφερε και μία καλή κάμερα στο κινητό,σωστά; :)Το καλύτερο για μένα είναι να εντοπίσεις ποιο θέλειςνα αγοράσεις και να πάρεις και γνώμες από καποιους άλλους που να το έχουν. .

Τσέκαρε και εδώ στό Forum αν σε ενδιαφέρει γιά να σε βοηθήσουν και νά σου λύσουν τυχόν απορίες ..http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=482987

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι. Για να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με ενδιαφέρει το OnePlus 8 Pro γιατί έχω και το μικρόβιο των τροποποιήσεων και ουσιαστικά αυτό προκρίνω. Αλλά και σε αυτό για το 12/256 το beestprice το έχει στα 709 και το skroutz από τα 826.

Όσο για τις φωτογραφίες, εντάξει, μπορεί να έχει κάποιος dslr με 5-6 φακούς και να καλύπτει όλο το εστιακό εύρος, αλλά το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου. Και επειδή το 8pro έχει βελτιωθεί αισθητά στη φωτογραφία σε σχέση με το 7pro (που και αυτό το έχω), πιστεύω ότι πολύ καλά θα κάνω να κινηθώ προς τα εκεί.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι. Για να σου πω την αλήθεια, πιο πολύ με ενδιαφέρει το OnePlus 8 Pro γιατί έχω και το μικρόβιο των τροποποιήσεων και ουσιαστικά αυτό προκρίνω. Αλλά και σε αυτό για το 12/256 το beestprice το έχει στα 709 και το skroutz από τα 826.

Όσο για τις φωτογραφίες, εντάξει, μπορεί να έχει κάποιος dslr με 5-6 φακούς και να καλύπτει όλο το εστιακό εύρος, αλλά το κινητό το έχεις πάντα μαζί σου. Και επειδή το 8pro έχει βελτιωθεί αισθητά στη φωτογραφία σε σχέση με το 7pro (που και αυτό το έχω), πιστεύω ότι πολύ καλά θα κάνω να κινηθώ προς τα εκεί.

Χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη τότες! :)

Και μήν ευχαριστείς!!Βοηθάμε ο καθένας από το μετερίζι του όσο μπορούμε.. :)

Πάντως δε νομίζω νά χεις κάποιο πρόβλημα μέ το best price.Go on!!

Νond Edge SA For Ever

Χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη τότες! :)

Και μήν ευχαριστείς!!Βοηθάμε ο καθένας από το μετερίζι του όσο μπορούμε.. :)

Πάντως δε νομίζω νά χεις κάποιο πρόβλημα μέ το best price.Go on!!

Ναι, ίσως και να το είχα παραγγείλει, αλλά πρωτίστως θέλω να δω στις 23 Μαρτίου την ανακοίνωση της OnePlus για τη σειρά 9 και μετά θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις. Ήδη είδα σε κάποια καταστήματα του skroutz, σιγά σιγά να ρίχνουν την τιμή του 8 προ και πιστεύω θα υπάρχει και συνέχεια.