Bayern7 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Aν μιλάς για Ξάνθη ισχύει το ουδεν μονιμότερον του προσωρινου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Aν μιλάς για Ξάνθη ισχύει το ουδεν μονιμότερον του προσωρινου. Δυστυχώς για Ξάνθη μιλάω... :O Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Otenet 384... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Vivodi 512 χωρίς κανένα πρόβλημα.....αντίθετα με την 4νετ που όλοι την στηρίζετε ενώ ψιλοσέρνεται ήμουν παθών και εγώ κάποτε. Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olisadebe23 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Otenet 384 έχω για έναν μήνα ακόμα .. Μετά Βάζω HOL ... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τελικα εχω πειστει! Η HOL δε πρεπει να ειχε ουτε ενα πελατη, οποτε εδωσε τη προσφορα, μπας και μαθει ο κοσμος οτι υπαρχει και εχει και DSL :p :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Τελικα εχω πειστει! Η HOL δε πρεπει να ειχε ουτε ενα πελατη, οποτε εδωσε τη προσφορα, μπας και μαθει ο κοσμος οτι υπαρχει και εχει και DSL :p :p Είπαμε ντε ότι είχε εμένα. Το δήλωσα ευθαρσώς στο post #4 και ψήφισα κι όλας. Δεν τη βλέπεις μία ολόκληρη ψήφο; Βγάζει μάτι. Κι επί τη ευκαιρία. Μια χαρά ήμουνα μόνος μου και είχα όλο το bandwich της βόρειας Ελλάδος δικό μου. Τι θέλατε και ήρθατε όλοι; Για να σερνόμαστε παρέα; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αγαπητε ενας = κανενας, δε το εχεις ακουσει???? :p :p :p Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Είπαμε ντε ότι είχε εμένα. Το δήλωσα ευθαρσώς στο post #4 και ψήφισα κι όλας. Δεν τη βλέπεις μία ολόκληρη ψήφο; Βγάζει μάτι. Κι επί τη ευκαιρία. Μια χαρά ήμουνα μόνος μου και είχα όλο το bandwich της βόρειας Ελλάδος δικό μου. Τι θέλατε και ήρθατε όλοι; Για να σερνόμαστε παρέα; :p Δηλαδή αυτόν τον καιρό πληρώνεις για να έχεις HOL; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Δηλαδή αυτόν τον καιρό πληρώνεις για να έχεις HOL; Ναι. Είχα πάρει μία προσφορά για PSTN 12 μήνες + 12 δωρεάν και μου έχουν μείνει κάπου 10 μήνες από τους δωρεάν. Με αυτή τη συνδρομή μπορώ να έχω και adsl 128/128, αλλά φυσικά πήρα και την προσφορά του ram. Το ωραίο είναι ότι τέλος Αυγούστου πήρα τηλ τη hol για να αναβαθμίσω σε 384 και μου είπαν ότι δε γίνεται γιατί μου έχουν μείνει οι δωρεάν μήνες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Ναι. Είχα πάρει μία προσφορά για PSTN 12 μήνες + 12 δωρεάν και μου έχουν μείνει κάπου 10 μήνες από τους δωρεάν. Με αυτή τη συνδρομή μπορώ να έχω και adsl 128/128, αλλά φυσικά πήρα και την προσφορά του ram. Το ωραίο είναι ότι τέλος Αυγούστου πήρα τηλ τη hol για να αναβαθμίσω σε 384 και μου είπαν ότι δε γίνεται γιατί μου έχουν μείνει οι δωρεάν μήνες :D Kαλά είναι τόσο καθυστερημένο το σύστημά τους που δεν επιτρέπει να αναβαθμίσεις; :down: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. September 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Οπα!!!! Βρεθηκε δευτερος με HOL!!!!! Μαλλον ο phph εκανε δευτερο account :p Παιδες μη ψηφιζεται οσοι κανετε χρηση του τζαμπα..... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Οπα!!!! Βρεθηκε δευτερος με HOL!!!!! Μαλλον ο phph εκανε δευτερο account :p Παιδες μη ψηφιζεται οσοι κανετε χρηση του τζαμπα..... Τότε άλλαξε τον τίτλο της ψηφοφορίας σε "Ποιον DSL Provider θα θέλατε να έχετε", γιατί σε κανά μήνα όλοι, εκτός από αυτούς που έχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια (κι αυτοί χτυπάνε το κεφάλι τους), θα είναι στην HOL. ;) Kαλά είναι τόσο καθυστερημένο το σύστημά τους που δεν επιτρέπει να αναβαθμίσεις; :down: Επιτρέπει αναβαθμίσεις αλλά μόνο στην "κανονική" διάρκεια. Όχι στους δωρεάν μήνες. Χάνουν λεφτά έτσι, αλλά ευτυχώς, γιατί τώρα θα χτυπούσα κι εγώ το κεφάλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeln20 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 (Από 16/9 Γραμμή ΟΤΕ 1024/256)Tώρα γραμμή 512/128 και παροχή Vivodi 512/128.Αν εξερέσω μερικά κουλά του ΟΤΕ κατά τα άλλα είναι κολλημένο στο 59kb/s. H vidodi είναι πολύ οκ πλέον. :D Παράθεση ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Forthnet+Netkey 256 και Hol -μέσω ram- στο 2 Ως κεντρικό provider έχω forthnet γιαυτό και ψήφισα την συγκεκριμένη εταιρία... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 forthnet 384/128 1bill αοριστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Forthnet best value for money :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skonsta Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 FORTHnet giati apla kserei kalutera to Internet apo ka8e allo provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 FORTHnet γιατι μου τη σπαει ο ΟΤΕ και ειναι η μονη που τον κοντραρει στα ισια στο value for money! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2005 tp sDSL και οχι aDSL. 384/384 και την χρησιμοποιώ στο γραφείο. Είναι πάρα πολύ γρηγορή και ποτε δεν έχω προβλήματα ταχύτητας. Αν πέσουν και τα πάγια θα είναι ακόμα καλύτερα. Αρκετά καθυστέρησαν... :mad: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekjames Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Tellas 384/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 otenet 384/128 den mou exei kanei apolitos kanena provlima kai paei poly grigora kiolas. katevazo me 42-43 Kb/sec poli kali ayth tha kratiso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Αόριστη οτενετ 384 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 OTEnet 384 με σύμβαση αορίστου χρόνου επίσης. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts