Jump to content

Ποιον DSL Provider έχετε;

Κοινοποίηση

Ποιον ISP έχετε για ADSL προσβαση?  

126 members have voted

1. 1. Ποιον ISP έχετε για ADSL προσβαση?

• Forthnet
      46
    • HOL
      8
    • OTEnet
      37
    • Vivodi
      19
    • Tellas
      7
    • Tellepasport
      4
    • Άλλο
      5

Recommended Posts

Vivodi 512 χωρίς κανένα πρόβλημα.....αντίθετα με την 4νετ που όλοι την στηρίζετε ενώ ψιλοσέρνεται ήμουν παθών και εγώ κάποτε.
......

Τελικα εχω πειστει! Η HOL δε πρεπει να ειχε ουτε ενα πελατη, οποτε εδωσε τη προσφορα, μπας και μαθει ο κοσμος οτι υπαρχει και εχει και DSL :p :p

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Τελικα εχω πειστει! Η HOL δε πρεπει να ειχε ουτε ενα πελατη, οποτε εδωσε τη προσφορα, μπας και μαθει ο κοσμος οτι υπαρχει και εχει και DSL :p :p

Είπαμε ντε ότι είχε εμένα. Το δήλωσα ευθαρσώς στο post #4 και ψήφισα κι όλας. Δεν τη βλέπεις μία ολόκληρη ψήφο; Βγάζει μάτι. Κι επί τη ευκαιρία. Μια χαρά ήμουνα μόνος μου και είχα όλο το bandwich της βόρειας Ελλάδος δικό μου. Τι θέλατε και ήρθατε όλοι; Για να σερνόμαστε παρέα; :p

Αγαπητε ενας = κανενας, δε το εχεις ακουσει???? :p :p :p

Mahatma Gandhi

Είπαμε ντε ότι είχε εμένα. Το δήλωσα ευθαρσώς στο post #4 και ψήφισα κι όλας. Δεν τη βλέπεις μία ολόκληρη ψήφο; Βγάζει μάτι. Κι επί τη ευκαιρία. Μια χαρά ήμουνα μόνος μου και είχα όλο το bandwich της βόρειας Ελλάδος δικό μου. Τι θέλατε και ήρθατε όλοι; Για να σερνόμαστε παρέα; :p

Δηλαδή αυτόν τον καιρό πληρώνεις για να έχεις HOL;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή αυτόν τον καιρό πληρώνεις για να έχεις HOL;

Ναι. Είχα πάρει μία προσφορά για PSTN 12 μήνες + 12 δωρεάν και μου έχουν μείνει κάπου 10 μήνες από τους δωρεάν. Με αυτή τη συνδρομή μπορώ να έχω και adsl 128/128, αλλά φυσικά πήρα και την προσφορά του ram. Το ωραίο είναι ότι τέλος Αυγούστου πήρα τηλ τη hol για να αναβαθμίσω σε 384 και μου είπαν ότι δε γίνεται γιατί μου έχουν μείνει οι δωρεάν μήνες :D

Ναι. Είχα πάρει μία προσφορά για PSTN 12 μήνες + 12 δωρεάν και μου έχουν μείνει κάπου 10 μήνες από τους δωρεάν. Με αυτή τη συνδρομή μπορώ να έχω και adsl 128/128, αλλά φυσικά πήρα και την προσφορά του ram. Το ωραίο είναι ότι τέλος Αυγούστου πήρα τηλ τη hol για να αναβαθμίσω σε 384 και μου είπαν ότι δε γίνεται γιατί μου έχουν μείνει οι δωρεάν μήνες :D

Kαλά είναι τόσο καθυστερημένο το σύστημά τους που δεν επιτρέπει να αναβαθμίσεις; :down:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπα!!!! Βρεθηκε δευτερος με HOL!!!!!

Μαλλον ο phph εκανε δευτερο account :p

Παιδες μη ψηφιζεται οσοι κανετε χρηση του τζαμπα.....

Mahatma Gandhi

Οπα!!!! Βρεθηκε δευτερος με HOL!!!!!

Μαλλον ο phph εκανε δευτερο account :p

Παιδες μη ψηφιζεται οσοι κανετε χρηση του τζαμπα.....

Τότε άλλαξε τον τίτλο της ψηφοφορίας σε "Ποιον DSL Provider θα θέλατε να έχετε", γιατί σε κανά μήνα όλοι, εκτός από αυτούς που έχουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια (κι αυτοί χτυπάνε το κεφάλι τους), θα είναι στην HOL. ;)

Kαλά είναι τόσο καθυστερημένο το σύστημά τους που δεν επιτρέπει να αναβαθμίσεις; :down:

Επιτρέπει αναβαθμίσεις αλλά μόνο στην "κανονική" διάρκεια. Όχι στους δωρεάν μήνες. Χάνουν λεφτά έτσι, αλλά ευτυχώς, γιατί τώρα θα χτυπούσα κι εγώ το κεφάλι μου.

(Από 16/9 Γραμμή ΟΤΕ 1024/256)Tώρα γραμμή 512/128 και παροχή Vivodi 512/128.Αν εξερέσω μερικά κουλά του ΟΤΕ κατά τα άλλα είναι κολλημένο στο 59kb/s. H vidodi είναι πολύ οκ πλέον. :D
......

Forthnet+Netkey 256 και Hol -μέσω ram- στο 2

Ως κεντρικό provider έχω forthnet γιαυτό και ψήφισα την συγκεκριμένη εταιρία...

Φιλικά Δημήτρης

tp sDSL και οχι aDSL.

384/384 και την χρησιμοποιώ στο γραφείο.

Είναι πάρα πολύ γρηγορή και ποτε δεν έχω προβλήματα ταχύτητας.

Αν πέσουν και τα πάγια θα είναι ακόμα καλύτερα. Αρκετά καθυστέρησαν... :mad: