Jump to content

Ποιον DSL Provider έχετε;

Κοινοποίηση

Ποιον ISP έχετε για ADSL προσβαση?  

126 members have voted

1. 1. Ποιον ISP έχετε για ADSL προσβαση?

• Forthnet
      46
    • HOL
      8
    • OTEnet
      37
    • Vivodi
      19
    • Tellas
      7
    • Tellepasport
      4
    • Άλλο
      5

Recommended Posts

Ποιον ISP έχετε για ADSL προσβαση?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αυτή τη στιγμή έχω Vivodi αλλά ψήφισα Forthnet 1ον γιατί τώρα χρησιμοποιώ τη Forthnet του πατέρα μου (η Vivo σέρνεται) και 2ον γιατί σε 1 μήνα η Vivo θα πάρει πόδι και θα ξαναβάλω Forthnet

Έχω HOL από PSTN. Έχω 2 εβδομάδες τώρα ADSL και αφού το πακέτο Home any access 100 υποστηρίζει και ADSL 128/128, το διατηρώ. Όταν λήξει με βλέπω για Forthnet αν η κατάσταση στην ADSL της HOL είναι όπως και με την PSTN.

Χαζευοντας τα πρωτα αποτελεσματα εδω,μπορω να καταλαβω γιατι ο Κοκκαλης κανει τοσο δυνατο μπασιμο και χαριζει 384 συνδεσεις....

Καλα εχει κανεις ΗΟΛ????? ΑΚομα και το επισιμασμενο θεμα ειχε να δεχτει ποστ απο τον Ιουνιο....

Mahatma Gandhi

Forthnet με Netkey, να δω οτ(αν) θα ληξει η προσφορα τι θα κανω...

Τι εννοεις χαριζει συνδεσεις?Ποιος που ποτε?

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Δες εδω :D

Mahatma Gandhi

Πανε στο περιπτερο και παρε ενα RAM, εχει 3 μηνες adsl 384 HOL FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ενεργοποιηση μεχρι 30/10!

Τι λετε τωρα,τελεια!!

Βεβαια 17 ληγει η νετκι μου αλλα και για μια φορα, η προσφορα ειναι απλα τελεια!!!Ευγε

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Τι λετε τωρα,τελεια!!

Βεβαια 17 ληγει η νετκι μου αλλα και για μια φορα, η προσφορα ειναι απλα τελεια!!!Ευγε

E που ειναι το προβλημα? Πας στο περιπτερο σημερα, παιρνεις 2 RAM, ενεργοποιεις το 1ο στις 17/09 οποτε εχεις μεχρι 17/12. Τη 2η την ενεργοποιεις 31/10 και θα εχεις μεχρι 31/01, δηλαδη 4.5 μηνες dsl με μολις 15 Ευρω!! (7.5+7.5 που κανουν τα περιοδικα)

Ψήφισα Forthnet γιατί 1 + χρόνο είχα Forthnet 384 και τώρα είμαι με netkey.
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Χαζευοντας τα πρωτα αποτελεσματα εδω,μπορω να καταλαβω γιατι ο Κοκκαλης κανει τοσο δυνατο μπασιμο και χαριζει 384 συνδεσεις....

Καλα εχει κανεις ΗΟΛ????? ΑΚομα και το επισιμασμενο θεμα ειχε να δεχτει ποστ απο τον Ιουνιο....

Όπως έγραψα και δύο ποστ πριν το δικό σου έχω εγώ HOL και μου κάνει εντύπωση που είμαι ο μόνος που ψήφισα HOL. Γιατί έτσι; Μια χαρά εταιρία είναι και είχε (τη στιγμή που έκανα τη σύνδεση) τις καλύτερες τιμές.

Otenet και είμαι απολύτως ευχαριστημένος.Δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με την σύνδεση.

vivodi 2048/640 Full LLU
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Forthnet 384/128 εδώ και 2 χρόνια η οποία όμως θα σταματήσει για ένα τρίμηνο και θα πάρει τη θέση της η HOL. ;)

129026.png?1640591734

Μετά απο πάρα πολύ... dial-up (ΟΤΕνετ) τους τελευταίους 3 μήνες έχω πάλι ΟΤΕΝετ, σε 4 μέρες θα βάλω HOL για 3 μήνες κ μετα Forthnet μάλλον...

Bιβόδι και ξερό ψωμί, και σύντομα με full LLU οπότε bye bye OTE. :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από το Φεβρουάριο μέχρι και τις 10/10 που μας έρχεται, Fortyhnet + Netkey 256/128. Μετά για ένα τρίμηνο HOL και βλέπουμε... :p

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Εγω είχα forthnet 384/128 και είμουν παρα πολυ ευχαριστημένος τώρα εδώ και 2 μέρες έχω HOL 384 (προσφορά του RAM) και είμαι πολύ απογοητευμένος... εκτός και αν είναι κάτι προσωρινό.
fake! :X