konv Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Όσον αφορά το router της vodafone http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040406&vars=0000000000 τι διαφορά έχουν ; Είναι καλύτερο το 2ο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Όσον αφορά το router της vodafone http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001040406&vars=0000000000 τι διαφορά έχουν ; Είναι καλύτερο το 2ο; και φυσικα ειναι καλυτερο το δευτερο. καταρχην ειναι wi-fi :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 και φυσικα ειναι καλυτερο το δευτερο. καταρχην ειναι wi-fi αξίζει να πάρουμε κάτι άλλο από το εμπόριο ή δεν θα κάνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 αξίζει να πάρουμε κάτι άλλο από το εμπόριο ή δεν θα κάνει; Θα μπορούσες να πάρεις Speedtouch 585 στα €70, αλλά και το Fritz στα €57 είναι πολύ καλό, και έχει και VoIP, οπότε προτίμησέ το. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Συγχαρητήρια, αυτό θα πει βεβιασμένη απόφαση (ελήφθη μέσα σε 15 ώρες). Εύχομαι να μην το μετανιώσεις. μια χαρα ειναι το πακετο που πηρα.με καλυπτει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 θελω να βαλω adsl και δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω.καμια προταση??το τηλ μου ειναι 22210501xx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 θελω να βαλω adsl και δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω.καμια προταση??το τηλ μου ειναι 22210501xx Εχω την αισθηση ότι στη Χαλκίδα προς το παρόν δεν καλύπτεσαι από κάποιο ιδιόκτητο δίκτυο. Μέχρι τότε, η προσφορά του Connx με το ασύρματο modem/router πως σου φαίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Guyz, ποιά εταιρία μου προτείνετε για να αγοράσω μόνο κωδικούς για DSL; Μέχρι τώρα αγόραζα την προσφορά της Forthnet με τους 3+3 μήνες δώρο, αλλά χθες που πήρα να κάνω ανανέωση μου είπαν ότι δεν ισχύει πια! Επίσης μου είπαν ότι δεν δίνουν πλέον κωδικούς μόνο! Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσω ολόκληρο το πακέτο, να διακόψω την σύνδεση που έχω και να κάνω καινούρια!!!:X Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Guyz, ποιά εταιρία μου προτείνετε για να αγοράσω μόνο κωδικούς για DSL; Μέχρι τώρα αγόραζα την προσφορά της Forthnet με τους 3+3 μήνες δώρο, αλλά χθες που πήρα να κάνω ανανέωση μου είπαν ότι δεν ισχύει πια! Επίσης μου είπαν ότι δεν δίνουν πλέον κωδικούς μόνο! Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσω ολόκληρο το πακέτο, να διακόψω την σύνδεση που έχω και να κάνω καινούρια!!!:X Πλέον δε σε συμφέρει να το κάνεις αυτό (να πληρώνεις μόνο γραμμή DSL στον ΟΤΕ και ξεχωριστά το Internet service σε ISP). Με τα χρήματα που πληρώνεις τώρα για τη γραμμή μπορείς να τη μετατρέψεις σε Conn-x χωρίς να έχεις διακοπή, με ένα τηλεφώνημα στο 134 (ζητάς να σου μετατρέψουν τη γραμμή DSL σε Conn-x στην ταχύτητα που θέλεις). Το Conn-x συμπεριλαμβάνει και την πρόσβαση (τιμές εδώ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Thanks για την απάντηση! Θα πάρω τηλ αργότερα στο 134 να κάνω αίτηση!:) Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 παιδες γεια. πριν απο λιγες μερες με τηλεφωνησαν απο οτενετ κ με ενημερωσαν οτι δικαιουμαι προσφορα να μ αναβαθμισουν την συνδεση μου απο το 1 μβιτ στα 2 με αμελητεα αυξηση της τιμης απο 20,5/μηνα π πληρωνω τωρα σε 20,9/μηνα. αν δεν επωφεληθω της προσφορας μ ειπαν οτι θα περασω σε τιμες καταλογου, δλδ στα 27/μηνα για την υπαρχουσα συνδεση μου(1μβιτ) απο τον επομενο λογαριασμο. εγω ομως σκεφτομαι σοβαρα να περασω στο ιδιοκτητο τησ φορθ(λαρισα μενω) με 2play soho->25/μηνα για ταχυτητα 24 μβιτ χωρις παγιο οτε σε συγκριση με τα 35/μηνα π πληρωνω τωρα για οτενετ +οτε παγιο. τι λετε? να το επειχειρησω? κ αν τλκ το επιχειρησω, ξερει καποιοσ να μ πει αν θα μ διακοψουν το ιντερνετ για καποιον καιρο μεχρι να ολοκληρωθει η μεταβαση στην φορθ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 @Sotos2311: Αν καλύπτεσαι από το ιδιόκτητο της Forthnet, προφανώς και σε συμφέρει οικονομικά να κάνεις αίτηση για 2play SoHo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ναι, καλυπτομαι απο το ιδιοκτητο αλλα αυτο π θελω να μαθω ειναι αν θα υπαρξει καποια διακοπη στην συνδεση μεχρι να μεταβω στη φορθ. επισης θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παρω κανονικο μοντεμ (και οχι wireless router οπως εχω τωρα, το οποιο καθιστα σχεδον αδυνατο να παιξω games στο νετ λογω του port forward).Επισης παρατηρω ασταθεια στον μσν μεσεντζερ(συχνες αποσυνδεσεις) και αδυναμια ολοκληρωσης download απο rapidshare(που μπορει να οφειλονται ολα αυτα?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ναι, καλυπτομαι απο το ιδιοκτητο αλλα αυτο π θελω να μαθω ειναι αν θα υπαρξει καποια διακοπη στην συνδεση μεχρι να μεταβω στη φορθ. Θα κάνεις αίτηση με την ένδειξη "Μετατροπή από Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση" και δεν θα διακοπεί η Otenet μέχρι να ενεργοποιηθεί η Forthnet. Όταν ενεργοποιηθεί η Forthnet στέλνεις και ένα fax στην Otenet και τους ενημερώνεις για τη διακοπή. επισης θελω να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να παρω κανονικο μοντεμ (και οχι wireless router οπως εχω τωρα, το οποιο καθιστα σχεδον αδυνατο να παιξω games στο νετ λογω του port forward). Σε καμία περίπτωση. Αν έχεις πρόβλημα με τις πόρτες, να κάνεις σωστά το port forward. Η forthnet με την αίτησή σου θα σου στείλει Ethernet modem/router. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Καλημέρα, έχω το πακέτο Conn-X 1024 και πληρώνω 37,82 € το δίμηνο χωρίς ΦΠΑ (45 € με ΦΠΑ) μόνο για το ADSL. Υπάρχει καλύτερη επιλογή και με δεδομένο ότι είμαι Πάτρα? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 έχω το πακέτο Conn-X 1024 και πληρώνω 37,82 € το δίμηνο χωρίς ΦΠΑ (45 € με ΦΠΑ) μόνο για το ADSL. Υπάρχει καλύτερη επιλογή και με δεδομένο ότι είμαι Πάτρα? Έχεις ελέγξει αν σε καλύπτει κάποιος εναλλακτικός μέσω ιδιόκτητου δικτύου; Τα πρώτα ψηφία του τηλεφώνου σου, π.χ. 2610-123xyz; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Έχεις ελέγξει αν σε καλύπτει κάποιος εναλλακτικός μέσω ιδιόκτητου δικτύου; Τα πρώτα ψηφία του τηλεφώνου σου, π.χ. 2610-123xyz; 2610-330... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 2610-330... Θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το Δεκέμβριο... Κέντρο: ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ (SKAG) Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet: Αναμενόμενη κάλυψη: 30/11/2007 Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου HOL/Vodafone: Αναμενόμενη κάλυψη: 15/12/2007 Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Tellas: Σύντομα διαθέσιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι το Δεκέμβριο... Αν υποθέσουμε ότι έφτασε ο Δεκέμβριος τι θα πρότεινες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Αν υποθέσουμε ότι έφτασε ο Δεκέμβριος τι θα πρότεινες? Μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα εως το Δεκέμβριο, οπότε θα ήταν καλύτερα να επαναφέρεις το θέμα όταν θα σε καλύψει κάποιος εναλλακτικός με ιδιόκτητο. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Και μην ξεχνάς ότι ανά περιοχή τα δεδομένα αλλάζουν. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ισως να μην είναι και το καταληλότερο thread... καλησπέρα παιδια, Σκεφτομαι να βάλω και γω το πακέτο της forthnet. Ηθελα να ρωτήσω αν τα 21mbps είναι πραγματικά ή δεν προκειται να τα δω ουτε προσεγγιστικά? Επίσης ποια άλλη μου προτείνεται (μένω αθήνα, μενίδι συγκεκριμένα και σχεδόν οι περισσότερες εταιρείες έχουν διαθεσιμότητα) Μόνο η Net one δεν είναι διαθέσιμη και η tellas Ευχαριστώ D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ρε παιδιά συγγνώμη αν έχει ξανα-αναφερθεί, αλλά ποιοι εναλλακτικοί δίνουν ADSL γρήγορο over ISDN?? Αυτή τη στιγμή έχω Conn-X και με γδέρνουν... :worry: 18.5 ευρώ τα 768... :!: Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Ρε παιδιά συγγνώμη αν έχει ξανα-αναφερθεί, αλλά ποιοι εναλλακτικοί δίνουν ADSL γρήγορο over ISDN?? Εννοείς Shared LLU over ISDN, ώστε να συνεχίσεις να έχεις την ISDN από τον ΟΤΕ: Forthnet HOL Vodafone (μέσω δικτύου HOL) Netone Vivodi Έλεγξε ποιοί σε καλύπτουν. Θα κάνεις την αίτηση με την ένδειξη "Μετατροπή από Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση" ώστε να μη μείνεις χωρίς Internet μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία". :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εννοείς Shared LLU over ISDN, ώστε να συνεχίσεις να έχεις την ISDN από τον ΟΤΕ: Forthnet HOL Vodafone (μέσω δικτύου HOL) Netone Vivodi Έλεγξε ποιοί σε καλύπτουν. Θα κάνεις την αίτηση με την ένδειξη "Μετατροπή από Χονδρική Ευρυζωνική Πρόσβαση" ώστε να μη μείνεις χωρίς Internet μέχρι να ενεργοποιηθεί η νέα υπηρεσία". :) Ακριβώς αυτό εννοούσα! Σε ευχαριστώ πολύ! :) Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts