Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε τα λεγομενα του οτε μεχρι 15/9/2006 θα εχουν διπλασιστει ολες οι ταχυτητες σε ολες τις περιοχες... Και η ανωτατη ταχυτητα ειναι 2048

Nova only Edge SA For Ever.. 

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mε τα λεγομενα του οτε μεχρι 15/9/2006 θα εχουν διπλασιστει ολες οι ταχυτητες σε ολες τις περιοχες... Και η ανωτατη ταχυτητα ειναι 2048

Αυτό που ακριβώς το είδες? Υπαρχει σαν ανακοίνωση? Μακάρι να είναι έτσι αλλά λίγο δυσκολο το βλέπω!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Εγώ έχω ακούσει ότι τέλη Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδεια καπου το διαβασα αυτο.. Σπαω το κεφαλι μου να βρω απο που το ειδα.. Διαβαζω τοσα καθε μερα.. Αλλα δεν μου φαινεται να ισχυει αυτο...

1) Μία κάρτα δικτύου πόσο κοστίζει; Είναι ακριβή;

2) Μάλλον θα ξεκινήσω με αυτό το usb modem και στην πορεία ίσως πάρω modem/router.

3) Το wireless, μόνο ότι είναι ασύρματο; Σου προσφέρει κάτι άλλο;

1) Οι τιμές παίζουνε από 5€ (noname, retail, 10/100) μέχρι 50€ (επώνυμη, με όμορφη συσκευασία + cd με ημιάχρηστο software/utilities, 10/100/1000). Λογικά θα βρεις καλή 1000άρα με λιγότερα από 30€. Εξαρτάται βέβαια και σε τι είδους μαγαζιά έχεις πρόσβαση.

2) Καλά θα κάνεις. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν δεν μου έσπαγε τα νεύρα το άπλωμα καλωδίων κάθε μέρα για να συνδέεται ο φορητός της γυναίκας μου στο internet. Έτσι πήρα το wireless modem/router και γλύτωσα από τα καλώδια. Τώρα μου την σπάνε μόνο τα τερτίπια του wireless usb dongle που πήρα για τον φορητό. :p

3) Το μόνο που κάνει το wireless είναι να προσφέρει ασύρματη πρόσβαση.

Εγώ έχω ακούσει ότι τέλη Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Κι εγώ άκουσα ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στο φθινόπωρο, οπότε μάλλον συμφωνούμε.

1) Οι τιμές παίζουνε από 5€ (noname, retail, 10/100) μέχρι 50€ (επώνυμη, με όμορφη συσκευασία + cd με ημιάχρηστο software/utilities, 10/100/1000). Λογικά θα βρεις καλή 1000άρα με λιγότερα από 30€. Εξαρτάται βέβαια και σε τι είδους μαγαζιά έχεις πρόσβαση.

2) Καλά θα κάνεις. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν δεν μου έσπαγε τα νεύρα το άπλωμα καλωδίων κάθε μέρα για να συνδέεται ο φορητός της γυναίκας μου στο internet. Έτσι πήρα το wireless modem/router και γλύτωσα από τα καλώδια. Τώρα μου την σπάνε μόνο τα τερτίπια του wireless usb dongle που πήρα για τον φορητό. :p

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εγώ δε χρησιμοποιώ δύο υπολογιστές οπότε όλα τα καλώδια θα είναι ανάμεσα στο έπιπλο του υπολογιστή και στον τοίχο.

Τελικά σήμερα έκανα την αίτηση για ondsl kit 1024. Για αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι πώς να κάνω τη σύνδεση. Έχω isdn

Επειδή δεν υπάρχει κάποια πρίζα απευθείας συνδεδεμένη με το netmod, αλλά εξωτερικά έρχεται ένα καλώδιο που πάει στο τηλέφωνο και ένα άλλο που πηγαίνει (σε άλλο δωμάτιο) στο netmod.

Λοιπόν το καλώδιο που έρχεται στο δωμάτιο του υπολογιστή, χωρίζεται σε δύο καλώδιο, το ένα μπαίνει στο netmod, εκεί που είναι αυτό που δεν είναι μαζί με τα άλλα, αλλά από πάνω, και το άλλο μπαίνει σε μία θέση, από τα πλάγια.

Συνδέω το πρώτο με το line του splitter και τώρα πρέπει να συνδέσω το άλλο καλώδιο που είναι στο netmod με το phone του splitter. Αλλά, επειδή αυτό το καλώδιο έρχεται από το κεντρικό καλώδιο που μπαίνει στο δωμάτιο, πρέπει να βάλω κάτι, για να συνδέσω το καλώδιο του κεντρικού καλωδίου με το καλώδιο που παρέχεται στη συσκευασία του ondsl kit για να πάει αυτό στη θέση phone του splitter.

Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα πολύ.

Είναι σωστή η σκέψη μου; Πώς πρέπει να το ζητήσω αυτό το ενδιάμεσο?

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Παιδεια καπου το διαβασα αυτο.. Σπαω το κεφαλι μου να βρω απο που το ειδα.. Διαβαζω τοσα καθε μερα.. Αλλα δεν μου φαινεται να ισχυει αυτο...

Πουθενά δεν το είπε ο ΟΤΕ.

Κάποιοι ISP είπαν ότι θα είναι έτοιμοι μέχρι τις 15/9, αλλά ο ΟΤΕ έχει πει για τέλη Νοέμβρη.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ti εννοεις τερτιπια??μεσα στην εβδομαδα θα παρω το κιτ της οτενετ wireless αλλα με βαζεις σε σκεψεις!τι εννοεις τερτιπια?

Πουθενά δεν το είπε ο ΟΤΕ.

Κάποιοι ISP είπαν ότι θα είναι έτοιμοι μέχρι τις 15/9, αλλά ο ΟΤΕ έχει πει για τέλη Νοέμβρη.

Σωστα τα λες εκανα λαθος!!

ti εννοεις τερτιπια??μεσα στην εβδομαδα θα παρω το κιτ της οτενετ wireless αλλα με βαζεις σε σκεψεις!τι εννοεις τερτιπια?

Όσο η σύνδεση γινότανε με καλώδιο πέρα από τις αρχικές ρυθμίσεις δεν υπήρξε ποτέ άλλο πρόβλημα επί 2 χρόνια. Απλά έβαζα και έβγαζα το καλώδιο.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να περάσω σε wifi δεν υπήρξε ούτε μία εβδομάδα (εδώ και ένα χρόνο) που να μη με ενοχλει κάτι στο δίκτυο. Πότε ο φορητός δεν συνδέεται αν δεν μπαίνω ως admin, πότε η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή (στα 3 μέτρα χωρίς εμπόδιο με σήμα excellent), πότε έχω δίκτυο δεν έχω internet, πότε έχω internet αλλά δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων μεταξύ των 2 υπολογιστών (τα στέλνω από τον ένα στον άλλο με e-mail όμως :p ), πότε το usb wifi dongle δεν βρίσκει το wifi router κλπ. Φτιάχνω το ένα, χαλάει το άλλο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα κι εσύ. Το πιο πιθανό είναι ότι έπεσα σε usb wifi dongle με κακογραμμένο software.

Έχω μπλέξει με αυτό το otenet (όχι wireless) kit που πήρα... Έβαλα το πακέτο που λέει 1024 και κοστίζει 20,5 ευρώ το μήνα. Ο πωλητής με διαβεβαίωνε ότι σύντομα θα αναβαθμιστεί σε 2048 χωρίς επιβάρυνση. Μου φάνηκε περίεργο που υπάρχει και τιμή και για το 2048 (τα 25 ευρώ). Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το πακέτο μου στην ουσία είναι το παλιό 512 που αναβαθμίζεται σε 1024.

Ξαναπήγα στον πωλητή και επιμένει ακόμα ότι θα γίνει 2048 μέχρι το Νοέμβρη η γραμμή μου. Ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου. Πιστεύω οτι ο πωλητής έχει λάθος, έτσι; Τι να κάνω; Δεν είναι παραπληροφόρηση η και κάτι σαν απάτη;

Σε 5-6 μέρες λήγει η συνδρομή μου με βιβόντι (Cube). Τι μου προτείνετε σαν οικονομικότερη λύση αλλά και να μην μείνω 2 εβδομάδες χωρίς νετ?

Όσο η σύνδεση γινότανε με καλώδιο πέρα από τις αρχικές ρυθμίσεις δεν υπήρξε ποτέ άλλο πρόβλημα επί 2 χρόνια. Απλά έβαζα και έβγαζα το καλώδιο.

Από τη στιγμή που αποφάσισα να περάσω σε wifi δεν υπήρξε ούτε μία εβδομάδα (εδώ και ένα χρόνο) που να μη με ενοχλει κάτι στο δίκτυο. Πότε ο φορητός δεν συνδέεται αν δεν μπαίνω ως admin, πότε η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή (στα 3 μέτρα χωρίς εμπόδιο με σήμα excellent), πότε έχω δίκτυο δεν έχω internet, πότε έχω internet αλλά δεν μπορώ να κάνω μεταφορά αρχείων μεταξύ των 2 υπολογιστών (τα στέλνω από τον ένα στον άλλο με e-mail όμως :p ), πότε το usb wifi dongle δεν βρίσκει το wifi router κλπ. Φτιάχνω το ένα, χαλάει το άλλο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα κι εσύ. Το πιο πιθανό είναι ότι έπεσα σε usb wifi dongle με κακογραμμένο software.

τελικα πηρα wifi pcmcia card επειδη φοβηθηκα απο αυτα που μου ειπες!σε καμμια δεκαρια μερες που θα ενεργοποιηθει και οτενετ 1024 με το ρουτερ της θα σας πω πως θα παει! μηπως θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει να "¨συνδεσω " το wireless" router sagem της οτενετ με την ασυρματη καρτα pcmcia?δεν εχω ιδεα!ποιο θα βρει ποιο?

Έχω μπλέξει με αυτό το otenet (όχι wireless) kit που πήρα... Έβαλα το πακέτο που λέει 1024 και κοστίζει 20,5 ευρώ το μήνα. Ο πωλητής με διαβεβαίωνε ότι σύντομα θα αναβαθμιστεί σε 2048 χωρίς επιβάρυνση. Μου φάνηκε περίεργο που υπάρχει και τιμή και για το 2048 (τα 25 ευρώ). Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι το πακέτο μου στην ουσία είναι το παλιό 512 που αναβαθμίζεται σε 1024.

Ξαναπήγα στον πωλητή και επιμένει ακόμα ότι θα γίνει 2048 μέχρι το Νοέμβρη η γραμμή μου. Ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε η σύνδεση μου. Πιστεύω οτι ο πωλητής έχει λάθος, έτσι; Τι να κάνω; Δεν είναι παραπληροφόρηση η και κάτι σαν απάτη;

Φιλε μου,το σωστο ειναι αυτο που σου ειπαν απο την οτενετ!!Το πακετο που πηρες,ειναι το 512(20,5 ευρω το μηνα),που με την δωρεαν αναβαθμιση,θα γινει 1024.Αυτη ειναι η προσφορα!Το πηρες 82 ευρω το πακετο,ετσι δεν ειναι?Εγω πηρα με 104 ευρω,το ιδιο πακετο αλλα στα 1024(που θα γινουν 2048)με 25 ευρω το μηνα(απο τον 5ο και μεχρι τον 12ο)!Ελπιζω να σε κατατοπισα...

Apple iPhone 14 Pro Max

τελικα πηρα wifi pcmcia card επειδη φοβηθηκα απο αυτα που μου ειπες!σε καμμια δεκαρια μερες που θα ενεργοποιηθει και οτενετ 1024 με το ρουτερ της θα σας πω πως θα παει! μηπως θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει να "¨συνδεσω " το wireless" router sagem της οτενετ με την ασυρματη καρτα pcmcia?δεν εχω ιδεα!ποιο θα βρει ποιο?

Το router το έχεις ήδη δηλαδή και απλά περιμένεις την ενεργοποίηση της adsl;

Αν ναι και έχεις και δεύτερο pc μπορείς σε πρώτη φάση να στήσεις δίκτυο μεταξύ τους και μετά θα πρέπει μόνο να τα ρυθμίσεις για το internet.

Σε 5-6 μέρες λήγει η συνδρομή μου με βιβόντι (Cube). Τι μου προτείνετε σαν οικονομικότερη λύση αλλά και να μην μείνω 2 εβδομάδες χωρίς νετ?

Καμία πρόταση?

Από τότε που έβαλα το usb dsl modem (συγκεκριμένα το Sagem 840 isdn) δεν κλείνει ο υπολογιστής. "Κολλάει" στην οθόνη που λέει ότι windows is shutting down ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Τι μπορεί να φταίει;

Πηγαίνεις στις ιστοσελίδες των εταιρειών, ενημερώνεσαι και καταλήγεις.

Μας κάλυψες ρε παλικάρι...! Να 'σαι καλά!!

Aν είσαι με shared ή full LLU, προτείνω να ανανεώσεις για 6 ή 12 μήνες με Vivodi.

Οι τιμές είναι άπαικτες.

Αν είσαι μέσω ΟΤΕ, τότε αξίζει πάλι το πακέτο της Vivodi (1024->2048), αλλά δεν ξέρω αν θέλεις κάτι φθηνότερο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Geia sas paidia. Se liges meres tha erthw sthn ellada (thessalonikh sygkekrimena) gia spoudes. Afto pou thelw na mathw einai poso tha mou kostisei gia na valw grammh adsl 1024 sto diamerisma pou tha menw.

Edw sthn Kypro exw adsl grammh 1024. Den plhrwsa tipota gia egkatastash kai eksoplismo(dsl router+modem) kai plhrwnw synolika 35 lires (peripou 60e) to mhna gia ton isp kai tin syndesh adsl. Sthn ellada posa tha plhrwnw synolika ston ote kai ton isp?

Efxaristw ek twn proterwn gia th voitheia

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Geia sas paidia. Se liges meres tha erthw sthn ellada (thessalonikh sygkekrimena) gia spoudes. Afto pou thelw na mathw einai poso tha mou kostisei gia na valw grammh adsl 1024 sto diamerisma pou tha menw.

Edw sthn Kypro exw adsl grammh 1024. Den plhrwsa tipota gia egkatastash kai eksoplismo(dsl router+modem) kai plhrwnw synolika 35 lires (peripou 60e) to mhna gia ton isp kai tin syndesh adsl. Sthn ellada posa tha plhrwnw synolika ston ote kai ton isp?

Efxaristw ek twn proterwn gia th voitheia

Κατά 90% θα πρέπει να βάλεις γραμμή από τον ΟΤΕ. Υπολόγισε γύρω στα 15€ το μήνα το πάγιο για το τηλέφωνο. Μετά, για το ADSL, μπορείς να βρεις 2048/256 Κbps με 25€ το μήνα (με δωδεκάμηνη δέσμευση) από τη Forthnet.

Το 10% να γλιτώσεις τον ΟΤΕ θα συμβεί αν πέσεις στο ένα αστικό κέντρο όπου έχει δικό της δίκτυο η Vivodi. Τότε μπορείς να βάλεις σκέτο ADSL, στα 2048/640 Κbps, με περίπου 295€ το δωδεκάμηνο (προπληρωμένο όμως). Σου έδωσα κάποιες ενδεικτικές τιμές, καθώς οι επιλογές είναι άπειρες.

Αν προτιμάς κάτι φθηνότερο πες μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...