Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου τα ειπες πολυ σωστα.. συμφωνω απολυτα μαζι σου για μενα κανεις την καλυτερη δουλεια και την πιο συμφερουσα... Ωραιο πακετο εχεις 12+12 δωρο αλλα τι ταχυτητα και ποσα λεφτα... Εχω vivodi 2048 για ενα χρονο με 19 e τον μηνα.. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη προσφορα αυτην την στιγμη στην αγορα... Τα ψαξα ολα..

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ έτσι δουλεύω... Είχα την προσφορά της HOL για 6+6 στα 384 και από το Πάσχα έχω Βιβόντι 512 2+3 μήνες.. Μια χαρά...!!

Φιλε μου τα ειπες πολυ σωστα.. συμφωνω απολυτα μαζι σου για μενα κανεις την καλυτερη δουλεια και την πιο συμφερουσα... Ωραιο πακετο εχεις 12+12 δωρο αλλα τι ταχυτητα και ποσα λεφτα... Εχω vivodi 2048 για ενα χρονο με 19 e τον μηνα.. Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη προσφορα αυτην την στιγμη στην αγορα... Τα ψαξα ολα..

Ναι αλλά μήπως έχεις και γραμμή από vivodi; Αν κοιτάξεις αριστερά, κάτω από το όνομά μου, θα δεις ότι λέει ότι είμαι από Κομοτηνή. Εδώ δεν έχει δικές της γραμμές.

Πλήρωσα €249 για 24 μήνες και πήρα το 15% επιστροφή, επειδή είμαι παλιός συνδρομητής. Δηλαδή €8,8/μήνα για 384/128 + τα τέλη του ΟΤΕ φυσικά.

Ναι φιλε μου ειναι με γραμμες vivοdi... Και η 1024 μεσο οτε απο την vivodi προπληρωμενο πακετο 12 μηνες ειναι φτηνη λυση.. Κομοτηνη ε..? Αντεχεις εκει πανω...?

Ναι φιλε μου ειναι με γραμμες vivοdi... Και η 1024 μεσο οτε απο την vivodi προπληρωμενο πακετο 12 μηνες ειναι φτηνη λυση.. Κομοτηνη ε..? Αντεχεις εκει πανω...?

Βασικά με μπερδεύει ο τιμοκατάλογος της Vivodi.

Τι είναι το ADSLaccess και τι το DSLnet;

Και τι είναι τα Shared LLU, Full LLU, και AΡΥΣ ADSLaccess;

Τι εννοείς αν αντέχω εδώ πάνω;

EDIT: Νομίζω έβγαλα άκρη. Για σύγκριση με αυτό που έχω εγώ HOL + OTE (384/128) πρέπει να έχω DSLnet 384/128 + ΑΡΥΣ ADSLaccess 384/128, τα οποία κοστίζουν €33,80. Εγώ τώρα πληρώνω €27,74.

Shared LLU ειναι οταν η vivodi περνει απο τον οτε τα μεταλλικα καλωδια του και χρησιμοποιει τον κομβο του.. Ενω Full LLU ειναι οταν καταργεις τον οτε και χρησιμοποιεις τις γραμμες τις vivodi και σταθερο και internet απο την vivodi..

Shared LLU ειναι οταν η vivodi περνει απο τον οτε τα μεταλλικα καλωδια του και χρησιμοποιει τον κομβο του.. Ενω Full LLU ειναι οταν καταργεις τον οτε και χρησιμοποιεις τις γραμμες τις vivodi και σταθερο και internet απο την vivodi..

Στη shared LLU η Vivodi μοιράζεται με τον ΟΤΕ το υπάρχον χάλκινο καλώδιο στο οποίο λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή, ενώ στη full LLU η Vivodi παραγγέλνει στον ΟΤΕ ένα καινούριο χάλκινο καλώδιο στο οποίο περνάει μόνο την DSL της.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη shared LLU η Vivodi μοιράζεται με τον ΟΤΕ το υπάρχον χάλκινο καλώδιο στο οποίο λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή, ενώ στη full LLU η Vivodi παραγγέλνει στον ΟΤΕ ένα καινούριο χάλκινο καλώδιο στο οποίο περνάει μόνο την DSL της.

Θες να πείς ότι στην full LLU ο ΟΤΕ προσθέτει καινούργιο καλώδιο μέχρι το σπίτι μου αποκλειστικά για το dsl της vivodi;

παιδιά αν πάρω κάποιο πακέτο εκτός από το κόστος του πακέτου πληρώνω τίποτα ?ποια είναι η καλύτερη προσφορά που παίζει τώρα? Γίνεται να κάνεις δωρεάν κλήσεις από τη dsl σου? sorry για τα πολλά και ίσως χαζά ερωτήματα αλλά δεν έχω ιδέα .

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Θες να πείς ότι στην full LLU ο ΟΤΕ προσθέτει καινούργιο καλώδιο μέχρι το σπίτι μου αποκλειστικά για το dsl της vivodi;

ΝΑΙ!!

Ναι.

Χάλκινα καλώδια μόνο ο ΟΤΕ κατασκευάζει στην Ελλάδα.

Η Vivodi παραγγέλνει ένα τέτοιο από τον ΟΤΕ που να συνδέει το σπίτι σου με τον κόμβο της. Ο ΟΤΕ το κατασκευάζει και το συντηρεί, και για αυτό παίρνει από τη Vivodi ένα εφάπαξ ποσό και γύρω στα 8€ το μήνα πάγιο.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι.

Χάλκινα καλώδια μόνο ο ΟΤΕ κατασκευάζει στην Ελλάδα.

Η Vivodi παραγγέλνει ένα τέτοιο από τον ΟΤΕ που να συνδέει το σπίτι σου με τον κόμβο της. Ο ΟΤΕ το κατασκευάζει και το συντηρεί, και για αυτό παίρνει από τη Vivodi ένα εφάπαξ ποσό και γύρω στα 8€ το μήνα πάγιο.

Ωραία πράγματα :)

Να δούμε πότε θα φτάσουν στα μέρη μου όμως. :(

Ωραία πράγματα :)

Να δούμε πότε θα φτάσουν στα μέρη μου όμως. :(

Don't hold your breath! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΝΑΙ!!

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Εξηγούμαι:

έχω vivodi full llu με 2 αριθμούς vivodi και 1024 γραμμή.

Μετακόμισα πρόσφατα σε αυτό το σπίτι που ήρθε η γράμμη στο οποίο παλαιότερα υπήρχε συνδρομητής του ΟΤΕ. Φεύγοντας, πήραν τον αριθμό μαζί τους και διέκοψαν την σύνδεση. Παρέμενε όμως το καλώδιο στην μπρίζα του σπιτιού.

Όταν ήρθε η vivodi για να κάνει την εγκατάσταση του router, ο τεχνικός έβαλε δοκιμαστικά τον router σε αυτό το καλώδιο, και έπαιξε με την μία!

Ο ΟΤΕ έδωσε στην vivodi προφανώς το παλιό καλώδιο μιας και ήταν διαθέσιμο. Σε καμία περίπτωση δεν κατασκευάστηκε νέο κύκλωμα. Άρα δεν είναι δεδομένο ότι για κάθε LLU ο πΟΤΕς περνάει νεα καλώδια. Απλώς η vivodi κάνει κάποιες τυπικές μετρήσεις για την καθαρότητα της γραμμής, ώστε να τσεκάρει ότι μπορεί να σηκώσει το bandwidth που έχεις παραγγείλει.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η γραμμή μου δουλεύει σταθερότατα στα 120Κ κατά το download..

Μια χαρα σε βρισκω φιλε... αυτο που ανεφερες πρωτη φορα το ακουω... Παντως το θεμα ειναι οτι δεν πληρωνεις οτε!!!

Eχω Otenet On DSL 384 και πληρωνω €41,41 το μηνα. Γνωριζω οτι ειναι πολλα οπως και οτι ο ΟΤΕ αναβαθμιζει σταδιακα ολες τις συνδεσεις. Παρολα αυτα ομως με ενα μικρο ψαξιμο βρηκα οτι η Vivodi 1024 θα μου στοιχηζει €36 και κατι.

Θελω λοιπον να διακοψω την Οtenet. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Θα κοψω μονο την συνδεση DSL χωρις να πειραξω την γραμμη τηλεφωνου. Απλα θα πρεπει να αναβαθμισω την γραμμη σε 1024 και να παρω καινουργιο router ε?

Παραλληλα θα πρεπει να κανω και αιτηση στη Vivodi. Μου διαφευγει λοιπον κατι? Τα φωτα σας παρακαλω :)

Καταρχην δεν καταλαβαινω γιατι να πληρωνεις τοσα λεφτα για μηνιαια χρεωση.. Εδω ολοι ψαχνουμε να πληρωνουμε λιγοτερο και συ φιλε μου πληρωνεις τοσα πολλα για πιο λογο..? Παρε ενα πακετακι θα γλιτωσεις παρα πολλα χρηματα... Η γραμμη αdsl δεν εχει σχεση με το τηλ κοβεις την thn adsl και εισαι οκ.. Και μια καινουργια αιτηση στην vivodi.. νομιζω οτι δεν χρειαζεται καινουγιο ρουτερ κανεις την δουλεια σου με το ηδη υπαρχον.. Αλλα σε αυτο ας απαντησει καποιος που ξερει καλυτερα.. Αλλα το ξαναλεω φιλε μου μην πετας τοσα λεφτα δεν αξιζει!!

Eχεις δικιο. Οποτε μια ενναλακτικη ειναι να κοψω αυτη που εχω και να παρω ενα πιο γρηγορο πακετο ακομα και απο την Οtenet?

Εννοειτε φιλε μου μην το αργεις καθολου και χανεις αδικα χρηματα!! παρε otenet 2048

Παιδια για adsl τι μου ροτεινετε>???????

Εσεις που ξερεται...

http://www.forthnet.gr/templates/Products.aspx?c=10007865

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια για adsl τι μου ροτεινετε>???????

Εσεις που ξερεται...

Εγω θα σου προτεινα on dsl kit απο την Οτενετ λογω του οτι παντα ειχε τιμια και σταθερη σταση. Τσεκαρε εδω http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualsondsl/ondslkit/ondslkitprices/

Η προσφορα των 2Mbit με 26 Ευρω δεν ειναι καθολου ακριβη, ισα ισα ειναι αρκετα φθηνοτερη απο την Αγγλια και γνωριζω.

Ειναι ακριβα ακομη βρε παιδια!!!

Στο εξωτερικο ειναι παμφθινα!!!:mad:

Πού ακριβώς στο εξωτερικό είναι πάμφθηνα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...