minast Δημ. February 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2025 1 ώρα πριν, rs280ps said: Είναι το Vodafone power station 6 σε 100ρα γραμμή ευρυζωνική. Με το ρουτερ της COSMOTE έχω μεγάλο θέμα στην εμβέλεια WiFi λόγω διόροφης κατοικίας. Πριν δεν είχα κανένα θεμα Για να μην μπλέξεις με κωδικούς τηλεφωνίας κλπ, κράτα το ρούτερ του ΟΤΕ και βάλε ό,τι άλλο θέλεις ως access point για ασύρματο. Μπορείς να τα έχεις και σε διαφορετικά σημεία, για ακόμη καλύτερη κάλυψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 Θυμαται κάποιος αν τους δύο τελευταίους μήνες υπάρχει ρήτρα αναχώρησης;; λήγει το συμβόλαιο 25/6 και σκέφτομαι απ τον Απρίλιο να ψαχτώ να φυγω από κόσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2025 50 minutes ago, thansof_7 said: Θυμαται κάποιος αν τους δύο τελευταίους μήνες υπάρχει ρήτρα αναχώρησης;; λήγει το συμβόλαιο 25/6 και σκέφτομαι απ τον Απρίλιο να ψαχτώ να φυγω από κόσμοτε Εν γένει είναι το 1/4 των υπολειπόμενων παγίων. Δηλαδή για 2 μήνες είναι μισό πάγιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. April 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2025 Έχω VDSL 200Mbps στα 31 ευρώ και έληξε μόλις το συμβόλαιο. Οπτική δεν παίζει Έχει ανανεώσει κανεις πρόσφατα κι αν ναι τι τιμή πήρε; Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 Ανανεωσα το Double play μου. Ειχα διετες συμβολαιο απο το 2023. Απο 28,90 το μηνα, 29,90 το μηνα πλεον. Δηλαδη 2 ευρω πανω, στον διμηνιαιο λογαριασμο. Τι εγινε παιδια, ετσι για την ιστορια για να βλεπω πως παει, οντως αυξανουν τις τιμες για τα ιδια πακετα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2025 4 ώρες πριν, karib said: Ανανεωσα το Double play μου. Ειχα διετες συμβολαιο απο το 2023. Απο 28,90 το μηνα, 29,90 το μηνα πλεον. Δηλαδη 2 ευρω πανω, στον διμηνιαιο λογαριασμο. Τι εγινε παιδια, ετσι για την ιστορια για να βλεπω πως παει, οντως αυξανουν τις τιμες για τα ιδια πακετα; Όπου μπορούν, ναι. Δεν είναι νέο, πολύ συχνά συζητάμε για την ταλαιπωρία της φορητότητας: είτε για καλύτερη τιμή από άλλο πάροχο, είτε για αντιπρόταση από τον υπάρχοντα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 On 13/5/2025 at 12:43 ΜΜ, minast said: Όπου μπορούν, ναι. Δεν είναι νέο, πολύ συχνά συζητάμε για την ταλαιπωρία της φορητότητας: είτε για καλύτερη τιμή από άλλο πάροχο, είτε για αντιπρόταση από τον υπάρχοντα. Χτες μιλουσα με τον αδερφο μου, νοικοκυριο σε αλλο σπιτι. Και μου ειπε οτι με fiber 100αρα πληρωνει και 1 ευρω λιγοτερο απ'οτι εγω! (double play 50αρα) Πως γινεται αυτο ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, karib said: Χτες μιλουσα με τον αδερφο μου, νοικοκυριο σε αλλο σπιτι. Και μου ειπε οτι με fiber 100αρα πληρωνει και 1 ευρω λιγοτερο απ'οτι εγω! (double play 50αρα) Πως γινεται αυτο ρε παιδια; Πολλοί λόγοι. Εάν μιλάμε για FTTH, είναι σίγουρα φτηνότερη η λειτουργία του από χαλκό. Επίσης είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό προϊόν. Ενδεικτικά, παλιότερα πλήρωνα ακριβότερο το VDSL 30 απ' ότι το VDSL 50, και ήμουν και ευχαριστημένος που μου το έδιναν αντί για ADSL 🙂 Εξάλλου, ξέρεις ότι τα συμβόλαια είναι "όπου σε πιάσουν". Με μία αίτηση φορητότητας ή καλή διαπραγμάτευση, μπορεί κανείς να πετύχει μεγαλύτερες εκπτώσεις, που τις κουβαλάει για όσο καιρό διαρκεί. Το ίδιο και εάν πετύχει περίοδο προσφορών - ακόμη και λίγες μέρες διαφορά στο συμβόλαιο, μπορεί να έχει σημαντική απόκλιση τιμής. Το 1€ είναι αμελητέο, πρακτικά είναι ίδια τιμή... Edited May 15, 2025 by minast 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2025 Εμενα παντως, δεν με εχουν καλεσει ΠΟΤΕ απο cosmote, για να προωθησουν μια προσφορα, πχ περισσοτερες παροχες στο ιδιο πακετο. Οτι εχω εχω. Ποτε δεν μου προσεφεραν κατι αλλο, κατι παραπανω, στην ιδια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 Αργεί ακόμα η ανανέωση του σταθερού, αλλά ήθελα να ρωτήσω. Υπάρχει κάποιος που πήρε για ανανέωση σταθερού προσφορά τα δωρεάν 10ευρα και τα λεπτά ή τα GB που έδιναν σε καρτοκινητα; Εγώ τους πήρα για να γυρίσω την γραμμή σε οπτική, ζητώντας να μου δώσουν την προσφορά και μου απάντησαν ότι η προσφορά θα ολοκληρωθεί την ημερομηνία που θα τελείωνε κανονικά. Τους απάντησα, ναι αλλά στο κείμενο για αναβάθμιση σε οπτική το ορίζετε ως ανανέωση συμβολαιου για 24 μήνες. Μου είπαν ότι δε γίνεται να μου δώσουν άλλη παρόμοιο προσφορά γιατί αυτή ήταν για να έρθω στη cosmote. Τους ευχαρίστησα για τον χρόνο τους και το έκλεισα. Με κόβω ή να πάω vodafone μπας και μου δώσουν πάλι προσφορά ή να πάω vodafone όπως ήμουν πριν στο χρόνια που τουλάχιστον είναι πιο φτηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 Παίζεις φορητότητα σε vodafone. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου δίνουν αυτό που θες, στη δική μου περίπτωση σε 2 what's up από 10 ευρώ και 3gb. Αρχικά σου λένε για 1000 λεπτά και 3gb αλλά αν τους πεις θέλω αυτό στο δίνουν. Επίσης σου δίνουν στο σταθερό κάθε μήνα bonus δώρο 120 λεπτά διεθνείς κλήσεις σε σταθερα εξωτερικού. Αυτά τα έκανα σε δύο σταθερές γραμμές που έληγαν, είχα τις παραπάνω προσφορές και δεν μου τις ανανέωναν. Οπότε φορητότητα is the way. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 9 ώρες πριν, jaguar13 said: Παίζεις φορητότητα σε vodafone. Σε παίρνουν τηλέφωνο και σου δίνουν αυτό που θες, στη δική μου περίπτωση σε 2 what's up από 10 ευρώ και 3gb. Αρχικά σου λένε για 1000 λεπτά και 3gb αλλά αν τους πεις θέλω αυτό στο δίνουν. Επίσης σου δίνουν στο σταθερό κάθε μήνα bonus δώρο 120 λεπτά διεθνείς κλήσεις σε σταθερα εξωτερικού. Αυτά τα έκανα σε δύο σταθερές γραμμές που έληγαν, είχα τις παραπάνω προσφορές και δεν μου τις ανανέωναν. Οπότε φορητότητα is the way. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τότε θα το κάνω από Σεπτέμβρη. Η πλάκα είναι να μη με πάρουν ποτέ και να πάω στη βονταφον. Γι αυτό πρέπει να βρω και εκεί ένα καλό πρόγραμμα. Πάντως βλακεια αυτό το να πρέπει να πας αλλού για να σου κάνουν προσφορά να σε κρατήσουν. Η vodafone έπαιρνες το τμήμα διακοπών, τους έλεγες ότι λήγει το συμβόλαιο μου και του έλεγαν, η τιμή είναι τόσο που μπορώ να σου κάνω και συνήθως ή ήταν ίδια ή και λιγότερη. Εδώ, με μαστίγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 (edited) 12 minutes ago, _NikitaS_ said: Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τότε θα το κάνω από Σεπτέμβρη. Η πλάκα είναι να μη με πάρουν ποτέ και να πάω στη βονταφον. Γι αυτό πρέπει να βρω και εκεί ένα καλό πρόγραμμα. Πάντως βλακεια αυτό το να πρέπει να πας αλλού για να σου κάνουν προσφορά να σε κρατήσουν. Η vodafone έπαιρνες το τμήμα διακοπών, τους έλεγες ότι λήγει το συμβόλαιο μου και του έλεγαν, η τιμή είναι τόσο που μπορώ να σου κάνω και συνήθως ή ήταν ίδια ή και λιγότερη. Εδώ, με μαστίγιο. Φυσικά ο μόνος λόγος που κάποιοι δεν φεύγουν από βονταφον είναι ότι όσο είναι στο μαντρί μπορούν να ανανεώνουν με χαμηλή τιμή όπως είπες. Η κοσμοτε δυστυχώς δεν έχει αυτή την πολιτική ακόμα. Όσο βελτιώνονται οι άλλες και εξυπηρετείτε ο κόσμος για τα βασικά μπορεί να κάνει καλύτερες τιμές. Διαβάσαμε εδώ και για κάτι 22€ unlimited που πήραν κάποιοι τυχεροί σε κοσμοτε από το app. Edited May 21, 2025 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 (edited) Κάτι αδιάφορο αλλά σχετικό με το θέμα της σταθερής. Από αυτή την εβδομάδα έχω στην γραμμή μου (100mbps student πρόγραμμα) αναγνώριση κλήσης στο σταθερό που τόσα χρόνια δεν είχα και αν ήθελα να βάλω είχε έξτρα κόστος. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ή είναι συστημικό πρόβλημα αλλά μέχρι στιγμής έχει κανονικά αναγνώριση. Edited June 4, 2025 by Belschri 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manzoump Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 Έχω κι εγώ student, θα το τσεκάρω Παράθεση Galaxy A54 5G - COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) Καλησπέρα, Σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα τη γραμμή της σταθερής μου σε cosmote (παρότι ολίγον ακριβότερη απο vodafonε που είμαι τώρα).Αν και η νέα προσφορά της ΔΕΗ για οπτική ίνα είναι σούπερ, λόγω συναγερμού χρειάζομαι την τηλεφωνική γραμμή. Το ερώτημα μου:έστω ότι προχωράω τη διαδικασία φορητοτητας με cosmote και δίνω και το κουπόνι του gigabit voucher για 300 Mbps οπτική ίνα. Αν μετά η vodafone μου δώσει καλύτερη τιμή από τα 26,40 που μου προτείνει τώρα για την αναβάθμιση τηε γραμμης και δε θελω να προχωρησω με cosmote θα πρέπει να κάνω κάτι με το κουπόνι? Απλά στη σταθερή εάν θυμάμαι καλά η φορητοτητα δεν ολοκληρώνεται τόσο σύντομα όσο στην κινητή. Edited June 25, 2025 by boban3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Τι μπορεί να συμβαίνει με cosmote; Ξημερώματα κατά την 01:00 έκανε μια 10λεπτη αποσύνδεση περίπου και μετά επανήλθε. Κοίταξα να δω αν δουλεύει εντάξει αφού επανήλθε και μέτρησα "τρελή" ταχύτητα. Αντί 100/10 που έχω είδα και βλέπω ακόμη και τωρα 500+ / 250+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 1 hour ago, np60s said: Τι μπορεί να συμβαίνει με cosmote; Ξημερώματα κατά την 01:00 έκανε μια 10λεπτη αποσύνδεση περίπου και μετά επανήλθε. Κοίταξα να δω αν δουλεύει εντάξει αφού επανήλθε και μέτρησα "τρελή" ταχύτητα. Αντί 100/10 που έχω είδα και βλέπω ακόμη και τωρα 500+ / 250+. Σταθερή θα αναφέρεσαι. Κάνει δωρεάν αύξηση ταχυτήτων σε συνδρομητές FFTH για 3 μήνες αμα δεις στο Cosmote app θα φανεί στην αρχική. Δεν θα δεις αύξηση στη τιμή κανονοικά εσύ πληρώνεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boban3 Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 Γενικά επειδή έχω χρόνια στον ίδιο παροχο στη σταθερή τηλεφωνία η φορητοτητα λειτουργεί κι εδώ με τον ίδιο τρόπο με την κινητή? Λαμβάνεις δηλαδή κάνα πάγιο δώρο,χρόνο σε καρτοκινητα,κλπ από τον ισχύον παροχο σου η όχι?Έχει κόστος?(γιατί κάτι μου είπε αυτός της cosmote για 32 ευρώ πίστωση για το κόστος φορητότητας)Αν δώσω το κουπόνι gigabit voucher και λάβω κάτι δελεαστικοτερο από τον υπάρχοντα πάροχο αποδεσμεύεται το κουπόνι αυτόματα? Εάν κάποιος γνωρίζει και έχει χρόνο να μου εξηγήσει θα το εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 4 ώρες πριν, boban3 said: Γενικά επειδή έχω χρόνια στον ίδιο παροχο στη σταθερή τηλεφωνία η φορητοτητα λειτουργεί κι εδώ με τον ίδιο τρόπο με την κινητή? Ναι. Απλά επειδή η φορητότητα στη σταθερή απαιτεί και παρέμβαση τεχνικού (όχι στο σπίτι) δεν είναι σαν την κινητή που από τη στιγμή που κάνεις αίτημα ενεργοποίησης της νέας κάρτας σε λίγες ώρες αλλάζει το δίκτυο. Θέλει σίγουρα 1-3 εργάσιμες. 4 ώρες πριν, boban3 said: Λαμβάνεις δηλαδή κάνα πάγιο δώρο,χρόνο σε καρτοκινητα,κλπ από τον ισχύον παροχο σου η όχι? Αυτό εξαρτάται από την προσφορά που θα σου δώσει. Δεν δίνουν σε όλους τις ίδιες προσφορές. 4 ώρες πριν, boban3 said: Έχει κόστος? Μόνο η cosmote χρεώνει τη φορητότητα άμεσα (32 ευρώ) αλλά συνήθως την πιστώνει στον λογαριασμό σαν δώρο. Οι άλλες δύο την χρεώνουν έμμεσα, δηλαδή προσμετράται στο τέλος πρόωρης διακοπής σαν κόστος κατασκευής δικτύου. Η vodafone μάλιστα στο τέλος πρόωρης διακοπής βάζει και το router σαν επιδότηση εξοπλισμού, για αυτό δεν τα ζητάει πίσω. Αν διακόψεις πριν λήξει το συμβόλαιο θα τα χρεωθείς αυτά ανάλογα τους μήνες που έκατσες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 Στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού μου εχω Vodafone που λήγει στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η τιμή που πληρωνω ειναι 19,50€ τον μηνα με 50αρα συνδεση δεδομενων, απεριοριστα τηλεφωνηματα σε σταθερα και απεριοριστα τηλεφωνηματα σε κινητά Μεσα απο το app στο κινητο μου εγινε προταση για ανανεωση του σταθερου για 24 μηνες, με 19,50 € για τον πρωτο χρονο και 21,00€ για τον δευτερο Το καρτοκινητό μου ειναι Comote WU και βάζω μια κάρτα 13€ τον μηνα Δηλαδη σημερα και για εναν χρονο ακομη θα πληρωνω 32,50€ και τον επομενο χρονο 34,00€ Μου τηλεφωνησαν πριν απο εναμισυ μηνα απο συνεργατη της Cosmote και μου προτειναν τις ιδιες παροχες του σταθερου και επιπλεον να βαζουν αυτοι καρτα στο κινητο μου για 24 μηνες με 27€ συνολικα. Δεν δεχτηκα την προταση ειπα ειναι νωρις και οτι εχω συμβολαιο. Πριν μια βδομαδα δεχτηκα κι αλλο τηλεφωνημα, και (νομιζω) ότι μου μιλησε για δυο κινητα. Ημουν στο δρομο, οδηγουσα και ζητησα να με καλεσουν μετα απο μια ωρα. Δεν με καλεσαν Γνριζει καποιος ποια ειναι ακριβως η προσφορα που δινουν; 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 1 hour ago, alfeios said: Μου τηλεφωνησαν πριν απο εναμισυ μηνα απο συνεργατη της Cosmote και μου προτειναν τις ιδιες παροχες του σταθερου και επιπλεον να βαζουν αυτοι καρτα στο κινητο μου για 24 μηνες με 27€ συνολικα. Δεν δεχτηκα την προταση ειπα ειναι νωρις και οτι εχω συμβολαιο. Πριν μια βδομαδα δεχτηκα κι αλλο τηλεφωνημα, και (νομιζω) ότι μου μιλησε για δυο κινητα. Ημουν στο δρομο, οδηγουσα και ζητησα να με καλεσουν μετα απο μια ωρα. Δεν με καλεσαν Γνριζει καποιος ποια ειναι ακριβως η προσφορα που δινουν; Συνήθως δίνουν 1000 λεπτά και 10€/μήνα. Δες αυτό το σχόλιο εδώ, έδωσαν 1000 λεπτά, 3GB και 60€. Βάλε το τηλέφωνο σου στο site και όταν σε καλέσουν ζήτησε προσφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 15 minutes ago, vslk said: Συνήθως δίνουν 1000 λεπτά και 10€/μήνα. Δες αυτό το σχόλιο εδώ, έδωσαν 1000 λεπτά, 3GB και 60€. Βάλε το τηλέφωνο σου στο site και όταν σε καλέσουν ζήτησε προσφορά. Σε ποιο site? Αν έχει 1000 λεπτά και 3 gb είναι καλά 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. July 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2025 12 minutes ago, alfeios said: Σε ποιο site? Αν έχει 1000 λεπτά και 3 gb είναι καλά Στη cosmote εδώ, πάτησε το έλα στη cosmote telekom και μετά μίλα με εκπρόσωπο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Αυτή τη στιγμή είμαι με 100αρα fttc στη κοσμοτε και μου έγινε μια καλή πρόταση για ftth 300αρα. Υπάρχει οπτική στη περιοχή, αλλά δεν εχει γίνει ακόμα εγκατάσταση στη πολυκατοικια. Θα είμαι ο πρώτος που θα βαλει. Γνωριζει κάποιος την διαδικασία; απαιτειται η συμφωνη γνώμη λοιπών ενοικων διαχειριστή κλπ η απλά προχωράω σε αίτηση και προχωράει η διαδικασία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts